Sinkkumies, miksi olet sinkku?

kalluppia..

Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia (YT-Naisiinkon?)

Minkälaista naista et halua?

Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat?

48

1692

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • JK

      OLEN SINKU

    • Olen ujo. En ota kontaktia minkäänlaisiin naisiin.

    • "Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia (YT-Naisiinkon?)"
      - Semmosiin jotka tuntuu kiinnostaville, hankala selittää mitään yksittäistä tekijää mut kyl se luonne ja ulkonäkö aika pitkälle sen määrittää.

      "Minkälaista naista et halua?"
      - Sellasta joka ei vaan kiinnosta ja niitä tulee vastaan harvase päivä.

      "Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat? "
      - No miksipä? Tietenki siks ku nainen ei halua loppusaltaan olla. Eipä sille paljon voi itte mitään jos toinen kieltäytyy.

    • Ikuisesti yksin...

      Olen sinkku (oletettavasti) näiden muutaman ominaisuuden, joita naiset pitävät turn-offeina, takia:
      - en ole hirveän sosiaalinen persoona
      - minulla ei ole kavereita
      - en juo, enkä käy baareissa

      Nettideiteissä yritin naisia, jotka profiilitekstin perusteella tuntuivat sopivilta:
      - eivät ravaa baareissa jatkuvasti
      - raittiita
      - paino normaalin rajoissa, ei väliä oliko profiilissa kuvaa esillä

      Harvempi kuitenkaan edes vastasi mitään. Hommat etenivät pitemmälle silloin kun naiset itse ottivat yhteyttä minuun.

      Unelmanaiseni olisi:
      - vähemmän sosiaalinen tai ujo
      - juo kohtuudella tai ei ollenkaan
      - ei polta
      - ei lapsia
      - normaalipainoinen tai pyöreä

      Minun vaatimuksillani ei kuitenkaan ole väliä, koska nainen loppupeleissä valitsee minut. Ja minä luultavasti hyväksyn valinnan sen perusteella kuinka lähelle nainen osuu vaatimuksiani. Koska olen parisuhdekokematon, minut on luultavasti "helppo" saada suhteeseen.

    • asdjvkcoriawopi

      Syitä on monia:
      – En osaa puhua naisille, paitsi niille joiden tiedän 100% todnäk. olevan meikäläisestä kiinnostumattomia.
      – En ole komea
      – En ole rikas
      – En ole itsevarma
      – En ole kunnianhimoinen
      – En ymmärrä autoista mitään
      – En ymmärrä naisista mitään
      – En ymmärrä seksistä mitään
      – En ymmärrä parisuhteesta mitään
      – En osaa tanssia
      – En osaa kokata
      – En viihdy ihmisten parissa
      – Munaan aina itseni kaikissa sosiaalisissa tilanteissa
      – etc. jne.

      Jep, luovutusvoitto elämälle.

      • 8+7=?

        Mut osaat kirjoittaa, jotku ei täs maailmassa osaa sitä edes :D


    • tämmönen Koskelan Aksu

      Koska en ole sosiaalisesti kovinkaan lahjakas. Paskan jauhaminen tuntemattomille tai tikun vääntäminen asiaksi ei onnistu. Siksi ensikontakti on se suurin monttu tiessä, yleensä ylipääsemätönkin. Ainoat tilanteet jossa on oikeasti päästy moroa pidemmälle on niitä jossa on ensin puhuttu kylmästi asiasta. Sitten vasta kun on vähän tutumpi naama vastassa, alkaa luonnistua höpöjuttujenkin puhuminenkin.

      Paksu jää joka tulee ensin murtaa. Se kait on se suurin syy. Muuten olen vakituisesti kokopäivätyössä käyvä, normaalipainoinen tavallinen suomalainen mies. Komeaksikin on haukuttu, tiedä siitä sitten. Kyllähän tuolla kylillä silloin tällöin naisen pää pyörähtää ohittaessa.. mutta kun.. ei luonnistu se jutun iskeminen moron jälkeen.

      • 7+1=?

        Minäki samanlaisessa kuopassa, enkä taida haluta ees nousta :)


    • Aloitteeton

      Keskivertomiehen tulee tehdä ainakin 10 aloitetta, jotta yksi niistä etenisi mihinkään. Viimeksi tein aloitteen naiselle 1,5v. sitten. Tässä suurin syy.

    • Rottweil

      Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia (YT-Naisiinkon?)

      En tiedä noista tasoluokituksista, mutta olen ottanut kontaktia mielestäni kauniisiin, hoikkiin, urheilullisiin ja koulutettuihin.

      Minkälaista naista et halua?

      Ylipainoista ja sivistymätöntä.

      Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat?

      En halua enää parisuhteeseen tai siis asumaan saman katon alle. Seurustelen kyllä ko. kriteerit täyttävän naisen kanssa, joten siinä mielessä sinkkuuteni on kyseenalaista joidenkin mielestä.

    • ikisinkku?

      " Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia ? "
      Vapaisiin heteronaisiin.

      " Minkälaista naista et halua? "
      Varattuja enkä lesboja.

      " Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat? "
      Koska vapaita naisia on niin vaikea löytää ja heidän siviilisäätyään tunnistaa, jotta aloitetta pääsisi tekemään olosuhteissa, joita ei ole kriminalisoitu, eli joita ei voida tulkita seksuaaliseksi häirinnäksi. Työpaikkaromanssejahan ei nykyään enää voi yrittääkään, koska pakkien saaminen merkitsee automaattisesti syyllisyyttä seksuaaliseen häirintään.

    • 8+15
    • No jaa, lueteltavaa olisi vaikka kuinka. Yhden tekevää silti, seuraavassa elämässä voi yrittää uudelleen :)

    • Valkkaaja sinkku

      Aivan omasta,vapaasta tahdostani ainakin tämän hetkisessä elämäntilanteessa. Minusta on parasta olla koko ajan valkkaaja sinkku.Olen täysin tyytyväinen näin. Toki en laittaisi pahitteeksi ja ihanaksi asiaksi myöskään tavata sitä niinsanottua oikeaa. Se niinsanottu oikea eikä mitään hetken kestävää säätöä vaan kunnon parisuhde.

    • Mies1985

      Minni Seksuality.

      Siinäpä syy.

    • sss1389123

      Jaa-a. Minun mielestäni varmaan ihan omasta tahdostani. Seksiä ja yhden illan juttuja on tullut harrastettua, mutta en ole oikeastaan teinivuosien jälkeen koskaan ollut kehenkään erityisesti rakastunut tai ihastunut. Monesti aloitteen tehnyt nainen saa minulta pakit, koska ne vaikuttavat olevan yleensä semmoisia, jotka eivät minua oikein kiinnosta millään tavalla.

      Jos olen ollut kiinnostunut johonkin naiseen, ei hän ole ollut eryisemmin kiinnostunut minusta. Jos joku on kiinnostunut minuun, ei minulta löydy kiinnostusta häneen. Ehkäpä en koskaan anna itselleni tai aloitteen tekijälle mahdollisuutta. Voi olla, että olen ujo.

    • miehenkuvotus

      Täytyy myöntää, että kontaktin otto naisiin on jäänyt minulla hyvin vähäiseksi. En todellakaan lähesty YT-naisia, empä oikeastaan muitakaan naisia. En osaa lukea mahdollisia merkkejä naisten minua kohtaan osoittamasta kiinnostuksesta. Tai sitten sitä ei ole, mikä on todennäköisempää.

      En haluaisi sellaista naista, jonka elämä koostuu tosi-tv:stä, merkkivaatteista ja biletyksestä. Sellaisen naisen kanssa luultavasti ajatusmaailmamme ei vain kohtaa. Muuten suhtaudun melko avoimin mielin naisiin.

      Syy miksi en ole parisuhteessa koostuu useasta tekijästä. Tärkeimmät ovat luultavakseni yrityksen puute ja ylipaino. Itsetuntemukseni on ollut puuttellinen ja olen luultavasti alitajuisesti pelännyt paljastaa tunteitani toisille ihmisille. Pelko tuntemattomaan heittäytymisestä ja siitä mahdollisesti aiheutuvasta epämukavuudesta on ollut liian suurta. Paljon helpompi elää saman vanhan kaavan mukaista elämää, ilman muutoksia.

      Nyt olen pyrkinyt tekemään elämässäni muutoksia, ja seuraavan kerran kun jonkin näköistä mahdollisuutta tulee, edes treffeille pääsystä, aion sen käyttää. Voihan se olla, että ajankohta muutokselle on liian myöhäinen - toivottavasti ei.

    • Siis

      No, se vakio, että kun ei saa mitä haluaa ja ei halua mitä saisi. Tietenkin myös sitä eliminoi suhdemahdollisuudet lähes minimiin kun en itse missään tapauksessa halua mitään perhe-elämää, siis lapsia. Tuon olen tiennyt jo teini-ikäisestä lähtien eikä ole mieli matkan varrella nykyiseen neljänkympin ikään muuttunut.

    • VTM Tasokas

      Olen sinkku koska haluan olla sinkku! Olen ammatiltani Valtiotieteen maisteri ja tuloni ovat jättitulot sekä nautin elämästä!

    • ikisinkku--m

      Olin teininä laiha näppylänaama, joten jäin asemalle ja juna katosi horisonttiin. Itsellä on aina ollut sellainen fiilis, että geenini ovat pariutumista vastaan. Nyt kolmekymppisenä tilanne on hyvin pitkälle samankaltainen kuin nuorempanakin. Olen ehkä liian ulkonäkökeskeinen ja vaadin itseltä liikaa, joten en näe että tulisin koskaan pariutumaan. Keskityn elämässäni työuraan.

    • Sinkkunakivaa

      Hehheh VTM Tasokas. Tunnetko edes yhtään VTM:n tutkinnon suorittanutta? (se ei ole ammatti vaan tutkinto...).

      Noniin, minä olen sinkku koska olen saanut kokea niin upeaa rakkautta ja seksiä erään naisen kanssa että samanlaista en voi kokea kenenkään kanssa. En siis halua ketään! Olemme tosin edelleen tämän kanssa parhaita kavereita ja paneskelemme silloin kuin siltä tuntuu mutta emme seurustele... Mikäs tässä on sinkkuna ollessa =)

    • mitä vitun väliä

      syyni sinkuuteen;

      a)Olen läski
      b)asun pienellä paikkakunnalla---> esim.nettitreffeissä ei ole kauheasti ehdokaita
      c)en käy baareissa
      d)olen läski
      e)olen edelleen läski

    • mies 86

      Enpä oikein tiedä... eipähän tuo parisuhteessa oleminen nyt vain syystä tai toisesta ole moneen vuoteen jaksanut kauheasti napata. Sitäpaitsi on melko utopistinen skenaario ajatella, että parisuhde toisen ihmisen kanssa olisi pelkkää ruusuilla tanssimista.

    • That's all folks

      Tietynlainen "ujous" johon vaikuttaa osaltaan paskat kokemukset, pakit, torjunnat, hylkäämiset, kavereiden kohtalot, naisten nykytrendit jne.

      Samoin näen ettei omanlaistani eikä itseni arvoista kumppania ole oikein saatavilla.

      Kyse olisi sitten hirvittävästä yrittämisestä jota seuraisi väkinäinen sopeutuminen naiseen josta en oikeasti välittäisi.

      Parempi olla yksin ja kuolla sitten pois.

    • dgdfgdfdfgdfgdfgdfgd

      -En luokittele ihmisiä tasoihin; yritän ottaa kontaktia minua kiinnostaviin naisiin.

      -hölmö kysymys. en halua sellaista naista jonka kanssa olisi epämukavaa olla

      -huono tuuri: sellaiset naiset joista olen ollut kiinnostunut, ovat joko varattuja tai sitten he eivät ole olleet kiinnostuneita minusta ja sellaiset naiset jotka ovat kiinnostuneita minusta, eivät ole kiinnostaneet minua.

    • 18+12

      Markkina-arvoni on hyvin, hyvin matala. Turha niitä syitä on sen kummemmin eritellä.

    • 1. En ota kontaktia naisiin ellen saa signaalia että he viihtyvät seurassani. Mielestäni se on ihan kohteliasta, kun on suhteellisen karismaatiton mies.

      2. Ei ole kauheasti vaihtoehtoja, mutta sellainen kenen kanssa ei voisi kuvitella perhettä perustavansa ei kiinnosta.

      3. Liian nörtti ulkonäkö JA ulkonäköön matsaava persoona, valitettavasti, mutta toisaalta taas myös tarjonta on todella vähäistä työpaikan takia (= ei vapaita naisia tarjolla).

    • Ollu niin kiinni töissä.

    • Eihän niitä naisia voi saada jotka haluaa....

    • Sanotaan nyt suoraan

      Yritän ottaa kontaktia kauniisiin 16-19v naisiin, mielellään vielä neitsyisiin, mutta laillisessa iässä olevaa neitsyttä on hankala löytää, kaikki paitsi rumimmat on jo ehditty korkata ennen 16 vuoden ikää. Tämä on myös syy siihen että en ole parisuhteessa kauniin teinineitsyen kanssa.

      En halua ketään melkein itseni ikäistä rumaa lihavaa monen miehen nussimaa yh-hirvitystä.

      Ja joku jälkimmäisen ryhmän edustaja varmaan kohta taas vaatii tätäkin viestiä poistettavaksi, totuus ilmeisesti loukkaa näitä liikaa.

    • urheilu on hyvästä

      No en ole mies. Mutta voin sanoa, että yksi luotaantyöntävimpiä asioita on lihavuus. Oli kyseessä mies tai nainen. En voisi seurustella ihmisen kanssa, jolla on hirvittävästi liikapainoa. Ei tarvitse olla langanlaiha, mutta kyllä ihmisen pitää pitää itsestään huolta.

      Kyllä kun tuolla kaduilla kattelee näitä suomimiehiä ja -naisia niin ei tarvitse ihmetellä miksi parisuhteissa petetään tai miksi niissä ei ole seksiä.

      Keski-ikä on pelkkä tekosyy rupsahtamiselle. Lihavuus on yleensä itseaiheutettua (lukuunottamatta tiettyjen sairauksien aiheuttamaa lihavuutta). Itseaiheutettu lihavuus on paha juttu. Kuka haluaa kumppaniksi sellaista, joka ei liiku tai joka vain mässäilee? No toinen samanlainen..

      Kyllä kumppaniksi valikoituu sellainen, joka ei itse aiheuta itselleen tietoisesti vammaa tai sairauksia, jolla on hyvä mielenterveys. Liikkumattomuus, liikasyönti, tupakointi, juopottelu, väkivalta missä muodossa tahansa ja labiili persoonallisuus ovat niitä luotaantyöntävimpiä asioita.

      Jos siis koet olevasi jotain näistä, tee asialle jotain, jos oikeasti haluat itsellesi pysyvän ihmissuhteen.

      • Liikkuva mies

        Hyvin sanottu.


    • Vanhempi ATM

      Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia?

      Sellaisiin, joiden kanssa pääsen tavalla tai toisella tekemisiin ja jotka eivät juokse karkuun ulkoista rumuuttani. Okei, tämä on vasta se ensimmäinen vaihe. Jos kontaktilla tarkoitetaan muutakin kuin small talkia, esim. ehdotusta treffeistä, niin sitten sellaisiin naisiin, jotka tuntuvat viihtyvän seurassani eivätkä ole varattuja, alaikäisiä jne. Tähän toiseen vaiheeseen en sitten kovin usein pääsekään.


      Minkälaista naista et halua?

      Sellaista, jonka kanssa suhde olisi vastoin lakia (alaikäinen, holhouksenalainen, ihmiskaupan uhri jne.). Varattua. Sellaista, joka ei itse halua minua. Muita esteitä voisivat olla rikollinen elämäntapa, avoin rasismi tai heikompien halveksunta sekä huumeriippuvuus (siihen liittyy liian todennäköisesti rikollisuutta ja asioita, joiden kanssa en halua olla tekemisissä).


      Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat?

      Oma ulkonäköni eli sen puutteet on tärkein syy. Tiedän kyllä, että "pinnan allakin" voi hyvin olla jotain, mikä ei kaikkia miellytä, mutta aika monta kertaa olen saanut myönteistä palautetta juuri näistä "pinnan alla" olevista asioista sellaisilta naislta, joista on tullut kavereita tai ystäviä.

    • vbhkj

      kiinnostaako ilmanen?

      http://ads.guava-affiliate.com/z/6546/CD2485/

    • 8+11

      Olen sinkku koska haluan olla sinkku. Parin lyhyen ja yhden pidemmän seurustelusuhteen, jossa olimme yhdessä 5v ja asuimme 3v samassa osoitteessa, jälkeen olen ymmärtänyt, että osa ihmisistä on vain yksinkertaisesti tarkoitettu asumaan yksinään. Ja tämä pitää täysin paikkansa ainakin omalla kohdallani.

      Nyt olen 3v ollut sinkkuna, eikä vielä ole tullut hetkeä, jolloin asialle olisin halunnut jotain tehdä. Seksiä ja hellyyttä voisi toki olla ehkä useammin kuin satunnaisesti, mutta se on pieni hinta maksettavaksi omasta rauhasta ja ajasta.

      En hirveän aktiivisesti ota kontaktia tuntemattomiin naisiin, mutta jos näin teen niin naisen tulee miellyttää silmää (aika moni ikäiseni nainen tämän kriteerin täyttää) ja olla persoonaltaan sellainen, että viihdyn hänen kanssaan (täällä se ongelma yleensä piilee). Ja syy minkä takia en seurustele: koska en eroni jälkeen tavannut naista, jonka kanssa elo voittaisi yksinelon.

      Statistiikkaasi varten olen hitusen yli kolmekymppinen mies, jolta talous- ja työasiat hyvällä mallilla ja oma asunto löytyy. Kavereita on sopivasti ja kaksi oikein hyvää ystävää, joiden kanssa nähdään noin kerta kuussa. Varmaan siis ihan perustyyppi, joskin viihdyn paremmin yksin kuin kaksin.

    • .............

      Koska istun vain kämpillä ja välillä käyn kaupassa ja lenkillä. En ota kontaktia naisiin. Sinkkuuteni on pitkälti ns. oma vika, vaikka tietenkin lapsuuden kokemukset varmasti pitkälti määrittelivät sen, että minusta tuli tällainen. Onneksi itseä voi kehittää ja olen vähän pääsemässä parempaan suuntaan elämässäni. Oli jo aikakin, kun täytän tuossa ensi kuussa 31.

    • jhbaqe

      "Minkälaisiin yrität ottaa kontaktia(YT-Naisiinkon?)"

      Oman tasoisiini naisiin. Yleensä he ovat kauneimmasta päästä. Eli ns. YT-naisia tai ylemmän tason KT-naisia. Ne jutut eivät koskaan ainakaan omaan ulkonäkööni kaadu.

      "Minkälaista naista et halua?"

      Ulkonäön puolesta itseäni selvästi alempitasoisempaa naista. Eikä se naisen luonnekaan ihan kamala saa olla.

      "Syy miksi ettet ole parisuhteessa naisen kanssa jonka haluat?"

      Ei minulla ole tällä hetkellä ketään josta tietäisin varmasti että haluaisin olla hänen kanssaan parisuhteessa. Haluaisin kyllä toisille treffeille yhden naisen kanssa joka viimeksi kun juttelimme epäili että saattaisimme ehkä olla vähän liian erilaisia. Kysyin häneltä että eikö hänen mielestään yksien treffejen perusteella ole vähän hätäistä päätellä että ollaan liian erilaisia. Hän oli kyllä samaa mieltä, mutta toisilla treffeillä ei vielä olla käyty.

      Syy miksi olen sinkku on se, ettei minulla ole sellaista työtä, harrastusta tai kaveripiiriä jonka kautta naisia tapaisi luonnollisesti. En myöskään ole baari-ihminen joten seuraa on vaikea löytää.

    • Ei löydy ei

      Mulla on niin korkeet vaatimukset.

    • ...............

      Jenkkityyliin en ole sinkku, vaan between relationships. :)

    • Siksi olen sinkku

      Yritän ottaa kontaktia 16-19v neitsytnaisiin. Tämä on aika toivotonta koska melkein kaikki paitsi aivan iljettävän rumat on jo nusaistu moneen kertaan ennen lailista 16 vuoden ikää. Liiallisen lainkuuliaisuuteni takia en ole parisuhteessa haluamani naisen kanssa, ja mikään melkein itseni ikäinen ruma lihava yh ei taatusti kelpaa.

    • Tyytyväinen

      Aina en ole ollut sinkku. On jopa 18 vuoden avioliitto takana. Mutta se on menneisyyttä.

      Sen jälkeen elin erittäin vaikean vaiheen narsistisen naisen kanssa. Saimme kaksi tyttöä aikaiseksi kuitenkin. En kestänyt suhdetta jossa minusta tehtiin olematon, minuuteni vietiin, en ollut mitään.

      Suurin yllätys taisikin olla tälle naiselle, että jaksoinkin taistella lapsistani, neljä vuotta hän torppasi kaikki tapaamiset, silti sainkin lapset lopulta itselleni.

      Olemme nyt eläneet 5 vuotta kolmistaan ja tämä on todella ollut parasta aikaa elämässäni. En kaipaa naista, koska se vain vaatisi mielettömästi säätämistä kaikessa. Odotan lasteni kasvua ja sitten katson, vieläkö minulle joku löytyisi...

    • Mikko mallikas

      Aivan omasta halustani ainakin tällä hetkellä elämässäni. Pettymykset ihmis-suhteisiin nuorempana ovat ajaneet minut tähän asemaan. Tosin voisin ja haluaisin seurustella tai elää parisuhteessa naisen kanssa jos tapaisin sen niinsanotun oikean joka on samalla tasolla kanssani ja mielellään samassa ammatissa. Netistä löytää irtopanoja helposti jos haluaa mutta säädötkään ei jaksa enää kiinostaa samalla tavalla,kun nuorempana,kun alkaa tätä ikää tulla. Harmittaa,kun olen sellaisen asian huomannut,että kaikki parhaimmat naiset ovat aina sormuksellisia olleet. Löytäspä tasokkaan sinkkunaisen joka olisi samassa ammatissa ja ne kemiat kohtaisia meillä ja menisi yksiin :)

    • Anonyymi

      Ei ole mikään ihme, jos saita mies on sinkku.

    • En ole hyvännäköinen, olen jo vanha ja köyhäkin. En saisi sellaisia, joista tykkäisin. On ihan turha edes haaveilla. Nuorenakin olin ihan nössö. Siksi pysyn sinkkuna loppuelämän. 🐺

    • Anonyymi

      Uskon kaikkien oikeastaan pohjimmiltansa inhoavan mua koska olen niin synttinen. Siksi en ole mennyt naimisiin enkä huoriin koskaan

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      81
      1959
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      73
      1236
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      18
      1179
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1104
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      272
      943
    6. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      936
    7. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      49
      894
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      879
    9. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      839
    10. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      213
      829
    Aihe