Me Muslimit Tuhoamma Krisselit, Ettekä Mitään Voi!!!

Krisselit Viemäriin!

Islam on Allahin eli Molekin oma tyrannia, joka nousee Lusi ferin, Pahuuden Ruhtinaan Sydämestä. Siksi me Muslimit haluamme murhata lapsia, nuoria ja aikuisia, heti jos he yrittävät karata joukosta, tai alkavat matkia ruodusta poikkeavaa elämäntyyliä.

Suomeen olemme tulleet ryminällä, vedoten ihmisten ja päättäjien heikkouksiin, ja tästä syystä annetaan meille kristillisyyden tuhoajille kaikki raha, kiinteistöt ja valta suorittaa tämä sivistyksen tuhoaminen.

Pelkästään vauvojen tehtailemiseen antaa Suomen valtio suoraan Allah = Molek ainakin puoli miljardia euroa vuodessa.

Näillä rahoilla saadaan lisää raiskaajia sekä meitä suomeen haluavien puolueiden äänestäjiä.

Mutta teidän pitää suvaita, sillä kun kasvaa perheessä jossa oma isi ja äiti uhkaa murhata jos ostaa jäätelön tai katsoo kauniita ja rohkeita telkusta, niin siinä kuolee jotakin sydämessä. Että omat vanhemmat haluavat tappaa minut jonkun pienen jutun takia, johon kuulemma liittyy joku "kunnia"?.

Tämä on vain sitä samaa "kunniaa" mitä harjoitetaan motskarijengeissä ja Italian mafian piirissä.

Tämä on osa sitä Islamia jonka Muhammed perusti ostaessaan Aishan 6-vuotiaana seksilelukseen, koska hän on muslimien esi-isä, ja hänkään ei kyennyt vuorovaikutukseen aikusten kanssa muuten kuin valehtelemalla, kieroilemalla, ja murhaamalla kaikki jotka olivat eri mieltä kuin hän.

Tämän olemme tähän asti salanneet länsimailta, että Allah on Molech, eli se miksi Allah vaatii omien sukulaisten tappamista jos nämä eivät alistu allahille johtuu siitä että Allah on Itse Pimeyden Ruhtinas.

Mutta suomessa viranomaiset ovat aivottomia idiotteja, eivätkä he tiedä mikä on uskonnon ja paholaisen totalitarismin välinen ero.

Joten tyytykää kohtaloonne, Islam ja Paholainen alkavat omistaa suomeakin yhä enemmän ja enemmän. Ranskassa meillä on jo satoja neliökilometrejä KOKONAAN sharian alla, ja kokonaan pois Ranskan viranomaisten juutalais-kristillisestä kontrollista.

Helsingissä on jo sinun verorahoilla kustantama Molech- Allahin Sharia, nimellä "sovittelulautakunta".

Ja Suomen viranomaiset ovat tosi innoissaan Islamista. Arvatkaa miksi?!

Koska, kuten tiedät, niin lapsien hyväksikäytöstä langetetut tuomiot ovat olleet tois lieviä. Syy on että viranomaisten joukossa on paljon lapsipornosta tykkääviä. Heille on lottovoitto tämä moskeijoiden saapuminen, sillä sieltä he voivat ostaa lapsen tilapäisavioliittoon ilman että kukaan saa tietää, ja Imaamin siunaamana!

Kaikki tämä voidaan nyt paljastaa, sillä Suomi on siirtynyt jälki-demokraattiseen yhteiskuntaan, jossa sananvapaus ja rehellinen työnteko kielletään enemmän tai vähemmän.

21

204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • faktaa.

      Muhammed tunnusti Jeesuksen kristukseksi ja Jumalan pojaksi. Mutta sinä laulat yhdessä ateistiystäviesi kanssa islamia vastaan, niin että ateismi varmasti voittaisi ja mukana satoja miljoonia toisinajattelijoita murhattaisiin, kuten 1900-luvulla

      • OIkaisu1

        No Muhammed ei kylläkään tunnustanut Jeesusta Jumalan pojaksi. Ajatus siitä, että Allahilla olisi poika on muslimille Allahin pilkkaa.


    • Tässä "faktoistasi"

      Raamattu kehoittaa katsomaan puu hedelmän mukaan. Onko lasten ja naisten tyrannisointi koko heidän elämänsä ajaksi muka Jumalasta ja Jeesuksesta?

      Onko pakkoavioliitto 6-vuotiaalle lapselle Jumalan armo ja tahto?

      Onko murhaaminen jos huomaa että ei olekaan niin uskovainen ja lähtee uskonnosta pois, kohtuullinen ja rakkautta sisältävä seuraus?

      Voisin laittaa tähän sata vastaavaa, mutta ymmärrät kai yskän?

      Saat uskoa Muhammedin huulipalvontaan, mutta hänen kirjoittamansa kirja sanoo suoraan että Allahilla ei ole poikaa.

      "Raamattu varoittaa Vimmatusti Molekia = Allah palvovista Muslimeista:

      ""Sano myös Israelin lapsille: kuka ikänänsä Israelin lapsista, eli muukalaisista, joka Israelin lasten seassa asuu, siemenestänsä Molekille antaa, sen pitää totisesti kuoleman: maan kansan pitää häntä kivittämän kuoliaaksi. Ja minä asetan minun kasvoni sitä ihmistä vastaan, ja hävitän hänen kansastansa, että hän Molekille siemenestänsä antanut ja minun pyhäni saastuttanut on, ja minun pyhää nimeäni häväissyt.

      Ja jos maan kansa sitä ihmistä säästää, joka siemenestänsä Molekille antanut on, niin ettei he sitä surmaa, niin minä kuitenkin sitä ihmistä vastaan minun kasvoni asetan, ja hänen sukuansa vastaan, ja hävitän sen ja kaikki jotka hänen perässänsä Molekin kanssa huorin tehneet ovat, heidän kansastansa." (3 Moos. 20: 2— 5).

      Lainaus:
      Ei nimimerkkiä kirjoitti: Näytä viesti
      Tätä on Allah = Baal = Baphomet = Molek

      Paholainen aiheuttaa tätä, että ryöstää sydämen pahuudelle, ja tällaisen pahuuden valtaama voi tuntea "onnellisuutta" massamurhattuaan viattomia lapsia!
      Raamatussa sanotaan että jos kansallisvaltio ei hävitä Molekin = Allahin palvojia jotka sikiävät valtion maalla, tulee Jumala hävittäään tällaisen Paholaiselle valtionsa antavan rodun.

      Tässä voi olla syy miksi valtio toisensa jälkeen katoaa multikultin alle, koska emme noudata ohjetta että Allahille = Molek ei saa antaa jalansijaa.

      • Factaa

        Kristityissä maissa lapsia murhaavat ihan tavalliset ateisti-naiset, kun tekevät abortteja, emme ole "parempia".


      • Antti Isonenä
        Factaa kirjoitti:

        Kristityissä maissa lapsia murhaavat ihan tavalliset ateisti-naiset, kun tekevät abortteja, emme ole "parempia".

        Tuo on kyllä totta.Abortti on murha eikä muuksi muutu vaikka lakeja säätävä demoninen hallituksemme kuinka väittäisi muuta.


    • syntax error

      "hänkään ei kyennyt vuorovaikutukseen aikusten kanssa muuten kuin valehtelemalla, kieroilemalla, ja murhaamalla kaikki jotka olivat eri mieltä kuin hän. Tämän olemme tähän asti salanneet länsimailta, että Allah on Molech, eli se miksi Allah vaatii omien sukulaisten tappamista jos nämä eivät alistu allahille johtuu siitä että Allah on Itse Pimeyden Ruhtinas."


      Raamattu 2. Moos. 32:27 Ja hän sanoi heille: "Näin sanoo Herra, Israelin Jumala: 'Jokainen sitokoon miekkansa vyölleen. Käykää sitten edestakaisin leirin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen.'"

      MOT.

      • kristitty.

        Taitaa nyt luopio-kristitty alkaa itkemään, kun on liittynyt luopiokirkon toimintaan ja vääryyteen, ja sitten kun homoseksuuaalinen kristinuskonsa häviää, niin hän alkaa itkemään

        Jos muslimit eivät olisi hävittäneet kristinuskoa, sen olisi tehnyt joku muu. Saatanan palvelijat/Paavi saavat lopulta palkkansa


    • Pakstori

      Olet erehtynyt, Muslimiusko tuli Enkeli Mikaelilta, eli Jumalalta(Allah) itseltään.... Kääntykäätte....
      Opetus Sodan huoneesta on ollut Islamin Saattanan ja Luciferin hallussa, mutta se huone puhdistetaan, jos tulee siihenkin uskontoon "uskon puhdistus"....

    • kerty

      Oikein Jeesus opetti!
      Johanneksen Evankeliumi 15.luku
      "20 Muistakaa se sana, jonka minä Jeesus teille sanoin: 'Ei ole palvelija herraansa suurempi.' Jos he ovat minua vainonneet, niin he teitäkin vainoavat; jos he ovat ottaneet vaarin minun sanastani, niin he ottavat vaarin teidänkin sanastanne.
      21 Mutta kaiken tämän he tekevät teille minun nimeni tähden, koska he eivät tunne häntä, joka on minut lähettänyt.
      22 Jos minä en olisi tullut ja puhunut heille, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt heillä ei ole, millä syntiänsä puolustaisivat.
      23 Joka vihaa minua, se vihaa myös minun Isääni.
      24 Jos minä en olisi tehnyt heidän keskuudessaan niitä tekoja, joita ei kukaan muu ole tehnyt, ei heillä olisi syntiä; mutta nyt he ovat nähneet ja ovat vihanneet sekä minua että minun Isääni.
      25 Mutta se sana oli käyvä toteen, joka on kirjoitettuna heidän laissaan: 'He ovat vihanneet minua syyttä.'
      26 Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta.
      27 Ja te myös todistatte, sillä te olette alusta asti olleet minun kanssani."

      16 luku

      1 "Tämän minä olen teille puhunut, ettette loukkaantuisi.
      2 He erottavat teidät synagoogasta; ja tulee aika, jolloin jokainen, joka tappaa teitä, luulee tekevänsä uhripalveluksen Jumalalle.
      3 Ja sen he tekevät teille, koska he eivät tunne Isää eivätkä minua.
      4 Mutta tämän minä olen puhunut teille, että, kun se aika tulee, te muistaisitte minun sen teille sanoneen. Tätä minä en ole sanonut teille alusta, koska minä olin teidän kanssanne.
      5 Mutta nyt minä menen hänen tykönsä, joka on minut lähettänyt, eikä kukaan teistä kysy minulta: 'Mihin sinä menet?'
      6 Mutta koska minä olen tämän teille puhunut, täyttää murhe teidän sydämenne.
      7 Kuitenkin minä sanon teille totuuden: teille on hyväksi, että minä menen pois. Sillä ellen minä mene pois, ei Puolustaja tule teidän tykönne; mutta jos minä menen, niin minä hänet teille lähetän.
      8 Ja kun hän tulee, niin hän näyttää maailmalle todeksi synnin ja vanhurskauden ja tuomion:
      9 synnin, koska he eivät usko minuun;
      10 vanhurskauden, koska minä menen Isän tykö, ettekä te enää minua näe;
      11 ja tuomion, koska tämän maailman ruhtinas on tuomittu.
      12 Minulla on vielä paljon sanottavaa teille, mutta te ette voi nyt sitä kantaa.
      13 Mutta kun hän tulee, totuuden Henki, johdattaa hän teidät kaikkeen totuuteen. Sillä se, mitä hän puhuu, ei ole hänestä itsestään; vaan minkä hän kuulee, sen hän puhuu, ja tulevaiset hän teille julistaa.
      14 Hän on minut kirkastava, sillä hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.
      15 Kaikki, mitä Isällä on, on minun; sentähden minä sanoin, että hän ottaa minun omastani ja julistaa teille.

