Eutanasia on väärin!

prolife

Eutanasia on väärin sekä syntiä. Eutanasian hyväksyminen saattaa johtaa itsemurhat ja surmaamiset vielä pitemmälle. Voi tulla aika, jolloin hedonismin vallassa oleva ihminen kokee elämässään romahduksen, jossa häntä ei enää tyydytä mikään, vaan hän on kokenut "kaiken" ja hän sisällään olevan tyhjyyden takia haluaa eutanasian. Eutanasian hyväksyminen voi johtaa edellä kuvattuun tilanteeseen.

Samoin voi käydä niin, että synnin sairastuttamassa maailmassa ihmisiä voidaan alkaa jopa pakkosurmaamaan taloudellisen yhteisöllisyyden nimissä, jossa sairaita tai tuottamattomia yksilöitä surmataan.

Nykyään jopa käydään keskustelua siitä, että vastasyntyneet sairaat tai vammaiset lapset voitaisiin vanhempien suostumuksella jälkiabortoida, eli tappaa synnytyksen jälkeen. On vedottu siihen, että nämä lapset kuormittavat liikaa tulevaisuuden talouskuormaa.

Journal of Medical Ethics -lehdessä julkaistussa artikkelissa Oxfordiin yliopistoon kytköksissä olevat Alberto Giublini ja Francesca Minerva kirjoittivat, että vastasyntyneet vauvat eivät ole vielä oikeita ihmisiä, eikä heillä ole moraalista oikeutta elämään. Artikkelin mukaan vanhemmilla pitää olla oikeus antaa lapsensa surmattavaksi, jos lapsi syntyy yllättäen vammaisena. Artikkelin mukaan tällaisten lasten kasvattaminen on taakka sekä vanhemmille, että yhteiskunnalle.

Kun eutanasia ja kaikenlainen pahuus hyväksytään, niin ihmisen elämällä ei ole enää arvoa. Alberto Giublinin ja Francesca Minervan kirjoitus todistaa sen kuinka paha, rakkaudeton ja kauhistuttava on lopunajan ihmisten elämänarvo. Vammaiselle lapselle kuuluu ihan sama elämänarvo kuin terveelle lapselle. Lopunajan ihmiskunta on täydellisen pahuuden vallassa.

Ilm 9:21 He eivät tehneet parannusta murhistaan eikä velhouksistaan eikä haureudestaan eikä varkauksistaan.

Ilmestyskirjan 9 luku kuvaa neljää lopunajan syntiä, jotka vaikuttavat voimakkaasti lopunajan yhteiskunnissa. Murhaaminen on yksi loruajan yhteiskunnan synneistä. Lopunajan murha tilastoja synkistää myös eutanasia kuolemat sekä viattomien (vammaiset, abortit jne.) ihmisten surmaaminen monella tavoin.

Eutanasia kuolemien takana voi olla myös omaisten painostaminen, jossa omaiset painostavat potilasta eutanasiaan, koska potilas on taakka omaisille. Monissa tapauksissa voi käydä, niin että potilas ei halua kuolla ja muut tulkitsevat asian väärin. Dementiapotilaat ovat tässä kohden erityisesti vaaravyöhykkeellä, koska he eivät kykene ilmaisemaan omaa tahtoaan.

Kaikenlainen kauhistuttava ihmisten surmaaminen on osoitus siitä kuinka tämä maailma on hirvittävän pahuuden vallassa, jossa pahuus koitetaan pukea "hyvyyden ja armon" asuun. Jumala on ainoa, joka voi pelastaa ihmisen pahuuden vallasta, joka maailmassa synnin tähden vallitsee.

tekstin lähde; http://koti.phnet.fi/petripaavola/eutanasia.html

48

1837

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • .

      Uskontopalstat on tuolla aivan toisaalla.....

    • fdgdgdghhg

      Olen kanssasi eri mieltä


      Älä tapa tarkoittaa nimen omaan HENKISTÄ kiusaamista! Jeesus sanoo näin Matteuksen Evankeliumissa!

      "Teille on opetettu tämä isille annettu käsky: 'Älä tapa.' Se, joka tappaa, on ansainnut oikeuden tuomion. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka on vihoissaan veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion. Samoin jokainen, joka sanoo veljelleen: 'Senkin hölmö', on ansainnut Suuren neuvoston tuomion, ja se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.
      Jos siis olet viemässä uhrilahjaasi alttarille ja siinä muistat, että veljelläsi on jotakin sinua vastaan,niin jätä lahjasi alttarin eteen ja käy ensin sopimassa veljesi kanssa. Mene sitten vasta antamaan lahjasi.
      Tarjoa vastapuolellesi sovintoa jo silloin, kun vielä olet hänen kanssaan matkalla oikeuteen. Muuten hän saattaa luovuttaa sinut tuomarille ja tuomari vartijalle, ja niin sinut teljetään vankilaan. Usko minua: sieltä sinä et pääse, ennen kuin olet maksanut kaiken viimeistä kolikkoa myöten.

      Matt..5:21-26


      Itsemurha ja itsemurhaan avustaminen ei ole Suomessa rikos. Tässä suora lainaus oikeusministeri Johannes Koskiselta!

      "Itsemurhaan avustamisesta ei rikoslaissa ole erityisiä säännöksiä. Rikosoikeuden yleisten oppien perusteella avustajan rankaiseminen avunannosta tai yllytyksestä edellyttäisi rangaistavaa päätekoa. Itsemurha ei ole rangaistava teko. Oikeuskirjallisuudessa on kuitenkin katsottu mahdolliseksi, että itsemurhassa avustanut tai siihen yllyttänyt voitaisiin saattaa rikosoikeudelliseen vastuuseen välillisenä tekijänä tilanteissa, joissa itsemurhan tehnyt ei esimerkiksi psyykkisistä syistä olisi ymmärtänyt tekonsa merkitystä. Myös jos avustajalla olisi asemansa perusteella erityinen velvollisuus estää seuraus, vastuun on joskus katsottu voivan seurata laiminlyöntisäännösten perusteella.

      Itsemurhassa avustamisen nimenomainen kriminalisointi saattaisi johtaa vaikeisiin tulkintaongelmiin mahdollisen avunantajan tai yllyttäjän toimien ja myötävaikutuksen arvioimisessa. Se myös muuttaisi itsemurhan tutkinnan kuolinsyyntutkinnasta rikostutkinnaksi. Kriminalisointi edellyttäisi itsemurhatapauksissa lähiomaisten tai muun lähipiirin kuulustelua mahdollisten osallisten selvittämiseksi. Uhrin lähipiiri saattaisi kokea tutkinnan syyllistävänä, ja se olisi heille henkisesti raskasta muutoinkin vaikeassa elämäntilanteessa. Erityissäännöksen aiheuttamat haitat saattaisivat siten valtaosassa itsemurhatapauksia olla suuremmat kuin mahdollisesti saavutettavat hyödyt."

      Helsingissä 8 päivänä maaliskuuta 2005
      Oikeusministeri Johannes Koskinen


      Avain rauhalliseen kuolemaan on hengitysilmassa. Jumala osoittaa armoa myös itsemurhaajille. Lue tarina tuhlaajapojan kotiinpaluusta!

      http://nakokulma.net/index.php?topic=586.25

    • siitä vaan jos

      Eutanasia ei lääkärien työtä. Jos joku haluaa tappaa itensä, siihen löytyy kyllä konsteja. Voi jemmata hyvissä ajoin sen myrkkypullon ja ottaa pohjan maan kautta, kun on mielestään siihen sopivan rohkea ja rainainen. Turha on arkuus on jättää päätös ja suoritus lääkärien vastuulle.

    • seepaottijatuota

      Eutanasia ja itsemurhakin on taitolaji. Ei niitä noin vain oteta ja tehdä. Eikä monikaan tavallinen tallaaja pysty menemään ja ostamaan sitä myrkkypulloa, eikä tiedä, miten myrkky otetaan ja paljonko otetaan, eikä tiedä, mitä tehdä, jos alkaakin oksentamaan.

      Kyllä olisi hyvä, että olisi asiantuntija paikalla neuvomassa, tai ennen toteuttamista. Ei sen tavallinen lääkäri tarvitse olla, mutta joku asioihin perehtynyt ja niihin kiihkottoman viileasti suhtautuva spesialisti kuitenkin.

      Ei kuolinapu ole mikään uusi asia historiassa. Sitä on annettu kautta aikojen. Ennen, kun lääketiede ei ollut näin kehittynyttä, sitä ei tosin tarvinnut aktiivisesti edes antaa usein vain luonto hoiti hommat itsestään. Nykyisten tehohoitojen aikana asia on toinen, niitäkin, joiden pitäisi luonnonjärjestyksen mukaan olla jo kuolleita, pidetään keinotekoisesti hengissä. Eli ihminen on astunut Jumalan armon tielle ja estää sen, mikä pitäisi Jumalan säätämän järjestyksen mukaan tapahtua.

      • fdgdfgdfgfd

        Jumala on ollut asiasta minun kanssani yhteydessä.


        Jumala ei mielellään anna mitään, jos sitä ei erikseen häneltä pyydä. Minä pyysin ja SAIN, mutta lahjan ehtona oli se, että jakaisin sen toisten kanssa. Pelottavan hirvittävä hinta, mutta Echilon oli siinä vaiheessa vasta kokeiluasteella. Tämä joko toimii tai ei toimi, ja pelotti niin paljon että se ei toimisi, että suostuin.


        Jumala rakastaa, ja jumala myös on rakkaus! Herra on armollinen ja rakastava persoona. Ehkä liiaksikin, mutta hän kokee sääiä täällä kärsiviä kohtaan. Minut möi tänne kommunistinen saatana ORJAKSI!

        http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6171927.stm


        Jumalan tahto, on, ettei kukaan olisi orja. Että me kaikki olisimme vapaita. Kellään ihmisellä ei ole oikeutta myydä toista ihmistä orjaksi! Kaikki orjasopimukset ovat siis mitättömiä rakastavan taivaanisän edessä.

        http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/10/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta_2031684.html

        http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/07/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea_2738314.html


        Jumala on pitkään, HYVIN pitkään pimittänyt salaisuutta. Minä uskon, että valittujen lasten takia hän on lopultakin päättänyt paljastaa sen maailmalle. Kukaan ei saisi olla orja edes omassa ruumiissaan. Orjuus on SAATANASTA! Jumala on rakkaus!



        Lähtömme on aina meidän ja taivaallisen isän välinen asia. Taivaallinen isä on meidät äitimme kohdussa muovannut, ja hänellä on tekijänoikeus. Tämä kannattaa muistaa. Olet "made by god" tuote.



        Sili, salaisuus on paljastumassa. Näin käyvät toteen Jeesuksen sanat;

        "Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Näin sinä Isä olet hyväksi näkynyt." "

        Johan..10:21


        "Herran henki on minun ylläni,
        sillä hän on voidellut minut.
        Hän on lähettänyt minut
        ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman,
        parantamaan ne, joiden mieli on murtunut,
        julistamaan vangituille vapautusta
        ja kahlituille kahleitten kirpoamista,
        julistamaan Herran riemuvuotta,
        päivää, jona Jumalamme antaa palkan."

        Jes. 61: 1–3


      • hoh, hoijakkaaaaaa
        fdgdfgdfgfd kirjoitti:

        Jumala on ollut asiasta minun kanssani yhteydessä.


        Jumala ei mielellään anna mitään, jos sitä ei erikseen häneltä pyydä. Minä pyysin ja SAIN, mutta lahjan ehtona oli se, että jakaisin sen toisten kanssa. Pelottavan hirvittävä hinta, mutta Echilon oli siinä vaiheessa vasta kokeiluasteella. Tämä joko toimii tai ei toimi, ja pelotti niin paljon että se ei toimisi, että suostuin.


        Jumala rakastaa, ja jumala myös on rakkaus! Herra on armollinen ja rakastava persoona. Ehkä liiaksikin, mutta hän kokee sääiä täällä kärsiviä kohtaan. Minut möi tänne kommunistinen saatana ORJAKSI!

        http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6171927.stm


        Jumalan tahto, on, ettei kukaan olisi orja. Että me kaikki olisimme vapaita. Kellään ihmisellä ei ole oikeutta myydä toista ihmistä orjaksi! Kaikki orjasopimukset ovat siis mitättömiä rakastavan taivaanisän edessä.

        http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/10/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta_2031684.html

        http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/07/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea_2738314.html


        Jumala on pitkään, HYVIN pitkään pimittänyt salaisuutta. Minä uskon, että valittujen lasten takia hän on lopultakin päättänyt paljastaa sen maailmalle. Kukaan ei saisi olla orja edes omassa ruumiissaan. Orjuus on SAATANASTA! Jumala on rakkaus!



        Lähtömme on aina meidän ja taivaallisen isän välinen asia. Taivaallinen isä on meidät äitimme kohdussa muovannut, ja hänellä on tekijänoikeus. Tämä kannattaa muistaa. Olet "made by god" tuote.



        Sili, salaisuus on paljastumassa. Näin käyvät toteen Jeesuksen sanat;

        "Sillä hetkellä hän riemuitsi Pyhässä Hengessä ja sanoi: "Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille. Näin sinä Isä olet hyväksi näkynyt." "

        Johan..10:21


        "Herran henki on minun ylläni,
        sillä hän on voidellut minut.
        Hän on lähettänyt minut
        ilmoittamaan köyhille hyvän sanoman,
        parantamaan ne, joiden mieli on murtunut,
        julistamaan vangituille vapautusta
        ja kahlituille kahleitten kirpoamista,
        julistamaan Herran riemuvuotta,
        päivää, jona Jumalamme antaa palkan."

        Jes. 61: 1–3

        J.H taas vauhdissa, vai oikein Jumala on ollut yhteyksissä asian tiimoilta.....


    • jk

      TUANASIA ON OKEIN

    • religion-free

      Mikä hihhulipalsta tämä on?!

      • чёрножопенко

        Kuoleman pelko on hyvin otollinen maaperä hihhulismille kasvaa ja kehittyä, voisi jopa sanoa, että pääsyy kaikenlaiseen hihhulointiin.


    • Hakeudu hoitoon

      saatanan sadisti, jos joskus joudut onnettomuuteen jossa menetät kuuloaistisi, näköaistisi sekä puhekykysi ja halvaannut kaulasta alaspäin niin suthan pidetään vaikka väkisin hengissä seuraavat 100 vuotta.

      Saat sinä aikana pohtia onko eutanasia oikein vai väärin.

      • sinäkö?

        Mmm,olen samaa mieltä,jotkut pitäisi pakottaa eutanasiaan,kyllä täyspäinen näkee kenet pitää armomurhata.


    • arvot.

      Tämäkin nykyinen presidentti Niinistö kannattaa eutanasiaa.

    • Hyvä ihminen.

      Aloittaja leimaa pahaksi sen että jos ihminen kärsii, ja voisi paremmin jos kuolisi pois ja toteuttaa sen takia kuolemansa. Minun mielestäni aloittaja itse on paha.

      • 2+14

        Pitää kärsiä, tämä abrahamilainen Jumala kun tykkää sellaisesta. Ukkelihan pyyhki kaksi kaupunkia maan kaikki asukkaineen.



        1. Jumala lähettää enkelit kaupunkiin jossa tietää heidän tulevan pahoinpidellyiksi.

        2. Jumala tuhoaa kaupungin koska enkelit pahoinpideltiin.

        3. ????????????????


      • 2+9
        2+14 kirjoitti:

        Pitää kärsiä, tämä abrahamilainen Jumala kun tykkää sellaisesta. Ukkelihan pyyhki kaksi kaupunkia maan kaikki asukkaineen.



        1. Jumala lähettää enkelit kaupunkiin jossa tietää heidän tulevan pahoinpidellyiksi.

        2. Jumala tuhoaa kaupungin koska enkelit pahoinpideltiin.

        3. ????????????????

        Ihmeellisempää on, että joidenkin mielestä tuossa jotain hienoa logiikkaa näkösillä.


    • miettijä

      niin onko parempi että kärsii loppuelämänsä kuin että eutanasiaa käytetään ja pääsee paikkaan missä ei tunne kipua ja tuskaa

      • kaatteeton lupaus

        Kuka sinulle on kertonut ettei voisi olla tuskaa tai kipua? Onko faktatietoa? Vaiko "minusta tuntuu niin" ? Vai oletko käynyt siellä? Törkeätä luvata että kun armomurhataan niin sitten "tuskat loppuu".Kenellä on valtuudet luvata moista arvuutusta? Voipi ollakin niin että tuollaisten katteettomien lupausten antajat joutuvat vielä vastuulle lupauksistaan.


    • vähän omaa mielipide

      Pakko kommentoida aloittajaa:
      "lapset voitaisiin vanhempien suostumuksella jälkiabortoida, "
      Hiljattain oli uutisissa juttu Suomenlain porsaan rei-istä.
      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012031315319139_uu.shtml
      Lapsen myyminen ei Suomenlaissa ole välttämättä kielletty, että ei se tarvitse edes virallista adobtiota.

      Eutanasia pitäisi ehdottomasti sallia! Kyllä siinä on lapsen omaiset tarkkaan miettineet, eikä se helppo päätös ole. Lapsen parasta siinä ajatellaan.
      Toimiihan luontokin paljon raaemmin.

      Aikuinen ihminen päättää itse omasta eutanasiasta, vaikka sitä painostetaan ei se ole omaisten päätös!

      Toisaalta lääkärin tulisi todeta potilaan mielenterveys. "Hullulle" ei eutanasiaa tarvitsisi sallia kaikissa tapauksissa.

      Eikä eutanasia ole murha!

      • vähän omaa mielipide

        Meni abortit ja adobtiot sekaisin :)


      • dsfsdfdsf

        "Lapsen myyminen ei Suomenlaissa ole välttämättä kielletty, että ei se tarvitse edes virallista adobtiota."


        Sen tiedän että ainakin lasten OSTAMINEN erillaisista kommunistisista sikoläteistä on täysin laillista. Minut ostettiin ennenkuin Suomessa oli edes voimassa mitään lakeja;

        http://yle.fi/uutiset/kulttuuri/2010/10/suomeen_sopeutuminen_on_adoptoiduille_tyolasta_2031684.html

        http://yle.fi/alueet/pohjanmaa/2011/07/adoptiolapselle_oma_kulttuuri_on_tarkea_2738314.html



        Kivaa eikö totta? Arvaas kuka toimi aivan virallisena kummi-isänäni?

        http://news.bbc.co.uk/2/hi/africa/6171927.stm


    • 8 + 5

      Sallin eutanasian eli armomurhan tarvittaessa sekä itselleni että kaikille sitä haluaville, vaikka olenkin ns. perususkovainen. Miksi pitäisi pakolla pitää hengissä kärsiviä ihmisiä, joilla ei ole toivoa paranemisesta tai paremmasta tulevaisuudesta?

      Lähin naapurini kuolee haimasyöpään lähiviikkoina. Hirveä kuolema. Haimasyöpä on niitä harvoja syöpälajeja, joihin ei vielä ole keksitty parannusta eikä edes sanottavaa kivunlievitystä.

      Oma mieheni kuoli neljä vuotta sitten vaikeaan sairauteen, johon onneksi ei liittynyt pahempia kipuja. Jos hänellä olisi ollut kovia kipuja, niin ehdottomasti olisin ollut valmis antamaan miehelleni kuolinapua.

      Samoin ajattelen naapurini kohdalla. Auttaisin, jos voisin hänet säästää loppuaikojen hirveiltä kivuilta. Meilläpäin on valitettavasti syöpään kuolevien kivunlievitystä pidetty toisarvoisena asiana. Todellisena syynä lienee pienen, köyhän kunnan säästötarve - syöpäpotilaitten loppuaikojen tehokas kivunlievitys kun maksaa kunnalle kymmeniä tuhansia euroja.

      Minusta on järkyttävä ristiriita siinä, että lakikin velvoittaa auttamaan kärsivää eläintä, mutta Ihminen on tässäkin mielessä lainsuojaton.

    • fdgfdgdfg

      Ensiksi on tärkeää että käymme läpi Suomen lain kyseisestä aiheesta;

      "Itsemurhaan avustamisesta ei rikoslaissa ole erityisiä säännöksiä. Rikosoikeuden yleisten oppien perusteella avustajan rankaiseminen avunannosta tai yllytyksestä edellyttäisi rangaistavaa päätekoa. Itsemurha ei ole rangaistava teko. Oikeuskirjallisuudessa on kuitenkin katsottu mahdolliseksi, että itsemurhassa avustanut tai siihen yllyttänyt voitaisiin saattaa rikosoikeudelliseen vastuuseen välillisenä tekijänä tilanteissa, joissa itsemurhan tehnyt ei esimerkiksi psyykkisistä syistä olisi ymmärtänyt tekonsa merkitystä. Myös jos avustajalla olisi asemansa perusteella erityinen velvollisuus estää seuraus, vastuun on joskus katsottu voivan seurata laiminlyöntisäännösten perusteella.

      Itsemurhassa avustamisen nimenomainen kriminalisointi saattaisi johtaa vaikeisiin tulkintaongelmiin mahdollisen avunantajan tai yllyttäjän toimien ja myötävaikutuksen arvioimisessa. Se myös muuttaisi itsemurhan tutkinnan kuolinsyyntutkinnasta rikostutkinnaksi. Kriminalisointi edellyttäisi itsemurhatapauksissa lähiomaisten tai muun lähipiirin kuulustelua mahdollisten osallisten selvittämiseksi. Uhrin lähipiiri saattaisi kokea tutkinnan syyllistävänä, ja se olisi heille henkisesti raskasta muutoinkin vaikeassa elämäntilanteessa. Erityissäännöksen aiheuttamat haitat saattaisivat siten valtaosassa itsemurhatapauksia olla suuremmat kuin mahdollisesti saavutettavat hyödyt."

      Helsingissä 8 päivänä maaliskuuta 2005
      Oikeusministeri Johannes Koskinen


      http://www.eduskunta.fi/faktatmp/utatmp/akxtmp/kk_80_2005_p.shtml

      http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/110696-yle-palkkamurhan-saa-tilata-ilman-rangaistusta-suomessa

      http://www.om.fi/Etusivu/Ajankohtaista/Uutiset/1302673952797



      Raamatussa Jeesus märittää tappamisen nimen omaan HENKISEKSI TAPPAMISEKSI!


      "Teille on opetettu tämä isille annettu käsky: 'Älä tapa.' Se, joka tappaa, on ansainnut oikeuden tuomion. Mutta minä sanon teille: jokainen, joka on vihoissaan veljelleen, on ansainnut oikeuden tuomion. Samoin jokainen, joka sanoo veljelleen: 'Senkin hölmö', on ansainnut Suuren neuvoston tuomion, ja se, joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.
      Jos siis olet viemässä uhrilahjaasi alttarille ja siinä muistat, että veljelläsi on jotakin sinua vastaan,niin jätä lahjasi alttarin eteen ja käy ensin sopimassa veljesi kanssa. Mene sitten vasta antamaan lahjasi.
      Tarjoa vastapuolellesi sovintoa jo silloin, kun vielä olet hänen kanssaan matkalla oikeuteen. Muuten hän saattaa luovuttaa sinut tuomarille ja tuomari vartijalle, ja niin sinut teljetään vankilaan. Usko minua: sieltä sinä et pääse, ennen kuin olet maksanut kaiken viimeistä kolikkoa myöten."

      Matt..5:21-26

      • fdgfdgfdgd

        Muistakaa muuten ennenkuin teette itsarin tai autatte lähimmäistänne tekemään itsaria kiittämään JUMALAA siitä, että hän HYVÄÄ HYVYYTTÄÄN laittoi 3/4 hengitysilmasta typeksi, koska muuten tämä temppu ei olisi mahdollinen. Jumala on RAKKAUS! Muistakaas se kaveri!!!

        http://www.youtube.com/watch?v=GYbVlUiPr9E


      • fdfgdffdg
        fdgfdgfdgd kirjoitti:

        Muistakaa muuten ennenkuin teette itsarin tai autatte lähimmäistänne tekemään itsaria kiittämään JUMALAA siitä, että hän HYVÄÄ HYVYYTTÄÄN laittoi 3/4 hengitysilmasta typeksi, koska muuten tämä temppu ei olisi mahdollinen. Jumala on RAKKAUS! Muistakaas se kaveri!!!

        http://www.youtube.com/watch?v=GYbVlUiPr9E

        Tässä on muuten pari osaa jotka saattavat helpottaa paineilmaletkun yhdistämistä pussiin;

        http://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/fiskarsin oranssi klassikko tayttaa 40 vuotta/a143478

        http://www.telpak.fi/507/Pakkausteipit


        Have a nice day;=))


    • Elämä on lahja!

      Luin tänään samasta aiheesta professori Markku Myllykankaan kirjoituksen Savon Sanomista. Hän on henkeen ja vereen asti eutanasian kannalla. Hänen kirjoituksestaan tuli hyvin paha mieli, koska hän pilkkasi siinä papit ja piispat ja pitää jumalaa, jeesusta ja pyhää henkeä satuolentoina( professorin malliin kirjoitin edelliset pienellä alkukirjaimilla) Ja tietysti Päivi Räsänen sai myös haukut, kun vastustaa eutanasiaa.
      Armomurha on murha. Kuka haluaa sellaisen omalletunnolleen?

    • Come to the sabbath

      etkö halua suoda eutanasiaa muille kuin kristityille? Emmekö me kommunistiset satanistit ja jumalankieltäjät myöskin ole oikeutettuja hyvään kuolemaan?

      • akkumlisottrih

        Kiitos vastauksesta. Toivottavasti kirjasi esittää yksityiskohtaisemman luettelon eri elämänkatsomusta edustaville soveltuvista kuolintavoista:

        * kristitty - typpi
        * ateisti - pentobarbitaali
        * muslimi - miekka
        * satanisti - kusiaispesä
        * buddhalainen - Näsijärvi
        * agnostikko - nailonköysi


      • dsshhssd
        akkumlisottrih kirjoitti:

        Kiitos vastauksesta. Toivottavasti kirjasi esittää yksityiskohtaisemman luettelon eri elämänkatsomusta edustaville soveltuvista kuolintavoista:

        * kristitty - typpi
        * ateisti - pentobarbitaali
        * muslimi - miekka
        * satanisti - kusiaispesä
        * buddhalainen - Näsijärvi
        * agnostikko - nailonköysi

        * lestadiolainen - löysä hirsi


      • Qwatta

        Typpi on siis loistava tapa päättää elämänsä. Eikö se voi olla ihan sattumaa, että typpeä on hengitysilmassa? Olisihan sitä typpeä kaivattu jo monien tuhansien vuosien aikana.


      • JonesHenry
        Qwatta kirjoitti:

        Typpi on siis loistava tapa päättää elämänsä. Eikö se voi olla ihan sattumaa, että typpeä on hengitysilmassa? Olisihan sitä typpeä kaivattu jo monien tuhansien vuosien aikana.

        Jumala laittoi sen sinne ihan tahallaan juuri nimenomaan TÄTÄ tarkoitusta varten! Koska hän on RAKASTAVA taivaanisä, niinkuin Jeesus puhuu tarinassaan tuhlaajapojan kotiinpaluusta.


        "Olisihan sitä typpeä kaivattu jo monien tuhansien vuosien aikana."


        Se on siellä, meidän täytyy vain oppia hyödyntämään sitä. Se onnistuu pienellä vaivanäöllä ja vain 10-litran typpitankilla. Täytyy kuitenkin muistaa, että elämä on seikkailu ja koettelemus. Joskus se saattaa mennä ns "överiksi" Minulla on tästä omaa henkilökohtaista kokemusta.


        Sen on tarkoitus vahvistaa meitä ja opettaa meille elämän ns "perusarvoja" niinkuin toisesta ihmisestä välittämistä jne jne...Tämä paikka on tavallaan ikäänkuin "koulu" Sillä on syynsä, ettei tätä salaisuutta ole aiemmin paljastettu. MINÄ kehitin tämän tekniikan, koska esim USA:ssa Derek Humphry (Final Exit) ja Philip Nitschke (Peaceful Pill) olivat haluttomia tekemään testejä typen kanssa(miksiköhän? Ihan helposti minä ne testit tein omassa kerrostalokämpässäni)


        Taivaanisä on sanonut minulle, että Sveitsin ns "Itsemurhaturismi" on ongelma. Taivaanisä ei tykkää siitä, että me tapetaan itsemme, mutta hän ymmärtää syyksi esim vakavan masennuksen tai vaikkapa terminaalivaiheen syövän. Taivaanisä ei tuomitse, taivaanisä RAKASTAA! Minulla itselläni on ollut rajakokemus non 5-vuotta sitten(ennenkuin edes kuulin tästä laitteesta)ja voin sanoa, että hän on HYYYVIIN rakastava, mutta väärinymmärretty persoona johtuen kaikenmaailman ns "hihhuleista" jotka harjoittavat kaikenlaista iljetystä kuten esim kommunistista lapsikauppaa hänen nimissään.


        Taivaanisä on siis TOOOSII rakastava persoona! Hän ei tykkää siitä että me tehdään itsemurha, olisipa syy mikä tahansa. Meidän pitäisi rukoilla häneltä apua, niin hän auttaisi meitä elämässä. Mutta tämä on saanut häneltä veden kiehumaan yli!

        http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194728637660/artikkeli/miksi pitaa matkustaa sveitsiin kuolemaan .html

        http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2012/03/avustettujen_itsemurhien_maara_kasvaa_sveitsissa_3365654.html


        Eli kuolemasta on tehty silkkaa BU$IN€$$E$TÄ, eikä hän voi SIETÄÄ sellaista! Että osa ihmisistä kuolee rauhallisesti jossain hotellihuoneessa ja toiset kärjistelevät tuskissaan jossain terveyskeskuksen käytävällä letkuissa. Siitä on KERTAKAIKKIAAAN tultava loppu!


      • Qwatta
        JonesHenry kirjoitti:

        Jumala laittoi sen sinne ihan tahallaan juuri nimenomaan TÄTÄ tarkoitusta varten! Koska hän on RAKASTAVA taivaanisä, niinkuin Jeesus puhuu tarinassaan tuhlaajapojan kotiinpaluusta.


        "Olisihan sitä typpeä kaivattu jo monien tuhansien vuosien aikana."


        Se on siellä, meidän täytyy vain oppia hyödyntämään sitä. Se onnistuu pienellä vaivanäöllä ja vain 10-litran typpitankilla. Täytyy kuitenkin muistaa, että elämä on seikkailu ja koettelemus. Joskus se saattaa mennä ns "överiksi" Minulla on tästä omaa henkilökohtaista kokemusta.


        Sen on tarkoitus vahvistaa meitä ja opettaa meille elämän ns "perusarvoja" niinkuin toisesta ihmisestä välittämistä jne jne...Tämä paikka on tavallaan ikäänkuin "koulu" Sillä on syynsä, ettei tätä salaisuutta ole aiemmin paljastettu. MINÄ kehitin tämän tekniikan, koska esim USA:ssa Derek Humphry (Final Exit) ja Philip Nitschke (Peaceful Pill) olivat haluttomia tekemään testejä typen kanssa(miksiköhän? Ihan helposti minä ne testit tein omassa kerrostalokämpässäni)


        Taivaanisä on sanonut minulle, että Sveitsin ns "Itsemurhaturismi" on ongelma. Taivaanisä ei tykkää siitä, että me tapetaan itsemme, mutta hän ymmärtää syyksi esim vakavan masennuksen tai vaikkapa terminaalivaiheen syövän. Taivaanisä ei tuomitse, taivaanisä RAKASTAA! Minulla itselläni on ollut rajakokemus non 5-vuotta sitten(ennenkuin edes kuulin tästä laitteesta)ja voin sanoa, että hän on HYYYVIIN rakastava, mutta väärinymmärretty persoona johtuen kaikenmaailman ns "hihhuleista" jotka harjoittavat kaikenlaista iljetystä kuten esim kommunistista lapsikauppaa hänen nimissään.


        Taivaanisä on siis TOOOSII rakastava persoona! Hän ei tykkää siitä että me tehdään itsemurha, olisipa syy mikä tahansa. Meidän pitäisi rukoilla häneltä apua, niin hän auttaisi meitä elämässä. Mutta tämä on saanut häneltä veden kiehumaan yli!

        http://www.aamulehti.fi/Kotimaa/1194728637660/artikkeli/miksi pitaa matkustaa sveitsiin kuolemaan .html

        http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2012/03/avustettujen_itsemurhien_maara_kasvaa_sveitsissa_3365654.html


        Eli kuolemasta on tehty silkkaa BU$IN€$$E$TÄ, eikä hän voi SIETÄÄ sellaista! Että osa ihmisistä kuolee rauhallisesti jossain hotellihuoneessa ja toiset kärjistelevät tuskissaan jossain terveyskeskuksen käytävällä letkuissa. Siitä on KERTAKAIKKIAAAN tultava loppu!

        Kiitos vastauksista. Onhan se tosiaan loistavaa, jos ihmisillä olisi/ on mahdollisuus oman elämänsä päättämiseen. Ihminen itse kuiteskin ymmärtää oman tilanteensa parhaiten.

        Varmasti monen elämänlaatua parantaisi tieto siitä, että pahan paikan tullen voisi tuohon typpeen turvautua. Miksi turhaan pelätä, vaikka ennuste olisi kuinka huono? Jos tilanne kävisi sietämättömäksi niin typpeä kehiin.


      • JonesHenry
        Qwatta kirjoitti:

        Kiitos vastauksista. Onhan se tosiaan loistavaa, jos ihmisillä olisi/ on mahdollisuus oman elämänsä päättämiseen. Ihminen itse kuiteskin ymmärtää oman tilanteensa parhaiten.

        Varmasti monen elämänlaatua parantaisi tieto siitä, että pahan paikan tullen voisi tuohon typpeen turvautua. Miksi turhaan pelätä, vaikka ennuste olisi kuinka huono? Jos tilanne kävisi sietämättömäksi niin typpeä kehiin.

        Jos haluat sähköpostiosoitteeni josta puhua aiheesta enemmän niin se on [email protected]


        Ensinnäkin, tämä temppu tarvitsee huolellista esivalmistelua, ja mahdollisesti avustajaa, mutta on silti täysin mahdollinen. Siitä ei voi puhua täällä koska ylläpito kokoajan sensuroi sitä. Sinänsä pelkkä keskustelu ei vielä ole laitonta. Minulla on tästä Oikeusministeri Johannes Koskisen lausunto. Myöskään Raamatussa itsemurhaa ei suoraan tuomita, ja Jeesus Matteuksen Evankeliumissa(oikeastaan myös Johanneksen Evankeliumissa)määrittää sen nimen omaan HENKISEKSI murhaksi!


        Me ollaan täällä Jumala ikäänkuin kokemassa itse itseään. Paremmin sitä en osaa kuvata. Jumala on mielettömän mahtava, mutta myös syvä ja moniulotteinen olento. Jumala on liian suuri koettavaksi yhdessä ihmiselämässä. Esim 20-vuoden elämänkokemus on MITÄTÖN! 40-vuotta nipin napin "keski-ikä"


        Jumala on mielettömän suuri ja voimakas olento, ja haluaa kokea itseään nimen omaan MEIDÄN välityksellämme!


        Tämä temppu on hyvin vaikea tehdä, mutta silti täysin mahdollinen. Suunnittelen internet sivua aiheesta, jonka pitäisi olla valmis tämän vuoden Elokuussa.


        Voiko Echilon projekti auttaa sairaita? Se on aika hyvä kysymys. En osaa vastata tuohon. En tiedä. Tämä vaatii pitkäjänteistä suunnittelua. Se on suhteellisen ykinkertainen taikatemppu, kun tietää mitä tekee. Olen työskennellyt tässä näin vuoden päivät ja sanoisin, että se on suhteellisen yksinkertaista, jos on oikeat välineet.

        http://www.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2011/04/27/suicide-kits-the-91-year-old-woman-selling-instant-death-on-the-internet/_jcr_content/body/image_0.img.503.jpg/1304973648061.jpg


        Esim terminaalisyövästä kärsivä saattaa tarvita apua tähän temppuun. Typpi ei jätä jälkiä jotka näkyisivät perusruumiinavauksessa, ja se kieltäminen...no, kokeileppa aluksi kieltää esim typpinegeraattorit ja kannettavat ompelukoneet. Se voisi olla hieman haastellista;=))

        http://www.rocca-group.com/fi/yksikot/rocca_sales/sales_typpi_happi/typpi_happi.html

        http://www.amiedu.net/mamu/Suomen kieli/kasity10.jpg



        Voisit tottapuhuen ihan samantien yrittää kieltää hengitysilman, heh heh;=))

        http://www.aga.fi/international/web/lg/fi/like35agafi.nsf/docbyalias/gasschool_n_prop

        http://www.aga.fi/international/web/lg/fi/like35agafi.nsf/docbyalias/sol_nit_tires



        Kaikki on suhteellista. Taivaanisä on varmasti pohtinut itsekin tätä aika paljon. Ongelmana on, että kaikki todellakin on suhteellista. Echilon projektin ensisijainen tarkoitus ei ole korvata lääkäreitä eutanasiassa. Oikeastaan tarkoitus on osoittaa, että lääkäreillekin on olemassa vaihtoehto(tislattu hengitysilma)Heillä ei siis ole monopolia. Taivaanisä on sanonut minulle, että tällä on tarkoitus estää kuolemalla RAHA$TU$ Eli esim Dignitas järjestön piirissä työskentelevät lääkärit eivät enää saisi RAHA$TAA tällä asialla!

        https://www.youtube.com/watch?v=vlRFul216LM


        Tavoitteena on, että kuka tahansa sitä oikeasti halua voisi päättää päivänsä helposti. Jenkeissä se on mahdollista suhteellisen löysien aselakien takia, mutta ei meillä Suomessa. Annan yhden hyvän käytännön esimerkin;

        http://www.abc.net.au/news/2012-02-22/family-starved-to-death-in-japan/3843752


        Eli he nääntyivät nälkään Japanissa ruuan puutteessa. Koko perhe yhdessä. Hyvin, HYVIN julma tapa kuolla! Totaalisen väärin. Olisi pitänyt olla olemassa joku toinen vaihtoehto.


    • esipoo

      Brysseliläisen sairaalan lääkärit suostuivat surmaamaan (eutanasia) kaksoisveljet 14.12.2012, koska veljekset alkoivat sokeutumaan, eivätkä he enää kestäneet sitä etteivät olisi enää nähneet toisiaan. Brysseliläisen sairaalan edustajan mukaan sietämätön kärsimys voi olla joko fyysistä tai henkistä.

      Eutanasia on laillista Belgiassa, jossa siihen suostutaan lain mukaan vain tapauksissa, jossa ihminen on kuolemansairas tai kärsii sietämättömistä kivuista. Belgian sosialistipuolue on esittänyt, että eutanasialakia pitäisi muuttaa siten, että alle 18-vuotiaat ja Alzheimer-potilaat voisivat saada armokuoleman

      Belgian kaksoisveljesten tapaus sekä sosialistipuolueen eutanasialaki vaatimuspyrkimykset osoittavat sen, että tulevaisuudessa Belgiassa saa armomurhan lievempien syiden perusteella kuin aikaisemmin. Tämä tulee johtamaan siihen, että esim. kovasta masennuksesta ja henkisistä kivuista kärsivät voivat saavat itselleen eutanasian.

      Belgialaiskaksosten tapauksessa toimittiin väärin. Heidät olisi pitänyt ohjata sellaisten tahojen luokse, jotka olisivat auttaneet heitä hyväksymään muuttuneen tilanteensa (sokeuden) ja sitä kautta he olisivat kyenneet vielä jatkamaan arvokasta ihmiselämää. Sokean ihmisen elämänarvo on yhtä tärkeä kuin näkevän ihmisen.

      Belgian eutanasiamalli ja ratkaisu voi johtaa siihen, että masennus, sokeus, henkinen pahoinvointi ovat tulevaisuudessa syitä eutanasian sallimiselle. Voi jopa käydä niin, että esim. monet ihmiset, jotka sokeutuvat voivat kokea elämän merkityksettömänä ja olla hyvinkin masentuneita, lopulta päätyen väärään ratkaisuun, eli eutanasiaan. Kun ihminen kokee elämässään traagisia asioita ja vaikean sairauden, niin aluksi ihmisen elämä voi olla suurta tuskaa ja syvää masennusta täynnä. Ajan ihminen usein oppii hyväksymään vaikeitakin asioita sekää oppii elämään niiden kanssa ja jopa osa heistä löytää elämäänsä jotakin uutta, joka tekee elämästä mielenkiintoisen ja hyväksyttävän.

      Monet tulevien päivien eutanasian hyväksyvät ihmiset (uusilla löysillä perusteilla) tekevät väärän ratkaisu pahanolonsa tähden, joka ajan kanssa olisi parantunut. Yhteiskunnan tulisi panostaa ihmisten pahanolon hoitamiseen ja auttamiseen, eikä suorittaa ihmisen surmaamista eutanasian kautta.

      Belgia tulee näyttämään väärää mallia eutanasiassa myös muille maille, jotka tulevat jälkeenpäin hyväksymään Belgian vääristyneet eutanasia mallit ja ratkaisut. Eutanasia on avustettu itsemurha, eli surma, jota mikään yhteiskunta ei saisi sallia.

      teksti on tuolt; http://koti.phnet.fi/petripaavola/eutanasia.html

    • Hahhuli hihhuli

      Hihhuli hahhuli mene paasaamaan vaikka madakaskarille ja osta vain menolippu

    • djksaghljds

      Vedä ne raamatunsäkeet perseeseesi, vitun uskovainen lorttopersemulkku ja mene muualle saarnaamaan!

      Senkin vitun debiili aivokääpiö paskanaama!

    • Sinäkö sen päätät?

      Entä kaikki murhat, tapot ja sodat, joissa niitä tehdään luvan kanssa listimällä kansoja lapsia myöten hengiltä. Nuoria ja terveitä, joilla on elämä edessä ja elämänhalu tallella. Ja lapsia kuolee nälkäänkin vielä vuonna 2013, tämän pahempaa syntiä maailma ei päällään kanna.

      Ihminen, joka vastustaa eutanasiaa, on sokea, ymmärtämätön ja suoraan sanoen tyhmä. Eli ei näe kokonaisuutta, kaikkia asioita ja asioitten puolia, vain oman ahtaan ja kapean, liian pienessä piirissä pyörivän tyhjän elämänsä, joka rajoittuu esim. uskonnollisiin ohjeisiin - ja omaan napaan.

    • Sängyn viereltä

      EUTANASIA ON OIKEIN.

      Ihminen joka ei sitä ymmärrä ei tiedä elämästä mitään. Se ihminen ei ole seurannut tuskallista, hidasta kuolemaa vierestä voimattomana. Ei voida puhua elämän halun puutteesta tai siitä ettei elämää arvostaisi. Täytyy arvostaa ihmistä itseään, sitä joka kärsii ja jo odottaa sitä ainoaa helpotusta mikä on vielä mahdollinen.

      Tuskaa ei voi ymmärtää ennen kuin se tarttuu ihmiseen itseensä tai rakkaaseen.

      • Twelve points

        Olet ymmärtänyt olennaisen.


    • JonesHenry

      Raamatussa itsemurhaa, aborttia tai itsemurhassa avustamista ei suoraan erikseen kiellettä.


      Kyse on suoraan sanoen virheellisestä Raamatuntulkinnasta. Myöskään Suomen laki ei suoraan kiellä itsemurhassa avustamista;

      http://www.hs.fi/juttusarja/nakokulmat/artikkeli/Suomi kieltää eutanasian mutta ei itsemurhassa avustamista/1329104180598


      P.S:Nykyisellään eutanasiassa ei välttämättä tarvita lääkäreitä ollenkaan. Typpi ei näy ruumiinavauksessa, ja sitä saadaan käytännössä rajattomasti tislaamalla hengitysilmasta;

      http://cdn.thedailybeast.com/content/dailybeast/articles/2011/04/27/suicide-kits-the-91-year-old-woman-selling-instant-death-on-the-internet/_jcr_content/body/image_0.img.503.jpg/1337256000000.cached.jpg

      http://www.youtube.com/watch?v=vlRFul216LM

    • HUHHILI

      VÄYTÄNASIA ON EERIN

    • Naapurin poika

      Todella hyviä ja tärkeitä asioita tuli esiin tuossa sinun kirjoituksessasi, etenkin tuo huomio, että potilaat voivat omaisten painostuksesta päätyä eutanasiaan.

      Jos en nyt väärin tulkitse niin abortti on myös väärin?
      Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että tietyissä tapauksissa sallisin abortin.
      Esimerkiksi jos raskaus on saanut alkunsa raiskauksesta tai jos naisella on jotain sairauksia, jotka saattaisivat aiheuttaa vaaratilanteita raskauden aikana. Siis aina, jos lapsen syntymästä voi olla vaaraa synnyttäjälle.

      Pelkkä vammaisuus ei ole peruste aborttiin, mutta siinäkin pitää ottaa huomioon tulevan lapsen vamman tuomat vaikeudet tulevassa elämässä. Esimerkiksi, jos vammaa ei voida hoitaa ja se on laadultaan sellainen, joka tuottaa paljon tuskaa ja todennäköinen elinikä on alhainen, voisi abortti olla mahdollinen.
      Abortti on myös sallittava, jos tulevan lapsen äiti on alaikäinen ja hän haluaa abortin.

      • Naapurin poika

        Muuten olen tosiaan aika samalla linjalla.


      • Pilipalipilotti

        Joo mäki oon iha samaa mieltä hei!

        Siis se on varmaa iha kauheeta, jos omat omaiset painostaa eutanasiaan ja toi abortti kans mun mielestä ihan ok jos on alaikänen tai vammat sellasia, joista tulee paljo kipuu ja lyhyt elinikä

        kiva nähä et tääl on samanhenkisiä!


    • Pilipalipilotti

      mumble

    • Pilipalipilotti

      Tykkään muuten mumblesta.

      Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble. Mumble.

    • ennen elänyt

      Olen jo kokenut kaiken ja olen valmis kuolemaan. Pari vuotta sitten olin neljä kertaa hyvin lähellä kuolemaa. Ensin aivoverenvuoto, pari viikkoa sen jälkeen sydänpysähdys. Kuukauden kuluttua keuhkoembolia. Ja vielä yksi aivoverenvuoto parin kuukauden kuluttua. Nyt olen vankina omassa asunnossani. Onko minun todella jatkettava elämää, josta ei ole iloa kenellekään ei itselleni eikä muillle?

    • anonyymi_aKj

      Mumble

    • Anonyymi

      uskon jumalaan mutta eutanasia on hyvä idea ja pitäisi olla lailline koska elämä on paskaa ja kaikki kuolee

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      48
      4944
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3237
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1385
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      180
      1216
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      66
      912
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      847
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      718
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      697
    Aihe