Raamattua mutta kenen "piikkiin"?

jujusa

Jos tämä on sitä turhanpäiväistä niin on sitten. Olen ollut Radio Dein Raamattu kennesta kanteen kuuntelijana. Mutta kun näkee enemmän, ihmisen ja heidän pyrkimyksensä, mitä sitten? Tässä siitä tunnelmiani. Yksinäisellä tai työttömällä ei ole aseita näitä tunteita vastaan. Siinä on se ainoa lohdutus, että on joskus hyvä olla yksinkin ja antaa maailman mennä menojaan.
Olen sitä mieltä ja kerron sen, kukapa sen toinenkaan kertoisi. Ei kristityissä ole kasvoja näin toimiakseen. Mutta kun sitä näkee ja kun sitä tietää itsessäänkin, niin kerrotaan sekin. On se selvääkin selvempää, että ei sitä kannata puolisoa mennä vaihtamaan, vaan on tehokkaampaa ja mikä parasta, kiihottavaakin kun osaa toimia oikein. Miten sitten? Oikein toimia on sitä, että käyttää järkeään ja sen lisäksi muita ihmisiä oman päämääränsä tueksi, ihmisten arvostusta, ihmisten palautteita tuekseen, ja näin työn sisällön yhtään kärsimättä, saada kaikki puolelleen. Ja siinä se juju on, että on onnekas ja onnistunut saamaan asemansa ja siinä kaiken tuen. Kuka siinä rinnalla sitten tukee? Kukapa muu kuin se mies tai nainen, jota tarvin oman päämääräni onnistumiseksi. Ja mikä surullisinta, muiden kustannuksella. Ja miten kaikki sitten tapahtuu? Ei tarvita muuta kuin yhteinen tavoite. Siinä on riittävästi miehelle ja naiselle. Siinä syttyy palamaankin. Ja tämän näkeminen on se avain kaiken ymmärtämiseksi. Silloin antaa oikein painotuksen sille, mitä on kuulemassa ja mille oikeastaan on antamassa hyväksyntänsä. Annanko todella kiitoksen näille ihmisille, jotka muita käyttäen hyötyvät itse eniten. Vai hyötyvätkö? Ja muka Sanan arvovallalla? Oma etu ja valta sekä se, mitä se saa aikaan, toisen kiihottavan läsnäolon ja motivaation työhön, riittävät nyt ja se tuntuu niin hyvältä ja sitä ei sanota synniksi. Ei sitä nyt kysytäkään ainakaan J. N.lta! J.N on raamatun opettajana ohjelmassa. Siinä se asia kokonaisuudessaan. Olen sitä samaa lilhaa ja verta, ja tiedän millainen mies ja nainen on työparina!! Ja jos tämän kirjoittaisi nimellä, ei sitä voitaisi julkaista, mutta kannattaa julkaista tämä nyt siellä, mihin se valuu kuin annettuna lahjana. Tässä on! Ai niin, vihapuhetta? Mutta tutkikaa itse, sitä ei kukaan toinen tee, eikä tule antamaan tukeaan, myöntämäänkään.
Siis vaihdetaan jo toiselle aaltopituudelle.

4

81

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ylösse

      Sain joitakin vastauksia . Ovatko ne oikeita tai sopivia, on eri asia. Parempi on tällaisen, ei niinkään vihastumisen, vaan ennakkoluuloisen ja milelipahaa purkavan viestittämisen sijaan vaan jatkaa urallaan ja keskittyä parempiin asioihin kuin oman pahuutensa kanssa somia suhteen ja siitä jopa nauttia, mikä sekin samaa meissä asuvaa "aatamia" ja sekin kannettu kaikkineen ristille. Huom. Pääsiäisen sanoma! Keskittyminen parempiin, hyviin asioihin mieluummin kuin asettua toisia vastaan ja antaa mielikuvitukselle tilaa. Mielikuvitus ei riitä tosiasioiden perusteiksi. Harkintaa siis. Onko tämä faktaa vaiko fiktiota? Meidät on luotu Jumalan kuviksi. Pyhää on sekin. Arvostella saa, mutta rakkauden hengessä mieluummin kuin pahuutta itsessään lellien. Jos valheen vastakohta on totuus, en sanoisi tätä valheeksikaan. Mutta totuutta saa etsiä itsestäänkin. Mieluummin tutkin kuin hutkin. Tuomitsemaan minusta ei ole. jujusa

    • jujusa
      Mainitsi päämäärän etee. Kukapa muu kuin se mies tai nainen, jota tarvin oman päämääräni onnistumiseksi,onkosse herran tahto mehän elämme toista varten emme iseämme varten,minä ole kaiken antanut jeesuske huostaan tarkotan elämäni myöten.
      Sen jälkee on paljon helpompi hoitaa kanssa kulkijaa,kun omat kuorma eivät paina.
      Antautumista ehdoitta ei se ollut helpoa,herra kyllä tietää tarkalle meidän voima varamme.

    • Israel

      Sisaret ja veljet. Jeesus on luvannut tulla suurimpaankin pettymykseemme ja on läsnä siellä, missä ei näytä mitään jumalaa olevankaan. Siellä Hän on pettyneimmän ihmisen luona. Ja tiedätkö, että Hän tahtoo olla juuri siellä. Saat rauhan vain, kun saat kuulla Häntä. Hän puhuu sinulle ja on sinun! Olemmehan siitä iloiset, sanoi muut mitä vain. Hän tuli sinne, missä oli ainoastaan häpeää ja syyllisyyttä.. sinne Hän tuli. Rikotusta ehjäksi ei voi tulla ilman Häntä. Jäädään siis tuon Jeesuksen luokse. Menneet jäi taa. Uusi sai tulla.

      " Kun Herra käänsi Siionin kohtalon, se oli meille kuin unta. Silloin suumme hersyi naurua ja riemu kajahti huuliltamme. Silloin sanoivat vieraat kansat: "Suuret ovat Israelin Herran teot!" Totta! Suuret ovat meidän Herramme teot, niistä me saamme iloita.
      Herra, käännä jälleen meidän kohtalomme niin kuin aina tuot vedet Negevin kuiviin uomiin.
      Jotka kyynelin kylvävät, ne riemuiten korjaavat. Jotka itkien menevät kylvämään vakkaansa kantaen, ne riemuiten palaavat kotiin lyhteet sylissään."
      Psalmin kirjasta 126.
      JUJUSA

    • Tervetuloa kaikki.

      Uusi raamattupiiri alkaa!

      Tutkimme Efesolaiskirjettä
      yksi luku kerrallaan
      joka lauantai klo 14.00.
      Aloitamme syyskuun 22. päivänä armon vuonna 2012.

      Oppikirjana vain Raamattu
      (saa meiltä)!
      Emme tulkitse Raamattua minkään uskonnon tai niiden opinmääritysten ja uskontunnustuksien mukaan.

      Raamattupiiriin ovat tervetulleita kaikki ja kaikenlaiset ihmiset riippumatta esim. uskonnosta tai uskonnottomuudesta.

      Tervetuloa! Tuo ystäväsikin!

      Jumalan seurakunnan Yhteyspaikka
      Läntinen Pitkäkatu 33. 20100 Turku
      (Rautatieaseman lähellä)

      PS. kaikki on maksutonta!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1888
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1839
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1610
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe