Kansanlähetys menettää tukijoitaan

Ja erittäin hyvä niin.

Suomen kreationistisen roskapropagandan huuhaapalkittu sylttytehdas, antihomokampanjointia harrastava fundamentalistiskristillinen Kansanlähetys joutuu rahoittamaan tuotantonsa entistä useammin omalla varainhankinnallaan.

Ensin Helsingin ja Vantaan seurakuntayhtymät ilmoittivat lakkauttavansa tukensa SEKLille ja nyt valtio seuraa nuorisotyön tuen osalta perässä. Perusteena syrjivä kampanjointi (erityisesti Älä alistu-kampanja).

http://www.kotimaa24.fi/uutiset/kulttuuri/7365-ministeri-jatti-kaksi-ala-alistu-kampanjan-jarjestoa-tuetta

Pois vaan loputkin kreationistien julkisesta rahoituksesta! Käytännössä muuhun työhön myönnettyä rahaa valuu edelleen antitieteelliseen myyräntyöhön.

6

188

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sivustahuutelija

   Jumala on pitänyt ja tulee pitämään omistaan huolta. Tukien pois vetäminen pakottaa turvautumaan entistäkin enemmän Jumalaan, ja se jos jokin tuo tullessaan positiivisia tuloksia.

   En oikein ymmärrä miksi vihata jotain ihmisryhmää tuolla tavalla, mutta kun näkee tätä niin on entistäkin vakuuttuneempi että seuraa oikeaa Jumalaa. Ei tälläinen vastustaminen ole luonnollista eikä järkevää.

   • Ei tässä kukaan ihmisryhmää vihaa. Kreationismia (ja siinä sivussa lähetystyötä) minä tässä vastustan.


   • Joo,..

    "En oikein ymmärrä miksi vihata jotain ihmisryhmää tuolla tavalla, mutta kun näkee tätä niin on entistäkin vakuuttuneempi että seuraa oikeaa Jumalaa."

    Niin, kun seuraa oikeaa Jumalaa, voi puhtain paperein sanoa jotain semmoista kuin: "En minä homoja vihaa, vihaan ainoastaan sitä millaisia he ovat, mitä he ajattelevat ja tekevät."


  • Kommariko

   Jaa mitähän tonkin vitun Illuminatuksen päässä liikkuu kun tollasii latelee. Ei reppana taida pystyy edes selittään kuulemiensa termien merkityksii. Senkun vaahtoo vaan. No joillekin on tärkeetä et saa osoittaa vihansa jotakuta toista päin. jos Illuminatus olis sattunu syntyyn vaik 50 vuotta sitten hän on just niitä tyyppei, jotka olis olleet ENSIMMÄISENÄ tuomitsemas homot, lesbot, kehitysopin puolustajat ym. ym. helvettiin. Kyl näit laulukuorolaisii riittää, jotka jaksaa täälläkin suomi24:ssä paapattaa mitä Iltalehdes on eilen skriivattu. Helvetti.

   • Hah.

    Olen sinivihreä porvari ja syntynyt kohtapuoliin 50 vuotta sitten - ja tunnen asiani oikein hyvin.


  • Jatkuu...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   402
   2173
  2. Rakastuin mä kerran

   Rumaan ja läskiin naiseen. Unelmien nainen. 😗
   Ikävä
   56
   1112
  3. Ei se haittaa

   rakkaani. Parempi näin. Silti tiedän, että ammuin nuolen sun sydämeen 💘. Sellaisella tarkkuudella, että muut ei siihen (helpolla) kykene🎯. Taisin ol
   Ikävä
   88
   1059
  4. Sinä nainen

   kerro minun toinen/toiset etunimet, ja jos osuu, soitan sinulle jos niin haluat. Terkuin minä se vaan täältä korpikuusenkannon alta.
   Ikävä
   78
   875
  5. Eloranta Kiuruveden leuhkin

   Eloranta ökyautoineen ja lakeijoineen Kiuruveden Osapalvelussa, vain Villasen veljekset aikoinaan olivat pollevampia kun kusettivat Kiuruveden kunnanu
   Kiuruvesi
   37
   864
  6. Ei meistä mies tulis mitään

   oot liian vaikee ja minä en jaksa mennä sun pillin mukaan saamatta mitään takas.
   Ikävä
   61
   807
  7. Kysyisin sinulta

   Nainen mitkä on meidän vuorosanat? Kun nähdään livenä, tiedustelee mies.
   Ikävä
   42
   717
  8. Mies voi kohta mennä uimahallissa naisten saunaan

   Iltalehdessä oli laaja selvitys siitä voiko sukupuolensa miehestä naiseksi vaihtanut mennä naisten saunoihin. --Kyllä saa mennä, mutta vain julkisiin.
   Maailman menoa
   213
   700
  9. Hauskaa sunnuntaita

   Mahdollinen 2x🔥 :).
   Ikävä
   91
   678
  Aihe