Rooster booster

näitähän riittää

Oon vetänyt naamariin Rooster booster -Sticks tehoonlisääjiä 30-60min ennen treeniä ja saman tuotemerkin -Tribulus 650mg nappeja. (neuvotaan ottamaan kolmesti päivässä).

Onko niistä mitään hyötyä oikeasti???

Palkkarina otan treenin jälkeen Fastin muscle

5

552

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riippa kinttu

      sinähän se parhaiten tiiät ku oot ihan ite niitä vetäny.kato peiliin ja kysy itteltäs sama kysymys.jos vastaat ei niin niist ei oo hyötyy,jos kyllä niin on :))

      • Kelju-K

        Vastaus ei vastannut mihinkään. Peiliin katsomalla katsoja näkee mitä haluaa. Luulisi sinunlaisen filosofisen bullshitin jauhajan jo tiedostavan, että oma mielipide ei ikinä ole absoluuttinen totuus, vaan aina subjektiivinen. Tämän takia ihmiset kysyvät toisiltaan kokemuksia tuotteista ja saavat yleiskäsityksen kysyttävästä aiheesta. Tämä on tiedon jakamista ja tiedon kumuloitumista. Kun tarpeeksi samansuuntaisia kokemuksia tulee kysyjän tietoon, hän muodostaa kuvan käsiteltävästä asiasta, joka on hyväksyttävä nimenomaan sen faktan takia, että MONI ihminen on tätä mieltä. Jos ihmiset katsoisivat vain peiliin, niin jokainen vinkuva, lähinnä muovailuvahalta näyttävä, ylipainoinen, lyllertävä toukka pitäisi legginsejä keväällä. Onneksi heillä on kavereita, jotka sanovat että Hanna-Suvi-Tellervo nyt kyllä laitat ihan oikeita vaatteita päälle. Kiitän näitä ystäviä sydämeni pohjasta.

        Jos ihmiset eläisivät tällaisen hemmetin diipadaapapajunköysi ft. mutumussutuksen perusteella, ei mistään tulisi mitään. Esimerkkinä "Voinko käyttää kreatiinia tämän ja tämän verran?" - joo käytä vaan jos näyttää hyvältä. Mitä helvettiä? Lisätään pari hymiötä perään ja avot, sekasotkusoppa on valmis. Näistä aineista halutaan tietoa ihan syystä. Niiden vaikutuksista halutaan tietoa ihan syystä. Nämä aineet maksavat ja kun treenataan, halutaan tuloksia. Tuloksia antavat juuri nämä aineet. Ei tässä ole kyse mistään filosofisesta humanistipellen dilemmasta, vaan raa'asta faktasta. Alkuperäinen kysyjä ei halunnut tietää mitään mistään "jos näytät omasta mielestäsi hyvältä, niin se on tärkeintä :)))))" - huuhaasta, joten älä sitä hänelle tarjoa. Nyt tiinuliinu painuu takaisin Nietschen, Descartesin ja kumppaneiden pariin, sekä jakaa filosofia neuvoja niille, jotka niitä oikeasti tarvitsevat. Eli vain kaltaisellesi sössöttäjälle, jolla ei oikeasti ole mitään sanottavaa, mutta kuitenkin pitää jotain sanoa.

        Itse asiaan, Rooster Booster sisältää varsin pieniä annoksia kreatiinia (3g), beta-alamiinia (1g), tauriinia (1g) ja kofeiinia (50mg). Nämä eivät ole kauhean suuria annoksia, mutta suosittelen, että tutustut aineisiin erikseen ja opettelet niiden käyttäytymisen, sekä sivuvaikutukset. Suurimmassa osassa aineita on hyvin tärkeää muistaa järkevä/suositeltu annostus. Tribulukseen en uskalla vastata mitään, sillä en itse ole kyseistä valmistetta ikinä ottanut. Booster sticksejä vedin pari pakettia (20 annospussia), eikä kyseessä ollut mitenkään kauhean suuri ero normaaliin (lue: ilman tehonlisääjiä tehtyyn) treeniin. All in all, perusperiaatteena voisi todeta, että kreatiinia otetaan kuurina, joten ole kriittinen, jos yksi tai kaksi näytepussia ottanut ihminen toteaa ettei kyseisestä tuotteesta mitään hyötyä ole. Jos arvot menivät väärin, tai joku on eri mieltä asiasta, niin voi vapaasti korjata. Paitsi Tiinuliinu. En pidä humanisteista, vaikka filosofiaa ja psykologiaa itsekin luin.


    • Rooster booster kannattaa kyllä jättää väliin.

      Kannattaa kokeilla itse tehä tehonlisääjät jos ei jaksa ostaa, esimerkiksi Tauriini, Arginiini, Kretaiini ja Beta Alaniini pari kofeiini tablettii nii johan potkii.

      Ja jos haluut vielä paremmin potkivan nii kannattaa kattoo lisäravinteita mitkä sisältää DMAA:t eli Geranium uutetta joka myös kulkee nimella 1,3Dimethylamylamiini. Sitä löytyy monissa Mass.fi ja Fitnesstukun sivuilla olevissa tehonlisääjissä esimerkiksi Mutant Mayhen, Hemo Rage (Sisältää Huperzine A), Dark Energy, Neurocore yms. Naurettavia nimiä ja kuulostaa kun olisi ollu 15v keksimässä niitä mutta oikeasti toimivia tuotteita ja suosittelen jos esimerkiksi työt on sellasia että vie mehut treeneistä.

      Se aine joka juuri hoitaa tuon piristymisen on DMAA Kofeiini yhdistelmä joka on vahva piriste, joihinki on kans lisätty Tyrosiinia joka boostaa kehon adrenaliinia ja noradrenaliinia.

      Joku tulee varmasti itkemään "Eikö nuo ole vaarallisia aineita?" ei, verratkaa viinaan ja tupakkaan yms, noista tehonlisääjistä on hyötyä toisin kun viinasta ja tupakasta! =)

    • wing1

      Onhan tuo aika jonninjoutava "vastaus" jos kysytään jostain asiasta. Itse ainakin haluaisin eri ihmisten mielipiteitä kysymykseeni. Teitä tellervo tonttuja näköjää riittää joka paikkaan.

    • TomHill

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2387
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1958
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1938
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1730
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1520
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1190
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1183
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe