Onko tissien koolla väliä?

bjuutti

Hei miehet, onko sillä jotain väliä millaiset ryntäät naisella on?
Olen harkinnut rintojen pienennystä c stä b hen jos sillä on jotain esteettistä vaikutusta miesten mielestä.Omasta mielestä tissini voisivat olla vähän pienemmät ainakin kaikilla malleilla on pelkät lätyskät.

Vai onko se ihan sama? Onko se yhdentekevää?

innostuin asiasta koska kunnalliseen tissien pienennys leikkaukseen pääsee jos rinnat on kaulakuopasta tissin päähän 27cm tai yli. Itellä just toi 27. Olisi siis hyvät mahikset saada pienemmät ryntäät halvalla.

Kannattaako??? Vaiko yks hailee.

35

776

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ösdvölmdsv

      Ne pienennysleikkauksesta jäävät arvet ovat aika karseat. Siinä kun poistetaan kudosta niin ei selviä ihan yhtä pienillä viilloilla kuin implanttia asentaessa. Mutta mitä olen kuvista nähnyt mm. yhden pornotähden kohdalla niin lopputulos on usein hyvin kaunis muodoltaan ja rinnan saa aseteltua terhakasti pystyyn. Omapahan on asiasi. Ihmetyttää vaan että miten C-kuppi on muka niin iso, että sitä tarvitsisi pienentää.

    • oletko epävarma?

      En haluaisi naista, joka on valmis menemään kauneusleikkauksiin miesten takia.
      Muutenkaan C-kuppi ei kuulosta yhtään liian isolta, vaan aika sopivalta.

      Hassua että joskus näinkin päin, yleensä kun halutaan A;sta C:hen tai muuten vaan isommaksi. Vai oliko tää nyt joku outo provo, jota en tajunnut....

      • Ihan selvä homma

        Provohan se, sen kertoo tämä "ainakin kaikilla malleilla on pelkät lätyskät." Ilmeisesti aloittajan haluna on saada aikaan pienten "lätyskätissien" haukkumisketju. Jos hän itse pitäisi oikeasti pieniä tissejä parempina, niin hän olisi käyttänyt jotain muuta sanaa kuvaamaan niitä, kuin lätyskä. Hän tahtoo saada kommentteja tyyliin: "pienet tissit on inhottavat, kyllä naisella pitää olla kunnon rinnat, sulla on just täydelliset, c -kuppi on paras, älä leikkauta sä oot täydellinen, mulle kans tollanen upearintainen nainen jne.."


    • m_

      Aivan ensimmäinen huomio. Pyri valitsemaan ja arvottamaan itsellesi mies joka viipyy rinnallasi ja aamukahvipöydässäsi myös silloin kun parhaan vuodet ovat kummaltakin jo takana. Mies joka on ja jakaa elämänsä kanssasi sinun itsesi vuoksi.

      Toisekseen. Torppaa joka ainoa "mies" joka ei sinua hyväsy sellaisena kuin olet, omana itsenäsi. Olet ilmeisemminikin hyvin nuori. Kasva rauhassa ja opi hyväksymään ja arvostamaan itseäsi uniikkina yksilönä, se tapahtuu vuosien ja kasvavan kypsyyden myötä. Silloin kauhistut edes harkinneesi moista kirurgista toimenpidettä. Kannustan investoimaan itseesi ihmisenä kasvamiseen, opintoihin, harrastuksiin, tieto-taitojen kehittämiseen ja pitämään muutoinkin itsestäsi hyvää huolta. Valitse ystäväsi huolella ja selektiivisesti, ihmisarvojen perusteella, ei pinnallisten ominaisuuksien perusteella.

      Ihmiset ovat yksilöitä, i h m i s i ä , ei eri tyylien kulloisienkin vallalla olevien aallokkojen pompoteltavia massa-markkinatuotteita, jotka viiraavat tuuliviirin tavoin milloin minkäkin trendin mukaan eri suuntiin.

      Omat aivot narikkaan.

      Nykyisin on havaittavissa miten nuoret ja vähemmän nuoret teettävät itselleen jopa erilaisia kirurgisia "kauneusleikkauksia" pelkästään siksi, että jokin trendi sattuu olemaan enempi vähempi vallalla kansainvälisten julkkiksien piirissä ja siksi, että ne ovat jatkuvasti esillä ja tapetilla kuin mikä tahansa markkinatuote ja muotitrendi.

      Mikäli tuolle tielle lähtee, niin antaa isensä vietäväksi tuuliviirin tavoin milloin minnekin ja menettää vain oman uniikin itsensä.

      C on aivan normaali kuppikoko joka ei liene milloinkaan aiheuta terveydellistä haitaa kokonsa vuoksi. Älä ihmeessä edes harkitse silvottavaksi menoa. Toimenpide on lisäksi hyvin riskialtis ja lopputulos voi olla mitä tahansa tyydyttävän ja totaalisen fiaskon / katastrofin väliltä.

      Kuppikokoja kartan mukaan: http://keskustelu.suomi24.fi/node/10638595

      Ps. Toisarvoisempi huomio. Terminä "tissit" on ( ainakin itselleni ) jotenkin poikeuskellisen epäerooottinen, epäseksikäs ja epäaistikas. Tulee lähinnä mieleen visio jostakin ehkäpä hieman lihavasta imettävästä "eläin-emakosta" ei niinkään haluttavasta ja silmää mielyttävästä naisesta. Termi ryntäät menee suunnilleen samaan kategoriaan.

    • Itseensä tyytyväinen

      Mulla on kanssa C:t ja oikein sopivan kokoiset on. Pienemmät näyttäis lättänöiltä ja isommat olis tiellä esim. urheillessa. Ole vain tyytyväinen itseesi sellaisena kuin olet, ei kannata kenenkään toisen takia lähteä turhaan leikkaukseen.

    • bjuutti

      Ilmeisesti miehille on sama millaiset ryntäät naisella on.
      Sitä vaan että kun pienentämisen saisi kunnallisella puolella parilla satasella ajattelin että voisi harkita asiaa.
      Hyväksyn kyllä itseni, mutta pienet rinnat mielletään tyylikkäämmiksi kuin tälläiset rehevät muodot.
      Sitä antaa ehkä fiksumman vaikutelman jos etumus olisi vähän pienempi. Just noilla ranskalaisilla naisillakin on pienet ryntäät , joita suomalaismiehet haikailee.

      • . . .

        >> Sitä vaan että kun pienentämisen saisi kunnallisella puolella parilla satasella ajattelin että voisi harkita asiaa.

        Rintojensa pienentämien on huomattavasti helpompaa kuin "aivojensa suurentaminen"... tai virheellisten ja päähänsä iskostuneiden kliseiden poistaminen ... Henkinen fiksuus onkin sitten edellen aivan toinen asia ...

        Kaikkeen ei kirurginkaan veitsi kykene ;-)

        Mieti sitä.


    • leikkaukseen?

      Minulla on H-kupin rinnat, joista olen saanut kuulla koko elämäni. Kaikista koomisinta on, että olen kaiken lisäksi melko laiha, joten rinnat näyttävät todella suurilta. Miehiltä on tullut vain positiivista palautetta. Itse olen harkinnut leikkaukseen menemistä. Ikävää saada huomiota joka paikassa. Olen luonteeltanikin vähän sellainen, etten pidä miesten huomiosta tai varsinkaan heidän miellyttämisestä...

      • Ei silareille

        Mullapa on A65 ja en todellakaan saa miesten huomiota missään, koskaan, ikinä. Olen kuin ilmaa, mutta eipä tarvi edes miettiä miellyttämistä, kun tiedän etten miellytä kuitenkaan... Joskus harmitti, mutta eipä enää. Ihan sama loppujen lopuksi, onha tämä helppoa, kun ei tarvi edes peiliin katsoa kun ulos lähden. Tiedän jo ettei minua kukaan katso kuitenkaan, joten vie kyllä tehokkaasti kaikki ulkonäköpaineet pois, kun ei ole väliä sitten hiuksilla, naamalla, perseellä ja muullakaan kun ei mua kukaan huomaa kuitenkaan. Silareita en ottais ikinä.


      • no hohoh taas
        Ei silareille kirjoitti:

        Mullapa on A65 ja en todellakaan saa miesten huomiota missään, koskaan, ikinä. Olen kuin ilmaa, mutta eipä tarvi edes miettiä miellyttämistä, kun tiedän etten miellytä kuitenkaan... Joskus harmitti, mutta eipä enää. Ihan sama loppujen lopuksi, onha tämä helppoa, kun ei tarvi edes peiliin katsoa kun ulos lähden. Tiedän jo ettei minua kukaan katso kuitenkaan, joten vie kyllä tehokkaasti kaikki ulkonäköpaineet pois, kun ei ole väliä sitten hiuksilla, naamalla, perseellä ja muullakaan kun ei mua kukaan huomaa kuitenkaan. Silareita en ottais ikinä.

        Jotain tasoa näihin provoihin. Mutta, koska täällä on kuitenkin sellaisia lukemassa, jotka oikeasti ajattelevat tuonsuuntaisesti (oli syynä sitten tissit/ahteri/hiukset/naama/mikä vaan), niin totta munassahan se teidän itsesäälissä kieriskelevä ennakkoasenteenne näkyy päällepäin. Etenkin, jos olette totaalisesti heittäneet jonkin noin mitättömän syyn vuoksi pensselit santaan ja lakanneet muutoinkin kiinnittämästä huomiota ulkonäköönne. Itsevarmuus ja oman (epätäydellisenkin) olemuksensa hyvin kantaminen on se, mikä päitä ensisijaisesti kääntää.


      • klndfln

        "Olen luonteeltanikin vähän sellainen, etten pidä miesten huomiosta tai varsinkaan heidän miellyttämisestä... "

        Suomalaisen naisen perusongelma. Voi kauhia, jos oikein joutuisi miellyttämään miestä! Mitä siitäkään tulisi? Parempi vain varmuuden vuoksi vittuilla ja jäkättää.


    • näinkin

      Tämähän on tälläinen kultturikysymys, mikä liittyy lisääntymiseen.

      Iso rintainen nainen mielletään sellaiseen ihmistyhmään jossa pääpaino on lisääntymisellä ja seksuaalisuudella.

      Pieni rintainen nainen taas on siirtynyt käyttämään aivojaan enemmän.

      Siksi länsimaissa arvostetaan pienirintaisuutta enemmän.

      Ja sitä kysyjä ilmeisesti tarkoittaa.

      Mutta käytännössä ihmiset eivät ehdi pohtia kultturiantropologiselta kannalta rintojen kokoa. Harvat edes huomaavat, että korkeasti koulutetuilla ihmisillä tai ihmisillä, joilla on korkea status; paljon vaurautta, on harvoin suuri rintoja.

      Äkkirikastuneilla ja filmitähdillä on taas usein isot rinnat koska siinä korostetaan seksin merkitystä menestykseen.

      Mutta venäläinen maatuska ja englantilainen lady ovat jo rinnoiltaankin eri luokkaa. Yhteiskuntaluokka on suoraan verrannollinen kuppikokoon.

      Aasia ja Afrikka menevät omia latujaan

      • . . .

        Aivan ensimmäinen asia on laittaa megalomanisten affirmaatioidensa tueksi tutkittua tieteellisesti validia faktatietoa.

        Missä luotettavissa tutkimuksessa on todettu rintojen koon ja aö keskeinen korrelaatio?

        Ps. Darwinilaiset teoriat eivät sitten ole validien joukkoon kelpuutettavia.

        PsPs. Kirjoittaja vaikuttaa seuranneen aivan liikaa illtapäivälehtien people osastoa, real-tv trashia ymv.

        :D


      • .......

        Onneksi olkoon suurista rinnoistasi.


      • katkeraa...

        Voi luoja paratkoon kun naurattaa! Tuo oli jo aika katkeraa.

        Tutkimukset kyllä osoittavat ihan päinvastaista. Kurvikkaat naiset ovat älykkäämpiä kuin kurvittomat. Isorintaisilla naisilla on korkeampi estrogeenitaso. Lisäksi he ovat tutkimusten mukaan myös kauniimpia ja heillä on keskimäärin enemmän lapsia.


      • katkera olet sinä
        katkeraa... kirjoitti:

        Voi luoja paratkoon kun naurattaa! Tuo oli jo aika katkeraa.

        Tutkimukset kyllä osoittavat ihan päinvastaista. Kurvikkaat naiset ovat älykkäämpiä kuin kurvittomat. Isorintaisilla naisilla on korkeampi estrogeenitaso. Lisäksi he ovat tutkimusten mukaan myös kauniimpia ja heillä on keskimäärin enemmän lapsia.

        "Kurvikkaat naiset ovat älykkäämpiä kuin kurvittomat."

        Saiskos jotain linkkejä tämän tueksi?

        "Lisäksi he ovat tutkimusten mukaan myös kauniimpia"

        Tietysti, mikäli kauneuden määritelmä on isot rinnat. Joillekin tuntuu olevan.


    • dowton

      Jossain telkkarisarjassa Mrs Bucket (ei oikeasti varakas ) on isorintainen ja taas asianajanaiset ovat pienirintaisia( äly)

      Jossain näin kartan missä venäläisillä on kaikkein isoimmat tissit... niin ja prinsessa Dianalla ei ollut mitään etumuksissa .... että kyllä ne tissit ja peritty raha korreloi.

      Maaseudulla asuu tunnetusti tuhtia väkeä, joten venäläiset baabuskat ovat turvallisen pehmeitä ja suuri ryntäisiä.

      Ainoastaan urheilijat ovat lättärintaisia oli yhteiskuntaluokka mikä tahansa.

      Neitsyt Marian tisseitä kai ei oo ollut mitään kiistaa enempi peitossa, mutta uskottavampi hänkin on pienemmällä rintavarustuksella. Siis hei, olisko joku uskonnollinen hahmo uskottava H kupeilla??? Kysyn vaan

      • ...

        Ei urheilijat ole välttämättä lättärintaisia.

        Noita muita älyttömyyksiä en jaksa edes kommentoida...


    • Mitä...

      .....ihmettä tuollaista edes pitää kysyä? Ole tyytyväinen että sulla edes on rinnat, ja muutenkin, jos joku vaikka huomauttaa niistä niin jätä sellainen luuseri omaan arvoonsa, yhdenkään miehen takia ei kannata lähteä itseään muuttamaan, varmasti löytyy sellaisiakin jotka hyväksyy sut juuri tuollaisena kuin olet.

    • CurveyKate36E

      Ilmeisesti aloittajalla on erittäin roikkuvat rinnat ja hän siksi haluaa niitä korjauttaa. Itselläni on rintsikkakoko 80E ja mitta kaulakuopasta nännin päähän ilman rintsikoita on 24 cm. Aloittajalla siis 27 cm.

    • LuomuKate34B

      Curvey Katella taitaapi olla silikonit. Siihen viittaa:
      -ikää 40v (kertonut alusvaatepalstalla) ja E-kuppi, silti tuo mitta vain 24cm
      -ulospäin näyttää D-kupilta vaikka liivikoko E (myös tämän kertonut alusvaateosastolla S24:ssa)
      Korjaa ihmeessä jos olen väärässä?

      • CurvyKate36E

        Mulla ei ole silikoneja. Rintani ovat ihan luomut, eivätkä edes näytä silikoneilta. Yhden lapsen olen synnyttänyt ja imetinkin 8 kk.

        Ilman liivejä: http://aijaa.com/0069510178547
        ja 80E-kokoiset liivit päällä: http://aijaa.com/0021410178548

        e-tuli ylempänä nimimerkkiini vahingossa, sama oon.


      • outooo
        CurvyKate36E kirjoitti:

        Mulla ei ole silikoneja. Rintani ovat ihan luomut, eivätkä edes näytä silikoneilta. Yhden lapsen olen synnyttänyt ja imetinkin 8 kk.

        Ilman liivejä: http://aijaa.com/0069510178547
        ja 80E-kokoiset liivit päällä: http://aijaa.com/0021410178548

        e-tuli ylempänä nimimerkkiini vahingossa, sama oon.

        Noista Katen kuvista...miten voi E-koon tissit näyttää noin pieniltä? Enemmän nuo on niukat D:t


      • CurvyKate36E
        outooo kirjoitti:

        Noista Katen kuvista...miten voi E-koon tissit näyttää noin pieniltä? Enemmän nuo on niukat D:t

        No sitä minäkin. Ihmettelen suuresti omaa liivikokoani. Mutta ei auta - ei mahdu pienemmät liivit. Viimeksi kokeilen Fantasien liivejä, useita malleja ja kaikista oli sopiva koko 75F. Samalla kerralla kokeilin myös yhdet Triumphin liivit ja niistä 80E oli pikkasen pieni, rinnat pursuivat hieman kupista.

        On mulla myös yhdet liivit kokoa 85D. Kaikki muut kuitenkin kokoa 80E. Mitta rinnan alta on noin 82-83 cm ja päältä noin 104-105 cm.


      • E:t yleensä isommat
        CurvyKate36E kirjoitti:

        No sitä minäkin. Ihmettelen suuresti omaa liivikokoani. Mutta ei auta - ei mahdu pienemmät liivit. Viimeksi kokeilen Fantasien liivejä, useita malleja ja kaikista oli sopiva koko 75F. Samalla kerralla kokeilin myös yhdet Triumphin liivit ja niistä 80E oli pikkasen pieni, rinnat pursuivat hieman kupista.

        On mulla myös yhdet liivit kokoa 85D. Kaikki muut kuitenkin kokoa 80E. Mitta rinnan alta on noin 82-83 cm ja päältä noin 104-105 cm.

        Ehkä ympärysmitta liian pieni? En mäkään jaksa millään uskoa että E:t olis suhteessa noinkin "pienet".


      • ......
        CurvyKate36E kirjoitti:

        No sitä minäkin. Ihmettelen suuresti omaa liivikokoani. Mutta ei auta - ei mahdu pienemmät liivit. Viimeksi kokeilen Fantasien liivejä, useita malleja ja kaikista oli sopiva koko 75F. Samalla kerralla kokeilin myös yhdet Triumphin liivit ja niistä 80E oli pikkasen pieni, rinnat pursuivat hieman kupista.

        On mulla myös yhdet liivit kokoa 85D. Kaikki muut kuitenkin kokoa 80E. Mitta rinnan alta on noin 82-83 cm ja päältä noin 104-105 cm.

        Ja ekan kuvan painaumista päätellen sun liiveissä ympärysmitta onkin liian pieni. Kokeile ensi kerralla isompaa ympärysmittaa ja pienempää kuppia.


      • CurvyKate36E
        ...... kirjoitti:

        Ja ekan kuvan painaumista päätellen sun liiveissä ympärysmitta onkin liian pieni. Kokeile ensi kerralla isompaa ympärysmittaa ja pienempää kuppia.

        Mitkä painaumat, hyvä ......? Kakkoskuvassa olleissa 80E-kokoisissa liiveissä joudun laittamaan liivit viimeiseen hakaseen, siis sisimpään, en uloimpaan. 85 ympärysmitta on yleensä liian suuri, sen ovat asiantuntevat myyjätkin todenneet. Ja tosiaan viimeksi liivejä kokeillessani myyjä totesi, että 80 ympärysmitta oli liian suuri ja siksi kokeilin ympärysmittaa 75.

        Vaatteet päällä näytän mielestäni melko isorintaiselta ja jopa E-kuppiselta. Mutta ilman liivejä rintani ovat kokoaan pienemmän näköiset.


    • LuomuKate34B

      Oho, olet syntynyt onnellisten tähtien alla:) Onnittelut!

    • rottasukka!

      ei ole

    • Real man

      A-kupit on liian pienet, muuten en osaa kommentoida.

    • big tits're better

      Kurvikkuus on aina tärkeä ominaisuus naisessa. Kurvittaret ovat älykkäämpiä, heillä on parempi tunneäly. Lisäksi heillä on korkeampi estrogeenitaso, he ovat keskimäärin kauniimpia ja heillä on enemmän lapsia. Ja kaiken kukkuraksi he ovat vielä tutkimusten mukaan parempia äitejä. Kurvikkuus on yleinen naisen laatua kuvaava indikaattori.

      http://www.mtv3.fi/helmi/hyvinvointi/artikkeli.shtml/2010/02/1047018/

    • hohhoi,,2

      On tämä Suomi ääliöitä täynnä. Sen todistaa sekä aloittaja että tämä ketju. Kauhea tappelu siitä, kuka on älykkäin. Vieläpä älykkyys on osoitettavissa naisten kohdalla kurveilla ja rintojen koolla. Unohditte vielä yhden asian, hiustenvärin.

    • Hyvä ihminen

      ...askan väliä jos on ihku & jne..!
      Eli vähän nyt sitä itseluottamusta peliin, vaikka eihän tässä itsellänikään niin kovin vahvaa itsetuntoa ole.

    • "Onko tissien koolla väliä?"

      -Ei.

    • On sillä väliä... ainakin mulle. Vaikka vaikutan varmasti pinnalliselta nyt, mutta koon pitää olla iso. Vois oikeestaan sanoa et ruumiinrakenteen mukaan menee.. elikkä mieluusti niiden pitäis erottua selvän muodokkaasti. Eli mitä isompi ruumiinrakenne (painoa enempi) niin sitä isommat pitäis niiden olla.

      Mut joo tää on vaan mun mielipide.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      83
      2060
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      76
      1291
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      21
      1257
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1114
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      275
      1002
    6. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      50
      963
    7. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      956
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      919
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      215
      864
    10. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      859
    Aihe