en kiinnostu miehistä, onko kellään viisaita sanoja avuksi

without you

Hei!

Olisiko jollain täällä hyvää elämänviisautta pulmaan seuraavaan:

Olen pian 29-vuotias nainen ja en ole koskaan seurustellut kunnolla..Tapaillut olen paria miestä, mutta en sen kummempaa. Kiinnostun vastaan tulevista miehistä aivan äärimmäisen harvoin. Moni mies on tosi mukava ja hauskaa juttua piisaa, mutta en vain syty heistä.

Tuntuu kurjalta sanoa tämä ääneen, mutta harvan ulkonäkö sytyttää mua. En kuitenkaan pidä ihmisiä rumina, en vain löydä monenkaan miehen ulkonäöstään jotain sellaista "särmää" mikä saisi mut syttymään...

Ja voisin luetella tähän vaikka kuinka monta julkkismiestä, joita naiset yleisesti pitävät komeina ja hotteina....mutta mä en syttyisi niistäkään miehistä. Muutama poikkeus julkkiksissakin ehkä on....esim. Bruce Willis, toki jos olisi nuorempi saattaisi olla makuuni....myös Josh hartnett tietyllä tavalla stailattuna...

mutta kyllä niitä ulkoisesti "sytyttäviä" miehiä tietysti aina välillä näkee harrastuksissa ja kaupungilla, mutta luulempa että suurin osa mieleisistäni miehistä alkaa olla jo tässä iässä perheellisiä onnellisesti varattuja miehiä.

Tuntuu vaan niin jotenkin tyhjältä, kuin olisin jäänyt yksin tuuliselle sateiselle rannalle...näen kuinka tässä elämässä kädessäni oleva matkalippu ei kelvannut yhteenkään lähtevään laivaan...

Ja olen panostanut paljon rahaa ulkonäköönikin. Pukeudun nätisti ja laittaudun aina uloslähtiessäni, hiukset on pitkät ja vaaleat ja vartaloni on urheilullinen. Olen vakituisessa työssä ja akateemisesti koulutettu....tyylini on muotoutunut tässä vuosien varrella trendikkään urheilulliseksi, ja usein miehet kehuvat mua kauniiksi ja mukavaksi. Silti olen todella epävarma ulkonäköni suhteen (ollut sitä aina) ja menossa ehkä myös kauneusleikkaukseen tässä jossain vaiheessa, että saisin paremman itsetunnon....

Olisi vain niin ihana löytää rinnalle omaa silmää miellyttävä söpö nallekarhu, jolle voisin keitelle aamukahveja ja leipoa pullaa.

Mutta....aika pahalta näyttää..

Kauniita unia kaikille ja olkoon jokaisen huominen täynnä rakkautta :)

36

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mies1985

      Olet siis kuten muutkin naiset...NEXT!

    • ...................

      Kyökkipsykologina sanoisin, että jokin estää sinua ihastumasta ja rakastumasta. Yrität, mutta et ehkä kuitenkaan sisimmässäsi syystä tai toisesta halua kiintyä kehenkään. Sama kuin sitoutumiskammo, mutta et ilmeisesti päästä edes niin lähelle.

      • Shao Kahn

        WOMAN Wins!......MINISEXUALITY!


    • listen to your heart

      Vaikutat tosi ulkonäkökeskeiseltä... No, sitähän tää nykyaika painottaa.
      Itse olen aina arvostanut enemmän sydäntä ja sydämellä elämistä ja se on ainakin omalla kohdallani johtanut aitoon rakkauteen.

      http://www.youtube.com/watch?v=3tgmXgTp6f8

    • 18+1

      "Tuntuu vaan niin jotenkin tyhjältä, kuin olisin jäänyt yksin tuuliselle sateiselle rannalle...näen kuinka tässä elämässä kädessäni oleva matkalippu ei kelvannut yhteenkään lähtevään laivaan..."

      Muuten hyvä vertauskuva, mutta kirjoittamastasi päätelle olet kyllä itse itsesi kahlinut siihen rantaan vaikka olisi monia laivoja, jotka ottaisi sinut kyytiin.

