Enkelin "halaus "kokemuksia muilla?

LivingSoul

Kirjoitin aiemmalle keskustelule, mutta tässä uuisnta. Eli onko muilla kokemuskia n.senkelin halauksesta ja jostain jatuksesta , joka selventää mieltä?
Kertokaa...

On muitakin jonkinlaisia enkelin kosketuksia mutta tässä ykis uusimmista, 05.05.2012 tapahtui:.

Oli pitkään jatkunut, raju kevätflunssa, rukoilin illalla että menisi jo pois ei jaksa sitäkään enää.
Aamun tunteina tukkoisuus oli poissa ja tuli kokonaisvaltainen hyvän olon tunne ,myös unen rajamailla näytettiin että olen ekologinen/luonnon ja eläinten suojelija ja siinä on minun ns. syvin elämäntehtäväni (olen aina tuntenut niin ja toivonut että voin kunnolla keskittyä siihen,koska oikein muuta ei enää maapallolla tehtävissä). Tuntui kuin joku jotenkin piti hyvänä ja heräsin hymyyn.

Kun heräsin flunssa oli täysin poissa.

11

356

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olen minä

      Kyllä enkelit ovat läsnä, auttamassa, opastamassa, kun vain apua pyydämme. Kaunis kokemus sinulla. Luota siihen että sinua autetaan kun pyydät sitä :)

      Meillä jokaisella on oma tehtävämme täällä ja enkelit voivat auttaa meitä löytämään sen syvimmän sielun tehtävämme tässä elämässä, myös unien kautta tietoa tulee. Onnellinen se joka saa olla yhteydessä tietoisesti omaan enkeliinsä. Jokainen kuitenkin olemme yhteydessä, suurin osa vielä tiedostamatta. Opimassa olemme tätä yhteydenkin luomista uusilla tavoilla.

    • aikuisten satuleikit

      Mielenkiinnosta kysyisin seuraavaa:

      Sitten kun joskus on masu, eli maha oikein kipeänä. On oikein turvollaan ja pömpöllään ja sattuu niin ettei ole oikein hyvä olla missään asennossa. Kun sitten viimein pieru toisensa jälkeen alkaa soimaan ja olo helpottuu jokaisesta desilitrasta pahanhajuista ilmaa, niin onko silloinkin enkelillä sormensa pelissä?

      Entäs ummetuksessa?

      Vai onko niin, että enkelit on mukana vain kaikissa niissä kivoissa ja söpöissä lässyn-lässyn-lää kokemuksissa? Vai voisiko suojelusenkeli sivellä sormellaan tuskan pois oikein helskutin kivuliaista, vertavuotavista peräpukamista?

      • LiveALittle

        Ilmeisesti sinulla on vähän vatsavaivoja..kannattaa hoidattaa myös peräpukamasi.

        Rukousta/mitään hengellistä/ylipäätään mitään kaunista et varmaan ymmärrä kuten mitään muutakaan. Aika köyhä elämäsi, mutta itsepähän valitset.

        ja se on hyvä, että on niitä satuja, jos ne niitä mielestäsi on.
        Ilmeisesti sinulla ei olut lapsuutta, ei ole ollut minkäänlaista henkisyyttä, et näe elämää tai pysty ajattelemaan kuin se mikä silmäsi edessä on. sielusi on köyhä, ehkä jopa olematon, samoin aivojesi laita.


    • .......o.......

      Ja ilmeisesti peräpukama tyyppiä joku kuitenkin kiinnostaa , kun pitää tänne palstalle tulla.
      Siirry suosiolla katsomaan ,mitä voi tehdä peräpukamille: kannattaa vähentää istumista koneen äärellä ja pysytellä vain "asia maailmassa", joten juoksehan jo apteekkiin ostamaan voidetta

    • aikuisten satuleikit

      Osui sitten vissiin arkaan kohtaan reaktiosta päätellen.

