ST1-käteisalennuskortti

Temppuinen

Tilasin netin kautta tuollasen käteisalennuskortin. Tänään piti kokeilla, mutta eihän se toiminut, automaatti sanoi "kortti ei kelpaa". Kokeilin myös viereiseen automaattiin, sama homma, ei toiminut.

Täällä missä asun, on lähistöllä ST1, SEO ja ABC. ST1 on yleensä halvin, jos ei oteta huomioon mitään bonusalennuksia. Ajattelin että saisin vähän edes hyvitystä nyt kun dieselveroakin nostettiin.

Soitin ST1:n palvelunumeroon ja kertoivat, että on tullut soittoja ja asemia hoitavalle henkilölle on ilmoitettu asiasta. Mahtaako kuitenkaan mitään tapahtua, se jää nähtäväksi.

On se tavallaan vähän naurettavaa kun oikeen mainostavat käteisalennusta semmoisilla mainoslapuilla, jotka ovat niissä polttoaineensyöttöletkuissa. Varsinkin jos homma ei toimi.

44

14575

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kävitkö potalla?

      Ja tänne itkeminen helpottaa tuskaasi.

      • Temppuinen

        No ei varmaan helpottanut. :-)


    • kullervomään

      Ite tilasin 2vk sitten mutta eipä ole vielä näkynyt.
      Vaikka eipä taida alennuksetkaan olla kun sentin tai kaks

    • Sai alennusta

      Otin joskus noita ST1-asemalta 2 kpl (itselle ja vaimolle). Toinen oli rikki jo uutena ja toinen toimi 5 vuotta, kunnes magneettijuova kului loppuun.

      • Anonyymi

        Kaikkien käteisalennus-, ja plussakorttien tarkoitus on saada sinut uskolliseksi yhdelle ketjulle, sillä se takaa sinulle maksimiedut? Ei kortista ole juuri mitään hyötyä jos teet ostoksesi muiden ketjujen liikkeistä ja vierailet vain satunnaisesti siinä liikkeessä/asemalla jonka käteiskortti sinulla on?


    • anska

      Tilasin kortin ja sain parin viikon sisällä. Kokeilin heti ja toimii. Ajan paljon ja heti on kossupullon edestä tullut "säästöjä". Mitähän jos tekin laitaisitte kortin oikein päin siihen koneeseen. Terv. Antero

      • Anonyymi

        No mitä säästöä se on, jos tuhlaa sen kossuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No mitä säästöä se on, jos tuhlaa sen kossuun.

        Kokeilin ST1 korttia ruokaillessani Parkanon Shellillä ja Pihtiputaan Shellillä…molemissa käteiskortilla ei saanut mitään alennusta yli 40 € maksavista ruoka-annoksista (kahdelle), mutta munkkikahveista sai molemmilla asemilla 50 senttiä alennusta? Polttoaine alennuksella ei ole mitään merkitystä, kun polttoaineen litrahinta on jo lähtökohtaisesti korkeampi kuin lähellä olevan kilpailijan (ei Teboil)?


    • Pösöööö

      Tai vaikka oikean aseman koneeseen.

    • uijokla

      Ensimmäinen korttini toimi niin monta vuotta, etten muistakaan. Sitten tarjosivat yhdellä asemalla toista samanlaista korttia ja sekin toimi heti. Vanhan annoin velipojalle, eikä ole valittanut toimimattomuudesta.

    • Isoomörkööö

      juu eipä toiminut mullakaan uusi kortti. Pitää ottaa vanha taas käyttöön

    • JjJjJölwe85

      Oma korttini toimi ("asiakkuus tunnistettu" tms. ilmestyi ruutuun), mutta alennusta ei tullut senttiäkään. Ilmeisesti noilla asemilla, joissa tolppahinta on valmiiksi mm. kilpailun takia alakantissa, alennusta ei enää anneta?

