AHNEUS /LIPUN HINTA.

Seuratyöläinen

Jääkiekko lajina on toiminnallaan osoittanut ja lähtenyt mukaan RAHAN AHNEUTEEN niinkuin muutoinkin nykymaailman meno.

Laji tekee todella liikkumista ja osallistumista tämän pelin pelaamiseen mutta samalla se tekee lajisidonnaisia sekä "yhdenajattelun toimijoita" sen keskuudesta ja sen keskuuteen.

Kulttuuri nojaa täysin rahaan sekä sen kasvattamiseen ja ahnehtimiseen. Tämä on outoa sillä siihen ei löydy kattoa eikä vastuullisuutta kokoelämää koskevaan kasvukehitykseen sekä yhteiskuntavastuuseen vaan laji toimii jopa esimerkkinä raha kulutuksen sekä ahnehtimisen esikuvana!

Junnu kiekkoilu maksaa hyvin kalliisti (on rajattu siten osalta lapsia ja nuoria)
Nuorisokiekkoilussa vain "valitut" pääsee kentälle ja kentän laidalta uhotaan eri termein.
Sarjoissa aletaan "maksamaan" taskusta toiseen.
Menestyjä pelaajien palkkiot on puhtaasti "lajiimagolliseista sekä ahneus syistä" aivan älyttömät ja järjettömät . Urheilijat ,hehän tekevät vain työtään sekä että se työ on ihan tavallista fyysistä työtä toki päivittäin ja sitovaa niikuin muutkin työt. Siitä olisi kohtuulista aivan normaali palkka niikuin muissakin ammateissa. Jos sen on oltava työtä? Suurin osa huippu-urheilusta on kuitenkin muun ammatin ja työn oheistoimintaa sekä vain elämän osan erittäin tärkeä jakso fyysisestä vastuusta itseä kohtaan. (satsaus)

Organisaatioissa sekä ym lieveilmiöporukoissa on valtavasti ylipalkattuja yliherroja. Suurin osa muissa lajeissa huippu-urheilulajeista ja arvokisamenestyslajeista kustantaa edelleen urheilijat itse harjoitukset ja jopa kisaosallistumiset sekä väki lajien takana tekee työt täysin ilmaiseksi suorituspaikoista lähtien.

Nyt taas kisalipupu hinnoissa ja muussa kräässä sekä ylihypessä on ahneuden rahan takominen kaikille osapuolille se tärkein!? Kun kuuntelee keskustelua. Ei ole todellakaan minkäälaista kunnioitusta sitä fani ja ala-seuratason liikuttajien panosta kohtaan että edes he saisivat mahdollisuuden vaikka käydä katsomassa kohtuudella harvinaisia arvo-kisoja Suomessa.

Toivoa sopisi että tuollainen laji kuin jääkiekko osoittaisi muita arvoja ja vastuita kuin RAHAN TEKO toiminta. (esimerkkinä ihmisyydelle ja elämisen arvoille sekä vastuulle laajemmin kuin lajikeskeisesti)

8

125

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sika hinnat

      Kummolalla on tietysti tulokseen liitetty palkka, eli Kale on enää noin vuoden ja sit saa ns kultaisen kädenpuristuksen ja 1 millin tulospalkan ja 5 vuoden palkan. Et tällein se menee

    • Futis

      Lätkä kuolee omaan ahneuteen. Päästään sitten maailmanlajin jalkapallon pariin; katsomaan, suomalaiset ei pelaamisessa menesty.

      • Fane Resel

        Kummola kump. tappaa jääkiekiekon omalla ahneudellaan. P-selityksiä yle-talkissa. Kuka kummajainen oli avausottelussa kommentoimassa peliä, kaljupäinen mies oranssi paita päällä ja tökerö kraku.? Häpeäisi edes

        Vastaus: Prinsiippitami


    • on se oksettava

      Kummola palaa helvetin liekeissä niin että maharasvat vaan tirisee. Läski lotisee ja nilkkimuna huutaa tuskasta kun pelsepuubi nussii ryppyiseen homoreikään eli kummolaläskin horoperseeseen. Se mursu naama on kuin sinivalaan nussima pallokala.

    • rahakisat2012
    • noljak

      Köyhät kyykkyyn! Kisanjärjestäjien ja mahtavan yritysvieras VIP-yleisön kunniaksi tällanen versio! Parhaat kisat ikinä, nyt oli mahdollisuus näyttää miten täällä Suomessa kana pissii, ja hienostihan se näyttää myös menevän! Ihanaa Kummola Ihanaa! Vaikka tekee kipeää, ei haittaa!
      http://www.youtube.com/watch?v=Y8VWUTGOH0o&feature=related

    • rosvojavaiei

      Niinhän se tuokin porsas nöyrty vähän lipunhintojen suhteen. Jossain iltapäivä lehdessa oli sen kommentti alennuksen jälkeen että ei me tyhmiä olla.V....U kyllä täytyy ollä tyhmä koska yritti ihan hulluja lipunhintoja kiskoo.
      Leikkii jotain päällikköä on todellisuudessa tyhmö ihrakasa reppana.
      Näkihän sen jo edellisissä mm kultajulissa Pyöri siellä joukkueen potkittavana.
      Poikottiin koko kisat niin ei tarvitse sialle olla bonuksia maksamassa.
      Jääkiekkojoukkueelle toki toivon menestystä ja MM voittoa.

    • Gumbola

      Suosittujen urheilutapahtumien tv-lahetysoikeuksien hinnat ovat nousseet älyttömälle tasolle, ja suurin syyllinen lienee maksu-tv.

      Jos tv-oikeuksista kilpailisivat vain ilmaista/mainosrahoitettua sisältöä jakelevat yhtiöt, eivät hinnat olisi koskaan nousseet älyttömyyksiin. Samaa ahneutta on jääkiekon MM-kisojen katsomolippujen hinnoissa.

      Ahneella on **skanen loppu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2753
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2520
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2111
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1439
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe