Jogurtilla isommat kivekset - Lisää testosteronia?

15% lisää palleihin!

Lainaukset:

http://www.mtv3.fi/makuja/hyvaolo.shtml/jogurtista-paljastui-yllattavia-sivuvaikutuksia--joka-miehen-unelma?1541782

Jogurtista paljastui yllättäviä sivuvaikutuksia – joka miehen unelma?

"Harvadin lääketieteellisen koulun viimevuotinen tutkimus osoitti jogurtin pienentävän ylipainoriskia. Nyt Massachusettsin teknologisen instituutin tutkijat ovat löytäneet jogurtista lisää mielenkiintoisia ja suorastaan huvittavia sivuvaikutuksia."

"Massachusettsin teknologisen instituutin syöpätutkija Susan Erdman ja geenispesialisti Eric Alm päättivät Harvardin tutkimuksesta innostuneena testata jogurtin vaikutuksia hiirillä. Tutkijat valitsivat kokeeseensa yhteensä 80 hiirtä, joista puolelle syötettiin rasvaista, vähäkuituista ja vähäravinteista ruokaa ja toiselle puoliskolle vaniljajogurttia. Tutkijat halusivat selvitää kokeensa avulla, miten probioottipitoinen ruokavalio todellisuudessa vaikuttaa ylipainoon ja sen aiheuttamiin sairauksiin."

"Ensimmäiseksi tutkijat havaitsivat, että jogurttia syöneiden hiirien turkki oli yllättävän kiiltävä verrattuna rasvaista ruokavaliota noudattaneisiin hiiriin. Jogurttia syöneiden hiirten turkkikarvoitus olikin 10 kertaa paksumpaa kuin muiden hiirien."

"Toiseksi tutkimuksissa havaittiin, että jogurttia syöneet urospuoliset hiiret alkoivat kävellä rehvastellen. Uroshiiret halusivat myös esitellä kriittisiä paikkojaan hanakammin naaraspuolisille hiirille."

"Kolmas havainto saattanee ehkä selittää jollain tapaa uroshiirien machomaista käytöstä. Tutkijat nimittäin havaitsivat, että jogurtti sai urospuolisten hiirien kivekset kasvamaan. Jogurttia syöneillä uroshiirillä oli testin lopussa noin 15 prosenttia suuremmat kivekset kuin rasvaruokadieetillä olleilla."

"Tutkijat epäilevät tutkimustulosten johtuvan jogurtin sisältämistä probioottisista mikrobeista. Harvardissa onkin parhaillaan menossa jatkotutkimus, jossa selvitetään jogurtin vaikutuksia ihmisten hedelmällisyyteen."

Lähde: Scientific American

Näyttäisi siltä että jogurtti on testosteronia lisäävää ravintoa, josta luulisi olevan hyötyä varsinkin bodaajille. Todennäköisesti ihmisiin vaikutus on samansuuntainen kuin hiiriin.

15

1107

  Vastaukset

  • Ei taida heraproteiineista ym. proteiinivalmisteista saada noita probioottisia mikrobeja. Itse olen jo aikaa sitten siirtynyt ravintolisistä kunnon ruokaan ja taas se osoittautuu oikeaan osuneeksi valinnakse.

  • Valkosipuli pitää testotasot ylhäällä koska se on antiestrogeeninen ja typpioksidi laajentaa vielä verisuonia ja parantaa potenssia.

  • Tutkimus: Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot
   Ylipaino voi haitata nuorten miesten seksuaalista kehitystä ja vaikuttaa heidän lisääntymiskykyynsä. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa ylipainoisten nuorten testosteronitasot olivat puolet alhaisemmat kuin normaalipainoisilla nuorilla.

   Jos testosteronitasot säilyvät näin alhaisina läpi koko teini-iän, tutkijoiden mukaan on olemassa todellinen vaara, että heistä kehittyy impotentteja ja lisääntymiskyvyttömiä aikuisia.

   Löydön teki sama Buffalon yliopiston ryhmä, joka havaitsi, että aikuisilla ylipainoisilla ja tyypin 2 diabeetikoilla testosteronitasot ovat huomattavasti alentuneet.

   Nyt julkaistu tutkimus on kuitenkin ensimmäinen, jossa lihavuuden ja testosteronin yhteyttä on tutkittu 14–20-vuotiailla pojilla. Tulokset osoittivat, että ylipainoisilla pojilla oli noin 50 prosenttia vähemmän testosteronia kuin normaalipainoisilla pojilla. Koska testosteroni ohjaa poikien sukupuolista kypsymistä, näin alhaiset testosteronitasot voivat vaikuttaa haitallisesti seksuaalisten toimintojen kehittymiseen, tutkijat sanovat.

   Painon pudottamisen paremman ravinnon ja liikunnan uskotaan palauttavan testosteronitasot normaaliksi.
   http://www.hs.fi/elama/Tutkimus Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot/a1305608818080

   D-vitamiini ja testosteroni!
   Tuoreen itävaltaistutkimuksen mukaan veren D-vitamiinipitoisuus kulkee käsi kädessä testosteronipitoisuuden kanssa. Jos veressä oli runsaasti D-vitamiinia, niin silloin myös veren testosteronipitoisuus ja vapaan androgeenin indeksi (FAI) olivat korkeat. Tutkimuksessa oli mukana 2299 miestä.

   Vapaan androgeenin indeksi (FAI) lasketaan kokonaistestosteronin ja sukupuolihormoneja sitovan globuliinin (SHBG) suhteesta. FAI kuvastaa erittäin hyvin androgeenivaikutusta. Testosteronituotannon lisääntyessä SHBG:n synteesi vähenee ja FAI suurenee merkkinä lisääntyneestä androgeenivaikutuksesta.
   http://manninen-nutraceuticals.blogspot.fi/2010/01/d-vitamiini-ja-testosteroni.html

   Aikaisemmissa tutkimuksissa on havaittu, että tunnin auringonotto voi nostaa miehen testosteronia 69 prosenttia. Testosteroni on miehen tärkein sukupuolihormoni. Se huolehtii sukupuolielinten kehityksestä ja luo edellytykset tyypillisille miehisille seksuaalisuuden piirteille (edistää siemennesteen tuotantoa ja pitää yllä seksihaluja). UV-säteily kiihdyttää D-vitamiinin tuotantoa iholla. Tässä tapahtumassa on lähtöaineena skvaleeni, joka muuntuu 7-hydrokolesteroliksi ja edelleen D-vitamiinin esiasteeksi (kalsidioliksi). Munuaisissa kalsidioli muuttuu varsinaiseksi D3-vitamiiniksi (kalsitroliksi). Ilman auringon UV-säteilyä 7-hydrokolestroli muuttuu kolesteroliksi! Tätä ette varmaan ole ajatelleetkaan, mutta seerumin kolesterolipitoisuudet ovat talvella korkeampia kuin kesällä ja se johtuu nimenomaan tästä auringon roolista.

   Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90% ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen saa ruoastaan alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UV-indeksi on vähintään 3. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Auringosta saat D-vitamiinia, mutta vain silloin kun varjosi on lyhyempi kuin sinä itse. Siis lyhyen aikaa keskipäivällä, noin kello 10-16.
   http://sundqvist.blogspot.fi/2010/03/d-vitamiini-lisaa-testosteronia.html

   D-vitamiini lisää miesten testosteronia
   http://terveyshymy.fi/tohtori-tolonen/d-vitamiini-lisaa-miesten-testosteronia

   Testosteronipitoisuudet alenevat usein miehillä ikääntymiseen liittyen, ja se voi esimerkiksi vähentää jaksamista ja lisätä väsymystä. Korkeammista testosteronipitoisuuksista on apua esimerkiksi lihasmassan ja luuntiheyden säilyttämisessä. Uuden kontrolloidun itävaltalaistutkimuksen mukaan riittävä D-vitamiinilisä kohottaa testosteronipitoisuuksia miehillä.

   Tutkimusryhmään kuuluneet käyttivät 83 mikrogramman suuruista päivittäistä D-vitamiinilisää vuoden ajan. Kontrolliryhmään kuuluneet saivat lumevalmistetta. D-vitamiinilisä kohotti kokonaistestosteronin, bioaktiivisen testosteronin ja vapaan testosteronin määrää. Kontrolliryhmässä ei muutoksia havaittu.
   http://ruohikolla.blogspot.fi/2010/12/d-vitamiinilisa-kohottaa-testosteronia.html

   Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
   http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

  • Täytyy ihan tännekkin kertoa kuinka oikeasti saa isot kivekset
   Itselläni oli todella pienet kivekset, vähän niinkuin kissalla.
   Sais sitten kerran lisäkives tulehduksen joka kipuili erittäin paljon, levittelin 3 kertaa päivässä burana geeliä kiveksiini viikon ajan, kipu todellakin hävisi mutta kivekseni kasvoivat valtaviksi😯 mitään muuta selitystä en keksi kuin että tämä burana geeli sen aiheutti. Tapahtumasta on nyt noin 5kk ja kivekset on edelleen kuin 2 kananmunaa

   • Tätä täytyy kokeilla.
    Omat nyytit on ihan hyvän kokoiset mutta suuremmat olisi paremmat.
    Tulisi testoa lisää ja vaimolla enemmän imettävää.


   • Kokeiltu on, ja kokoa tullut huomattavasti lisää, jännä ois tietää onko tämä kuinka terveellistä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tätä täytyy kokeilla.
    Omat nyytit on ihan hyvän kokoiset mutta suuremmat olisi paremmat.
    Tulisi testoa lisää ja vaimolla enemmän imettävää.

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin

    Juu, huomasin saman.
    Ja ihan niinkuin heppikin olisi paksumpi, sellainen vähän turpea.
    Kivekset on kyllä suurentuneet. Kävin Thaimaassa lomalla niin ei mahtunut paikallisen neidin suuhun vaikka yritystä oli.
    Sen jälkeen ei pystynyt pitämään näppejään ja huuliaan erossa kalukukkarostani.
    Oiva vinkki, kiitos!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kokeiltu on, ja kokoa tullut huomattavasti lisää, jännä ois tietää onko tämä kuinka terveellistä

    Onko tämä taas jotain kusetusta😀


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin

    Ei kannata oikeasti!! Itse nuin tein ja hieroin oikein kunnolla geeliä kiveksiin. Nyt olen kokonaan kiveksetön kun tuli kiveskiertymä molempiin kiveksiin kun turposi pallit niin nopeaa isoiksi


  • Juon hippiviskiä, ja aisa on kasvanu ainaski metriseks. Se om kun aasilla.
   Kunilla Vääken 7 Lahjasalo

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   6548
  2. Jaksamista Sofia ja Stefan!!

   Voimia molemmille. Stefu päivä kerrallaan. Sofialle kiitos, että olet kunnioittanut Stefania, etkä ole ruotinut hänen asioitaan julkisuudessa, mi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   3274
  3. BB-Sini puhuu tiukkaa asiaa BB-julkkisten kohtelusta somessa

   Tullut itsekin kolmekymppisenä somen suurkuluttajana todella kauhisteltua tätä järkyttävää lynkkausta ja syitä siihen. Netissä liian monilla ihmisillä
   21
   2154
  4. Tutkittu on: talviaika parempi

   Puoliin päiviin makaavat vätykset tietysti ovat eri mieltä, mutta työtätekeville ihmisille uutinen on hyvä. "Pysyvään kesäaikaan siirtymistä on kokei
   Maailman menoa
   349
   1848