Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Saipa yllättää

Jypjyrää

Mahtavaa saipa upea voitto hifkistä jota on hehkutettu mestariks. Nyt saipa on taistelemassa playoff paikoista joukkue jota huudeltiin häntäpäähän kauden alussa. Taas saa arvostelijat pitkän nenän. HYVÄ SAIPA

11

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Number 4

      Kolme kertaa kirjoiti "SaiPa" ja joka kerta väärin. Mene kouluun!

      • koulunpenkille

        OWNED :DD


    • wefefwewefwef

      no haista sinäkin paska pilkun n...sija

    • hjnty

      10-3!!! Ottaa päähän kun kerrankin ehtii katsoa urhopelin niin sitten siellä on tarjolla liigajoukkueen ja mestisjoukkueen välinen jännääkin jännempi mittelö.

    • kymijoki

      Tilasto tappio, tilasto tappipo....... :) Ja Jypi saa kyytiä (toivottavasti)

    • putkee pukkaa

      tähänhän se tappioputki kannattikin ajoittaa on ne niin paskoi jos ees joskus mutku ei niin koskaan

    • pentti_hille
    • huippeli

      SaiPa on säälittävä selviytyjäjoukkue joka ei koskaan pääse nauttimaan kunnon menestystä vaan joutuu ilakoimaan jos liiga sopuilee sille jälleen yhden jatkokauden SM-liigassa. Täysin turha joukkue liigatasolla. Tekisi gutaa Suomi-kiekolle kun välillä SaiPan tilalla nähtäisiin Sport tai KooKoo. SaiPa on kuin ikuinen paskatahra josta ei pääse kulumallakaan eroon. No tänä vuonna SaiPan kohtalona jälleen se että liigapaikka säilyi.

      Ps Toivotaan että SaiPa rupeaa ahneeksi ja hankkii tilapäistä menestystä (playoff-paikka) isolla rahalla ja velkaantuu niin pahasti että putoaa suoraan II-divariin kuten kävi eräälle Kalpalle muinoin.

      Missäspäin tällainen Läppeensäpaskaranta oikein sijaitsee etten vahingossakaan tule eksyneeksi seudulle.

      • tuutuujuntti

        Huipeli taitaa olla jonkun isolla rahalla kasatun "superjoukkueen" kannattaja ja katkeruudesta päätellen on tullut taas turpaan kelta-mustalta "divariporukalta" Hahahaha.
        Sun kannattaa oikeesti kiertää lpr kaukaa. Tollaset urvelot on just niitä jotka saa täällä turpaansa.


      • Synergia A3-katsomo

        Minusta liigalle on onni, että idän ihme on mukana ja tuo omalla panoksellaan väriä sarjaan. Minusta, jos joku pitäisi vaihtaa Sporttiin, niin sen vaihdon pitäisi mennä siten, että otetaan huomioon paikkakunnat, ettei niistä olisi liikaa joukkueita. Olisi kiva, jos joukkueet voisivat olla ympäri Suomea. Toinen kriteeri on tietysti sarjamenestys. Tämän mukaan siis joku pääkaupunkiseuroista pitäisi vaihtaa Sporttiin ja menestyksen valossa se olisi silloin ilman muuta Jokerit. Se on kuitenkin kauden huomattavin alisuorittaja tässä liigassa, en nyt sano, että heittopussi muihin pääkaupunkiseudun joukkueisiin verrattuna, mutta selvästi heikoin lenkki niistä. Siksi valintani Sprottiin vaihdossa on Jokerit!


    • ...

      Taas Saipaa veikattiin kauden alussa hännille mutta loistavaa kautta on joukkue pelannut. Tuntuu olevan etenkin länsirannikon porukoilla pelko, että Saipa veisi yhden jatkopaikan. Vaikka tappioita on nyt tullutkin niin Saipan otteet ovat olleet hyviä. Pienet asiat ovat kääntäneet pelejä tappioiksi. Ensi kaudella on sama runko joukkueessa, jos vielä muutama jatkosopimus tulee. Lisäksi hyvät pelit ovat tuoneet enemmän lisätuloja ja auttavat varmasti sponsoreiden hankinnassa. Jatkosopimukset Salcidolle ja Giliatille ja vielä 1-2 vahvistusta ensi kaudelle?

      Joulutauon jälkeen on kyllä herättänyt ihmetystä useammat tuomarien ratkaisut otteluiden ratkaisuvaiheissa. Monissa joukkueissa kokeneempia ja tunnettuja pelaajia hakemassa tuomareilta sääliä (Ruutu ja muut). Liian helppoja jäähyjä tulee, joista vastustaja rankaisee. Vaikka Saipa hallitsee vauhdikkaalla luistelulla ottelua ja vastustaja rikkoo niin Saipan ennustetun "häntäjoukkueen aseman" vuoksi vastustaja ei saa niin paljon jäähyjä kuin isojen seurojen vastustajat saavat vastaavissa tilanteissa. Tuomarit eivät uskalla.

      Sitten esimerkiksi Blues ottelussa Saipa sai jäähyjä helpohkosti ja vastustaja sai pelata sikakovaa, josta seurauksena Salcido tällä hetkellä poissa peleistä ja Rissaselle tuli peräti 3 ottelua pelikieltoa vaikka Ramstedt ei edes loukkaantunut niin kuin perusteluissa väitettiin.

      Ässät pelin ratkaisuun johtaneesta jäähystä ottelun valvojakin myönsi jäähyn olleen aika kevyesti annettu mutta tuskin tuomari siitä mielipiteestä yhtään mitään välittää. Seuratkaahan tuomariratkaisuja!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2434
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2143
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1788
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1581
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1515
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1478
    8. 54
      1340
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      87
      1296
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1219
    Aihe