Prokim

Rehellinen ostaja

Onkos muilla kokemuksia ko. puljusta? Todellinen huijari. Ostin auton josta unohtui kertoa että aika paljon osia vaihdettu (kolaroitu siis) ja muunmuassa ilmastointi poistettu. Palasin asiaan asiallisesti ja vastaus oli että "luuleksä saatana et näil on joku takuu, ei kiinnosta" Kiertäkää kaukaa.

22

1018

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 27

      Sitä saa mitä tilaa, eli kun ostaa 1000-2000€ auton, on se sitten mitä se on..
      Itse olen ostanut oman peltilehmäni heiltä.
      Ja korjauttanut tähän saakka myöskin, mutta en enää, kun eivät 3 kerrallakaan saaneet yhtä pientä vikaa korjattua ja isompaa vikaa eivät suostuneet korjaamaan, kun "eivät saa osia", eli jos ei osaa saa Motonetistä, ei sitä sitten mistään muualtakaan haeta..

      Tattarisuolta löytyy autolääkäri, virolainen pulju, joka tuo kaikki varaosansakin virosta. Korjaaminen kestää pitkään, mutta on uskomattoman halpaa ja homma todellakin toimii

      • Ei hyvä

        Juu ymmärrän jos auto hajoaa mutta että myydään auto virheellisillä tiedoilla niin se on petos. Hinta ei merkitse siinä mitään. Taitaa muutenkin kyseisen firman toiminnasta olla huonoa palautetta.


    • Rehti ihmettelijä

      Puretaanpas avaustasi hieman.
      Ensin; Mikä automerkki ja -malli, vuosimalli, ajomäärä? Hinta jonka maksoit?

      1)
      Ostitko auton ilmastoinnilla? Oliko ilmoitettu "ilmastointi"?
      Jos ostit, niin tarkastitko että autossa sellainen myös on ja että se toimii?

      2)
      Mitä osia oli vaihdettu?
      Mistä osaat nyt kertoa, että auto on kolaroitu?
      Tarkistitko auton asiapaperit ennen ostopäätöstä?

      3)
      Luulitko, että ostamassasi autossa olisi takuu?
      Jos luulit, niin mistä syystä niin luulit?

      En tunne autoliikettä josta nyt puhe, itseasiassa parempi vaan jos kiertää monikin ja kaukaa... ei penniäkään minulla kiinni.
      Näihin tarkennuksiin kuitenkin vastaus aloittajalta, kiitos.

      • Voi voi

        Jos autossa ilmoitetaan olevan ilmastointi, niin ei asiakas voi olettaa, että se on mahdollisen toimimattomuuden sijaan poistettu kokonaan.

        Katsokaa ihmiset, missä tämä liike sijaitsee. Katsokaa sen pihapiiriä ja siellä olevia autoja. Henkilökunnasta en voi sanoa mitään, kun en ole koskaan tavannut.


    • Lue ilmoitus

      Jos ilmastointia ei ole ilmoituksessa mainittu, niin asiassa ei ole mitään epäselvää.

      • Kesäauto

        Ilmoituksessa oli mainittu ilmastointi, joten siinä ei epäselvää. Nykyisin kyseinen jobbari taitaa myydä muiden kautta autoja kun omasta toiminnasta on hieman huonoa julkisuutta...ja yritystiedoissakin on vaikka mitä toimialoja eli todellinen moniosaaja kyseessä. :D Kyllä meitä riittää joka junaan.


      • Prokim on autoliike
        Kesäauto kirjoitti:

        Ilmoituksessa oli mainittu ilmastointi, joten siinä ei epäselvää. Nykyisin kyseinen jobbari taitaa myydä muiden kautta autoja kun omasta toiminnasta on hieman huonoa julkisuutta...ja yritystiedoissakin on vaikka mitä toimialoja eli todellinen moniosaaja kyseessä. :D Kyllä meitä riittää joka junaan.

        Jobbari on aina pimeää kauppaa tekevä yksityishenkilö. Jobbarilla ei ole koskaan minkäänlaista yritystä/liikettä. Koska jobbari jättää myyntivoittojen verot maksamatta, hän syyllistyy veropetoksiin. Näin ollen jobbari on rikollinen.


    • Mrauto

      Autolääkäri ei ole kovinkaan ammattitaitoinen paikka.
      Osien tulo kestää pari viikkoa. Auto haisee sisältä paskasille haalareille seuraavan 2viikkoa. Minulta vaadittiin 600€ ylimääräistä kun tulin noutamaan autoani, vaikka oli kirjallinen sopimus huolto hinnoista, olivat kuulemma laskeneet osien hinnan väärin.

      Jälkikäteen pyydetyssä kuitissa oli kumminkin aivan eri hinnat.
      Palvelu on tylyä, vika diagnoosit annetaan aivan päin persettä..

      Varokaa....älä huolata autoasi siellä, tai ostako varaosia...

    • kauppapoika

      Ei ole vaikea arvata että suurin osa Prokimin autoista tulee lähiseudun merkkiliikkeistä sillä kuvat on otettu jo niiden pihassa (eli ilmeisesti autoja ei pestä ennen myyntiä?)

      Kun katsoo myynti-ilmoitusten kuvia niin ainakin Autokeskus Konalan, Autokeskus Olarin, Autokeskus Olarinluoma, Länsiauto Espoon ja Delta Espoon pihat näkyvät niissä

    • fnjdk

      mahtaisko tuolta saada auton omarahoituksella

    • kauppapoika

      Sitä ME emme tiedä, käy liikkeessä kysymässä

    • mallivuosi
    • miess33

      Kiertäkää kyseinen pulju kaukaa! Henkilökunta todella epäystävällistä ja junttimaista. Heidän kanssaan ei voi neuvotella mistään. Autot ovat pommeja joskin suht edukkaita. Ostin aikoinaan yhden auton heiltä mikä osottautui romuksi, ja toista kertaa en osta.

      • Kaikkivarmaanarvaakin

        Suositteletko jotain toista pikkuliikettä?


      • miess33
        Kaikkivarmaanarvaakin kirjoitti:

        Suositteletko jotain toista pikkuliikettä?

        Juvanmalmilla espoossa on noita pikkupuljuja pilvinpimein. Hiukan eri tasoa kuin tämä prokim.


    • Zyrtek

      Kuten edellä mainittiin autot tulevat mm Autokeskuksista, Länsiautosta, Delta-Autosta. Siis Prokim saa ne niin halvalla, että pitää vähän asiakkaan niin ehjää niin hienoa juuri fiksattua vaihtovaliota rikkoa, että kehtaa myydä niin halvalla. Kyllä ne oikeasti on ihan kuluttajien jäljiltä ja heidän korjaamatta jättämiään, ei ProKimin. Olen heille myynyt kymmenittäin autoja ja valtaosa ihan ok kulkineita, mutta on minun ne vähäisemmät ihan romutkin johkin myytävä, ei niitä voi ison liikkeen pihaankaan jättää, varsinkaan nyt, kun niin rehelliset "verovilppiin ryhtyneet kuluttajat" eivät voi niitä enää taas tälläerää nimiinsä ns. Ostaa ja ottaa siitä romutustodistusta. Totean vain lopuksi, että kuluttaja kusettaa ja myyjä kusettaa, siis kaikkien pitäisi olla onnellisia. Enpä urallani ole montaakaan asiakasta kohdannut, joka olisi sanonut, että tuli ostettua niin huono auto on sitä ja sitä vikaa ja nyt sen sulle annan vaihdossa. Todellisuudessa asiakas sanoo, että on niin hyvä auto, että vois ajella itsekkin viellä vuosia, mutta tekee vaan mieli vaihtaa, juu jakoremmi on vaihdettu vaikkei ole huoltokirjaan merkittykkään kun mun kaveri on merkkiliikkeessä töissä ja teki pimeesti omina hommina se muutenkin on aina kaikki hoitanu mitä vähänkin on ollu sanottavaa.

      • Bona66

        Juur noinhan se tuppaa menemään, toi tuo romun ja toinen tuo siihen vaihdossa vielä romumman ja sekin kun on myyty, niin tällä palstalla saa lukea kolmen kommentteja, kuinka on paskoja autoja siinä liikkeessä. Sit viel ihmetellää kuin myyjä haisee brenkulle, no ei teitä vaa kestä selvinpäin.


    • Pitäkääromunne

      Juu, paska palvelu puhelimessa kun kyselin vähän tarkempaa tietoa halpiksesta joka kiinnosti. Olisin kyseistä autoa mennyt kenties ostamaan täältä pitkästä matkasta. Äijä rupes aukomaan päätä puhelimessa että mitä hittoa tänne soittelet. Onneks haistatin värkit ukolle ja löin luurin korvaan.

    • Potentiaalinen_ostaja

      Samankaltasia kokemuksia. Yritin kysellä yhdestä edullisesta autosta ja kysyin lisää kuvia, kun oli vain yksi suttuinen kuva. Tuli vain todella töykeä vastaus. Jäipä sit lähtemättä kaupoille. Kumma, et tuol asenteella pystyy kauppaa tekemään.

      • halpiksiin_ei_panosteta

        "Yritin kysellä yhdestä edullisesta autosta ja kysyin lisää kuvia... Jäipä sit lähtemättä kaupoille."

        Kävikö mielessäsi, että alkujaankaan liike ei ole katsonut tarpeelliseksi niin halvan/edullisen auton myyntikuviin panostaa kun tiesivät jo myyntiin laittaessa, että menee hetkessä kaupaksi jollekulle nopeaan kauppaan kykenevälle? Tälläkään kerralla se et siis ollut sinä, joka sai tehdä hyvän kaupan halvalla...


      • Anonyymi
        halpiksiin_ei_panosteta kirjoitti:

        "Yritin kysellä yhdestä edullisesta autosta ja kysyin lisää kuvia... Jäipä sit lähtemättä kaupoille."

        Kävikö mielessäsi, että alkujaankaan liike ei ole katsonut tarpeelliseksi niin halvan/edullisen auton myyntikuviin panostaa kun tiesivät jo myyntiin laittaessa, että menee hetkessä kaupaksi jollekulle nopeaan kauppaan kykenevälle? Tälläkään kerralla se et siis ollut sinä, joka sai tehdä hyvän kaupan halvalla...

        moro prokim! olette perseestä! T: ottakaa lopettakaa niiden kännyköiden räplääminen ja ottakaa kunnon kuvia!


    • Kaikenlaisiakauppiaita

      Samalla vaivalla ottaa vaikka sen 5 kuvaa, kuin sen yhden. Säästyy useimmilta kyseleyiltä ja vois saada vaikka kaupaksikin noita. Mut jos tätä ei tajua, niin voi voi. Ja tuo ko. Auto on ollut myynnissä jo tovin ja näyttää olevan edelleenkin, vaikka jo hetki kun kyselin siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      249
      791
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe