Tulipa käytyä meikissä

liisapien

Olin meikattavana tässä jokin aika sitten ammattimeikkaajalla juhlia varten. Itse en osaa kovinkaan hyvin meikata ja olen aina ihaillut näitä muuntumisjuttuja, joissa tavallisen näköisestä naisesta meikin avulla paljastuu kaunis kaunotar.
No ihan tätä nyt en tietenkään odottanut omalta kohdaltani, ruma kun olen. Lopputulos oli ok, ehkä hieman olin pettynyt, en mielestäni "muuttunut" mitenkään, mutta eihän tämä mikään muuttumisleikki ollutkaan. Kun en meikattavana koskaan aiemmin ole ollut, niin en tiedä mitä olisi pitänyt odottaa.

Suurempi pettymys tuli sitten kotona, jossa käväisin vielä ennen juhliin lähtöä. Katselin itseäni tarkemmin peilistä ja huomasin hirveät ryppyni silmien alla. Sen olen oppinut ettei ryppyihin pidä ainakaan kovin paljon laittaa meikkivoidetta ja puuteria, jotka vain korostavat niitä. En ollut aiemmin huomannutkaan miten paljon minulla on ryppyjä silmien alla, nyt ne korostuivat aivan ihmeellisesti. Ja juuri olin tullut ammattimeikkaajalta, joka ei ihan halpa ollut. Harmitti vietävästi.

Mikähän meni pieleen, oliko vika minussa vai meikkaajassa. Olisiko pitänyt mainita että hymyillessä tulee ryppyjä silmien alle. Siinä meikatessahan olin ihan totinen ja katsoin sinne minne meikkaja aina käski. Ei huvita uusia meikkejäkään enää ostaa kun en niistä juuri miksikään muutu.

10

1204

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Bubbam

      Kuivat silmänaluset näyttävät tosi helposti ryppyisiltä meikattuna, nuorillakin ihmisillä. Silmänalusihon kosteutus olisi pitänyt hoitaa ensin kunnolla kuntoon. Lisäksi silmien alta puuterointi on tosi tarkkaa hommaa, se pitää hoitaa heti peitevoiteen/valokynän levityksen jälkeen, ettei meikki ehdi kasautua ryppyjen ympärille. Puuterointikäden pitää olla ihan höyhenenkevyt ja kaikenlainen "sutiminen" tekee aika pahaa jälkeä, samoin kuin liian runsas puuterin käyttö. Meikkaajasi ei tainnut olla ihan ammattitaitoisimmasta päästä tällä kertaa..

    • hmmmmmmmmmmmm

      Olin myös meikkauksessa, tilasin ajan suurin toivein ja odotuksin.
      Itse meikkaan lähes joka päivä, ainakin työpäivinä.
      Omaan silmälasit ja miinusta piisaa, tähän juuri toivoinkin jotain vinkkiä jota voisin itse kotona matkia.
      Ehostus jonka sain, oli suuri pettymys.
      Varsinkin olin todella yllättynyt siitä "kevyestä" meikistä, kun siihen ei sitten sitä silmänrajausta tullut lainkaan, ja kulmatkin oli jotenkin kuin jääneet kesken nypityn...

      • juhla-look

        Minulla taas on hyvät kokemukset meikkaja.maskeeraaja-oppilaiden tekemistä juhlameikeistä.He kyselvät tarkkaan mitä haluan ja SANON aina että haluan että juonteet eivät korostu ja haluan nenääni "pienemmäksi".Olen ollut tosi tyytyväinen ja kehuja on tullut..:)


    • subbediduu

      Se nyt vaan on sellainen juttu,että silmien alle on pakko laittaa meikkivoidetta ja puuteria.Jos koko muu naama on tasoitettu,niin näyttäisi todella hölmöltä jos silmien alla ei olisi mitään.Jos on ryppyjä silmien alla,niin sille ei voi tehdä mitään.Paitsi kirurgin veitsellä.Ei me meikkaajat mitään taikureita olla,käyttäkää nyt vähän järkeä.Ja jos meikki ei miellytä,niin siitä voi sanoa paikanpäällä.Lopputulosta kuuluu tarkastella kunnolla peilistä paikanpäällä HETI tekemisen jälkeen.Silloin voi vielä esittää lisätoiveita tai kysymyksiä,esim."haluaisin vahvemman meikin" tai "miksi rypyt korostuvat silmien ympärillä".Daaaaah.....

    • freefefeff

      Minulla on niin kuivat silmänympärykset, että jos laitan niihin ollenkaan puuteria on peli menetetty. Meikki kuitenkin paakkuuntuu päivän mittaan jonkin verran vaikka sen olisi kuinka puuteroinut. Olen ratkaissut ongelman laittamalla kunnon silmänympärysvoiteen päälle pelkästään peitevoiteen ja valokynän. Se saattaa toki hieman liikkua ja kasaantua päivän mittaan, mutta eipä korostu rypyt, kun ongelman voi taputella aina halutessaan sormin pois, koska meikkiä ei ole puuteroitu liikkumattomaksi..

    • mkmömö

      Edellisessä elämässä anoppi kävi ennen häitä meikissä, oli pesukarhun näköinen sen jälkeen. XD

    • kosmetiikkahai

      Ei silmien alle ole pakko laittaa puuteria. Meikkivoidetta ja peiteväriä peittämään tummat silmänaluset tms, mutta puuteri tosiaan vain tekee kuivemman näköiseksi. Puuteri vie pois rasvaisuutta, jota ei silmien alle yleensä tule. Puuteria ei muutenkaan, varsinkaan arkena, tarvitse laittaa kuin otsalle, nenälle ja leukaan, ehkä myös poskile nenän viereen. Poskipäät eivät pahemmin sitä kaipaa, ja ovat monella kuivat muutenkin.
      Ja kannattaa meikkaamisen jälkeen tarkistaa, ettei meikkivoidetta ole jäänyt niihin juonteisiin, pyyhit vaikka vanupuikolla varovasti ylimääräiset pois.

      Kannattaa kysellä esim. tavaratalojen kosmetiikkamerkkien konsulteilta täsmävinkkejä, tai vaikka hyvin meikkaavilta tuttavilta. Saanet kevyemmät vinkit sieltä. Itse olen oppinut lehdistä, Youtubesta (make up tutorial) ja kokeilemalla kotona.

      A ja o on omistaa oikean sävyinen meikkivoide (ei ole ihan helppo löytää), peiteväri (puikko, paletti, nestemäinen - mikä sopii parhaiten iholle), puuteri. Niillä saa jo ihan hyvän pohjan. Sitten ripsiväri, ripsientaivutin (kannatta opetella käyttämään!) ja poskipuna kunnollisella poskipunasiveltimellä. Ehkä joku vaalea helmiäisluomiväri (kermanvärinen vaikka, kunnollisen laatuinen).

      Sitten vain opettelemaan ja juhliin vaikka sitten vain silmämeikki ammattilaiselta, se sen suurimman eron tekee. Ja niissä muuttumisleikeissä naisilla on lähes aina tekoripsiä, se vaikuttaa tosi paljon ulkonäköön.

    • Jos tämä on elämäsi suurin murhe,
      otan osaa.

    • Sananlaskussa.

      Sanotaan,tyhjästä on paha nyhjäistä. Ei meikkaaja ole taikuri,joka voi loihtia rumasta kaunotarta. Rumasta meikkaaja saa vähän siedettävämmän.

    • subbediduu

      Kyllä silmien allekin on pakko laittaa puuteria.Puuterin tehtävä on kiinnittää meikki,jotta se ei lähde valumaan.Jos silmänalusia ei puuteroida,kasaantuu meikkivoide juonteisiin ja näin kuluu illanmittaan kokonaan pois.Uskokaa nyt kerrankin viisaampaa,itselläni on jo 15 vuoden työkokemus alalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Au Pairit Maltalla - Keskustelua !!

      Keskustelua uudesta kaudesta. Täällä kaikki jaksot katsottu kun verot pakko maksaa.. Myyn ulkopuolelle jättäminen oli su
      Tv-sarjat
      254
      2755
    2. Suomalaisia valmistautuneena pakenemaan

      https://yle.fi/a/74-20084635 “Auto on aina tankattuna ja pari laukkua valmiiksi pakattuna, jos tulee äkkilähtö.”
      Maailman menoa
      379
      1807
    3. Mitä ajattelen sinusta

      Että olit erilainen kuin muut ja jollakin kummalla tavalla samanlainen kanssani, vaikka ei tunnetukaan. Sinun kanssa tu
      Ikävä
      66
      1719
    4. Yritin nainen

      Kaikkeni ettei meidän välille syntyisi mitään. Tiesin jo hyvin alussa että sinä olet minun heikko kohta. Lopulta kuitenk
      Ikävä
      88
      1509
    5. Miksi et voi

      Soittaa tai laittaa viestiä
      Ikävä
      113
      1266
    6. Ei kiinnosta idän humpuuki

      Onko kukaan ihminen koskaan hyötynyt idän opeista pätkääkään? Ei ole, uskallan väittää!
      272
      1057
    7. Ikävöin sinua nainen

      Vaikka lopetin yhteydenpidon kokonaan. Ehkä joskus ymmärrät, et se oli ainoa järkevä vaihtoehto. Ei rakkaus lopu siihe
      Ikävä
      43
      958
    8. Ristinryövärin kastamattomuus?

      KASTAMATON RISTINRYÖVÄRI Ristinryövärin pelastumista ilman kastetta on joskus käytetty perusteena sille, ettei kasteell
      Luterilaisuus
      276
      952
    9. Iso ikävä sinua nainen

      Aina vain, ei helpota millään. Ainoa varma helpotus olisi se et oltais yhdessä. Mutta se ei sinulle sovi.
      Ikävä
      31
      815
    10. Käärijä jättäytyy pois illan viisufinaalista

      https://www.is.fi/viihde/art-2000010420075.html Voi voi sentään! Kuka nyt Suomen pisteet jakaa. Tosi pölvästiä käytöstä
      Maailman menoa
      97
      800
    Aihe