      Johanneksen Evankeliumi 20.luku
      Ensimmäisen Puolustajan saaminen
      21" Niin Jeesus sanoi heille jälleen: "Rauha teille! Niinkuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minäkin teidät."
      22 Ja tämän sanottuaan hän puhalsi heidän päällensä ja sanoi heille: "Ottakaa Pyhä Henki.
      23 Joiden synnit te anteeksi annatte, niille ne ovat anteeksi annetut; joiden synnit te pidätätte, niille ne ovat pidätetyt."
      Apostolien teot 1.luku
      4" Ja kun hän Jeesus oli yhdessä heidän kanssansa, käski hän heitä ja sanoi: "Älkää lähtekö Jerusalemista, vaan odottakaa Isältä sen lupauksen täyttymistä, jonka te olette minulta kuulleet.
      5 Sillä Johannes kastoi vedellä, mutta teidät kastetaan Pyhällä Hengellä, ei kauan näitten päivien jälkeen."
      Apostolien teot 2.luku Toisen Puolustajan saapuminen
      1 "Ja kun helluntaipäivä oli tullut, olivat he kaikki yhdessä koolla.
      2 Ja tuli yhtäkkiä humaus taivaasta, niinkuin olisi käynyt väkevä tuulispää, ja täytti koko huoneen, jossa he istuivat.
      3 Ja he näkivät ikäänkuin tulisia kieliä, jotka jakaantuivat ja asettuivat heidän itsekunkin päälle.
      4 Ja he tulivat kaikki Pyhällä Hengellä täytetyiksi ja alkoivat puhua muilla kielillä, sen mukaan mitä Henki heille puhuttavaksi antoi.

      • kerty

        Ja niin sitten alkoi saarna sovinnosta!
        Apostolien teot 2.luku
        5 "Ja Jerusalemissa asui juutalaisia, jumalaapelkääväisiä miehiä, kaikkinaisista kansoista, mitä taivaan alla on.
        6 Ja kun tämä ääni kuului, niin kokoontui paljon kansaa; ja he tulivat ymmälle, sillä kukin kuuli heidän puhuvan hänen omaa kieltänsä.
        7 Ja he hämmästyivät ja ihmettelivät sanoen: "Katso, eivätkö nämä kaikki, jotka puhuvat, ole galilealaisia?
        8 Kuinka me sitten kuulemme kukin sen maan kieltä, jossa olemme syntyneet?
        9 Me parttilaiset ja meedialaiset ja eelamilaiset ja me, jotka asumme Mesopotamiassa, Juudeassa ja Kappadokiassa, Pontossa ja Aasiassa,
        10 Frygiassa ja Pamfyliassa, Egyptissä ja Kyrenen puoleisen Liibyan alueilla, ja täällä oleskelevat roomalaiset, juutalaiset ja käännynnäiset,
        11 kreetalaiset ja arabialaiset, me kuulemme kukin heidän puhuvan omalla kielellämme Jumalan suuria tekoja."
        12 Ja he olivat kaikki hämmästyksissään eivätkä tienneet, mitä ajatella, ja sanoivat toinen toisellensa: "Mitä tämä mahtaakaan olla?"
        13 Mutta toiset pilkkasivat heitä ja sanoivat: "He ovat täynnä makeata viiniä."
        14 Niin Pietari astui esiin niiden yhdentoista kanssa, korotti äänensä ja puhui heille: "Miehet, juutalaiset ja kaikki Jerusalemissa asuvaiset, olkoon tämä teille tiettävä, ja ottakaa minun sanani korviinne.
        15 Eivät nämä ole juovuksissa, niinkuin te luulette; sillä nyt on vasta kolmas hetki päivästä.
        16 Vaan tämä on se, mikä on sanottu profeetta Jooelin kautta:
        17 'Ja on tapahtuva viimeisinä päivinä, sanoo Jumala, että minä vuodatan Henkeni kaiken lihan päälle, ja teidän poikanne ja tyttärenne ennustavat, ja nuorukaisenne näkyjä näkevät, ja vanhuksenne unia uneksuvat.
        18 Ja myös palvelijaini ja palvelijattarieni päälle minä niinä päivinä vuodatan Henkeni, ja he ennustavat.
        19 Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita.
        20 Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen.
        21 Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.'
        Apostolien teot 17.luku
        "Kaikkien ihmisten klaikkialla on tehtävä parannus!"
        30" Noita tietämättömyyden aikoja Jumala on kärsinyt, mutta nyt hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus.
        31 Sillä Hän on säätänyt päivän, jona hän on tuomitseva maanpiirin vanhurskaudessa sen miehen kautta, jonka hän siihen on määrännyt; ja hän on antanut kaikille siitä vakuuden, herättämällä hänet Jeesuksen Kristuksen kuolleista."


    • kerty

      Ja kuinka viimein käy!?
      Jeesus opetti seuraavaa!
      31 "Mutta kun Ihmisen Poika tulee kirkkaudessaan ja kaikki enkelit hänen kanssaan, silloin hän istuu kirkkautensa valtaistuimelle.
      32 Ja hänen eteensä kootaan kaikki kansat, ja hän erottaa toiset toisista, niinkuin paimen erottaa lampaat vuohista.
      33 Ja hän asettaa lampaat oikealle puolelleen, mutta vuohet vasemmalle.
      34 Silloin Kuningas sanoo oikealla puolellaan oleville: 'Tulkaa, minun Isäni siunatut, ja omistakaa se valtakunta, joka on ollut teille valmistettuna maailman perustamisesta asti.
      35 Sillä minun oli nälkä, ja te annoitte minulle syödä; minun oli jano, ja te annoitte minulle juoda; minä olin outo, ja te otitte minut huoneeseenne;
      36 minä olin alaston, ja te vaatetitte minut; minä sairastin, ja te kävitte minua katsomassa; minä olin vankeudessa, ja te tulitte minun tyköni.'
      37 Silloin vanhurskaat vastaavat hänelle sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä ja ruokimme sinua, tai janoisena ja annoimme sinulle juoda?
      38 Ja milloin me näimme sinut outona ja otimme sinut huoneeseemme, tai alastonna ja vaatetimme sinut?
      39 Ja milloin me näimme sinun sairastavan tai olevan vankeudessa ja tulimme sinun tykösi?'
      40 Niin Kuningas vastaa ja sanoo heille: 'Totisesti minä sanon teille: kaikki, mitä olette tehneet yhdelle näistä minun vähimmistä veljistäni, sen te olette tehneet minulle.'
      41 Sitten hän myös sanoo vasemmalla puolellaan oleville: 'Menkää pois minun tyköäni, te kirotut, siihen iankaikkiseen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleillensä.
      42 Sillä minun oli nälkä, ja te ette antaneet minulle syödä; minun oli jano, ja te ette antaneet minulle juoda;
      43 minä olin outo, ja te ette ottaneet minua huoneeseenne; minä olin alaston, ja te ette vaatettaneet minua; sairaana ja vankeudessa, ja te ette käyneet minua katsomassa.'
      44 Silloin hekin vastaavat sanoen: 'Herra, milloin me näimme sinut nälkäisenä tai janoisena tai outona tai alastonna tai sairaana tai vankeudessa, emmekä sinua palvelleet?'
      45 Silloin hän vastaa heille ja sanoo: 'Totisesti minä sanon teille: kaiken, minkä olette jättäneet tekemättä yhdelle näistä vähimmistä, sen te olette jättäneet tekemättä minulle.'
      46 Ja nämä menevät pois iankaikkiseen rangaistukseen, mutta vanhurskaat iankaikkiseen elämään."
      Matteuksen Evankeliumi 25.luku
      Jeesus on siis varoittanut etukäteen, etteivät voisi itseään puolustaa tuomiolla!

    • Pakstori

      Hei, olet pahemman sorttin pettäjä, jos vain valehtelet olevasi muslimi, ja vääristät muslimiuskoa, tee parannus, tai voi mennä mieli pahemmin solmuun! Tämä oli varoitus!

    • PETTÄÄ SE!

      Islamin ongelma on sama kuin Kristinuskon, paholainen pettää molempia.... Suomessa eksytään joutaviin jaaritteluihin ja viihdyttämiseen, ja muslimit eksyvät voiman käyttöön.... Olemme toki viisaampia, mutta mitä HYÖTYÄ siitä on, jos emme mitään heille opeta? Kyllä tietysti viisaudella olemma hankinneet mekin, pelottavia sotakalustoja, mutta Raamattu sanoo, että Jumala Sebaot tuhoaa Kansat, jotka SOTIA RAKASTAVAT! Vanhan testamentin kiroukset, arabisukukinnille, on pahin este sille, että Rauhaa Israelin ja Arabimaiden välillä ei synny.... Mutta JOS on totta, että isien synnit periytyvät lapsille, ei vanha testamentti ole valhe, mutta Mooseskin sanoi, että vain 3-4 polveen....
      Saattanan pettää muslimeja sotimaan turhaan väkivallalla, ja suomalaisia hän pettää joutaviin älyhekumointeihin....

    • ,,,,,,

      ketjun aloittaja pelaa ilmiselvästi juutalaisten pussiin

    • kerty

      Ja tuollaisia ne sosdemit nurkkiin ottavat. Ja lienee taas pakolaisia iso joukko pyrkimässä Suomeenkin!

    • MasterZeromus

      Olen itsekkin fundamentalisti ja en voi muuta kuin ihmetellä kristittyjen leväperäisyyttä eli puutetta Jumalan pelosta. On totta että Saatana viettelee sekä musliimeja että kristittyjä mm siinä että ei vaan kristityt vastuta avioliittoja 9 vuotiaitten naisten kanssa vaan yhä enemmät musliimit sitä vastustavat joutuen Helvettiin tuosta röyhkeästä hyökkäyksestä Jumalan arvovaltaa kohtaan.

      Luukas 3:11 sanoo että kaikkea omaisuutta tulisi jakaa mikäli niitä on 2 tai enemmän mikä myös kohdistuu vaikkapa tyttäriin. Vaikka jotkut vanhemmat lahjoisivat hyväntekeväisyyteen eli antaisivat puolet sille/niille joilla ei ole mutta evää tyttärensä niille joilla ei niitä ole syyllistyvät aikamoiseen rikokseen Jumalan edessä. Naittamalla oman nuoren tyttärensä täyskasvuiselle miehelle hänen vanhemmat ovat samalla tehneet uhrauksensa Jumalalle eli se on Pyhän Aishan muistolle joka vapautti Apostolini riivaajan, täyskasvuisten saastaisten naisten ynnä muista paheista.

    • kjkl

      "Pedot heidän hautansa!" Aabrahamin ilmestys
      Sudet syöneet ihmnisiä venäjällä! Tuo aikakausi sijoituunee vuosiin 2013 - 2017. Vuosi 2012 lienee tuo ilmestyksen " eläinten loppu", jonka jälkeen nälkäiset pedot vaanivat muslimeja.

    • adkl

      "Joka uskoo Jeesukseen elää!, Uuden Tetsmantin mukaan, mutta joka ei usko, ei ole syntynyt uudesti!
      "Jeesus Kristus kuoli kaikki Golgatalla ja jotka uskovat Jeesukseen Kristukseen ovat uudestusyntyneet!" Uuden Testamentin mukaan!!!

    • erttkl

      Jeesuksen julistus! "Ja vuohet vasemmalle puolen!" Matteus 25.luku. "Mitä olette tehneet yhdelle näistä vähimmistä, sen olette tehneet minua Jeesusta kohtaan. Menkäät pois te kirotut siihen tuleen, joka on valmistettu perkeleelle ja hänen enkeleilleen!" Uudenn Testamentin mukaan

    • MasterZeromus

      Olen qathemilais-aishalainen fanatiikko enkä voi muuta sanoa että kaikki yksijumalis uskonnot ja niiden saarnaajat vaan valvonnan sekä soluttautumisen alaisuuteen tai muuten Gulagin työleireille kaikki pedarifoobikot. Eikö Jeesuskin sanonut että antaa lasten tulla kun opetuslapset kielsivät? Onko tuo mielestänne pedarifoobista kuten nykyään on teillä monilla tapana?

      Se että ei saa vietellä ketään edes 9 vuotiaasta alkaen ei tarkoita sitä etteikö saa reilusti rakastaa tyttöä kunhan on aikomus pysyä yhdessä vain hänen kanssa ainaisesti. Niin Jeesus tarkoitti! Mutta alistuminen Jumalalle on kaikki kaikessa ja kieltämättä voitamme euraasialaisittain. Niin että pyytäisin kotimaisia kanssa musliimeja hylkäämään kaiken arabilaistuttamisen. Ei kiitos moniavioitumiselle sillä se kuulostaa liikaa monijumalalliselle. Oi kaunis lättärintainen tiukka pimu taivaallisella äänelläsi! Oi Aisha Houri sinä Uskovien Äiti ja Paratiisin Rakastajatar!

    • זונת חזירך

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomi on täysin sekaisin

      Jo ties monettako päivää hirveä itku ja poru jostain helvetin nilviäisistä. https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010
      Maailman menoa
      450
      4889
    2. Ensimmäisestä kohtaamisesta saakka

      minulla on ollut hämmentynyt olo. Miten voit tuntua siltä, että olisin tuntenut sinut aina? Sinun kanssasi on yhtä aikaa
      Ikävä
      15
      1742
    3. Aivan täysin tahallinen teko

      Ei mitään puolusteluja, eikä selittelyitä. Kuljettajalle kerrottiin asiasta siinä paikanpäällä, mutta silti hän ajoi ves
      Suomussalmi
      94
      1478
    4. Suomussalmi saatu vihdoin maailmankartalle!

      Nyt kun Suomussalmi on vihdoin viimein saatu ennennäkemättömällä tavalla maailman tietoisuuteen niin voitaisiin järjestä
      Suomussalmi
      53
      1369
    5. Olet saanut minut sekoamaan

      Tunteiden ristiaallokossa vellominen on ollut melkoinen kokemus. Ei kukaan ole saanut minua niin raiteiltaan kuin sinä.
      Ikävä
      23
      1347
    6. Mainehaitta metsäkonefirmalle

      Hukkajoen tapahtumista liikkuu paljon huhuja. Eikö kannattaisi julkaista raakkuja tuhonneen metsäkoneyrityksen nimi, kos
      Suomussalmi
      53
      1238
    7. Oho! Maajussi-Kallelta pakit saanut morsioehdokas Miss Suomi -kisoissa! Tunnistaisitko hänet nyt?

      Hmm, tunnistaisitko?!? Onnea missihulinoihin! Lue lisää ja katso kuvat: https://www.suomi24.fi/viihde/oho-maajussi-
      Suomalaiset julkkikset
      0
      1085
    8. Myönnän sinulle nyt

      Että olen erittäin mustasukkainen sinusta jo nyt. Ikävä on tämä tunne, kun tietämättömyyden solista nousee myrkkyä miele
      Ikävä
      54
      1010
    9. Pysytäänkö nainen

      edelleen yhtä viileän tyynenä kun nähdään. Uskotko että tahtoessani saisin murettua tyyneytesi hyvin helposti.
      Ikävä
      57
      895
    10. Olen käyttäytynyt ristiriitaisesti

      eikä minusta varmaankaan ota mitään selvää. Se johtuu siitä, kun järki sanoo ei, ei, ei ja sydän sanoo kyllä, kyllä, kyl
      Ikävä
      62
      894
    Aihe