Keskustelu yhteys?

Vihan Voima

Olen johtanut kansainväliset TEISTINEN saatanan palvonta järjästö huom!! YHÄ jäsen! Onko silti mahdollisuus saada KESKUSTELU yhteys HIGH LEVEL jehovan todistajat kanssa? Ehkä paneeli keskustelut satanismi VS jehovan todistus EI voi tietää?? Se on TEIDÄN päästä kiinni!!

14

303

  Vastaukset

  • Ei ASIALLISET yhteys otto pyynnöt?? Ehkä kiinnostunut JT prospect member ohi suun? EI voi tietää??! Kyseessä naaman pelastus operaatio VAATIMUKSET huom!! VAIN:

   1. AVOIN tilaisuus (yleisö access)
   2. KESKUSTELU ei KUUNTELU tilaisuus
   3. kahvi tarjoilu

   Valmistellut Legion edustus puheet on!!

   • Voisiko ylläpitäjä sanoa reilusti että mikä mättää kun pitää taas poistaa kommenttini?? En tällä kertaa maininnut edes aloittajan etunimeä.


   • "JT prospect membe"

    ?? Mikä tuollainen on


  • Aaa.. uskollinen palvelijani .. öö ööö öö... mikähän se nimesi nyt taas olikaan....
   Noh, samapa tuo.
   Saatanan palvojat ovat siitä mukavaa porukkaa, että kun he tulevat rajan tälle puolen he ylistävät minua päivin ja öin. Pääjohtaja välillä nostelee kulmakarvojaan tuota jatkuvaa heil-huutelua kuullessaan ja joudunkin usein kertomaan, että en anna sen häiritä työntekoa.
   Joskus joku onneton kyselee saisiko sielunsa takaisin ja mihin hintaan. Yleensä olemme sitten sopineet tietystä aikamäärästä , jotka he ensin palvelevat hiiliä lapioimassa (olenko muuten kertonut siitä, miten itsekin kerran jouduin sinne? huh...), pitääkseen helvetin tulta yllä. Aikanaan he sitten siirtyvät ns. taivaallisiin osastoihin, mutta toiset kyllä palaavat välillä takaisin osastoillemme työskentelemään.
   Voi kuulkaa, meillä on niin mukavaa kaikilla siellä tois'puol rajaa, kaikki kannamme kortemme kekoon tehdäksemme asiat sujuvasti toimiviksi kuten Pääjohtaja haluaa.

  • Voisiko joku Kotkassa (Allintie vai mikä se oli) päin vaikuttava todistaja kertoa onko ensi sunnuntaiksi tulossa saatanan palvoja paikalle. Epäilen näet vahvasti, että ohjelmaa ei muuteta.

  • Aloittaja voi toki keskustella täälläkin haluamistaan aiheista, vaikka palstalla ei juuri todistajia ole.
   Samalla hän voi todistaa olevansa muutakin kuin virtuaalilarppaaja.

  • Noh? Mistä aloittaja ajatteli keskustelevansa todistajien kanssa?

   Voin heittää tähän ei-todistajana, että saatana on mielikuvitusolento siinä missä jumalakin, joten saatananpalvojat ovat vain yhden sortin uskovia.

   • "Mistä aloittaja ajatteli keskustelevansa todistajien kanssa?"

    Varmaankin "voimakasveista" hänen edellisistä viesteistä päätellen.


  • Taisi mennä sunnuntain aikaraja naamanpelastuksessa ohi?

  • Aikaraja meni umpeen aikaa sitten ja kommentointi on vaiennut täysin. Kun noin uhoaa, luulisi edes yrittävän jotain . . .

  Ketjusta on poistettu 15 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

   Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
   Maailman menoa
   349
   8339
  2. Sofia ja Stefan, niin suloisia yhdessä

   Stefan ja Sofia kävivät yhdessä kuntosalilla ja Stefan ylpeänä kuvasi rakastaan. Mahtaa olla Stefanille helpotus, kun voi olla julkisilla paikoilla na
   Kotimaiset julkkisjuorut
   120
   3413
  3. Sofia oli astiaostoksilla

   Vähänkö söpöä, kun oli ihastelemassa astioita kaupassa. Minusta hän on niin symppis ja luulisin, että osaa iloita monista asioista aidosti. Onhan Bam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   87
   1641
  4. Loiseläjä Sofia

   kuvailee itseään Martiinan vanhassa asunnossa jossa Martiinan ostamia mattoja, kylpyammekoriste yms. Eikö tolla moukalla ole MITÄÄÄN suhteellisuudenta
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1081