      Eikä se itsetunto siellä kirurgin veitsen alla parane, tulet vaan entistä riippuvaisemmaksi siitä ulkokuoren "täydellisyydestä".

    • with you

      Älä nyt vaan mene kauneusleikkaukseen. Se maksaa paljon, on täysin tarpeeton terveysriski ja luultavasti muuttaisi ulkonäköäsi vain huonompaan suuntaan.

      Yritä tavata enemmän miehiä. Ota päättäväisesti selvää mukavannäköisistä, että ovatko ne oikeasti varattuja. Ehkä voisit ihastua myös jonkin miehen luonteeseen ja ajatuksiin vaikka tämä ei olisikaan ehkä ulkonäöltään niin särmikäs.

    • onnellinen mies

      Luulen että ongelmasi on se että et rakasta itseäsi. Silloin mikään ei riitä muissakaan.

      • Komia miäs

        Miten itseä voi rakastaa? Eikö rakastamiseen tarvita aina toinen osapuoli?


    • Voisin sanoa melkein samat sanat, sp:let vaan käännettynä toisin päin. Niin ja ikääkin on saman verran vielä tänä vuonna. Tosi on se että aika harva nainen muakaan ulkonäöllisesti miellyttää ja sillonku noin on niin erittäin suurella todennäköisyydellä on varattu taikka ei ole kiinnostunut musta.

      "Tuntuu vaan niin jotenkin tyhjältä, kuin olisin jäänyt yksin tuuliselle sateiselle rannalle...näen kuinka tässä elämässä kädessäni oleva matkalippu ei kelvannut yhteenkään lähtevään laivaan..."
      Noin se tuntuu... oon samaa mieltä.

      • Hyvä ihminen

        "Tuntuu vaan niin jotenkin tyhjältä, kuin olisin jäänyt yksin tuuliselle sateiselle rannalle...näen kuinka tässä elämässä kädessäni oleva matkalippu ei kelvannut yhteenkään lähtevään laivaan..."
        Noin se tuntuu... oon samaa mieltä."

        Tuttu tunne! Vähän kuin juna olisi jättänyt autiolle asemalle jossa vain tuuliviiri vinkuu tuulen uiveltaessa pitkin yksinäisen miehen kasvoja.


    • Jeunas från Skeune

      Keskity enemmän siihen, miten miehen kanssa synkkaa, kuin sytyttävään ulkonäköön. Ei me miehetkään seukata supermallien kanssa.

      Kannattaa ehkä myös kaivella enemmän positiivisia asioita miesten ulkonäöstä myös. Eli sen sijaan että "ei sen poskipäätkään ole oikein aristokraattiset, hmph" keskittyy positiivisiin piirteisiin. Television, leffojen ja mainonnan aikakaudella me ollaan kaikki niin kyllästetty hyvännäköisten ihmisten kuvilla, että mikään ei meinaa tuntua enää miltään.

    • Jaahas,

      vai pitäisi lausua "viisaita sanoja", usein tällä palstalla saa vain p*aa niskaan :/
      Lue alustukseksi ohesta tuo "kun ei viitsi edes yrittää"-ketju, vaikka Sulla on vähän eri tilanne. Kai tuo "kemismi" myös, vilkuilin päältä päin.

      Lienee niin, että kun on periaatteessa itsellinen persoona ja kaikki hyvin, on koulutusta ja työtä ja kaikkee niin ei siihen vierelleen ketään tumpulaa ja ylläpidettävää haluaisi, vaan kumppanin soisi tuovan jotain lisäarvoa olemiseensa, se on sinänsä luonnollista. Toisaalta taidat olla suht altis ottamaan vaikutteita nykymaailman viihdeteollisuudesta, ja se aiheuttaa Sulle todellisuudessa katteettomien mielikuvien rakentelua. Pehmonalle kotona odottamassa, kun saavut kenties kuivakkaasta työstä kotiin :-)
      Kauneusleikkauksista: Sulle potentiaalisten miesten katsannossa asialla ei liene oleellista merkitystä; arvioi vain tilannetta pelkästään itsesi kannalta.

      Mistä muuten arvioit askartelusi itsetuntosi kanssa johtuvan? Peritystä luonteesta (pedanttinen, muita miellyttämään pyrkivä ns.hyvä työntekijä, et oikein riitä itsellesi,..), kouluiän kiusaaminen, joku mielikuvastandardista poikkeama ulkonäössä, yms... Jokaisella on tieten historiansa, jonka kanssa lopultakin on jollain tapaa elettävä. Sulla ns.älyminän ja tunneminän saumakohdassa kaiketi jokin hiertää, mutta johon huolimatta "ei-niin-suppeastakaan" aloituksesta ei ihan pääse kiinni. Valaise halutessasi. Tällaista köksäsykolokiaa... :)

    • ....

      Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että jos oletkin lesbo? Kyllä heitäkin on.

    • without you

      No pari hyvää ajatusta täältä löytyi, tuo itsensä rakastaminen ja se että jokin sisimmässäni estää mua kiintymästä muihin...

      Olen mielestäni mukava ja ystävällinen, empaattinen jne hyvä ystävä, mutta todella epävarma ulkonäöstäni...eli tiedän sen kyllä että en "rakasta itseäni", enkä jotenkin usko, että kukaan muukaan voisi rakastaa mua (koska näytän tällaiselta).

      Kehuja kuulen kyllä miehiltä, mutta en voi ottaa niitä vastaan oikeasti. Ajattelen usein, että noi tuo nyt on tuollaista läppää...olen tyhmä jos uskon kommentit, parempi vaan mennä vaikka naisten vessaan peilin eteen, katsoa omaa peilikuvaa ja luetella mielessä itselle se itseinhoketju jonka lausun itselleni joka päivä useasti (olet ruma, rumat silmät, ruma nenä, typerän näköinen, rumat posket, ruma leuka, ruma nainen)...

      Ja tiedän kyllä että kukaan mies tässä maailmassa ei voi pysäyttää tuota "levyä" jota luettelen mielessäni itselleni....ei kai se pysähdy koskaan, olen toistanut tuota litaniaa itselleni jostain 12 vuotiaasta asti ja olen kuitenkin nyt jo pian 29... :)


      Mikään ei elämässä ole niin sekavaa kuin ihmisen mieli

      • dmgndg,dmf

        Ei koskaan kannata luetella mitään noin negatiivisia itselleen. Keskity ihan kokeeksi pelkästään niihin hyviin puoliisi, ulkonäössäkin. Ei ne miehet kuitenkaan sänkyvonkaustakaan mielestään ihan rumille naisille harrasta.


      • -

        Kuulostaa tutulta. Tervetuloa palstalle. Kirjoittele pikkuhousuistasi kivoja juttuja tälle palstalle, niin viimeistään ensi keväänä sulla on treffitarjouksia jonoksi asti.


    • Medbörjare

      Ilmeisesti kuvittelet, että sinun on oltava täydellinen kelvataksesi rakastetuksi?

      Eivät ihmiset etsi ketään täydellistä, vaan jotakuta riittävän samankaltaista. Jokainen aikuinen ihminen ymmärtää oman viallisuutensa ja epätäydeliisyytensä. Ja toivotttavasti loppujen lopuksi oppii hyväksymään sen. Kaikissa on joku vika, ellei ulkonäossä niin sitten ainakin korvien välissä. Luovu täydellisyyden illuusiostasi hyvä ystävä!

      Ihmiset rakastavat ihmisiä, jotka rakastavat itseään. Sinun on opittava rakastamaan itseäsi, sitä mitä olet, vaikka se on epätäydellinen. Sillä se on juuri sitä, mitä joku toinen on etsimässä. Kaltaistaan.

    • ~c~

      Ei sussa mitään vikaa ole. Et kiinnostu miehistä, koska kukaan ei ole sua vielä vietellyt. Tällaisten ongelmien takia meillä on maailmassa pelimiehiä.

    • Voi hyvä

      tavaton, podet nyt jumitustautia, samaa kuin kanssasiskosi tuossa kantsiiko edes yrittääkään -ketjussa tai kuin pahainen atm-kakara, sori vaan. Ikuinen mantrasi hoku hapattaa sut vähitellen omaan liemeesi jos samaa linjaa jatkat.
      Toisaalta älyllisenä tyyppinä eikö tuosta "sekavasta mielestä" järjen käytällä voisi selvitä, koska et oikeasti mikään luuseri ole. Unohda prinsessasadut hetkeksi, niiden onnellisuus sellaisenaan tosielämään tuotuna on harhaa. Jämpti on niin.

      • ...

        Mitä huonoa on siinä, että ei kiinnostu joka toisesta vastaantulevasta miehestä "siinä mielessä"? Tarvitsee löytää vain se yksi sopiva, ja sitten vasta hyvä onkin kun muut miehet eivät herätä väärää mielenkiintoa. Odota sitä oikeaa ilman turhia ja haitallisia kuvioita siinä välissä. Kun ikää ja elämänkokemusta karttuu, niin itsetunto-ongelmatkin alkavat helpottaa, ja sitten on tulevassa parisuhteessakin mukavampaa.


      • ami es
        ... kirjoitti:

        Mitä huonoa on siinä, että ei kiinnostu joka toisesta vastaantulevasta miehestä "siinä mielessä"? Tarvitsee löytää vain se yksi sopiva, ja sitten vasta hyvä onkin kun muut miehet eivät herätä väärää mielenkiintoa. Odota sitä oikeaa ilman turhia ja haitallisia kuvioita siinä välissä. Kun ikää ja elämänkokemusta karttuu, niin itsetunto-ongelmatkin alkavat helpottaa, ja sitten on tulevassa parisuhteessakin mukavampaa.

        NIin, ongelma ei liene varsinaisesti siinä, mitä aloitus näennäisesti kertoo, vaan jos usko itseen tunnepuolella on hauraalla pohjalla, niin aloittajan kuvaus on seuraus ongelmasta; "..en usko että kukaan voisi rakastaa mua.." hän sanoo.

        Joskus nainen haluaisi, että olisi ainutlaatuinen miehelleen *fyysisenä olentona*, kuivakkaasti ottaen eihän siinä ole järkeä, koska vastaavia olentoja näin katsoen löytyy kadut täynnänsä :/ epäromanttisesti sanottu, mutta joskus realismi selkeyttää. Ainutlaatuisuus tulee persoonasta kokonaisuudessaan, siihen tulee uskoa ja ikäkin siihen auttaa. Nykymedia hömppineen ruokkii hörhelöajatuksia.


    • JennaJameson

      Ihannemiehen malli amerikkalaisesta viihdeteollisuudesta ja sieltäkin valikoiden rankasti. Ei hyvää päivää! Tunnetko Willisin ja Hartnettin ihan henkilökohtaisesti vai roolihahmojen kautta.

      • ......

        Aloittaja siis katselee itseään peilistä ja hokee, että "olen ruma, huono, en kelpaa, en kelpaa" ja samalla pähkäilee, että Bruce Willis nuorempana vois kelvata tai Josh Hartnett tietyllä tavalla stailattuna.


    • Tukehdun

      Luin pitkästä aikaa tämän pari vuotta sitten kirjoittamani tekstin. Aikaa on kulunut, mutta Mikään ei ole toisin, mitä nyt yhdessä kauneusleikkauksessa olen käynyt ja suunnittelen seuraavia.

      Kaikki on elämässäni muuten todella hyvin, on paljon ystäviä ja kavereita, on työ josta tykkään paljon, on ihyvät tulot, on kiva koti, on harrastuksia, on fyysisesti erinomaisessa kunnossa (urheilullinen treenattu naisellinen vartalo), mutta sisälläni on niin tyhjä olo....ja olen muiden mielestä aina iloinen, aurinkoinen ja positiivinen.

      Muassa on kuitenkin kaksi puolta. Se puoli jonka kaikki tuntevat, se positiivinen minä. Kun olen ihmisten seurassa olen oikeastikin iloinen, muita kannustava, se "hyväenerginen" minä. Tyhjyys joka sisälläni nakertaa mua hajalle, hellittää otettaan kun olen töissä, harrastuksissa tai ystävien seurassa. Mutta kun olen yksi, niin sisälläni vellova tyhjyys ja tuska repii mua palasiksi, vuosi vuoden jälkeen voimakkaammin...

      Yksin ollessani tajuan kuinka elämäni valuu ohi, enkä voi tehdä mitään sitä estääkseni...Olen kuin lukittuna lasisessa akvaariossa. Täysin yksin. Voin vain katsella päivästä päivään ja vuodesta toiseen kuinka muiden ihmisten elämään lipuu vuosien aikana ihmisiä. Osa saa kumppanin pidemmäksi aikaa ja voi perustaa perheen. Osa taas tapailee hetken yhtä, sitten taas toista. Mä en voi osallistua tuohon normaaliin elämään. Mua ei kukaan voi rakastaa.

      Kuinka moni nainen joutuu leikkauttamaan ulkonäköään, että voisi olla rakastamisen arvoinen? Ei kukaan paitsi minä.

      Muut naiset on luonnostaan sen näköisiä että heitä voi rakastaa, mutta mä en. Mä olen likainen ja ruma ja yksin lasisessa arkussa vailla elämää. Vailla elämän suurinta sisältöä; vailla rakkautta.

      Jos tuntisin jonkun ihmisen joka olisi tarpeeksi hullu ampumaan mut, pyytäisin painamaan piipun mun otsaani, sulkisin silmäni ja sanoisin "nyt". Olisin vapaa.

      Mun pahin painajainen on se, että vielä 35-vuotiaana viiden vuoden päästä olen yksin. Jos olen niin. Sitten tapan itseni. Elämässä ei ole mitään järkeä yksin.

      • xxxxxxx

        Onko sulla halua kuulla rehellistä mielipidettä ulkonäöstäsi, jos laitat mulle kuvasi sähkikseen??. Mulla ei ole ainakaan mitään syytä puhua paskaa siitä asiasta.
        Oon kanssa ikisinkku ja vähän samaa vikaa, että hyvin harva nainen sytyttää sillain vakavasti otettavasti. Mutta mulla ei ole mitään halua tappaa itseäni tulevaisuudessakaan. On tiettyjä juttuja elämässä, jotka saa jaksamaan.


      • totuuden torvi

        Tosi vaikea sääliä noin pinnallista naista. Yritin kyllä mutta epäonnistuin.


      • Tukehdun
        xxxxxxx kirjoitti:

        Onko sulla halua kuulla rehellistä mielipidettä ulkonäöstäsi, jos laitat mulle kuvasi sähkikseen??. Mulla ei ole ainakaan mitään syytä puhua paskaa siitä asiasta.
        Oon kanssa ikisinkku ja vähän samaa vikaa, että hyvin harva nainen sytyttää sillain vakavasti otettavasti. Mutta mulla ei ole mitään halua tappaa itseäni tulevaisuudessakaan. On tiettyjä juttuja elämässä, jotka saa jaksamaan.

        Tiedän että asteikolla 4-10 mun ulkonäköni ( naama) on joku 7, vartalo on varmaan joku 9. Eikä sun mielipide suuntaan tai toiseen muuta tätä mun tilannetta. Kiitos vaan.

        Mä saatan näyttää esim. Valokuvissa tosi kauniilta, mutta ne ei oo se miltä oikeasti näytän. Ja baarissa laittautuneena useatkin miehet tutut ja tuntemattomat, myös portsarit saattaa illan aikana tulla sanomaan, että näytän kauniilta. Tietty se imartelee, mutta tiedän ettei se ole totta.

        Se miltä oikeast näyttää on se kun tulee suihkusta hiukset litteinä pitkin päätä ja ilman meikkiä. Silloin Klonkkukin näyttää kauniilta verrattuna muhun.

        Se että joskus seurustelisin ja saisin perheen on yhtä todennäköistä kuin että dinosaurus kävelisi huomenna Hämeentiellä.


      • jooeikuulusulle
        Tukehdun kirjoitti:

        Tiedän että asteikolla 4-10 mun ulkonäköni ( naama) on joku 7, vartalo on varmaan joku 9. Eikä sun mielipide suuntaan tai toiseen muuta tätä mun tilannetta. Kiitos vaan.

        Mä saatan näyttää esim. Valokuvissa tosi kauniilta, mutta ne ei oo se miltä oikeasti näytän. Ja baarissa laittautuneena useatkin miehet tutut ja tuntemattomat, myös portsarit saattaa illan aikana tulla sanomaan, että näytän kauniilta. Tietty se imartelee, mutta tiedän ettei se ole totta.

        Se miltä oikeast näyttää on se kun tulee suihkusta hiukset litteinä pitkin päätä ja ilman meikkiä. Silloin Klonkkukin näyttää kauniilta verrattuna muhun.

        Se että joskus seurustelisin ja saisin perheen on yhtä todennäköistä kuin että dinosaurus kävelisi huomenna Hämeentiellä.

        Mulla on tuhkaa, jota voisit ripotella päällesi ja oikein kieriskellä siinä.


    • mies 28v

      Niin, ikävä kyllä nyky yhteiskunta painottaa kaikkea ulkoista kuten kaneutta, koulutusta, rahaa, kavereita yms.Mutta, ikävä kyllä se ei riitä ihmiselle.Jotta olisit tasapainossa, sinun pitää olla sinut itsesi kanssa.Sitten kun monet ihmiset eivät tuohon kykene, alkavat he juosta pääkolmantena jalka vaikka missä kissan ristiäisissä jotta saisivat ahdistavan olon sisältään painettua pois.Aina kun nämä ihmiset jäävät yksin, palaa ahdistus.Ainut millä tuosta voi päästä yli on käsitellä nämä asiat.On ne miten tuskallisia tahansa, se on ainut keino.

      Sinun kohdallasi tuo asia on itsesi rakastaminen, sisältä päin.Opettelen ymmärtämään että sinun luonteesasi on hyvää mm. iloisuus ja puheliaisuus kuten tuolla mainitsit.Sinä, olet hyvä ihminen sellaisena kuin olet.Ei siihen tarvita kauneusleikauksia tai erityisen urheilullista vartaloa.Olet hyvä sellaisena kuin olet.

      Ja kun olet tuon oppinut, opettele huomaamaan miehissä luonteen piirteitä, jotka viehättävät sinua.Opettele siis arvostamaan muutakin kuin ulkoisia arvoja.
      Ihminen kun vanhenee joka tapauksessa ja se mikä siitä jää jäljelle, sisäinen kauneus joka meistä jokaisesta löytyy.

      Ja jos tilanteesi menee oikein ahdistavaksi, kanattaa käydä purkamassa jossain ammattilaisella sydäntä.Puhuminen, kun on myös osa asioiden käsittelyä ja erittäin terapeuttista.

      • Tukehdun

        Kiitos vaan kannustavista sanoista, mutta jos olisin (sisäisesti varmaan olenkin) tarpeeksi kaunis rakastettavaksi, niin varmasti joku olisi mua jo vuosien varrella rakastanut. Olen paljon paljon paljon rumempi kuin muut naiset.


    • mies 86

      Eli toisin sanoen oma olemuksesi hipoo täydellisyyttä joten kumppanisikin kuuluu olla joku Jare Tiihosen tai Bruce Willisin kopio. No ei ihme jos ei tärppää jos tavoitteena on saada seitsemän oikein kumppaninvalinnassa.

      • Tukehdun

        Enkö nimenomaan kuvaillut tuossa yllä olevani muita naisia rumempi. Mä joudun käydä kauneusleikkauksista että olisin samalla viivalla muiden naisten kanssa.

        Muut on luonnostaan kauniita, söpöjä ja ihania. Semmoisia naisia jotka voi seurustella. Mä en voi. Ja syy on se että olen kasvoista äärettömän viallinen. Kaikki mahdolliset kauneusvirheet mitä kuvitella voi on mulla kasvoissa.

        Jos en tuntisi kipua, niin repäisin kasvoni irti päästäni tai viiltelisin veitsellä kasvoni näkymättömiin. Kun katson peiliin näen hirviön. Ja vaikka kuka mulle väittää, että liioittelen, valehtelee. Tiedän että ihmisten sanat on valhetta, koska jos näyttäisin normaalilta, niin mua olisi joku jo vuosien varrella rakastanut.

        Eli pidänkö siis itseäni täydellisen näköisenä?


      • xxxxxxx
        Tukehdun kirjoitti:

        Enkö nimenomaan kuvaillut tuossa yllä olevani muita naisia rumempi. Mä joudun käydä kauneusleikkauksista että olisin samalla viivalla muiden naisten kanssa.

        Muut on luonnostaan kauniita, söpöjä ja ihania. Semmoisia naisia jotka voi seurustella. Mä en voi. Ja syy on se että olen kasvoista äärettömän viallinen. Kaikki mahdolliset kauneusvirheet mitä kuvitella voi on mulla kasvoissa.

        Jos en tuntisi kipua, niin repäisin kasvoni irti päästäni tai viiltelisin veitsellä kasvoni näkymättömiin. Kun katson peiliin näen hirviön. Ja vaikka kuka mulle väittää, että liioittelen, valehtelee. Tiedän että ihmisten sanat on valhetta, koska jos näyttäisin normaalilta, niin mua olisi joku jo vuosien varrella rakastanut.

        Eli pidänkö siis itseäni täydellisen näköisenä?

        Ja mulle just sanoit, että naama on joku 7. Eikös se tuota tasoa ole lähes kaikilla.
        Jessica alba oli mielestäni nuorena 10. Tähän ei ihan kaikki suomi muijat taida yltää.
        Miten mä luulen, et sua tarttis vaan tuupata kyrvällä oikeen kunnolla?? Siltä vaikuttaa.


    • nro 1

      ymmärrän kyllä sinua oikein hyvin tosi ikävää että et ole nähnyt minua kun näkisit kyllä sydämmesi tietäisi heti löysin mieheni enkä koskaan enään muita miehiä tarvitsekkaan /halua ongelmana vain on kaikki muutkin naiset haluavat minut ainoaksi miehekseen ja miehet tietävät tuollainen haluaisin olla itsekkin tuollainen on mies ja hän itse tietää olevansa miäs

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä haluun vaa oikeesti kuulla

      Että sulla on kaikki hyvin. Ihan oikeasti haluan. Ehkä meitä ei sit ollu tarkotettu yhteen, mut oot mulle äärettömän tär
      Ikävä
      83
      2060
    2. Olisikin se meidän tapaaminen jo liian jännää

      Näin pitkän ajan jälkeen.
      Ikävä
      76
      1291
    3. Mitä tapahtunut?

      Ken tietää mitä viitostiellä betonin kohilla käynyt punaisen auton kanssa?
      Suomussalmi
      21
      1257
    4. Melko hyvin tunnen jo hänet

      Hän ei ole sopiva. Jotain hyvää tässä palstan seuraamisessa on ollut. Omien ajatusten ja tunteiden jäsentämisen lisäksi
      Ikävä
      85
      1114
    5. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      275
      1002
    6. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      50
      963
    7. Ikävöin kyllä

      En voi ottaa nyt yhteyttä, joten puran tänne järjetöntä ikävääni. Tunteeni sinua kohtaan ovat valtaisat.
      Ikävä
      33
      956
    8. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      62
      919
    9. Hesari tunnustaa että Ukraina on häviämässä sodan - Suomen poliittinen eliitti housut kintuissa

      Oliko aivan pakko sitoutua politiikkaan jossa pumpattiin älyttömät summat rahaa Kankkulan Kaivoon eli Kiovan natseille?
      Maailman menoa
      215
      864
    10. Tiedätkö sinä

      Miten lähellä tänään oli että olisin pyytänyt sua treffaamaan. Olin täysin valmistunut siihen, mutta en löytänyt sinua t
      Ikävä
      19
      859
    Aihe