Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Hyvä Susanna!

ei enää ääniä

Minusta, kun jäljellä on enää kaksi kilpailijaa on ikävää, kun tuomarit hehkuttavat kokoajan sitä toista. Eivätkö he ymmärrä miltä tästä toisesta tuntuu suorittaa omaa osuuttaan, kun tuomarit ovat jo ratkaisseet kisan.
En edes usko, että katsojat ovat äänestäneet sellaisen lopputuloksen.Onko muuten kokonaan unohtunut, että tässä kisassa piti ratkaista muutkin tekijät, kuin pelkkä lauluääni?
Paras ensivuonna äänestää jaloillaan.

Toisaalta Susanna saa nyt levyttää rauhassa ja tehdä keikkaa ilman kaikkea sitä kieputusta, joka voittoa olisi seurannut. Jää myös aikaa enemmän Jaakolle ja lapsille. :)
Kakkosen osa on useimmiten tässä kisassa paras.

13

855

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Who cares

      No johan se oli selvää siitä hetkestä alkaen, Diandra lauloi alkukarsinnoissa, että se voittaa koko kisan. Hyvä ääni ja teinipoptähtityyppinen. Parempi tulkitsija Susanna toki on, mutta ei vetoa Idolsin teinikohderyhmään kuten Diandra. Mutta kakkonenhan on yleensä menestynyt sitten "oikeassa maailmassa" paremmin kuin ykkönen. On muuten aivan hirveä se Idols-voittajabiisi. Susannan laulamana se oli vielä mukiinmenevä, mutta Diandran versio on aivan kauhea. Biisi ei sovi sille yhtään.

      • Onnea, onnea Susanna

        SUSANNA ONNEA SINULLE. SINÄ OLET VOITTAJA!!!

        Olet ihanan omaperäinen niinkuin etelä-pohojanmaan likan pitääkin olla. Sinussa särmää ja ääni mitä parhain.
        Omaan tyynen rauhallisen olemuksen kun toinen ei tiedä mitstään vielä mitään. Eikä koskaan tulekaan olemaan senkummempi. Näitä riittää.
        Pelokas olemus.
        Tuomarit vain hehkutti liikaa eikä kiinittäneet huomiota olennaiseen. Onko jatkossa mitään!

        Tommille annan pisteet ensikerran. Hän tiesi mistä on kysymys ja Susannalla on hyvä tulevaisuus.
        Onnea vielä perheellesi. Elä heidän kanssaan ja miehesi ja ihanan suoraluonteinen;);) O N N E A!!!


    • Paskan saa kysymmättä, ??

    • yleisö päättää

      Niinpä niin. Jos on lahjakkuutta nii pärjää ilman voittoakin. Tuota kisaa seuratessa oli selvää että Didi on ylivoimainen taidoiltaan, myös persoonaltaan lämmin, ihastuttava, valoisa, sitä ennen kaikkea ja kaikin puolin sopiva idols.

      Moni alan ammattilainen on todennut samaa, ettei ole moista lahjakkuutta vielä nähty meillä. Nuori joka voi päästä pitkälle. Minusta tuomarit olivat hyvin kannustavia myös Susannaa kohtaan viime viikkojen aikana ja Susanna kehittyi kisan aikana paljon. Hänellä on hyvät mahikset menestyä kakkosenakin ja sen näyttää aika ja yleisön suosio. Kansa sen menestyksen päättää mistä tykkää oli sitten voittaja tai muu sija ko kisassa.

    • taidolla

      Didi lauloi paremmin suuremman osan lauluistaan kuin kukaan muu kilpailija!! Susanna on hyvä laulaja,mutta ääni on liian kova ja kylmän oloinen!Ehkäpä Susanna pärjää paremmin tämän koitoksen jälkeen ja saa keikkailla enemmän,

      • Susanna on tähti

        Susannalla on oma persoonallinen soundinsa. Hänen levynsä ostaisin. Susannalta voi odottaa mielenkiintoista musiikkia kunhan ei päästä levy-yhtiön pörssimeklareita päättämään ja tyrkyttämään tusinapoppistaan.
        En jaksaisi kuunnella Didin laulamaa hömppä R&B sontaa sekuntiakaan.


    • molempi parempi

      molemmat olivat hyviä laulajia mutta eri tyyppisiä. Henkilökohtainen suosikkini oli Susanna mutta ei huono voittanut, joten mitään vääryyttä ei ole tapahtunut. Samaa mieltä siitä ettei tuomareiden olisi tarvinnut hehkuttaa kummankaan puolesta, vaan kansahan se valitsee. Kaksi parasta kuitenkin vei voiton joten ollaan tyytyväisiä:))

      • hyvä näin

        susanna oli myös minunkin suosikkini , mutta jos edes kerran olisi tehnyt jotain elettä tai luonut katsettaan yleisöön ja vienyt sen yleisön mennessään tulkinnallaan , mutta ei , köyhäksi jäi mutta silti tykkäsin .


    • Diandra voitti, koska oli paras!

    • Susanna pidä linjasi

      Susanna olet paras! Kakkosen on helpompi saada tehdä oman näköistään musaa ja siten hänellä on mahdollisuus pitempään uraan! Susanna, älä anna levy-yhtiön moguleiden määrätä musasuuntaasi. Muuten joudut vetämään jotain Asikaisen paskoja biisejä ja levyt löytyy syksyllä alelaareista, eikä kukaan osta niitä edes sieltä. Seuraavaa levyä ei sitten osta kukaan. Näin näille ammattisäveltäjien kuten Asikaisten ja Makien säveltämille levyille vaan on yleensä käynyt.

      • Äimistynyt

        Äh, en nyt tiedä, mutta ontuuko tuttavani vertaus, mutta hän ihaili Susannaa kovin ja rinnasti hänet 2010 tangolaulukisaan osallistuneeseen Annukkaan. Itse en kyllä samaan kategoriaan laittaisi jos hän Susannaa palvoo.

        http://www.youtube.com/watch?v=5YSG3gnPFUA


      • RepeSolisti
        Äimistynyt kirjoitti:

        Äh, en nyt tiedä, mutta ontuuko tuttavani vertaus, mutta hän ihaili Susannaa kovin ja rinnasti hänet 2010 tangolaulukisaan osallistuneeseen Annukkaan. Itse en kyllä samaan kategoriaan laittaisi jos hän Susannaa palvoo.

        http://www.youtube.com/watch?v=5YSG3gnPFUA

        Näin äkikseltään on vaikea löytää samankaltaisuutta noiden laulajien välillä.


      • xf

        Näillä näkymin Susannan levyä ei löydy edes alelaareista, ellei saa sopimusta jostain muualta, kuin Idolsien takana olevasta levy-yhtiöstä. Panostavat nyt täysillä Didiin ja Torsten sekä Susanna tulevat sitten perässä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      88
      2313
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      52
      2019
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1853
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1638
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      26
      1437
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1400
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1370
    Aihe