Ei koskaan päänsärkyä?

Jesse700702

Eli itsellä ikää 30 vuotta ja en edes tiedän mitä on päänsärky kun koskaan ei sitä ole ollut. Eli tarkotus olis kartottaa onko kovin harvinaistakin kun ei ole koskaan kärsinyt päänsärystä. Ainakaan kaveripiiristä/ muutenkaan tunne ketään jolla ei olisi päätä ikinä särkenyt.

Eli löytyykö täältä henkilöitä joilla ei koskaan ole ollut päänsärkyä?

14

2866

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotain sinne päin

      Itse olen kai jonkin sortin välimuoto. Jonnekin lukioon asti minulla oli päänsärkyä "normaalisti" silloin tällöin ja useimmiten sairastamisien yhteydessä. Sen jälkeen katosivat, nyt olen 26v ja päänsäryttömyyttä kestänyt kymmenisen vuotta. Samaa tahtia on kyllä jäänyt pois sairastaminen ylipäänsä, jonkin sortin nuhan tai pienen kuumeennousun saatan kokea suunnilleen parin vuoden välein.

      Tuo päänsärky tuntuu kyllä olevan sen verta yleinen oire että tämä oma "särytön elämä" tuntuu kieltämättä hiukan poikkeavalta. Ei ole varaa valittaa. :) Omassa tapauksessani lienee perintöä isältä, tämäkään kun ei tietääkseni kärsi päänsärystä käytännössä koskaan.

      • lilje

        Minäkin taidan olla jokin välimuoto. Lapsena mulla oli päänsärkyä vain joskus kuumeen yhteydessä. Nyt en oo ollu kuumeessa moneen vuoteen, joten ei oo ollu sitten siihen liittyvää päänsärkyäkään. Oon nyt siis kahenkymmenen. Ja nämä nykyään harvakseltaan kokemani päänsäryt on ilmenneet lähinnä näköongelmieni kanssa. Mutta esim. stressi tai väsymys ei oo koskaan aiheuttaneet mulle minkäänlaista päänsärkyä.

        En yhtään tiedä, mistä päänsäryttömyyteni johtuu. Perimä sitä ei ainakaan näytä selittävän. Nimittäin molemmilla vanhemmillani on aina silloin tällöin päänsärkyä (äitillä melko useastikin), samoten sisaruksillani.


    • sami232

      En tunne päänsärkyä ja samoin ei isänikään. Joskus 12 vuotiaana muistan tunteneeni viimeksi päänsäryn ja nykyään ikää 23 vuotta. Olisi kyllä mielenkiintoista tietää mistä johtuu kun jonkinverran vaikuttaisi olevan perinnöllistä ja melko harvinaista. En myöskään ole tavannut ketään muuta päänsärytöntä kuin isäni.

    • 17wee

      Minua ei ole koskaan koskenut päähän ja olen nyt 17 vuotias. Kaikkia kavereitani on koskenut päähän, mutta mua ei. En tiedä onko se edes normaalia

    • Mihail

      Minulla ei myöskään ole koskaan elämäni aikana päätä särkenyt millään tavoin, edes krapulassa ei päätä jomota. Asiaa tullut tässä pohdittua kun vaimoni kärsii kovasta migreenistä ja itse en pysty kuvittelemaan edes miten kivuliasta tuo on kun mitään vertailupohjaa en omaa. En muista varmaksi ovatko kumpikaan lapsistamme koskaan valittaneet päänsärystä, migreeniä kun väittävät perinnölliseksi ja nopealla googlauksella en löytänyt nimikettä sille miten kutsutaan ihmisiä joilla ei päätä ole koskaan särkenyt, tiedä sitten kumpaan vanhempaan lapset tulevat vai menevätkö normaaliin välimaastoon.

    • Anonyymi

      Ei ole koskaan ollut päänsärkyä. Mies 68 v.

    • Anonyymi

      Panen vielä paremmaksi. Täytän kohta 75 enkä ole koskaan kärsinyt sellaisesta päähän liittyvästä, jota voisin pitää särkynä. Päätä ei siis ole pakottanut. Ei kankkusessakaan, jonka muistan jonkinlaisena psyyken apeustilana.

    • Anonyymi

      Moikka itse täytän kohta 40 ja saatan kokea lievän ohimenevän vihlaisun päässä kerran pari vuodessa, mutta ei ole jatkuvaa päänsärkyä. Ei krapulassa, ei kipeenä mitä aika harvoin tulee oltukaan siis kipeenä ja ei kyllä tule oikein krapulaakaan.. :D

    • Anonyymi

      Ammattikoulun aikainen luokka- ja kämppäkaverini Jorma sanoi noin 60 v sitten, ettei hänellä ole koskaan ollut päänsärkyä. Jorma kuoli muutama vuosi sitten MS-tautiin. En tiedä, oliko siinä välissä päänsärkyjä ja nyt on myöhäistä kysellä. Ainakaan MS-taudissa ei ollut mitään särkyjä missään, kertoi.

    • Anonyymi

      Penseys on pop. Jos ei mikään okseta ja teerkkaria ei tarvitse.

    • Anonyymi

      minulla ei ole päänsärkyä koskaan..ei verenpainetta..elän terveellisesti..liikun 12 000 askelta päivitäin..nukun 9h..ja syön hyvin..en polta.,,..,en juo viinaa--

    • Anonyymi

      Minulla ei ole koskaan päänsärkyä myöskään.

    • Anonyymi

      Itse just yritän etsiä tietoa asiasta että mistä johtuu ettei ole päänsärkyä.Liikun paljon en polta enkä käytä alkoa syön terveellisesti(vältän lisäaineita ) en sairastele muutenkaan eikä ole lääkityksiä eikä sairauksiakaan ikää on 60 nainen olen.

    • Anonyymi

      Minullakaan ei ole koskaan ollut päänsärkyä. Olen 56v mies, perusterve, ihan hoikka. En polta, enkä juo muuten kuin harvakseltaan viiniä ruoan kanssa. Liikuntaakaan en harrasta paljoa. Lapsillani on päänsärkyjä. En tiedä sen enempää kuin muutkaan mistä tämä johtuu. Ehkä joillakin ihmisillä aivojen ja kallon kokojen välissä on vähän väljyyttä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1936
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe