Aihe

Tämä tekee Klaukkalasta junttilan

Tätä et tiennyt

Klaukkala erottuu pääkaupunkiseudusta siitä, että siellä ei ole:
a) kunnollista julkista liikennettä eikä
b) kävelykatua.

Ihmiset ajavat henkilöautolla kaupan edestä toisen kaupan eteen. Töihin jokainen jonottaa sillä omalla autollaan. Harvat linja-autovuorot seisovat samassa jonossa. Iltapäivällä sama toiseen suuntaan.

Klaukkalan ohitustie pitää saada nopeasti käyttöön. Tämän jälkeen Klaukkalan pääkadusta tehdään kävelykatu ja sinne rakennetaan lisää ravintoloita ja elokuvateatteri. Klaukkalan läpihän ei enää ole tarve ajaa, mutta sivukatuja pitkin pääsisi tarvittaessa päiväsaikaan.

19

573

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Krisse80e

   Julkinen liikenne ei vielä korjaa tota, Huomattava osa porukasta Klaukkalassa 20-40wee "maalaisjuntteja". Huomasin sen kun heidän kanssa joutu duunien kautta olla tekemisissä.
   Tosiaan ei oo läppä toi kehä3 susiraja.

   • PysykäävaansieläHomot

    Kehä3 on homoraja. Sen sisäpuolelle muuttaa ne joita ei rajan ulkopuolella suvaita.


  • Hölmöläisten_hommaa

   Olet aivan oikeassa , että toimivat ja järkevät liikenneyhteydet puuttuvat ja varmasti tulevat puuttumaan jatkossakin, jos kunnan kilpailutus liikenneyhteyksistä toteutuu tarjouskilpailun mukaisesti.
   Valitaan kuntaan monopoliliikennöijä, joka kahmii kaikki vaihtoehdot itselleen ja vaikuttaa kunnan liikenneyhteyksien toimivuuteen pitämällä tilanteen itselleen suotuisana. Kunnan päättäjät eivät valinnassa ota huomioon kuntalaisten tarpeita mm. syöttöliikenteen järjestämisestä Kivistöön.

   Junalla pääsee Kehärataa pitkin niin Tikkurilan suuntaan kuin Helsinkiinkin. Yhteydet toimivat riittävät tehokkaasti ja vuoroja menee kymmenen minuutin välein, mutta Nurmijärvellä liikennöitsijä haluaakin kaikkien körröttelevän bussilla Helsingin keskustaan. Tähän pitäisi Ely-keskuksenkin puuttua, jos kunnassa asiaa ei saada päätettyä järkevästi ja asukkaiden toiveet jää täyttämättä.

  • Hohhoijata

   Mihin katosi Nurmijärvi ilmiö? Siihenhän se, kun kunta ei ole saanut vauhditettua ohikulkutien rakentamista, kunnassa liikennöi yksi monopoliliikennöitsijä, erikoistavarakaupat lopettavat yksi toisensa jälkeen, kunta ei mieti tulevaisuutta, kuntapolitiikot ovat sisäänpäinkääntyneitä eivätkä kuuntele kuntalaisia, liikenneyhteydet ovat heikot (tunti bussilla Helsingin keskustaan ja Kivistön yhteys ahneen liikennöitsijän takia heikko) ja kaikki tapahtuu yhtä hitaasti kuin muinoin "hidastetussa filmissä". Kuntavaaleissa osa kuntapolitiikkoja vaihtui, mutta sama kunnan kasvua hidastava toiminta jatkuu (heikkoa heikommatkin liikenneyhteydet) ja "sammal" kasvaa raikkaiden uudistuksien päälle.

   Hyvä esimerkki on, että suunnitteilla on asuntoja ja suuri osa niistä pieniä vaikka nuoriso muuttaa heti kuin kynnelle kykenee täältä pois. Nyt usea rakentaja on laittanut jäihin rakentamisen aloitusta, tuppaa tuo uusienkin asuntojen myyntikin hidastuneen huomattavasti.

   Nyt Nurmijärven kunta on ihan kaikessa viisaudessaan kyselemässä bussiyhtiön puolesta, miksi Mannerheimintiellä on hidasta liikkua bussilla? Eikö olekin naurettavaa, kun kansalaiset kysyvät, että koska alkaa nostopbussivuorot Kivistöön, josta pääsisi jouheasti Hesan keskustaan ja muuallekin. Arvatkaapa vain, saako kansalaiset vastauksen...

   • ahnejaahne

    Kivistöön yritettiin kahteenkin otteeseen yhteysliikennettä välillä Kla-Kivistö. Matkustajamäärät jatkuvasti 0-4 matkustajaa. Sinähän voisit alkaa liikennöimään tuota linjaa!


   • Kehärata_saasteeton
    ahnejaahne kirjoitti:

    Kivistöön yritettiin kahteenkin otteeseen yhteysliikennettä välillä Kla-Kivistö. Matkustajamäärät jatkuvasti 0-4 matkustajaa. Sinähän voisit alkaa liikennöimään tuota linjaa!

    Eihän tuota kukaan usko, kun Keimolan Nesteen luona jää bussista pois parikymmentä henkilöä per bussi ja samanmoinen määrä pyrkii toiselta puolelta tulomatkalla bussiin (aamuin, illoin.). Koululaiset ja työssäkäyvät käyttävät bussi-junayhteyttä, on nopea! Ei kestä tuntia aamuisin Hesa keskustaan nytkyttely ruuhkaisella Mannerheimintiellä! Ja omilla autoilla mennään Kivistöön ja auto päiväksi parkkiin ja matka jatkuu junalla. Mennään toki mielellään Tikkurilaankin junalla.

    Taidampa alkaa liikennöidä, kunta varmasti puoltaa liikennöintilupaa. Jos on tottunut kuorimaan kermat, ei varmasti kiinnostakaan tuolla asenteella.


   • Ei_voi_kuin_nauraa

  • peace.of.cake

   Koska Nurmijärvellä asuu Hippoksen kilpailusihteeri, kaljupäinen Juhani Junttila.

   • Pätkä_kysyy

    Eikös se ole sellainen Esa Pakarisen näköinen kaljupää. Onkohan sen vaimo Justiinan näköinen?


   • Rouva_Orastieltä
    Pätkä_kysyy kirjoitti:

    Eikös se ole sellainen Esa Pakarisen näköinen kaljupää. Onkohan sen vaimo Justiinan näköinen?

    Vaimo on lääkäri. Muistuttaa ulkonäöltään Justiinaa.


   • P.ja.P.neekereinä
    Rouva_Orastieltä kirjoitti:

    Vaimo on lääkäri. Muistuttaa ulkonäöltään Justiinaa.

    Kiitos asiallisesta vastauksesta.

    Terv.
    Pekan ja Pätkän fani


   • veljekset.kuin.ilvekset
    Pätkä_kysyy kirjoitti:

    Eikös se ole sellainen Esa Pakarisen näköinen kaljupää. Onkohan sen vaimo Justiinan näköinen?

    ##Eikös se ole sellainen Esa Pakarisen näköinen kaljupää.##

    Kyllä on. Identtisiksi kaksosiksi luulisi äkkipäätä Esaa ja Junttilaa.


  • valtimoonterästäputki

   matti sairaalassa ja sepelvaltimotauti iskenyt perkele niin tervemies jotta

  • TUTKIJA_GESTAPO

   MATTI ON MEILAHDESSA

  • Hookaksioo

   Kumma juttu.
   Miksi stadilaiset tulevat vaatimaan puhtaasta maalaismaisemasta stadia?
   Miksi eivät viihtyneet stadissaan?

  • estev

   onko Klaukkalaan Järvihakaan syntynyt uusi "vironperä" tai muuten vaan työpaikka, asumis slummi kun liikkuu Järvihaan teollisuus alueen teitä ja katuja ei voi olla huomaamatta millä säännöilä alueella kuljetaan ja asutaan ,lähes joka teollisuus kiinteistössä "asutaan" ,mutta todellisuudessa taitaa olla niin, että ei ole asumiseen tarkoitettuja tiloja ydessäkään.
   samoin ei tunnu olevan mitään tolkua millä ja missä liikutaan erilaisilla työ ja muilla kulkuneuvoilla ja mihin ne parkeerataan .asia ei tunnu olevan kenenkään hallinnassa.

  • töyryromu

   Millaisillahan lupaehdoin pyörii tuo pienimuotoinen raskaan kaluston autohajottamo /romuttamo .Töyrypellon ja Ropakon välissä ja koira tarhan etelä päädyssä ,osa romuista jo osittain uponnut "suohon" ja muutoinkin paikka kuin kaatopaikka , ja sateen tullen ojaan valuu nesteitä.
   myös koko Järvihaka vaatisi ympäristötarkastajien jarakennus valvonnan katselmuksen.

   • Yxv

    Aikamoinen sekasorto näyttää olevan näinkin asutuksen keskellä ,kyllä olisi siivous kehotus paikallaan mitenkähän on maaperän laita


   • Fantasio

    On muuten aika veemäistä Järvihaassa kulkea kun jalkakäytävillä pysäköidään autoja ja mitä lie rompetta, aina saa pelätä mitä koira tassuihinsa saa. Samoten tuo koirapuiston vieressä oleva romis, ei ole mikään silmänilo. Onkohan pohjavesialuetta?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16131
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13605
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9611
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   44
   6823
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   262
   4105