Suomen tiestö rapautuu eikä sitä korjata kunnolla

rengas vanne iskari

Ootteko huomanneet kuinka pajon asfaltissa on näin keväällä ns rotankoloja ja jotkut niin syviä että jos sellaiseen ajaa niin todennäköisesti jotain menee rikki autosta. Joissain risteyksissä on niin paljon reikiä ettei voi edes väistää kun jolu pyörä putoo toiseen.

13

524

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lossivahtaaja

      Lienet huomannut että rahaa menee varsin runsaasti Kreikan auttamiseen ja muihin tärkeiksi katsottuihin asioihin. Toisarvoisista kohteista on pakko tinkiä.

    • Malmin rampissa

      kun ajaa sillan yli kehäykköselle alas rampista on varmaan Venäjältä lainattuja reikiä.
      Ovat jatkuvasti auki paikkauksista huolimatta,

    • Ollin kurjuus

      Tiestö reikiintyy ja rappeutuu,kuin piliukon purukalusto ja sitten sen korjaus vasta maksaa,mutta päättäjille Kreikan mätä pohjaton nielu on tärkeämpi,kuin oman kansan liikenneturvallisuus.

      Liikenneministeri on pullamössöllä ruokittu pehmopossu.

      • Järki hohhoijaaha

        Suomen tiestön rapakuntoon ovat syyllisiä autoilijat, jotka ajavat liian lujaa ja kuluttavat tien paskakuntoon. Tienpinta kuluu eksponentiaalisesti nopeuden nousuun nähden.


      • myrk
        Järki hohhoijaaha kirjoitti:

        Suomen tiestön rapakuntoon ovat syyllisiä autoilijat, jotka ajavat liian lujaa ja kuluttavat tien paskakuntoon. Tienpinta kuluu eksponentiaalisesti nopeuden nousuun nähden.

        sehän johtuu siitä että laitetaan niin pieni kerros asfalttia kerralla niin ei lopu työt
        vaan lisääntyvät vuosittaisilla korjaustöillä [ reijät ] SUOMI NOUSUUN !!!!!!!!!!!!!!!!!


    • angrypöörts pelastaa

      Niin kreikkaa,epsanjaa ja kohta italia että ranska, persaukisten kerjäläisten jono kasvaa ja kokoomus että demarit kun mielellään tukevat tätä hunsvottien laumaa, mitäs sitä meidän teitä laittamaan kuntoon kun siitä ei pörssikeinottelijat mitään hyödy, mukavampaahan se on sosialisoida huonoja sijoituksia ja tyhmä kansa suomesta sen mielellään myös maksaa kun ollaan niin kokoomuslaisia , että sorateihin ollaan palailemassa pikkuhiljaa.....suomi teknologian ja angrypöörtsien ihmemaa ilmajohtojen, sorateiden ja köyhän kansan luvattu verohelvetti!!!!että se siitä hypetegnologiasta!!!!!!

    • bvbgg

      asvalttia laitetaan liika ohkainen kerros ja piessä firmat säästää

      • Rahalla_saisi

        Sen verranhan sinne laitetaan kuin maksaja tilaa. Nykyisillä budjeteilla on pakko tilata ohutta ja kapeaa tai muuten jää seuraava kuoppainen tieosuus kokonaan korjaamatta.

        Tällaista kun harrastetaan kymmenkunta vuotta, niin eipä ihme jos kuoppia rupeaa näkymään yleisemminkin. Mutta kaipa tuo irakilaisten lomailu on tärkeämpää, kun siihen rahaa riittää.


      • Tiestön
        Rahalla_saisi kirjoitti:

        Sen verranhan sinne laitetaan kuin maksaja tilaa. Nykyisillä budjeteilla on pakko tilata ohutta ja kapeaa tai muuten jää seuraava kuoppainen tieosuus kokonaan korjaamatta.

        Tällaista kun harrastetaan kymmenkunta vuotta, niin eipä ihme jos kuoppia rupeaa näkymään yleisemminkin. Mutta kaipa tuo irakilaisten lomailu on tärkeämpää, kun siihen rahaa riittää.

        ei kaiketi tiedetä nostaneen syytteitä rasismista, toisin kuten Mahmudin jos asiat eivät ole mieleisessään kunnossa. Punavihreän "vaalimenestyksen" myötä sama suuntaus tulee jatkumaan ja ei kun pahenemaan. Vihervasurit ajavat maan toimintakyvyttömään tilaan.


    • Urapaikka

      Olemme kummallisia! Ensin hakkaamme kovametalipiikeillä asfaltista bitumiliiman pois ja sitten eroosio tekee tehtävänsä. Lisäksi autamme tien tuhoutumista rikkomalla kiviainesta pölyksi iskemällä sitä 10 000 kertaa joka sekuntti (100 km/h). Näin keväällä valtio ottaa lisää velkaa ja aloittaa kansallisen uniikin tienkorjauksen ja saamme urapaikatut tiet, jossa sitten köröttelemme Juhannuksen ympärillä muutaman kuukauden kunnes aloitamme jälleen uudella innolla urapaikattujen teittemme rikkomisen. Meidän tulisi tehdä parannus!

      • Paikatutkuopat

        Kummallista on myös jatkuva teiden suolaus. Suolankylvöllä sulatamme jatkuvasti pakkasella tiet vesipintaisiksi, jotka taasen jäätyvät hetken päästä uudelleen. Ja kun tiedämme, että vesi laajenee voimakkaasti jäätyessään, niin asfaltin rakosiin tunkeutunut vesi jäätyessään murtaa asfalttia murusiksi, joka sitten jauhautuu pölyksi. Murtumisen seurauksena on juuri nämä joka keväiset 'rotankolot' ja repeämät. Urautuminenkin on selvästi nopeampaa märällä asfaltilla. Kukaan ei lisäksi näytä olevan kovinkaan kiinnostunut suolauksen niistä suurimmista haitosta. Pääasia näyttää olevan, että luonnonkierron normaaleista talviolosuhteista pitää liikenteen osalta päästä eroon keinoilla ja hinnalla millä tahansa.

        Suolaa kylvetään reipas 100.000 tonnia/kausi. Se alkaa alkusyksystä ensimmäisten pakkasten aikoihin ja päättyy keväällä viimeisten pakkasten aikoihin eli 'köröttelemme Juhannuksen ympärillä muutaman kuukauden' suolattomilla teillä kunnes aloitetaan taas uudella innolla kesän aikana paikattujen teittemme rikkomisen.
        Meidän tulisi vaatia parannusta.


      • bernerkös

        Tai 8 miljardilla saamme aikaan vain 100 miljoonan korjausvelan? Tai suomessa on kesäkelit 24 kuukautta?


    • satannilkit

      Massassa on ehkä liian suuri raekoko, pitäis olla hienoa soraa, eikä mitää vitun sepeliä! Suotanan pallinaamat tekkee vaa tulosta mulkuille!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      313
      3566
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1250
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      49
      1212
    8. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    9. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      182
      1161
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1147
    Aihe