      Montakos sellaista tapausta tiedätte missä enkeli on kasvattanut amputoidun raajan takaisin?

      Ai ette ensimmäistäkään? Osaatteko arvata miksi en ole yllättynyt?

    • --

      Puhutaankos täällä Raamatun enkeleistä eli serafeista? "Serafeilla on kuvauksien mukaan kuusi siipeä, joista neljällä ne suojautuvat Jumalan kirkkaudelta ja kahdella lentävät. Serafien ainoana tehtävänä on ylistää Jumalaa."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Serafi

      Vai kerubeista? "Taidehistoriassa kerubeiksi kutsutaan toisinaan puttoja, pullukoita pikkuenkeleitä, joita varsinkin barokin aika suosi."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kerubi

      Vai tetramorfista? "Tällainen hahmo on varsin kaukana Hesekielin kirjassa mainitusta tetramorfista, nelihahmoisesta enkeliolennosta, jolla on ihmisen, leijonan, härän ja kotkan kasvot. Tästä hahmosta on myös johdettu Raamatun neljän evankelistan vertauskuvat: Matteus on ihminen, Markus on leijona, Luukas on härkä ja Johannes on kotka."

      Vai näistä Tolkienin aikaisesta enkelikonseptista? Nämä enkelit ovat ihmisiä, jotka ovat saaneet geenimanipulaatiolla kanan siivet selkäänsä ja jotka kantavat ympyrän muotoista loistevaloputkea päässä.

      Vai kenties juuri keksitystä omasta versiosta?

    • surullinen poika

      kaveria halasi enkeli, sitten se kuoli...

    • LivingSoul

      Jouduin myös unen näkemisestäni ja flunssan paranemisesta, viikon kuluttua vakavan pahoinpitelyn uhriksi. Eli luulen, että uni oli myös tarkoitettu voimaa antamaan..

    • aikuisten satuleikit

      Just juu. Enkeli osaa taikoa nuhan pois mutta ei osaa kuiskata 5 minuuttia ennen turpaan saamista että nyt olisi aika vaihtaa maisemaa?

      Jos unen "tarkoitus" oli antaa voimia tulevan pahoinpitelyn kestämiseksi niin selvästi unen "aiheuttanut" taho piti hyvänä asiana että saat turpaasi. Muutenhan siitä olisi varmaan ollut helpompi varoittaa ennalta kuin vain antaa voimia kestää se. Millaisia ajatuksia herättää se että suojelusenkelisi mielestä ansaitsitkin turpiin?

      Ei millään pahalla mutta päättelykykysi ei ole persoonasi parhaita puolia.

    • LiveAndLetOthers

      aikuisten satuleikit:
      saanen sanoa ilkeämpää idioottia saa hakea. Tuollaisia ei pitäisi päästää edes syntymään.
      Turha komentoida,kun sinulla ei ole mitään sisässäsi kuin musta aukko, jonne varmasti huomaat hukkuneesi ennemmin tai myöhemmin.

    • _realisti_

      LiveAndLetOthers:
      Jos pystään faktatasolla, voit olla oikeassa: mikroskooppisen kokoisia mustia aukkoja liikkuu alin omaa avaruudessa, ja ne pienuutensa tähden läpäisevät materian. Miksei siis aikuisten satuleikin ja sinun itsesi lävitse voisi kulkea mikroskooppisen pieniä mustia aukkoja. Toisaalta kyseiset mustat aukot luhistuisivat sekunnin murto-osissa, eivätkä ne aiheuta vaaraa ihmiselle.

      Jos taas pysytään kuvitelmissa, vastauksesi oli uskovaisen ilkeä. Uskovaisen kanssa voit väitellä jos uskot samaan tai toiseen asiaan, mutta odotahan kuin epäilet uskon todenperäisyyttä.

      Uskomuksia ei tarvitse kunnioittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      205
      8317
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4708
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2270
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2158
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1955
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1845
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1756
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1756
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1653
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe