Varoitus naisille plus 50 vee!

koittajamies

Teidän kannattaa pitää tiukasti kiinni, jos vain jonkin miehen itsellenne vielä tuossa iässä saatte. Niin, ellette ole ihan erityisiä kaunottaria: tummia, hoikkia ja missinkasvoisia. Naisella alkaa tiukat ajat jo oikeastaan vähän ennen tuota ikää, kun lisääntymisominaisuus on mennyttä; miehistä tulee uupelo, elikkä kova pula!

Miehet sitävastoin tuossa iässä (ja siitä eteenpäin) pääsevät suorastaan herkuttelemaan valinnanmahdollisuuksillaan. Ainoastaan täydet konnat ja pulipummit ehkä (?) kokevat pulaa naisista.

Näin luonto on asian meille miehille järjestänyt, ja tasoittaa aina lopulta: alussa joutuu kisaamaan hyvistä, lisääntymiskykyisistä naaraista, mutta lopulta kiitos seisoo. Ja mies on voittaja!

23

386

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies 51v.

      niin totta.

    • Heh heh siinä kanssa

      pari puliveivaria, mitkä on heitetty yli laidan. Olen 50v. nainen ja minulla on 39v. miesystävä. Ei ole juoppo, ei köyhä eikä kipee. Päässä älliä enenmmän kuin teillä yhteensä. Olemme olleet yhdessä 2v.
      Tuskin ne parikymppiset tytöt teitä kauaa jaksaa katsella saati sitten ihailla, kun alkaa kaikenlaisia ongelmia tulemaan.
      Mieheni pitää estottomista ,kokeneista naisista.

    • Hah !

      Sun kandeekin koettaa oikein kovasti päästä noista tyhjää täynnä olevista ääliömäisistä luuloistasi, joilla ei ole todellisuuden kanssa mitään tekemistä. Niin kuin ei luultavasti sullakaan.

    • gkf

      Ap on ihan pihal. Nyt on kypsien naisten markkinat. Laitappas kunnon valaistus ja katso peiliin. Oletko huomannut esim että pallisi roikkuu ja joka vuosi ne roikkuu vain enemmän ja enemmän ja...

    • näin meillä..

      Minä kanssa kaunis 50v aikuinen nainen, minulla 36v miesystävä
      ihanaa aikaa elän olemme vuoden olleet yhdessä.

    • sama täällä

      minä 55 nainen, ja minulla 23v poikaystävä. On kestävä! :)

    • Miksi sinulla on tarve kilpailla? Miksi ihmissuhteet ovat sinulle kilpailua?

      No, opettele ainakin kirjoittamaan oikein: aamu koittaa mutta mies koettaa.

      • sima suuneiti oot ihana sua aattelee 50 äijjä savosta


    • koittajamies

      Antheks nyt vaan: jos kokeilee vaikka sormella jotain naisen juttuu, niin se on nimeltään koittosormi.

      • Hah !

        Sormi, jolla kokeillaan ja koetellaan, on koettelusormi tai kokeilusormi. Ja jos sinä kokeilet ja / tai koetat, niin sinä olet - tutkija ...


    • mut mut

      En usko aloittajan väitettä. Ihan kun seuraa sitä, miten naiset löytävät miesystäviä vielä yli 60v., niin se vie pohjan pois ko. väittämältä. Miesten eliniänodote on noussut viimeisten vuosikymmenten aikana, joten ikärakenne ei ole sukupuolen mukaan vinoutunut ennen kuin vanhuudessa, jolloin naisia on enemmän. Tämän lisäksi ihmiset löytävät nykyisin kumppaneita kaukaakin Suomesta, joten mielestäni naisilla ei ole syytä huoleen siitä, etteikö mahdollisia kumppaneita olisi. Tietysti sopivan löytyminen on vaikeaa, mutta niin se on nuoremmillakin. Seuraavasta väittämästä en ole aivan varma, mutta luulen, että naisissa on miehiä enemmän niitä, jotka haluavat elää yksin esim. avioeron jälkeen. Siten sellainen nainen, joka todella haluaa kumppanin, luultavasti löytääkin.

    • päivän paras juttu

      Voi sinua koittajamies-raukkaa, kun lopulta luojan kiitos seisoo. :D Olisihan se kauheaa jos ei.

    • ljkljk

      Koittajamies puhuu asiaa.

    • jahas..on sitten jutun alottelialla noussu kerralla kusi päähän..taitaa itse olla vanha ryppymunanen jota kukaan ei huoli..mä ole vielä viittäkymppiä mutta tässä muutaman vuoden täällä seuraillen olen huomannu mitä enemmän mulle tullut ikää sitä enemmän se herättänyt nuorissa miehissä kiinnostusta..tosin mua ei kiinnosta penikat..mut ei tollaset rusinamunatkaan joilta lirisee pissaa korvista...ostappa koittajamies aamupoikien peili ja vilkase siihen...

    • koittajamies

      Saisin tälläkin palstalla vastanneista naisista jokaikisen...jos vain haluaisin. Minulla vaan on jo naisystäviä yllinkyllin. Haluan hoitaa hyvin heidät, jotka olen valinnut elämääni sulostuttamaan.

      MUTTA, muistakaa siis varoitukseni: ylpeys käy lankeamuksen edellä!

      • päivän paras juttu

        Kerro ulkoiset mittasi ja muut avut ja keinot millä uskot saavasi naisen kuin naisen. Kiinnostaa tietää. Millä iskisit minut?


    • kuule ihan samaa sulle koittajamies..ja tuskin saisit ketään ainakaan täältä tolla asenteellas..mutta hyvä kun sulla niitä naisia..ne mahtaakin jäädä sun viimeiseksi!!!

    • valo

      Kaikki miehet ovat nahjuksia:-) Ei tarvita miehiä riesaksi.

    • Unelmallinen nainen

      Joo varoitus kaikille yli 50 v naisille: PAREMPI YKSIN KUIN HUONON MIEHEN KANSSA:-)

    • xxnnmm

      Olen suunnilleen aloittajan kuvailemaa ikäryhmää. Treffailen miehiä silloin tällöin. Suurin osa tapaamistani miehistä olisi halunnut jatkaa tapailua, mutta ei ole napannut. Mutta varmaan se sopiva löytyy.

      Aloittaja käyttää termejä, joilla kuvataan eläinmaailmaa ja eläinten käyttäytymistä. Ikimaailmassa en suostuisi edes ensimmäistä kertaa tapaamaan tuollaista miestä. Naurattaa ajatella, mitähän koittajamies puhuisi seksin yhteydessä. Tulee mieleen parittelu, kiima-aika, nalkki yms.

    • koittajamies

      Saisin sinut nalkkiutumaan itseeni, jos vain tahtoisin.Komeaa ulkomuotoani täydennän väläyttämällä naaraat hurmaavan hymyni, katsomalla silmiin ja ottamalla sinut eri tavoin kaiken keskipisteeksi sillä hetkellä. Viimeistään seuraavalla tapaamiskerralla jo paritellaan.

    • päivän paras juttu..

      Minä tunnen itseni erittäin vaivautuneeksi ja peräydyn heti mikäli joku alkaa irvistellä lähietäisyydellä hullun kiilto silmissä. Ei muuten kävisi niin, menisi useamman kuukauden jos mikäli sattuisit olemaan leveäharteinen ja ulkoisesti miehen mitoissa muutenkin. Lipevyys ja liika partavesi miinuksia. Itsestään liikoja luuleminen miinus. Sitten jos malttaisit pitää suusi kiinni noista "mielenkiintoisista" ajatuksistasi, jotka eivät todellakaan mairittele sinua. Haistan vilunkipelin ja aidon kiinnostuksen eron. Luen aika tarkkaan ihmisiä. Tuskin pystyisit olemaan niin, että hämäisit. Sinun pitää myös hyväksyä sitä ennen lemmikkieläimeni, ne ovat ennen sinua. BTW, minulle kelpaa vain aviomiesehdokkaat. :)

      Joten......?

    • Koittajamies taitaa todellakin olla "komea" kun ei uskalla edes kuvaa laittaa itsestään ja eikä rekkaa nimimerkkiään.Ja onkohan se edes ihminen kun on aina parittelemassa..tietääkseni eläimet parittelevat!!!Tainut jäädä homo erectus asteelle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1325
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      74
      869
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      797
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      691
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      678
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe