Mikä tv-sarja?

????

On kyse todella vanhasta scifisarjasta. Tätä esitettiin Suomen tv:ssä joskus noin 70-luvun puolivälissä/lopussa. Mä olin tollon vielä todella pikkunen enkä muista tuosta paljoakaan. Siinä sarjassa tietysti porukka seikkaili ympäri avaruutta, mutta mikä jäi siitä mieleen oli, että yksi niistä sankareista oli nainen, joka pystyi muuttamaan muotoaan aina niin halutessaan. Eli se oli se joka tappeli aina jotain rumia örkkejä vastaan. Mahtaako kukaan muistaa tuon sarjan nimeä?

8

205

Vastaukset

  • Ei kai tuossa sarjassa mitään muodonmuuttajanaista ollut. Avaruusasema Alfassa sellainen kyllä oli toisella tuotantokaudella.


  • zzz* kirjoitti:

   Ei kai tuossa sarjassa mitään muodonmuuttajanaista ollut. Avaruusasema Alfassa sellainen kyllä oli toisella tuotantokaudella.

   Joo kyllä se avaruusasema Alfa on ja Mayaa esitti ihana Catherine Schell...kunnon kulttikamaa.


  • Matkalla avaruuteen -sarja TVssä n.-60-luvun puolivälissä + lopulla. Kertoi Robinsonin perheestä (myös iso robotti ja yksi ppahisproffa) avaruudessa ja uudella planeetalla. Sitten tuli StarTrek ja myös Avaruusadema Alfa (jossa muodonmuuttaja nainen ...Star Trekissä törmättiin myös muodonmuuttajaan, jolla kuitenkin oma roolihahmo vasta myöhemmässä sarjassa StarTrek DS9 (avaruusasema Deep Space 9). Asia erikseen sitten myös Robinsoneja, Alfaa ja StarTrek:kejä myöhempi StarWars-trilogia (Luke Skywalkerin historia, elokuvat, ennen trilogian ensimmäistä elokuvaa tuotettiin myöhemmin) Siinä pähkinänkuoressa. Paitsi 60-luvun puolivälissä myös Myrskylinnut-sarja (tehty nukeilla. kestää katsoa vieläkin tekn.kehitykseenkin nähden, päinvastoin kuin esim saman vuosikymmenen Robinsoneja).


 • MTV Scifi esitti ennen kanavan lopettamista koko Avaruusasema Alfa -sarjan eli molemmat tuotantokaudet. Valitettavasti ei enää ole kanavaa noille mukaville vanhoille scifi-sarjoille.

 • Epäilen ALFA vuosi luku natsaa ei tullut muuta viittaavaa ,. siinä köröteltiin paikoiltaan sinkoutuneen kuun matkassa ympäri avaruutta muistaakseni.

 • Minustakin se Avaruusasema Alfassa oli se nainen nimeltään Maya muodonmuuttaja. Orvillen 2. kautta voisi katsella vielä uudestaankin.

  • Joo se oli se S.P.A.C.E---1999 jossa oli kapitään Koenig


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Koronavirus saapunut Suomeen

  Se on Lapissa tuli kiinalaisten turistien mukana. Miten käy joulupukki turismin? Onko lappi eristettävä?
  Maailman menoa
  232
  3585
 2. Tunsiko joku HA n ja missä oli töissä

  Myllymäen kaupunginosa liittyi surulliseen kaupunginosien joukkoon missä on tapahtunut kantasuomalaisten murha laittoman maahanmuuttajan toimesta. Pää
  Hämeenlinna
  31
  388