Roinaaminen pidentää elämää

-Jaska.

Mielestäni näin. Yleensä kun oletetaan roinaajan tietenkin elävän
vähintään sen saman mitkä muutkin, niin hieman asiaan perehtyneenä
olen samaa mieltä muidenkin kanssa, että kohtalaisilla määrillä roinaaminen
pidentää elämää.
Roinaaminen parantaa kuntoa, edistää aineenvaihduntaa jne.

39

434

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jaska seitkyt...

   Nyt varmaankin kateelliset laihat natut tulevat tähän pilaamaan tämänkin erittäin hyvän keskusteluaiheen aloituksen.

   Eihän se ole meidän vikamme, ettette te ole onnistuneet bulkkaamaan ja roinaamaan? Jos kaloritkin palaa kuin pikahiihtäjällä, niin eihän sitä "ronskimpaa ulkomuotoa" voi saada, eihän ? :) Sitä on silloin "nyrkkeilijän lihakset" ja herneitä munissa.

   Ei auttaneet megamassapulverit, kreatiinikin vaan toi penkkii 10kg ylös, äiti ei syötä enempää, rahat ei riitä roinaan yms yms yms yms :)


   Eipä siis auttane muu kuin katkeroitua täällä ja keksiä uusia hauskoja virsiä miten saada roinaaja tuntemaan itsensä pelleksi ja tyhmäksi pieruaivoksi.

   Niinhän niitä komeita ihmisiä on aina nälvitty. Nykyään kun normaalius ei enää riitä, ei yksinkertaisesti kelpaa enää... kaikki vaatii jotain extremeä... niin sepäs se kiukuttaa kun se lisäksikin sotii vielä niitä omia arvoja vastaan :)

   Kutkuttaa niin...

  • Jasseri.

   Kyllä se on vissi ja varma, että nulkkaaminen joka liittyy roinaamiseen lyhentää elinikää. Bulkatessa syödään paljon ja syödyn ravinnon määrä korreloi kuolleisuuden kanssa. Keho joutuu käyttämään läpi paljo enemmän "paskaa" eli ravintoa ja vaikka solut uusiutuvatkin niin kone kuluu sitä enemmän mitä enemmän sitä käytetään, ja koneella tarkoitan ruuansulatuselimistöä johon myös sisäelimistä osa kuuluu. Ne kuluu, solut uusiutuvat, mutta eivät niin hyviksi kuin olivat aikaisemmin. Samasta syystä johtuu ihmisen vanheneminen. Geenit huononee tavallaan koko elämämme ajan. Jos ette ole lukeneita miehiä, niin ette varmaan tajunneet tuosta mitään, se on teidän asianne lukea tiedettä tarkemmin. Fakta on, että mitä enemmän ravintoa kehosta menee läpi sitä enemmän se kuluu ja johtaa pikaisempaan kuolemaan ruoansulatuselimistön osalta.

   Kaikenlainen turha syöminen lyhentää eliniän odotusarvoa. Voit toki silti hirveällä bulkkamisellakin elää 80 vuotiaaksi, mutta 100 vuotiaaksi et voi.

  • -Jaska.

   Kiitos tiedosta :)
   Miksi muuten niin moni Suomalainen kuolee jo laihana 80 vuotiaana, mutta osa lihavemmista elää pidempään? Mihin tämä perustuu?

   • Harhajaska

    >Miksi muuten niin moni Suomalainen kuolee jo laihana 80 vuotiaana, mutta osa lihavemmista elää pidempään? Mihin tämä perustuu?

    -Ei jumalauta, sinä siis todellakin olet järeän luokan idiootti! Minäpä kerron, mihin se yksinkertaisesti perustuu. Se perustuu yksinkertaisesti tilastolliseen hajontaan. Kykeneeköhän harhainen pääsi edes käsittelemään noin vaikeaa termiä?

    Se, että laihoja ihmisiä kuolee nuorempana, ei tarkoita että lihavuus olisi jotenkin terveellistä. Päätelmäsi on (jälleen) yhtä järeällä pohjalla kuin harhoissa elävän hihhulin päätelmä nyt vain voi ollakin. Vai oletko todellakin sitä mieltä, että useat meta-analyysit ovat väärässä, lihavuus on yksi riskitekijä alentamaan elinikää? Tosiaan, useat ja taas useat kansainväliset tieteelliset julkaisut ovat tämän todistaneet yhä uudelleen ja uudelleen. Mutta kaltaisesti järeä idiootti voi ohittaa kaikki nuo tiedeyhteisön tutkimukset vain sanomalla "kun minä tiedän yhden lihavan vanhuksen, joka eli pitkään".

    Myös liikenteessä kuolee vuosittain useita satoja ihmisiä. Päätelmäsi mukaan siis jos ajaa autoa, kuolee. Koska näin käy joillekin ihmisille, niin järeä idiootti vetää tästä johtopäätelmän, että autoa ajava ihminen kuolee liikenteessä.

    Eikö muuten ollutkin hauska aasinsilta liikenneonnettomuuksiin. Sinähän pari viikkoa sitten täällä aloitit ketjun, jossa esiinnyit kolmantena osapuolena ja väitit itseäsi kuolleeksi liikenneonnettomuudessa.

    Et edes itse taida tajuta omaa alemmuustilaasi. Olet sääliä ja huomiota kerjäävä järeän luokan idiootti-hihhuli.


  • Mahoneitsyt.

   Kiitos kiitos, paljon kiitoksia.

   • Minä.

    Kiitos itsellesi vaan, kiitos kiitos.


   • Mahoneitsyt ankka.
    Minä. kirjoitti:

    Kiitos itsellesi vaan, kiitos kiitos.

    Kiitos vaan, ole hyvä.


   • Mie.
    Mahoneitsyt ankka. kirjoitti:

    Kiitos vaan, ole hyvä.

    Kiitoksia! Kiitos vielä kerran.


   • Mahoneitsyt ankka.
    Mie. kirjoitti:

    Kiitoksia! Kiitos vielä kerran.

    Kiitos kiitos. Hyvää päivänjatkoa, kiitos.


   • Mie.
    Mahoneitsyt ankka. kirjoitti:

    Kiitos kiitos. Hyvää päivänjatkoa, kiitos.

    Oikein paljon kiitoksia!


   • Mahoneitsyt ankka.
    Mie. kirjoitti:

    Oikein paljon kiitoksia!

    Kiitos sinulle! olen todella kiitollinen, kiitoksia nyt paljon!


   • Mie.
    Mahoneitsyt ankka. kirjoitti:

    Kiitos sinulle! olen todella kiitollinen, kiitoksia nyt paljon!

    Kiitos vaan. Kiitoksia nyt kun näin kiitollisena kiittelen, kiitosta vaan!


   • Mahoneitsyt ankka.
    Mie. kirjoitti:

    Kiitos vaan. Kiitoksia nyt kun näin kiitollisena kiittelen, kiitosta vaan!

    Sitä samaa sinulle, kiitoksia ja kiitoksia vielä kerran, tämän kiitollisempana en voisi enää kiitellä, tuhannet kiitokset !


   • Mie.
    Mahoneitsyt ankka. kirjoitti:

    Sitä samaa sinulle, kiitoksia ja kiitoksia vielä kerran, tämän kiitollisempana en voisi enää kiitellä, tuhannet kiitokset !

    No kiitoksia itsellesi vaan! kiitos sinulle kiitos vielä kerran, olen todella kiitollinen, kiitoksen kiitos!


  • Harhajaska

   >Mielestäni näin.

   -Kumma kyllä, maailmanlaajuisesti lääkärikunta on erimieltä kanssasi. Mutta ilmeisesti olet sen verran pätevä, että voit tällaisia lausuntoja antaa. -not

   On myös ihmisiä, jotka ovat vakaasti uskovat maapallon olevan maailmankaikkeuden keskipiste ja tieteelliset faktat tulevat tulevaisuudessa tukemaan tätä väitettä. He ovat vakaasti sitä mieltä, että nykytiede on väärässä.

   Ymmärräthän, että olet ihan yhtä paviaani tämän mielipiteesi kanssa, kuin nuo maailmankaikkeuden keskipisteeksi maapalloa väittävät hihhulit.

   >Yleensä kun oletetaan roinaajan tietenkin elävän
   vähintään sen saman mitkä muutkin

   -Sinä oletat, lisäksi olettamuksesi on yhtä fiksu nykytieteen valossa, kuin väittää maapalloa maailmankaikkeuden keskipisteeksi.

   >hieman asiaan perehtyneenä
   olen samaa mieltä muidenkin kanssa, että kohtalaisilla määrillä roinaaminen
   pidentää elämää.

   Kerroppa, missä olet asiaan perehtynyt? Ja ketkä nämä muut ovat? Koska ainakin nykyinen lääketiede on sinun ja sinun tuntemiesi "muiden" kanssa erimieltä. Hassua, eikö, että tosiaan sinä entisenä roinaajana olet alkanut kuvitella päässäsi tuollaisia dogmeja roinaamisesi puolusteluksi.

   Täällä olet useassa (sadassa) viestissä väittänyt olevasi mies, oikein kovemman luokan sellainen. Eikö tuo ole neiteilyä alkaa kuvittelemaan päässään tuollaisia harhoja selitelläkseen itselleen omia tekojaan. Eikö miehen pitäisi ottaa teoistaan vastuuta, eikä alkaa kuvittelemaan päässään tuollaisia harhoja. Olet siis tosiaankin pohjimmiltasi neiti, joka on vain kasvattanut omaa egoaan kemiallisin menetelmin ja nyt palautunut takaisin neitien virkkauskerhoon.

   >Roinaaminen parantaa kuntoa, edistää aineenvaihduntaa jne.

   -Kerroppa, miksi nopeampi aineenvaihdunta muka pidentää elinikää? Eikö niin, että tuokin on vain harhaisen pääsi tuottamaa illuusiota.

   Tosiaan, ihmisiän merkittävä pidentäminen on yksi nykytutkimuksen suurimpia haasteita. Mutta sinä siis olet mielestäsi ratkaissut tämän ongelman, koska harhojesi mukaan aineenvaihduntaa nopeuttamalla ihmisen elinikää voidaan pidentää. Mihinkähän tämä perustuu mielestäsi? Tosiaan, pitäisiköhän sinun ottaa yhteyttä nykytutkijoihin ja kertoa tästä murskaavasta päätelmästäsi. Koska aineenvaihduntaa nopeuttavaa lääkettähän ei ole hankalaa tehdä (niitähän tehdään jo nyt). Koska siis päivässä 4500 kaloria levossa kuluttava 52 asteisena pörisevä idiootti tosiaan elää mielestäsi pidempään kuin normaali ihminen.

   Olisiko sinun muuten kannattanut ensin perehtyä soluaineenvaihduntaan, ennen kuin alat tällaisia harhojasi tänne postailemaan? Mistähän syystä jotkut eliölajit HIDASTAVAT aineenvaihduntaa esimerkiksi niukkaravinteisina aikoina ja saattava elää tällaisessa tilassa jopa vuosikymmeniä?

   Kerrotko vielä, mitä tuo "jne." lopussa tarkoittaa, niin katsotaan millaisia muita dogmeja olet harhaisessa päässäsi kuvitellut?

  • Puten päivä

   Hyviä kirjoituksia Harhajaska. Käsittääkseni ihmisikää voitaisiin pidentää muuttamalla geenejä niin, että ne eivät "kuluisi". Rottakokeella tämä oli jo saatu aikaan, tosin ne rotat kuoli aikasemmin kuin normaalit rotat, mutta niiden geenien vanheneminen saatiin tilapäisesti pysäytettyä. No, tuo ei meidän elinaikana ehdi ihmisiin tuo menetelmä ja kuka täällä turhan kauaa haluaa ollakaan.

   • Harhajaska

    >Käsittääkseni ihmisikää voitaisiin pidentää muuttamalla geenejä niin, että ne eivät "kuluisi".

    -Näin se menee. Teoreettisesti vanhenemisen pysäyttäminen on mahdollista. Pitäisi vain keksiä tapa, jolla DNA:sta ja geeneistä pystyttäisiin "ohjelmoimaan" uusiksi tiettyjä osia. Esimerkiksi syöpä pystyttäisiin estämään heti, kun vain keksittäisiin keino estää solujen normaalista poikkeava kasvu.

    >Rottakokeella tämä oli jo saatu aikaan, tosin ne rotat kuoli aikasemmin kuin normaalit rotat

    -Tästä tutkimuksesta en tiedä, noita vanhenemisen estämisen tutkimuksia on varmasti satoja, ellei tuhansia.

    Mutta Harvardissa hiirien ikääntyminen on saatu estettyä, tai itse asiassa vanhat hiiret on saatu uudelleen nuortumaan (vanhenemisen seurauksena rappeutuneet elimet uudelleen uusiutumaan ja "nuortumaan") käyttämällä niihin jotain tiettyä entsyymiä. Tosin hiiret taisi olla alunperin geenimuunneltuja niin, että niiden oma elimistö ei tuottanut tuota kyseistä entsyymiä.

    >No, tuo ei meidän elinaikana ehdi ihmisiin tuo menetelmä ja kuka täällä turhan kauaa haluaa ollakaan.

    -Ainakin venäjällä joku professori väittää keksineen pillerin, joka pysäyttää ikääntymisen, tai ainakin radikaalisti hidastaa sitä. Pillerin teho perustuu jollakin tavalla hapen vapaiden radikaalien ja solujen energiantuotannossa syntyvien hapettuneiden välituotteiden haitallisen vaikutuksen estämiseen. Yksi vahvimmista teorioista vanhenemisellehan nimenomaan perustuu mitokondrioiden energiantuottoon ja sen heikentymiseen hapen vaikutuksen vuoksi.

    Joten on täysin mahdollista, että meidänkin elinaikana keksitään jokin pilleri tai lääke vanhenemisen ainakin rajuun hidastamiseen.

    Toisaalta, nämä on kuitenkin edelleen erittäin teoreettisella pohjalla ja syöpäkin piti kukistaa kokonaan jo 50-luvulla.


  • -Jaska.

   Onkos pikkupoika huolestunut elin-iästään? hehheh..
   Kuulehan.., sen sijaan että jaksat lässyttää geeneistä ja peeneistä kokonaisen sivun verran tekstiä, niin mitäpäs jos antaisit vaan olla ja hyväksyä sen tosiasian ettet voi tietää kuka kuolee ja milloin.

   • Harhajaska

    >mitäpäs jos antaisit vaan olla ja hyväksyä sen tosiasian ettet voi tietää kuka kuolee ja milloin.

    -Enhän minä ole väittänyt tietäväni, milloin joku kuolee. En elä samanlaisissa deluusioissa kuin sinä.

    Osoitin vain sinulle, että olet järeän luokan idiootti ja päättelysi on täysin harhaista. Sinähän se väitit, että roinat pidentää elinikää.


  • -Jaska.

   "Olisiko sinun muuten kannattanut ensin perehtyä soluaineenvaihduntaan, ennen kuin alat tällaisia harhojasi tänne postailemaan? "


   No mitä sillä on väliä mitä tänne postaa? hehheh.
   Ai soluaineenvaihduntaa ?? hehee. Siinä jälleen yksi valtion alaisena toimiva typerys, joka virallistaa lukemansa ja sitä kautta on muka parempi sanomaan mitä toinen "maallikko".

   Pyh ja pah.

   • Harhajaska

    >No mitä sillä on väliä mitä tänne postaa? hehheh.
    Ai soluaineenvaihduntaa ?? hehee. Siinä jälleen yksi valtion alaisena toimiva typerys, joka virallistaa lukemansa ja sitä kautta on muka parempi sanomaan mitä toinen "maallikko".

    -En todellakaan voi käsittää, miten tänä päivänä tuollaisilla järeillä idiooteilla voi oikeasti olla edes lupa elää. Mielestäni kaltaisesi idiootit pitäisi saada tappaa vapaasti ylikansoituksen nimissä.

    Todellakin, kreationistit väittävät maailmankaikkeuden olevan alle 10000 vuotta vanha. Vaikka kaikki tieteelliset todistukset ovat sitä vastaa. Pelkästään kaukaisimpana olevien tähtien valo on matkustanut tänne miljoonia vuosia. Heidän mielestään nykytiede on väärässä ja he ovat maallikkoina täysin päteviä sanomaan sen. Sitä kutsutaan idiotismiksi. Samoin jotkut ovat vakuuttuneet siitä, että kaikki maailmankaikkeuden kappaleet, planeetat, kuut ja tähdet, kiertävät maapalloa, sen pysyessä paikallaan. He ovat maallikkoina mielestään täysin päteviä sanomaan tämän ja toteamaan nykytieteen olevan väärässä, tai tarkoituksella vääristeltyä. Sitä kutsutaan idiotismiksi.

    Todellakin, tuollaiset idiootit pitäisi saada vapaasti tapaa. Koska tuollaiset deluusiot saavat aikaan mitä kauheimpia ilmenemismuotoja. Talebanitkin ovat täysin vakuuttuneita siitä, että USA on saatanan luomus ja heillä on oikeus polttaa saatanallisen kansan lippuja ja tuhota koko kansa. Käsitätkö, millaisia ilmenemismuotoja tuollaiset deluusiot voi pahimmillaan saada, ja miksi sellaisiin kykenevät ihmiset pitäisi välitöömästi likvitoida? Et tietenkään, koska sinä olet aivan yhtä vakuuttunut deluusioidesi oikeudesta, kuin talebanit, kreationistit tai muut hihhulit.

    Et muuten edelleenkään kertonut, ketä nämä "muut" olivat, jotka olivat samaa mieltä kanssasi? Onko nekin jotain harhojesi tuottamia "muka-henkilöitä"? Eikö niin, että sellaisia ei ole edes olemassa?

    Et myöskään kertonut, mitä tuo "jne." tarkoitti lopussa? Ei mitään, sekin oli vain harhojesi tuotosta.

    Todellakin, olen parempi sanomaan kuin tuollainen vammaileva harhainen talibanihihhuli.


   • Harhajaska
    Harhajaska kirjoitti:

    >No mitä sillä on väliä mitä tänne postaa? hehheh.
    Ai soluaineenvaihduntaa ?? hehee. Siinä jälleen yksi valtion alaisena toimiva typerys, joka virallistaa lukemansa ja sitä kautta on muka parempi sanomaan mitä toinen "maallikko".

    -En todellakaan voi käsittää, miten tänä päivänä tuollaisilla järeillä idiooteilla voi oikeasti olla edes lupa elää. Mielestäni kaltaisesi idiootit pitäisi saada tappaa vapaasti ylikansoituksen nimissä.

    Todellakin, kreationistit väittävät maailmankaikkeuden olevan alle 10000 vuotta vanha. Vaikka kaikki tieteelliset todistukset ovat sitä vastaa. Pelkästään kaukaisimpana olevien tähtien valo on matkustanut tänne miljoonia vuosia. Heidän mielestään nykytiede on väärässä ja he ovat maallikkoina täysin päteviä sanomaan sen. Sitä kutsutaan idiotismiksi. Samoin jotkut ovat vakuuttuneet siitä, että kaikki maailmankaikkeuden kappaleet, planeetat, kuut ja tähdet, kiertävät maapalloa, sen pysyessä paikallaan. He ovat maallikkoina mielestään täysin päteviä sanomaan tämän ja toteamaan nykytieteen olevan väärässä, tai tarkoituksella vääristeltyä. Sitä kutsutaan idiotismiksi.

    Todellakin, tuollaiset idiootit pitäisi saada vapaasti tapaa. Koska tuollaiset deluusiot saavat aikaan mitä kauheimpia ilmenemismuotoja. Talebanitkin ovat täysin vakuuttuneita siitä, että USA on saatanan luomus ja heillä on oikeus polttaa saatanallisen kansan lippuja ja tuhota koko kansa. Käsitätkö, millaisia ilmenemismuotoja tuollaiset deluusiot voi pahimmillaan saada, ja miksi sellaisiin kykenevät ihmiset pitäisi välitöömästi likvitoida? Et tietenkään, koska sinä olet aivan yhtä vakuuttunut deluusioidesi oikeudesta, kuin talebanit, kreationistit tai muut hihhulit.

    Et muuten edelleenkään kertonut, ketä nämä "muut" olivat, jotka olivat samaa mieltä kanssasi? Onko nekin jotain harhojesi tuottamia "muka-henkilöitä"? Eikö niin, että sellaisia ei ole edes olemassa?

    Et myöskään kertonut, mitä tuo "jne." tarkoitti lopussa? Ei mitään, sekin oli vain harhojesi tuotosta.

    Todellakin, olen parempi sanomaan kuin tuollainen vammaileva harhainen talibanihihhuli.

    Ja toisaan, olen sitä mieltä, että kaltaisesti harhoissaan vammailevat idiootit ja niiden jutut pitääkin nostaa jalustalle ja osittaa niiden idiotismi, niin että kaikki näkevät millaisia harhoja talibanihihhuli päässään kehittelee.


  • -Jaska.

   "-En todellakaan voi käsittää, miten tänä päivänä tuollaisilla järeillä idiooteilla voi oikeasti olla edes lupa elää. Mielestäni kaltaisesi idiootit pitäisi saada tappaa vapaasti ylikansoituksen nimissä. "


   Ja sinunlaisesi ajattelumallia käyttävä p*ska pitäisi teloituttaa vapain mielin, olethan lakia ja työtä, yhteiskuntaa mielistelevä rasite. Massaan hukkuva pelle.

   "Heidän mielestään nykytiede on väärässä ja he ovat maallikkoina täysin päteviä sanomaan sen. Sitä kutsutaan idiotismiksi. Samoin jotkut ovat vakuuttuneet siitä, että kaikki maailmankaikkeuden kappaleet, planeetat, kuut ja tähdet, kiertävät maapalloa, sen pysyessä paikallaan."


   Mikä vtun maallikko? Mistä tuollaisia kirjakielellä lässyttäviä pellejäkin tänne saapuu? MInä voin sanoa olevani vaikka vtun jeesus, en maallikko. Joku virkaintoinen hihhuli voi toki kutsua miksi huvittaa, mutta niin minäkin sitä.

   "Et muuten edelleenkään kertonut, ketä nämä "muut" olivat, jotka olivat samaa mieltä kanssasi? Onko nekin jotain harhojesi tuottamia "muka-henkilöitä"? Eikö niin, että sellaisia ei ole edes olemassa? "

   Oletko tullut ajatelleeksi, että noine hihhulijuttuinesi kuulostat itse ihan harhaiselta, oikeasti? Miksi esität hihhulia vai oletko sitä oikeasti?
   Tarkoitin sitä, että nettiä selanneena, keskustelupalstoja jne. olen nähnyt useampien ihmisten olevan kanssani samaa mieltä. Siinäpä se.
   Enkä pelkästään netissä, vaan sen ulkopuolella myös.
   Sinun mielestäsi suomi24 palsta kertoo muka totuuden, hoh hoo!

   "Ja toisaan, olen sitä mieltä, että kaltaisesti harhoissaan vammailevat idiootit ja niiden jutut pitääkin nostaa jalustalle ja osittaa niiden idiotismi, niin että kaikki näkevät millaisia harhoja talibanihihhuli päässään kehittelee. "


   Saan ajatella mitä ikinä huvittaa.

   • Harhajaska

    >Ja sinunlaisesi ajattelumallia käyttävä p*ska pitäisi teloituttaa vapain mielin, olethan lakia ja työtä, yhteiskuntaa mielistelevä rasite. Massaan hukkuva pelle.

    -Ilman minunkaltaisiani eläisimme edelleen siinä uskossa, että aurinko toisaan kiertää maata ja ajaisimme hevosvankkureilla. Tai sinun ajatusmaailmaa käyttäen eläisimme todennäköisesti edelleen puissa.

    >Mikä vtun maallikko? Mistä tuollaisia kirjakielellä lässyttäviä pellejäkin tänne saapuu? MInä voin sanoa olevani vaikka vtun jeesus, en maallikko.

    -Juurihan yllä sanoit [suora lainaus]:"joka virallistaa lukemansa ja sitä kautta on muka parempi sanomaan mitä toinen "maallikko"."

    Ensin julistat olevasi maallikko ja sitten kiellät sen. Tyypillistä kaltaisellesi vammaiselle hihhulille yrittää sotkea keskustelua merkityksettömillä asioilla. Kun muuhun ei pysty.

    >Oletko tullut ajatelleeksi, että noine hihhulijuttuinesi kuulostat itse ihan harhaiselta, oikeasti? Miksi esität hihhulia vai oletko sitä oikeasti?

    -Hihhuliksi sanotaan ihmistä, joka esittää omia harhaisia käsityksiään totena, vaikka ne ovatkin tieteellisiä faktoja vastaan. Aivan kuten kreationisteja sanotaan hihhuleiksi, koska he esittävät totena maailmankaikkeuden olevan alle 10000 vuotta vanha.

    Minä sen sijaan esitin tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan tiedon. Sinä et saa sitä murskattua omilla mielipiteilläsi. Sen sijaan se murskaa sinun uskomuksesi.

    >Tarkoitin sitä, että nettiä selanneena, keskustelupalstoja jne. olen nähnyt useampien ihmisten olevan kanssani samaa mieltä. Siinäpä se.

    -Syytit minua massaan hukkuvaksi pelleksi, mutta itse sorrut olemaan samaamieltä joidenkin muiden palstahihhulien kanssa. Sinähän se tässä olet massaan hukkuva pellehihhuli.

    Tosiaan, olet poiminut netistä vain niitä asioita, jotka puolustavat sinun neitimäisiä dogmejasi oman toimintasi oikeellisuudesta. Juuri tuollaista sanotaan hihhuloinniksi.

    Sinun [yksi] perustelusi nopeammasta aineenvaihdunnasta ja sen seurauksista elinikään murskattiinkin jo yllä täydellisesti. (Etkä vieläkään tajua olevasi idioottimainen talibanihihhuli). Edelleen kuulisin lisää niitä perusteluja, joita tuo "jne." tarkoitti, että pääsen kyykykttämään tuollaista vammaista palstahihhulia ja näyttämään muillekin idiotismisi.

    >Sinun mielestäsi suomi24 palsta kertoo muka totuuden, hoh hoo!

    -Taas syytät minua jostain, johon itseasiassa itse olet sortunut. Sinähän se olet selaillut nettiä ja poiminut sieltä eri hihhulimielipiteitä vahvistamaan deluusioitasi. Minä esitin lääketieteelliset ja tieteelliseen tietoon pohjautuvat faktat. Tämä on juuri kaltaisellesi hihhulille tyypillistä toimintaa. Syyttelet muita siitä, mitä itse teet, kun uskontosi murskataan palasiksi ja kustaan päälle.

    Ja sinun mukaasi kun tarpeeksi monta ihmistä uskoo maailmankaikkeuden olevan alle 10000 vuotta vanha, asia muuttuu todeksi tieteellisistä faktoista huolimatta.

    Pahinta tässä on se, että et edelleenkään tajua eläväsi harhojen vallassa.

    Edelleen, esitän muille tämän asian [en sinulle], että eikö olekin hassua millaisia harhoja jotkut voivat päässään alkaa kuvittelemaan. Ensin roinataan, sitten lopetetaan roinaus omaan terveyteen vedoten [näinhän kyseinen nimimerkki on täällä kertonut] ja sen jälkeen aletaan kehittelemään harhoja, joiden mukaan oma toiminta onkin ollut oikeaa.

    >Saan ajatella mitä ikinä huvittaa.

    -Tietenkin saat. Enhän minä voi kieltää kreationistejakaan ajattelemasta maailmankaikkeuden iästä mitään.

    Mutta toki voin nostaa asian esille, kertoa muillekin millaisissa deluusioissa elät, että muutkin pääsee nauramaan tuollaiselle vammailevalle talibanihihhulille. Koska tuollaiselle idiotismille kuuluukin muiden nauraa.


  • Henrikki.

   On selvää, että Jaska ja Harhajaskan keskustelussa puhuu kaksi ihmistä joillatoisella lienee akateeminen koulutus ja toisella ei. Alkaa muistuttaa tähtitietelijän ja papin keskutelua joka ei johda minnekään (paitsi, että pappi luopuu uskostaan kun lukee tarpeeksi tähtitiedettä). Jaskakin varmaan luopuisi uskomuksistaan jos lukisi tieteellisiä asioita. Mutta kun ei ole asioita lukenut niin ei voi kun uskoa omiin arvoitteluihin ja kuten Harhajaska sanoo jatkaa ja tukea omien harhauskomusten oikeellisuutta. Tällä oikeutetaan myös roinan köyttä, tai ainakin yritetään oikeuttaa itselle jottei olisi niin syyllinen olo.

   Valo on matkannut kaukaisimmista tähdistä tänne miljardeja vuosia.

   • Harhajaska

    >On selvää, että Jaska ja Harhajaskan keskustelussa puhuu kaksi ihmistä joillatoisella lienee akateeminen koulutus ja toisella ei. Alkaa muistuttaa tähtitietelijän ja papin keskutelua joka ei johda minnekään (paitsi, että pappi luopuu uskostaan kun lukee tarpeeksi tähtitiedettä). Jaskakin varmaan luopuisi uskomuksistaan jos lukisi tieteellisiä asioita. Mutta kun ei ole asioita lukenut niin ei voi kun uskoa omiin arvoitteluihin ja kuten Harhajaska sanoo jatkaa ja tukea omien harhauskomusten oikeellisuutta. Tällä oikeutetaan myös roinan köyttä, tai ainakin yritetään oikeuttaa itselle jottei olisi niin syyllinen olo.

    -Tärkeintähän tässä keskustelussa ei suinkaan ole se, kumpi väittelyn voittaa. Alusta astihan on ollut selvää, että tuollaisissa harhoissa elävä hihhuli ei luovu harhoistaan.

    Sen sijaan tärkeää on osoittaa tuollaisen vammailevan hihhulin idioottimaisuus ja saattaa hänet ja hänen harhansa naurunalaiseksi. Oikeastihan asioiden pitäisi mennä kutakuinkin näin:

    Tutkimus -> tulos -> johtopäätelmä (->tarvittaessa testataan onko johtopäätelmä pitävä tai tutkitaan mahdolliset tutkimukseen vaikuttavat vääristävät tekijät)

    Sitä vastoin harhojen synty menee kutakuinkin näin:

    Harha -> Etsitään harhoja tukevia väitteitä -> keksitään harhoja tukevia väitteitä.

    Kuten tässäkin tapauksessa, joskus nämä keksityt harhoja tukevat väitteet voi olla hyvinkin todellisen oloisia, mikäli niitä ei oteta tarkempaan tarkasteluun. Tässäkin esimerkissämme steroidien aineenvaihduntaa nopeuttava vaikutus ja sitä myöten pidentynyt eliniänodotus. [Väite siis jonka murskasimme alussa täysin ja nauroimme kuorossa sen esittäjälle, kuten kuuluukin]. Mutta nopeasti luettuna tällainen saattaa vaikuttaa hyvinkin johdonmukaiselta, ilman tarkempaa tarkastelua. Mutta, kuten huomasimme, emme pyynnöistä huolimatta ole saaneet tällaiselle vajaamieliselle väitteelle minkäänlaista todistusta. Kyse oli vain harhaisessa päässä kuviteltu todistus, jonka murskaamisen hihhuli haluaisi vähin äänin ohittaa. [Kuten huomasimme, emme saaneet vammailijalta tähän enää mitään kannanottoa]

    [Tosiaan, kyseinen nimimerkkihän on tällä samaisella palstalla väittänyt, että steroidit ei polta rasvaa. Ja nyt väittää niiden nopeuttavan aineenvaihduntaa. Kuten tästäkin huomataan, tuollainen alleen kuseva harhainen hihhuli on kyllä valmis muuttamaan mielipidetään, vain mikäli sen hetkinen deluusio sitä vaatii]

    Tästä syystä tuollaisilla harhaisilla hihhuleilla voi olla joskus voimakaskin kyky vetää muita ihmisiä omaan harhaiseen maailmaansa. Tästä syystä joku nuori, joka ei osaa tarkastella asioita kriittisesti, olisi voinut alkaa kokeilemaan steroideja, koska joku deluusioista kärsivä vammailijahihhuli tällaista väittää netissä.

    Näin muutkin ymmärtävät suhtautua kriittisesti [tai oikeastaan saattaa naurunalaiseksi] kaikkiin muihinkin harhaisen hihhulin kirjoituksiin ja mielipiteisiin. Näin muutkin ymmärtävät, että tuollaisen harhaisen talibanihihhulin uho ei ole millään tavalla miehekästä, vaan sen on tarkoitus suojata omia idioottimaisia deluusioita.

    Siksi on tärkeää [ja hauskaa] asettaa tuollaisen harhaisen hihhuli-idiootin kirjoitukset naurunalaiseksi ja kyykyttää itse hihhuli niin, että hihu joutuu vain kyykytettynä toteamaan:

    > Saan ajatella mitä ikinä huvittaa.


  • roinaaminen?

   Hei!

   Olen huomannut viestejä lukiessani että täällä on verbaalisesti sotainen argumenttienvaihto käynnissä.

   Tuohon ikuisen elämän tai ainakin nykyistä pidemmän elämän salaisuuteen tosiaan on kehitteillä varmasti 20 vuodessa, joku pilleri joka pidentäisi telomeeriketjuja, eli solujen geenien elinikää. Mutta varjopuolena on todettu, että kyseisen pillerin käyttö aiheuttaisi syöpää kuitenkin pitkällä aikavälillä, muuttaen solujen toimintaa. Ja eräänlaiseen ''roinaamiseen'' (=lääkitykseen?) saatetaan vääjäämättä mennä ravinnontuotannon puitteissa kenties parinkymmenen vuoden päästä, niinkuin myös geenimanipuloidusti tuotettuun lähiruokaa, tiedä häntä...

   Itse en ole nyt yli puoleen vuoteen käynyt salilla treenaamassa, enkä roinaa, jos se nyt jonkinlaista lääkityksen, yms metabolisten steroidien käyttöä treenaamisen yhteydessä tarkoittaa, vaan katabolisten aineiden, proteiinien käyttöä 2x paino kilo itse suosittelen, ja 2500-3000 kcal salitreenauksen yhteydessä, jos niitä tuloksia nopeasti haluaa.

   P.S Tähän loppuun vielä sivistymättömän kysymys. Jos joku teistä tietää mitä se roinaaminen tarkalleen ottaen on voisiko ystävällisesti selventää sitä minulle?
   Ja mitä tarkoittaa ensimmäisestä vastauksesta lukemani bulkkaaminen (hmm?)

  • -Jaska78.

   Mitäs pikkupoikia täällä taas jauhaa pskaa ja lässyttää kuin mitkäkin kirjakielen oppineet? joku tarve päteä?

   Pitäisitte turpanne kiinni kun ette kuitenkaan uskalla mesota tämän hinaripalstan ulkopuolella asioista mitään vtun jehovat.

  • Jaska on paska

   Kyllä Jaska taitaa olla ainoa henkilö tällä palstalla jolla on tarve päteä. Itsehän tänne jatkuvasti postailee harhaisia uhoviestejään joissa on maailman kovin jätkä ja vetelee pataan ketä vain missä vain, ei käy töissä ja on silti rikas jne.

  • -Jaska.

   Taidat itse olla kateellinen pikku mlkero joka yrittää päteä lässyttämällä kirjakieltä. Oletko tullut miettineeksi ettet lässyttämisellä saa mitään aikaiseksi, mielipiteet on edelleen mielipiteitä. niille kun et voi mitään.
   Noin pitkät litaniat pskanjauhantaa sinulta kertoo kyllä että päässäsi liikkuu pelkkää pskaa, että kukakohan se pätee? Jauhaa nyt sivutolkulla pitkiä viestejä. Mitä sinä muka voitat tällä? et mitään. Edelleen kumoan pskapuheesi kuten aiemminkin ja sanon että olet pelkkä turha lässyttäjä. Hahah.

   Minä olen mitä olen ja vetelen pataan ketä huvittaa. Se on minun asenne ja minä kannan siitä vastuuni myös. En käy töissä. Käytän hyväkseni tätä pskavaltiota kuten olen ennenkin sanonut ja nautin siitä.

   • Jaska.

    "[Tosiaan, kyseinen nimimerkkihän on tällä samaisella palstalla väittänyt, että steroidit ei polta rasvaa. Ja nyt väittää niiden nopeuttavan aineenvaihduntaa. Kuten tästäkin huomataan, tuollainen alleen kuseva harhainen hihhuli on kyllä valmis muuttamaan mielipidetään, vain mikäli sen hetkinen deluusio sitä vaatii]"


    Jos luulet steroidien olevan joku valmis keino saada näkyvät vatsalihakset, niin olet pihalla pahasti. Kaiken perusta on ruokavalio, ei steroidit.
    Siksi bulkkaaminen ja roinaaminen yhdessä ei tee kenestäkään tiukkaa.
    Eli steroidit eivät ole mitään laihdutuslääkkeitä, eli eivät tosiaan polta rasvaa. Suurin osa kun käyttää netistäkin tilattavia "bulking steroids" tuotteita.


  • Minnerf

   Yhdessä asiassa Jaska on oikeassa:

   Monikaan ei varmaan uskaltaisi alkaa väittelemään livenä hänen kanssaan, koska siinä alkaisi kohta nyrkki heilua roinamiehellä.

  • Jaskalle pataan ry

   Kyllä suomesta löytyy paljon väkeä mm. vapaaottelijoita ja muita kamppailuexperttejä jotka hapettaisivat yhden plösön ja uhoavan roinaroopen alta minuutissa.

   • naulan kantaan

    Oikeassa olet. Mitenkähän kävisi kun samaan kehään laitettaisiin Jaska ja joku oikeasti kova äijä, vaikkapa Auvo Niiniketo tai vastaava, voisi alkaa roinaläski tummua alta aikayksikön


  • Jaska.

   "On selvää, että Jaska ja Harhajaskan keskustelussa puhuu kaksi ihmistä joillatoisella lienee akateeminen koulutus ja toisella ei."

   Onko pikkupojulle noussut pissi päähän kun sait akateemisen koulutuksen?
   wow! Itse olen saanut myös saman koulutuksen käymällä kirjastossa ilmaiseksi itseopiskelemalla. Säästin näin kallisarvoista vapaa-aikaa ja sain samat tiedot mitä sinäkin sait. Tosin koska oma koulutuksesi on virallista, niin se on toki eri asia vain sillä erolla että olet osa yhteiskunnan orjista jossa pätee tarkat pilipali-säännöt.
   Akateeminen koulutus ei tee sinusta fiksumpaa, vaan lisää ainoastaan tietomäärääsi.

   "Kyllä suomesta löytyy paljon väkeä mm. vapaaottelijoita ja muita kamppailuexperttejä jotka hapettaisivat yhden plösön ja uhoavan roinaroopen alta minuutissa. "

   Kaikkihan vapaaottelua harrastaisi, jos tappelu olisi noin helppoa. Enemmistö lienee kuitenkin voimailusaleilla.

   "Mitenkähän kävisi kun samaan kehään laitettaisiin Jaska ja joku oikeasti kova äijä, vaikkapa Auvo Niiniketo tai vastaava, voisi alkaa roinaläski tummua alta aikayksikön "

   Voisinpa kokeilla ihan huvikseni miten käy. Järjestätkö matsin jos lupaan antaa niinikedolle turpaan?

   • En tiedä kumpi on hauskempaa: A)Se että sinä(paska70) Kärsit juuri massiivisen älykkyyden nollaamisen, jonka vastaväittelijäsi sinulle aiheuttivat. Teit sen erittäin helpoksi jo alkukättelyssä, olemalla oma ruma hihhuli itsesi. Vai B) se että olet jo aikuinen ihminen(nimerkin perusteella 40 HAHAHAH) ja sivistyksesi taso on yhä kivikaudella. Olemuksesi huokuu myös kaikkea niljakkaan & vastenmielisen välillä. Tai sitten olet vain yksinkertainen reppana, jonka henkiset ominaisuudet ovat niin heikolla tasolla, että koitat päteä internetissä(olet allerginen kenties ulkoilmalle), samalla kun piikität itseesi testosteronia, kyynel poskessa & itsetunto murskattuna.
    Toivottavasti jatkat näitä surkuhupaisia julistuksia jatkossakin. Internet naamiosi takaa siis.


  • scat man

   Jaska söi minun kakn eilen kuusaan urheilutalolla. Sain orgasmin sen johdosta.

  • eräs iso..

   "En tiedä kumpi on hauskempaa: A)Se että sinä(paska70) Kärsit juuri massiivisen älykkyyden nollaamisen, jonka vastaväittelijäsi sinulle aiheuttivat. Teit sen erittäin helpoksi jo alkukättelyssä, olemalla oma ruma hihhuli itsesi. Vai B) se että olet jo aikuinen ihminen(nimerkin perusteella 40 HAHAHAH) ja sivistyksesi taso on yhä kivikaudella. Olemuksesi huokuu myös kaikkea niljakkaan & vastenmielisen välillä. Tai sitten olet vain yksinkertainen reppana, jonka henkiset ominaisuudet ovat niin heikolla tasolla, että koitat päteä internetissä(olet allerginen kenties ulkoilmalle), samalla kun piikität itseesi testosteronia, kyynel poskessa & itsetunto murskattuna.
   Toivottavasti jatkat näitä surkuhupaisia julistuksia jatkossakin. Internet naamiosi takaa siis. "   lässyn lässyn lää.

   naama naamaa vasten niin sitte katotaan.

   täällä voit kyllä huudella. ei merkitse minulle mitään.

   et tiedä miten asiat tuolla ulkona on... minä tiedän.

   runoile sinä lisää täällä.

   • En halua olla missään tekemisissä ihmisen kanssa, joka kirjoittaa tämän tasoista juttua. Ja kun tervejärkiset ihmiset kumoavat hänen propagandansa, alkaa hän uhkailemaan väkivallalla(jonka johdosta ne ÄO-pisteet tippuvat vielä alemmas, minkä ei pitänyt olla edes mahdollista). Eikös roinan käyttö tiedetysti voi pistää pinnan hieman kireälle?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kappas! Jaajo Linnonmaa viestitteli näin nuorelle Janni Hussille: "Sulla oli siellä ihan..."

   Jaajo Linnonmaa on tehnyt pitkän uran Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa. Mies jättää aamushown joulukuun lopulla ja samalla katkeaa hedelmällinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   25
   2373
  2. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   58
   2141
  3. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   79
   1790
  4. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   240
   1567
  5. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   121
   1465
  6. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   56
   1190
  7. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   89
   1187
  8. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   67
   1084
  9. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   187
   1040
  10. Veikkaus: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? Julia, Tommi vai Sami?

   Selviytyjät-finaali on sunnuntaina. Nyt voi veikata voittajaa: Kuka voittaa Selviytyjät-kisan? -Julia -Tommi -Sami Lue lisää finalisteista: https:
   Tv-sarjat
   49
   994
  Aihe