    • JjJjJölwe85

      Haa, vastaan itse itselleni - alennuksen saa näköjään vain kätseisellä maksettaessa, joten tällaiset köyhät luotolla eläjät maksavat normihinnan.

      • toiimiipa

        Kyllä minulla toimii kortilla maksaessakin, siinä lukee tosin että päivän käteisalennus mutta olen katsonut useamman kerran hintaa sieltä tienvarsiplakaatista ja mittarista niin on siinä se alennus ollut.


      • adsgdshahshs
        toiimiipa kirjoitti:

        Kyllä minulla toimii kortilla maksaessakin, siinä lukee tosin että päivän käteisalennus mutta olen katsonut useamman kerran hintaa sieltä tienvarsiplakaatista ja mittarista niin on siinä se alennus ollut.

        Kyllä alennus tulee kortillakin.
        Joskus alennus tosin on 0senttiä.
        Yleensä se on 1sentin. Jossain on kuulemma ollu 1,5senttiäkin.
        Eli eipä tuosta paljon iloa ole


      • ei tulut/tule
        adsgdshahshs kirjoitti:

        Kyllä alennus tulee kortillakin.
        Joskus alennus tosin on 0senttiä.
        Yleensä se on 1sentin. Jossain on kuulemma ollu 1,5senttiäkin.
        Eli eipä tuosta paljon iloa ole

        Kylmäasemilla.


      • Toimiipa
        ei tulut/tule kirjoitti:

        Kylmäasemilla.

        Toimii kortilla, juurikin kylmäasemalla itse käyn. Meillä antaa 2 sentin alennuksen, eihän sitä edes huomaa mutta samapa tuo on pihistellä kun pystyy.


      • dasgdshhha
        ei tulut/tule kirjoitti:

        Kylmäasemilla.

        Tulee kylmäasemilla.
        Jossain korvessa ei kaikilla asemilla toimi. Varmaan kun ei oo kilpailua muutenkaan niin turha antaa alennusta


      • vantankorvessa
        dasgdshhha kirjoitti:

        Tulee kylmäasemilla.
        Jossain korvessa ei kaikilla asemilla toimi. Varmaan kun ei oo kilpailua muutenkaan niin turha antaa alennusta

        Keskellä Vantaata tunnisti, mutta ei sentinsenttiä alennusta kylmäasemalla. STI.


      • Anonyymi
        toiimiipa kirjoitti:

        Kyllä minulla toimii kortilla maksaessakin, siinä lukee tosin että päivän käteisalennus mutta olen katsonut useamman kerran hintaa sieltä tienvarsiplakaatista ja mittarista niin on siinä se alennus ollut.

        Nyt kun St1 (Shell) siirtyi sovelluksen käyttöön tankatessa ja vanhojen korttien voimassaoloaika päättyi kuunvaihteessa, niin samalla voi leikata myös sen näennäisen käteiskortin poikki ja heittää roskiin! Se on muuten sama kaikkien muidenkin ketjujen käteiskorttien kanssa eli ei niillä mitään todellista alennusta saa?


    • tankkaaja 26

      st1 tankkauskortin ideahan on että alennus on 0,5 - 2,5 senttiä litralta. alennuksen määrää ei voi mitenkään tietää ennen kuin aloittaa tankkauksen, mikä siis on melko naurettavaa. Ihmiset houkutellaan muutenkin ylihinnoitellulle Shell / St1 huoltoasemalle tankkaamaan alennuksen huumassa, joka saattaa olla olemattomat 0,5 senttiä litralta.

      Vertaa esim ilmaiseen Teboilin korttiin jonka alennukset on vähintään kiinteät 1,7s/l (kampanja-aikoina 2,2s/l) Tällöin polttoaineen hinta voidaan laskea suoraan päivän hinnasta ilman arpapeliä ja huijatuksitulemista.

    • yjtyj

      Alennus on n. 1-1,5 senttiä per. litra. Ja jos maksaa vaikka 20 kympillä, ei se raha mee tilille tai niin edelleen, vaan tankkiin tulee ylimmääräästä!!

    • w4t43y53u45u35

      Itse sain alennusta vain 0,5 senttiä litralta, laskin että säästän sillä noin 7 euroa vuodessa. Ja todella hitaasti se automaatti toimi kun tunnisti sitä alennuskorttia.

      • Anonyymi

        Nyt se vasta hidasta on, kun sählätään älypuhelin kädessä sen uuden St1 Way-sovelluksen kanssa. Se kun vaatii tankilla pankkitunnistautumisen pelkkä pinkoodi ei riitä ja kaikilla ketjun asemilla se ei toimi ollenkaan?


    • S-ketjuparasketju

      Vanhaan ketjuun jatkoa. Kyllä kannattaa suosista liittyä s-ketjun asiakkaaksi... Siirtää vakuutukset lähitapiolaan, puhelin liittymä elisalle ja tankata vain abc:lla sekä käydä s-ketjun kaupoissa! Bonuksilla kertyy iso summa rahaa ja etua tankkaamisessa on enemmän kun millään muulla... Vaikka vakuutus maksaisi ~100-200 enemmän kertyy bonusta niistä niin mukavasti että ei eroa loppupeleissä ole. Itsekkin saan palautuksia ~15-25€/kk takaisin tosin liittynäni ei ole elisalla.. Joten vuoden kokonais etu on 180€-300€! Plus saat myös hotelleista, ravintoloista ym kahviloista ja huoltoasema ostoista bonusta joten sitä kertyy jos vain panostat yhdenketjun sisään... Voi kertyä enemmänkin mitä itselläni... Itsellä kuukausi kohtanen tankkaus bonus on ~5€ en aja paljoa. Joten järki käteen ja s-pankin asiakkaaksi tilinpito ilmainen nettipankkitunnukset ilmaiset ym ja bonukset maksetaan tilillesi joka kuukausi. Mikään muu tankkaus etukortti ei tuota kuukaudessa 5€ etua tällä mun tankkaamisella..

      • En uskalla. Muutama sata euroa yksityisyyden menettämisestä ei riitä, vaikka sen saisi joka vuosi.
        Jotkut sanovat, että heillä ei ole mitään salattavaa. Tavallaan käy sääliksi, etteivät ole kenenkään mielestä luottamuksellisen tiedon arvoisia.


      • Anonyymi

        S-pankin asiakkuus ei tuo yhtään enempää bonusta kuin minkään muunkaan pankin tai kaupan käyttäminen. Maksimit saa tietenkin jos keskittää kaiken asioinnin joko Keskon tai S-ryhmän kauppoihin ja palveluihin, mutta ei niillä bonuksilla kukaan rikastumaan pääse!


    • 34656534

      Oma ST1 kortti kyllä aina toiminut. Mutta korkeintaan 0,5 sentin alennuksia olen saanut ja paikalliset Neste ja Teboil kuitenkin halvempia. Nesteeltä saa myös plussa mikä on kiva kun parin kk välein K-kaupan maksupääte kysyy haluanko käyttää 5e alennuksen.

      Nesteen bensa muutenkin laadukkainta, ST1/ABC bensa muodostaa kesäisin höyrylukkoja vanhaan kaasutinkoneeseen, Nesteellä tätä ei tapahdu. Teboilin bensa sai uudehkon ruiskuauton pätkimään tyhjäkäynnillä, hävisi kun siirryin takaisin Nesteen bensaan.

    • Anonyymi

      Vanhaan ketjuun jatkumoa.. Kyllä on st1 alekorttin edut mennyt kehnoksi muistan kun muutamia vuosia sitten kävin stllä sain alekortilla 5sentin alen litralta. Kaveri Kehui että nyt sillä saa 0-1,5senttiä millä ei mitään virkaa.. Ennemmin sitten käy vaikka Teboililla.. Tai kuten aikaisemmin joku laittanut ton s-ketjun jutun. Itsekin käytän suht paljon s-ketjua mutta kk palautukset itselläni jää sinne 2-5€kk joskus harvoin on tullut kymppi tai kaks takasin kun olen isompia investointeja tehnyt. Mutta aika turhaa sitä on bensan hinnan perässä juosta ja lapsellista... Jos sentin tai kaks erolla tulee konkurssi niin moro ja lopeta autoilu. Bensa on halpaa niinkauvan kun sitä jakajasta saa..

      • Anonyymi

        Kyllä se S-tankkaus tietää suoraa rahaa useita satasia vuositasolla. Kertymä perheen ostoksista on kuitenkin 900-1200 € eli bonus on 60 €/kk . Kun siihen lisää satunnaiset ostokset esim. autoliike/huolto/silmäasema/vakuutusyhtiö ym. niin pääsee vielä korkeammalle.
        Kertymää tulee siis noin 720 €/vuosi eli käytännössä perheelle ilmaiset jouluruoat tai kortilla vaihtoehtoisesti n. 500 l polttoainetta eli ilmaiseksi 10000 km maantietä. Jipii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se S-tankkaus tietää suoraa rahaa useita satasia vuositasolla. Kertymä perheen ostoksista on kuitenkin 900-1200 € eli bonus on 60 €/kk . Kun siihen lisää satunnaiset ostokset esim. autoliike/huolto/silmäasema/vakuutusyhtiö ym. niin pääsee vielä korkeammalle.
        Kertymää tulee siis noin 720 €/vuosi eli käytännössä perheelle ilmaiset jouluruoat tai kortilla vaihtoehtoisesti n. 500 l polttoainetta eli ilmaiseksi 10000 km maantietä. Jipii

        Ainakin pk-seudulla abc:n polttoainehinnat ovat jatkuvasti monta senttiä korkeammat kuin lähes millä tahansa kylmäasemalla, jopa viisikin senttiä.
        No tuleehan enemmän niitä poonuksia.... 😎


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin pk-seudulla abc:n polttoainehinnat ovat jatkuvasti monta senttiä korkeammat kuin lähes millä tahansa kylmäasemalla, jopa viisikin senttiä.
        No tuleehan enemmän niitä poonuksia.... 😎

        Shellin tiskillä kerran maksaessani selvisi että St1 -alennuskortti käy myös Shellillä. 3 sent /liter alennus. No, kokeilin Shell express -kylmäasemalla alennuskorttia ja toimihan se!
        Ostin silloin vanhempaan autooni 98E:tä.
        Uudempaan tankatessa 95E:tä samalla asemalla automaatti ilmoitti: tarkasta kortin syöttösuunta tms ilmoitus. Ei millään meinannut antaa alennusta vaikka oikeinpäin syötin kortin. Viimein tuli näkyviin jäsenyys tunnistettu ja 3 sent /liter alennusta sain. Siis Shelliltä myös St1 -kortilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Shellin tiskillä kerran maksaessani selvisi että St1 -alennuskortti käy myös Shellillä. 3 sent /liter alennus. No, kokeilin Shell express -kylmäasemalla alennuskorttia ja toimihan se!
        Ostin silloin vanhempaan autooni 98E:tä.
        Uudempaan tankatessa 95E:tä samalla asemalla automaatti ilmoitti: tarkasta kortin syöttösuunta tms ilmoitus. Ei millään meinannut antaa alennusta vaikka oikeinpäin syötin kortin. Viimein tuli näkyviin jäsenyys tunnistettu ja 3 sent /liter alennusta sain. Siis Shelliltä myös St1 -kortilla.

        Ei kyllä pitäis toimia..
        Teboililta saa onneksi sen 2 senttiä pois varmasti


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Shellin tiskillä kerran maksaessani selvisi että St1 -alennuskortti käy myös Shellillä. 3 sent /liter alennus. No, kokeilin Shell express -kylmäasemalla alennuskorttia ja toimihan se!
        Ostin silloin vanhempaan autooni 98E:tä.
        Uudempaan tankatessa 95E:tä samalla asemalla automaatti ilmoitti: tarkasta kortin syöttösuunta tms ilmoitus. Ei millään meinannut antaa alennusta vaikka oikeinpäin syötin kortin. Viimein tuli näkyviin jäsenyys tunnistettu ja 3 sent /liter alennusta sain. Siis Shelliltä myös St1 -kortilla.

        Shell ja St1 on samaa puulaakia. Ollut jo ainakin 20 v Shellin Europe tai Nordic- kortti, mutta kuitenkin laskun lähettää St1 .


      • Anonyymi

        Tällä tavoin vuosia myöhemmin voin sanoa että nyt jos edes sentin saisi hinnasta pois tolla kortilla ni ai että ku pistää iloitsemaan😂😂


      • Anonyymi

        Jotkut käyvät edelleen tankkaamassa Teboililla ja rohkeimmat jopa rajantakana?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Shell ja St1 on samaa puulaakia. Ollut jo ainakin 20 v Shellin Europe tai Nordic- kortti, mutta kuitenkin laskun lähettää St1 .

        Tuo korttihan lakkasi toimimasta kuun vaihteessa ja nyt pitäisi laittaa älykännykkään St1 Way sovellus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä se S-tankkaus tietää suoraa rahaa useita satasia vuositasolla. Kertymä perheen ostoksista on kuitenkin 900-1200 € eli bonus on 60 €/kk . Kun siihen lisää satunnaiset ostokset esim. autoliike/huolto/silmäasema/vakuutusyhtiö ym. niin pääsee vielä korkeammalle.
        Kertymää tulee siis noin 720 €/vuosi eli käytännössä perheelle ilmaiset jouluruoat tai kortilla vaihtoehtoisesti n. 500 l polttoainetta eli ilmaiseksi 10000 km maantietä. Jipii

        Hahaa…saman saa tankkaamalla K-ryhmän asemilla ja tekemällä ostokset Keskon liikkeistä eli keskittämällä saa maksimibonukset kummasta tahansa! Silti mitään ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan!


    • Anonyymi

      50+ ltr kun ottaa niin iloinen mieli tulee 1.7snt alennuksesta ja asema on jo seudun halvin. mutta en olekaan kultalusikka suussa syntynyt

      • Anonyymi

        Aika pienistä hyvityksistä tässä on kyse. Mutta kun tankkaa meren rannalla ja ajaa
        sisäsuomeen tai karjalaan, niin ero polttonesteen hinnoissa onkin 10-15 c/ litra.
        Silloin kannattaa jo satsata mukaan jerrykannullinen halpaa polttonestettä.
        Ihan sama asia on elintarvikkeissa. Ota kaikki säilyvät eväät mukaan etelän
        Prismasta, sillä maakuntien kaupassa kaikki on vähintään 10-20 % kalliinpaa.


    • Anonyymi

      pienistä puroista tulee suuri virta, itse en kulu/vanhene yhtään tätä menetelmää noudattamalla

    • Anonyymi

      koskaan en pelkästään tietenkään lähde tankkaamaan ja mielessä lasken minne asti kannattaa ajaa jos vähän halvempi

      • Anonyymi

        Tankkaus hoidetaan aina kauppareissun yhteydessä asemien hintoja tarkkaillen.
        St1 teki nolosti, kun lopetti kortin käytön ja siirtyi Mobiilimaksamiseen.
        Minä taas siirryin tankkaamaan sinne missä on edullisin polttoneste.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tankkaus hoidetaan aina kauppareissun yhteydessä asemien hintoja tarkkaillen.
        St1 teki nolosti, kun lopetti kortin käytön ja siirtyi Mobiilimaksamiseen.
        Minä taas siirryin tankkaamaan sinne missä on edullisin polttoneste.

        Milloinka ST1 on poistanut kortin käytön? En ole vähään aikaan tankannut ST1:llä, mutta viimeksi ainakin käteisalennus toimi kortilla.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe