Jogurtilla isommat kivekset - Lisää testosteronia?

15% lisää palleihin!

Lainaukset:

http://www.mtv3.fi/makuja/hyvaolo.shtml/jogurtista-paljastui-yllattavia-sivuvaikutuksia--joka-miehen-unelma?1541782

Jogurtista paljastui yllättäviä sivuvaikutuksia – joka miehen unelma?

"Harvadin lääketieteellisen koulun viimevuotinen tutkimus osoitti jogurtin pienentävän ylipainoriskia. Nyt Massachusettsin teknologisen instituutin tutkijat ovat löytäneet jogurtista lisää mielenkiintoisia ja suorastaan huvittavia sivuvaikutuksia."

"Massachusettsin teknologisen instituutin syöpätutkija Susan Erdman ja geenispesialisti Eric Alm päättivät Harvardin tutkimuksesta innostuneena testata jogurtin vaikutuksia hiirillä. Tutkijat valitsivat kokeeseensa yhteensä 80 hiirtä, joista puolelle syötettiin rasvaista, vähäkuituista ja vähäravinteista ruokaa ja toiselle puoliskolle vaniljajogurttia. Tutkijat halusivat selvitää kokeensa avulla, miten probioottipitoinen ruokavalio todellisuudessa vaikuttaa ylipainoon ja sen aiheuttamiin sairauksiin."

"Ensimmäiseksi tutkijat havaitsivat, että jogurttia syöneiden hiirien turkki oli yllättävän kiiltävä verrattuna rasvaista ruokavaliota noudattaneisiin hiiriin. Jogurttia syöneiden hiirten turkkikarvoitus olikin 10 kertaa paksumpaa kuin muiden hiirien."

"Toiseksi tutkimuksissa havaittiin, että jogurttia syöneet urospuoliset hiiret alkoivat kävellä rehvastellen. Uroshiiret halusivat myös esitellä kriittisiä paikkojaan hanakammin naaraspuolisille hiirille."

"Kolmas havainto saattanee ehkä selittää jollain tapaa uroshiirien machomaista käytöstä. Tutkijat nimittäin havaitsivat, että jogurtti sai urospuolisten hiirien kivekset kasvamaan. Jogurttia syöneillä uroshiirillä oli testin lopussa noin 15 prosenttia suuremmat kivekset kuin rasvaruokadieetillä olleilla."

"Tutkijat epäilevät tutkimustulosten johtuvan jogurtin sisältämistä probioottisista mikrobeista. Harvardissa onkin parhaillaan menossa jatkotutkimus, jossa selvitetään jogurtin vaikutuksia ihmisten hedelmällisyyteen."

Lähde: Scientific American

Näyttäisi siltä että jogurtti on testosteronia lisäävää ravintoa, josta luulisi olevan hyötyä varsinkin bodaajille. Todennäköisesti ihmisiin vaikutus on samansuuntainen kuin hiiriin.

15

2073

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • huima kehitys

   Ei taida heraproteiineista ym. proteiinivalmisteista saada noita probioottisia mikrobeja. Itse olen jo aikaa sitten siirtynyt ravintolisistä kunnon ruokaan ja taas se osoittautuu oikeaan osuneeksi valinnakse.

  • jeesi
  • raskaskivinen Jörgen
  • toimii....

   Valkosipuli pitää testotasot ylhäällä koska se on antiestrogeeninen ja typpioksidi laajentaa vielä verisuonia ja parantaa potenssia.

  • S-Testo

   Tutkimus: Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot
   Ylipaino voi haitata nuorten miesten seksuaalista kehitystä ja vaikuttaa heidän lisääntymiskykyynsä. Tuoreessa amerikkalaistutkimuksessa ylipainoisten nuorten testosteronitasot olivat puolet alhaisemmat kuin normaalipainoisilla nuorilla.

   Jos testosteronitasot säilyvät näin alhaisina läpi koko teini-iän, tutkijoiden mukaan on olemassa todellinen vaara, että heistä kehittyy impotentteja ja lisääntymiskyvyttömiä aikuisia.

   Löydön teki sama Buffalon yliopiston ryhmä, joka havaitsi, että aikuisilla ylipainoisilla ja tyypin 2 diabeetikoilla testosteronitasot ovat huomattavasti alentuneet.

   Nyt julkaistu tutkimus on kuitenkin ensimmäinen, jossa lihavuuden ja testosteronin yhteyttä on tutkittu 14–20-vuotiailla pojilla. Tulokset osoittivat, että ylipainoisilla pojilla oli noin 50 prosenttia vähemmän testosteronia kuin normaalipainoisilla pojilla. Koska testosteroni ohjaa poikien sukupuolista kypsymistä, näin alhaiset testosteronitasot voivat vaikuttaa haitallisesti seksuaalisten toimintojen kehittymiseen, tutkijat sanovat.

   Painon pudottamisen paremman ravinnon ja liikunnan uskotaan palauttavan testosteronitasot normaaliksi.
   http://www.hs.fi/elama/Tutkimus Ylipainoisilla pojilla hälyttävän alhaiset testosteronitasot/a1305608818080

   D-vitamiini ja testosteroni!
   Tuoreen itävaltaistutkimuksen mukaan veren D-vitamiinipitoisuus kulkee käsi kädessä testosteronipitoisuuden kanssa. Jos veressä oli runsaasti D-vitamiinia, niin silloin myös veren testosteronipitoisuus ja vapaan androgeenin indeksi (FAI) olivat korkeat. Tutkimuksessa oli mukana 2299 miestä.

   Vapaan androgeenin indeksi (FAI) lasketaan kokonaistestosteronin ja sukupuolihormoneja sitovan globuliinin (SHBG) suhteesta. FAI kuvastaa erittäin hyvin androgeenivaikutusta. Testosteronituotannon lisääntyessä SHBG:n synteesi vähenee ja FAI suurenee merkkinä lisääntyneestä androgeenivaikutuksesta.
   http://manninen-nutraceuticals.blogspot.fi/2010/01/d-vitamiini-ja-testosteroni.html

   Aikaisemmissa tutkimuksissa on havaittu, että tunnin auringonotto voi nostaa miehen testosteronia 69 prosenttia. Testosteroni on miehen tärkein sukupuolihormoni. Se huolehtii sukupuolielinten kehityksestä ja luo edellytykset tyypillisille miehisille seksuaalisuuden piirteille (edistää siemennesteen tuotantoa ja pitää yllä seksihaluja). UV-säteily kiihdyttää D-vitamiinin tuotantoa iholla. Tässä tapahtumassa on lähtöaineena skvaleeni, joka muuntuu 7-hydrokolesteroliksi ja edelleen D-vitamiinin esiasteeksi (kalsidioliksi). Munuaisissa kalsidioli muuttuu varsinaiseksi D3-vitamiiniksi (kalsitroliksi). Ilman auringon UV-säteilyä 7-hydrokolestroli muuttuu kolesteroliksi! Tätä ette varmaan ole ajatelleetkaan, mutta seerumin kolesterolipitoisuudet ovat talvella korkeampia kuin kesällä ja se johtuu nimenomaan tästä auringon roolista.

   Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90% ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen saa ruoastaan alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UV-indeksi on vähintään 3. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia. Auringosta saat D-vitamiinia, mutta vain silloin kun varjosi on lyhyempi kuin sinä itse. Siis lyhyen aikaa keskipäivällä, noin kello 10-16.
   http://sundqvist.blogspot.fi/2010/03/d-vitamiini-lisaa-testosteronia.html

   D-vitamiini lisää miesten testosteronia
   http://terveyshymy.fi/tohtori-tolonen/d-vitamiini-lisaa-miesten-testosteronia

   Testosteronipitoisuudet alenevat usein miehillä ikääntymiseen liittyen, ja se voi esimerkiksi vähentää jaksamista ja lisätä väsymystä. Korkeammista testosteronipitoisuuksista on apua esimerkiksi lihasmassan ja luuntiheyden säilyttämisessä. Uuden kontrolloidun itävaltalaistutkimuksen mukaan riittävä D-vitamiinilisä kohottaa testosteronipitoisuuksia miehillä.

   Tutkimusryhmään kuuluneet käyttivät 83 mikrogramman suuruista päivittäistä D-vitamiinilisää vuoden ajan. Kontrolliryhmään kuuluneet saivat lumevalmistetta. D-vitamiinilisä kohotti kokonaistestosteronin, bioaktiivisen testosteronin ja vapaan testosteronin määrää. Kontrolliryhmässä ei muutoksia havaittu.
   http://ruohikolla.blogspot.fi/2010/12/d-vitamiinilisa-kohottaa-testosteronia.html

   Euroopan Unionin elintarviketurvallisuuselin EFSA nosti D-vitamiinin turvallisena päiväannoksena pidetyn nuorten (11–17 v) ja aikuisten rajan 50 mikrogrammasta (µg) 100 µg:aan. Huippuvarovainen EFSA päätyi tähän tulokseen käytyään läpi uudet D-vitamiinitutkimukset. Vauvojen rajana on nyt 25 ja 1–10-vuotiaiden rajana 50 µg päivässä.
   http://www.tritolonen.fi/index.php?page=articles&id=247

  • Anonyymi

   Täytyy ihan tännekkin kertoa kuinka oikeasti saa isot kivekset
   Itselläni oli todella pienet kivekset, vähän niinkuin kissalla.
   Sais sitten kerran lisäkives tulehduksen joka kipuili erittäin paljon, levittelin 3 kertaa päivässä burana geeliä kiveksiini viikon ajan, kipu todellakin hävisi mutta kivekseni kasvoivat valtaviksi😯 mitään muuta selitystä en keksi kuin että tämä burana geeli sen aiheutti. Tapahtumasta on nyt noin 5kk ja kivekset on edelleen kuin 2 kananmunaa

   • Anonyymi

    Tätä täytyy kokeilla.
    Omat nyytit on ihan hyvän kokoiset mutta suuremmat olisi paremmat.
    Tulisi testoa lisää ja vaimolla enemmän imettävää.


   • Anonyymi

    Kokeiltu on, ja kokoa tullut huomattavasti lisää, jännä ois tietää onko tämä kuinka terveellistä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tätä täytyy kokeilla.
    Omat nyytit on ihan hyvän kokoiset mutta suuremmat olisi paremmat.
    Tulisi testoa lisää ja vaimolla enemmän imettävää.

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin

    Juu, huomasin saman.
    Ja ihan niinkuin heppikin olisi paksumpi, sellainen vähän turpea.
    Kivekset on kyllä suurentuneet. Kävin Thaimaassa lomalla niin ei mahtunut paikallisen neidin suuhun vaikka yritystä oli.
    Sen jälkeen ei pystynyt pitämään näppejään ja huuliaan erossa kalukukkarostani.
    Oiva vinkki, kiitos!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kokeiltu on, ja kokoa tullut huomattavasti lisää, jännä ois tietää onko tämä kuinka terveellistä

    Onko tämä taas jotain kusetusta😀


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kannattaa sheivata kivekset jonka jälkeen levittää geeliä, imeytyy nimittäin huomattavasti paremmin kiveksiin

    Ei kannata oikeasti!! Itse nuin tein ja hieroin oikein kunnolla geeliä kiveksiin. Nyt olen kokonaan kiveksetön kun tuli kiveskiertymä molempiin kiveksiin kun turposi pallit niin nopeaa isoiksi


  • Anonyymi

   Juon hippiviskiä, ja aisa on kasvanu ainaski metriseks. Se om kun aasilla.
   Kunilla Vääken 7 Lahjasalo

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   305
   4744
  2. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   553
   3215
  3. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   79
   2562
  4. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   18
   2326
  5. Rita ja Aki Manninen päästävät "köyhät" ökykotiinsa: Hulppeat terassit, saunaosasto, uima-allas...

   Rita Niemi-Manninen ja Aki Manninen päästävät kamerat kotiinsa Rikkaat ja rahattomat tv-sarjassa. Ja kyllä heillä onkin totta tosiaan hulppeat tilat..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   34
   1859
  6. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   331
   1685
  7. Suomessa vahvin talouskasvu sitten 1980-luvun lopun

   Kertoilee finanssitalo OP. Eläköön vasemmistohallitus! https://yle.fi/uutiset/3-12286727 "kokonaistalouden mittareilla elämme vuosina 2022–2023 vah
   Maailman menoa
   250
   1111
  8. Lestadiolaisten syrjintä

   Kellään kokemusta lestadiolaisten tekemästä syrjinnästä? Syrjivät jo pelkästään uskonnon takia. Muut ovat heille vihollisia, jos ei heihin kuulu. ht
   Oulu
   133
   1045
  9. Meidän välillä oli yhteys

   Tunsimme sen molemmat, eikö niin mies? En epäile, ettenkö olis ollut sun mielessä useamman kerran. Mitä tapahtui, kun kylmenit? Mun tunne sua kohta
   Ikävä
   51
   983
  10. PIKKARAMBO LUE TÄMÄ!

   Nyt kun Martina on tehnyt ikävän tempun, ja eronne jälkeen antanut haastattelun Menaiset lehteen, jossa on kertonut yksityisiä asioita suhteestanne, t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   888
  Aihe