TV1: Pankkien ja IMF:n tappava valta

Against-NWO

Ulkolinja: Velkataakka

Maailmanpankki ja Kansainvälinen valuuttarahasto lupasivat auttaa kongolaiset pois köyhyydestä. Lopputulos: köyhyys lisääntyi.

http://areena.yle.fi/video/1626614

Ulkolinja: Pankki maailman valtiaana?

Goldman Sachs oli muutama vuosi sitten suuri ja ihailtu rahoituslaitos, tänään se on monen vihaama ahne pankki, jota syytetään sisäpiiritiedon hyväksikäytöstä sekä niin markkinoiden kuin poliitikkojen manipuloinnista.

http://areena.yle.fi/video/1328218530680

Ulkolinja: Konkurssivaltio

Kreikka ei saa mennä konkurssiin, sanovat eurooppalaiset poliitikot. Kreikan tai Italian konkurssi olisi euron loppu. Mutta valtio voi mennä konkurssiin, Argentiina meni 2002 ja selvisi.

http://www.telkku.com/program/show/2012020920001

12

181

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tervehdys!

      Kreikka päästetään vasta sitten ns. konkurssiin, kun velkojatahot ovat saaneet laskennallisesti maksimi hyödyn sijoituksistaan ja ovat ehtineet sijoittaa saamisensa kiinteään omaisuuteen tai kultaan, jalokiviin. Tämän jälkeen vasta euro taala kokee todellisen hyperinflaation.

      taottava ijän ikuinen

      • älykäs konkurssi

        olen samoilla linjoinlla pataraudan kanssa . tästä bilderberg- ryhmä käsiteli asiaa 2008 kesä kokousessaan kuinka säilyttää sioitajien rahat talous taantuman tullessa. nyt 2012 tiedämme kuinka hyvin onnistui.


    • No, no pikkuporvari

      Mutta eihän velkojat saa Kreikalta koskaan rahojaan takaisin, niinpä yksikään eurovaltio
      ei voi mennä konkurssiin.

    • Friedman on kuollut

      Tie orjuudesta on hyvin yksinkertainen. Se oli edellytys myös Euroopan nostamisessa jaloilleen 1930- ja 1940-luvuilla: juutalaismielisten ekonomistien hävittäminen.

    • Against-NWO

      TV1 perjantaina 17.2. klo 23.40 - 01.25

      Oscar-palkittu dokumenttielokuva Sisäpiirin homma (Inside Job) kertoo systemaattisesta korruptiosta, joka vuonna 2008 ajoi Yhdysvallat koko maailmaa vavisuttaneeseen talouskriisiin.

      Laman vuoksi miljoonat ihmiset menettivät työnsä, säästönsä ja jopa kotinsa.

      Dokumentissa vaaditaan syyllisiä tilille, ja katseet kääntyvät myös Yhdysvaltain nykyhallintoa kohti. Millaisin toimenpitein lamasta on koetettu nousta?

      Dokumentti alkaa esimerkillä Islannista ja etenee käsittelemään talouskriisiä Yhdysvalloissa. Miten kupla oikein syntyi, ja mitä tapahtui, kun pankit sitten romahtivat ja useat suuryritykset joutuivat selvitystilaan?

      Kertojaäänenä toimii näyttelijä Matt Damon.

      Ohjaus: Charles Ferguson, 2010.

      Dokumentti on esitetty aikaisemmin YLE TV2:ssa lokakuussa 2011.

      http://tv1.yle.fi/juttuarkisto/dokumentit/sisapiirin-homma

      • Friedman on kuollut

        Globaalin korruption taustalla on keskeisesti kaksi juutalaista ideologia, Milton Friedman ja Friedrich von Hayek. Ideologia jokseenkin täysin on koottu näiden ideologien ja heidän edeltäjiensä ja seuraajiensa toimesta Chicagon yliopistossa.

        Chicagon yliopisto on se paikka jonne juutalaiset ideologit paettuaan Euroopasta keskittyivät. Siellä he toimivat osin rikkaiden liikemiesten rahoittamissa hankkeissa. Tästä roskajoukosta on myös suurin osa muka-Nobelin saaneista fundamentalistikapitalisteista.


    • ylös...

      ylös

    • Real NWO

      Velkaytimen ongelmahan on että länsivaltojen hallitukset pitävät tahallaan suuria valtionvelkoja,jotta kansa saadaan pidettyä työn syrjässä kiinni,ja jokainen joutuu taistelemaan leipänsä eteen.Ei edes ole suunniteltu,kuinka yhteiskunnat saataisiin toimimaan,jos valtion taseet olisivatkin aina ylijäämäisiä ja valtionvelkaa ei olisikaan millään valtiolla.Toisin sanoen kaikki olisivatkin rikkaita.Ja näin on jatkunut siitä asti kun jenkeissä markkinakapitalismi keksittiin,joskus viime vuosisadan alusta.
      Jos tämä meno jatkuu seuraava suurempi lama jälleen jonkin ajan kuluttua,ja taas sama köyhien kiusaaminen edessä.Todellista muutosta tarvitaan.

    • Kolmas maailmansota

      Lienee se lopullinen portti uuteen maailmanjärjestykseen. Pakko keksiä jotain järkyttävää, jonka varjolla peloissaan elävät ihmiset saadaan uskomaan että nwo on ratkaisu kaikkiin ongelmiin. Eihän meistä kukaan sotaa halua, varsinkaan jos on joskus joutunut sodassa olemaan...

      Näin saadaan sitten ihmiset jopa vaatimaan sen nwo:n toteutumista, ja siinä vaiheessa kun ihmiset huomaavat millainen fasistinen diktatuuri on kyseessä, niin onkin jo liian myöhäistä itkeä.

    • NWO on vain pikkuporvarillinen sivuseikka.

      Ajaton jumala ei hyväksy kolmatta maailmansotaa, mutta kyllä Mekan ja Jerusalemin saa tuhota vaikka maan tasalle. Syyrian lisäksi Jordania syttyy tuleen, koska jumala estää YK:n turvaneuvoston toiminnan. Siitä syystä Kiina ja Venäjä määräävät tahdin Lähi-idän köyhille työläisille.

      http://www.aljazeera.com/news/middleeast/2012/03/20123513121863284.html

    • Matti Apunen

      Maailma ajautuu parhaillaan kohti totalitarismia. Mm. 14.5.2012 YLE:n toimittaja esitti mahdollisuuden EU-joukkojen lähettämisestä Kreikkaan estämään mellakointi. Alexander Stubb suhtautui tähän myönteisesti.

      Meidän velvollisuutemme on estää totalitarismi, emmekä me voi sulkea mitään keinoja pois valikoimastamme. Totalitarismin ytimen muodostavat oikeistopoliitikot ja ekonomistit. Maailma ei voi enää kantaa saastaa.

      Monetaristinen Euroopan unioni on fundamentalistisen kapitalismin pystyttämishanke. Sen tarkoitus on viedä jäsenmaiden kansalaisten suuri enemmistö kapitalistien hallitsemaan orjuuteen. Tämä on globaali suunnitelma.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1867
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1564
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1266
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1224
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1212
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1176
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1160
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1151
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1140
    Aihe