Avaudun

Mielestäni suomalaiset miehet täällä suomi24:ssa ovat suurelta osin täysiä höpömarakatteja, mitä tulee naisten suhteen ja kuinka naisista pitäisi ajatella. Varsinki vanhempaa sukupolvea edustavat yksin jääneet miehet. Toisaalta heidänkin joukosta löytynee herrasmiehiä.

Olen itse mies, enkä voi käsittää miten huono itsetunto niin monilla miehillä on. Pari hyvin usein täällä toistuvaa ongelmaa huokuu rivien välistä esille.

1) Käsitys siitä, että jos kelpaa mahdollisimman monelle erilaiselle naiselle, niin sitä parempi. (aivan turhaa ajanhukkaa kysellä täällä "tykkäättekö ja miksette naiset tykkää, jos mies on tai jos miehellä on yadayada")

Syy miksi tämä on ongelma on se, että sillä ei ole väliä kelpaatteko mahdollisimman monelle naiselle vaan pikemminkin sillä, että kelpaatteko te sille yhdelle naiselle jonkalaisen kanssa te haluaisitte oikeasti viettää aikaa. Ainakin jonkun osan päivästä, kun toisena aikana parannatte maailmaa omalla tyylillänne. Tämä on asia joka teidän pitäisi ymmärtää pohjamutia myöten aivan ensimmäisenä. Harkitsisitte rehellistymistä, itsellenne.

2) Inflaatiota kärsiny itsetunto. Inflaatio on siitä jännä, että tasapainoisellakin ihmisellä voi mennä useampi vuosi ennen kuin se tajuaa miten oma henkisellä pääomalla loppuu kate. Ei ikään pysty kuulemaan enää yhtää huonoa "talousuutista" naismarkkinoilta, kun meinaa miehillä palaa päreet samassa silmäyksessä, tai toisessa tapauksessa ruvetaan nyyhkyttämään kyyneleitä pimeässä ja yksin.

Sitten selitellään, pädetään, etsitään tieteellisiä syitä, metsästetään sitä logiikkaa kaiken takana, yritetään ymmärtää miksei ansat laukea, vaikka niin hyvin on viritety. "oi miksi oi miksi".

Itsetuntoa ropisee kun oppii tuntemaan ylpeyttä itsestään, jos ei ole ylpeyden aiheita, niin nopeaa äkkiä heti jotain projektia alulle.

3) Itsetuntemuksen puute. Ei tiedosteta miksi ollaan asioista jotain mieltä. Perimmäiset syyt. Kyselkää itseltänne omia käsityksiänne vähän syvällisemmin. Saattaisi pieni pohdinta avartaa.

4) Neljäs ja tärkein kohta, jolla vitun tyhmä ja rumakin uuno pärjää. Käytöstavat. Muistakaa, että on vain yhdenlaisia käytöstapoja, niitä maagisia oikeita.

Kumppanin löytäminen on hyvin pitkälti vain niistä yhteisistä aallonpituuksista kiinni, ongelma vain on se, että jotkut miehet vain luulevat tuntevansa omat aaltonsa, vaikka tosiasiassa he tuntevat vain palaavien aaltojensa pärskeet kasvoillaan, kun naiset heijastavat takaisin heidän omaa surkeaa tiedostamatonta tunne-elämäänsä..

5

140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hippahoppa

      pitäis varmaan ihmetellä miksei tähän ole kukaan kommentoinu mitään, mut kerrankin oikeeseen osunu kirjotus mieheltä:-) ...eipä tuohon ole juuri lisättävää paitsi että naisen kannalta miehiin päin katsoen tilanne on aivan sama.

    • Rehellisesti sinulle

      Siinäpä oli oikeaa avautumista.

      Harmi että oli alapäästä eikä yläpäästä.

      Sinun kaltaiset rimpulat ovat juuri niitä joiden pitäisi saada kerran ihan oikeasti turpaansa niin heräisivät sieltä "no mä nyt tiedän kaiken ja selostan tätä ny sitte teille muille miehille, mulla on kyrpä otsassa mut se ei niinku pitäs haitata"

      "Kumppanin löytäminen on hyvin pitkälti vain niistä yhteisistä aallonpituuksista kiinni, ongelma vain on se, että jotkut miehet vain luulevat tuntevansa omat aaltonsa, vaikka tosiasiassa he tuntevat vain palaavien aaltojensa pärskeet kasvoillaan, kun naiset heijastavat takaisin heidän omaa surkeaa tiedostamatonta tunne-elämäänsä.."

      Mistä vitusta sinä olet tämän päätellyt?

      pseudopsykoa höpötystä suurimmaksi osaksi jostain aallosta ja siitä että muut miehet eivät tunne tunne-elämäänsä jne.

      Siinä olet oikeassa että turhaan liikaa kiinnittää huomiota itsetuntoihin sun muihin kun antaaa vain mennä.

      Mutta tuollainen "mä tunnen itteni ja te muut miehet ette" on sellaista masturbointia että siihen sulla jätkä tuskin on varaa.

      • Rehellisesti sinulle

        Niin ja tähän nyt sitten ei toivon mukaan tule vastauksena "taisi osua sinun kohdalle tuo aloitus kovastikin kun noin vastasit, ehehehhhehhe..."

        Sitten ohjeita "katso peiliin niin sieltä löytyy se syy ja sitten opettele tuntemaan itsesi ja aaltosi niin sitten..."

        Ei vittu mitä potaskaa.

        No nimi "time_killer" kertookin kaiken.


      • Mulkku oli tosiaan otassa aikasemmin tuota kirjotellessa ja on kyllä yhäkin.

        Mutta niin. Tuota mitä tarkoitin aallonpituuksilla tarkoitin ainoastaan toisen ihmisen lukemiskykyä. Miesten välinen lukemiskyky on aivan erilaista mitä naisten välinen lukemiskyky ja niin myös miehen ja naisen välinen lukemiskyky.

        Sitähän on jo pitkään käytetty vertauskuvana tuota ns. aallonpituuksien yhteensopivuutta naisen ja miehen välillä mitä tulee tuohon toisen "ajatusten lukemiseen". Ja tuolla aaltojen takaisinpärkinnällä tarkoitin minun kirjoituksessani miehen kykenemättömyyttä käyttäytyä oikealla strategialla naisen seurassa. Tästä johtuen huono strategiavalinta heijastuu negatiivisesti tuloksin takaisin "aallonpärskeenä" mieheen. Harmi ettet yhdistänyt. Ei siis mitään foliohattuhommia.

        Tässä voisi nyt suoltaa vähän lisää paskaa suustani kun pääsin vauhtiin, ehkä vähä sukupuolineutraalisti yhden kappaleen verran, koskee siis myös naisia.

        Hyvin monilla ihmisillä, joilla suhteet pysyy lyhyinä, vaikeina ja joilla on hankaluuksia nauttia seksielämästä eivät ole harjoitelleet tarpeeksi omia sosiaalia rajojaan vastakkaisen sukupuolen seurassa. Suomeksi: Yksilöllä ei ole ollut yhtä laadullisia ystävyyssuhteita vastakkaisessa sukupuolessa, kuin omassaan. Eli pääsääntöisesti on vietetty aikaa turvallisessa jätkäporukassa miesten kesken ja naiset omissaan. Yksinkertasella ynnälaskulla pystyy päättelemään, miten yksilön omat sosiaaliset taidot kehittyy epätasapainoisen sukupuolijakauman takia.

        Kokemuksen puutteesta ei osata lukea vastapuolta. Oletus siitä, että miehet ja naiset on samanlaisia ei pidä paikkaansa. Taitoa ei opi, jos ei ymmärrä että se on opittava taito ja takaisin pärskähtäneitä negatiivisiä tuloksia kannattaa ensimmäisenä hakea oman pään sisältä.

        Lopuksi kun on harjotellessa tullu tarpeeksi taitavaksi on samalla ehkä myös oivaltanu minkälaisista naisista pitää, silloin vain haku sen naisen spekseillä käyntiin ja laittaa vaikka kokemuksensa kautta saamansa taitonsa tehokäyttöön ja korjata potti itelle.


    • Mutta myöntää täytyy, että hyvin ajattelemattomasti haukuin miesten omaa tunne-elämän tietämystä.

      Miehillä on vain se ikävä piirre, että reagoivat siihen (omien empiiristen seurontojen mukaan) konfliktitilanteissa useammin aggressiivisesti, kun taas naiset passiivisesti.

      Aggressiivisuudessa et jää yksin loukkaantuneena vaan haluat yrittää haavoittaa toista myös. Passiivisuudessa vetäydyt vain pois. Toinen jalompi tapa.

      Kysymys taas niistä aallonpärskeistä. Hohhoijaa täytyy mennä nukkumaan. Kattoo jos muistaa niin käydä vilkasee täällä uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1385
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1205
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      164
      880
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      26
      866
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      153
      758
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      756
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      48
      738
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      28
      614
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      585
    Aihe