Danielin vuosiviikot täyttyvät 2012

Yeshua tulee

Danielin kirjan 9:24-27 jakeet osasivat tarkasti ennustaa Jeesuksen tulon 490 vuotta ennen Jeesuksen kuolemaa ristillä ja ylönousemusta haudasta.

Vuonna 457 eKr. sulttaani Artaxerxes antoi käskykirjeen rakentaa Jerusalemin muurit ja ennallistaa Jerusalem. Historian tutkimus voi heittää muutamalla vuodella ajan määrityksen suhteen, mutta tuosta ajasta kun lasketaan 70 vuosiviikkoa (tarkkuus on 7 vuoden tarkkuus), niin päästään Jeesuksen syntien sovituksen ajalle tarkasti.

http://dedication.www3.50megs.com/457.html

Ja sama toistuu nyt uudelleen Jeesuksen toisessa tulemuksessa!!

Jerusalemin muurit tuhottiin 70 jKr. ja sultaani Suleiman I antoi käskykirjeen muurien rakentamisesta uudelleen sekä Jerusalemin ennallistamisesta. Muurin ensimmäinen osa, itäinen portti eli Leijonan portti rakennettiin 1530, joten Suleimanin on täytynyt antaa käskykirje 1529 paikkeilla.

http://www.bible-history.com/gentile_court/TEMPLECOURTThe_Eastern_Gate_and_Prophecy.htm

Suleiman halusi heti linnoittaa tuon portin ja muurin osan, kun oli kuullut, että Jeesus saapuu uudelleen Jerusalemiin tuon alueen kautta. Suleiman itse henkilökohtaisesti johti töitä, joten rakentamaan ryhdyttiin todennäköisesti nopeasti. Koko kaupungin ympäröimät muurit valmistuivat historian lähteistä riipuen 1538-1541 paikkeilla.

Kun 70 vuosiviikon viimeinen vuosiviikko on Danielin kirjan mukaan ahdistusten aikojen vuosiviikko (myös Jaakobin vaivan ajat), niin 69 vuosiviikkoa Suleimanin käskystä on 1529 7 * 69 = 2012!!

Raamatun profetiat ovat ne kaikkein painavimmat ja määräävät. Nyt Raamatun profetia on toteutumassa vuonna 2012.

Kannattaa huomata, että kun emme nyt ihan päivälleen tiedä, minä päivämääränä on annettu käskykirje ja mistä päivämäärästä tarkalleen ottaen laskemme seitsemän vuoden ahdistusten ajat alkaneeksi, niin Jeesuksen näkyvä tulo 7 vuoden päästä voi ajoittua vuosien 2018 - 2019 ajalle.

Raamatun viikunapuuvertaus aloittin sukupolven ajan laskennan vuonna 1948, niin noin 70 vuoden sukupolven aikan päättyy 2018-2019 välisenä aikana. Tämäkin tässä täsmää. Seitsemän vuoden ahdistusten ajat ovat jo alkaneet ja Jeesus tulee pelastamaan uskolliset uskovat pois näiltä ajoilta.

Ottomaanit menettivät Jerusalemin Britannian joukoille 1. maailmansodassa 1918. Siitä riemuvuoden päästä Israel valloiti kuuden päivän sodassa Jerusalemin 1967. Laskuvarjojoukot tunkeutuivat kaupunkiin muuten itäportin eli Leijonaportin kautta.

Ja kaksi riemuvuotta vie meidät aikaan 2018 - 2019, jolloin pakanoiden tallaus loppuu Jerusalemissa ja Jeesus tekee näkyvän paluun Öljymäelle valkoisella hevosella ja vereen kastettu viitta päällään yhdessä pyhiensä kanssa.

Jeesus ratsastaa itäportin kautta Jerusalemiin voittajana.

7

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 19+19

      Kiitos että paljastit mitä ajatuksia pääsi pyörittelee.

    • Anonyymi

      Eli taas yksi epäonnistunut profetia. Kaikki profetiat pelkkää huijausta. Aina olleet ja aina tulevat olemaan.

    • Anonyymi

      "Raamatun viikunapuuvertaus aloittin sukupolven ajan laskennan vuonna 1948, niin noin 70 vuoden sukupolven aikan päättyy 2018-2019 välisenä aikana."

      Tämä pitää kyllä paikkansa. Olisiko mahdollista että ylöstempaus olisi tuolloin sukupolven ajan päättyessä?

    • Anonyymi

      Unohdat nyt lopun aikojen rinnastuksen Nooan aikoihin. Nooan aikana ihmiskunta sai 120 vuotta armonaikaa ennen vedenpaisumusta, joten myös "viikunapuun puhkeamisesta lehteen" on kuluva 120 vuotta ennen lopun aikojen alkua. Tällöin Jeesuksen toinen tuleminen sijoittuu vuoteen 2068.

      Vuonna 2065 Jupiter ja Venus ovat muuten konjuktiossa muodostaen Maasta katsottuna "Beetlehemin tähden". Tämä olisi otollinen aika Antikristuksen syntymä- tai ilmestymisvuodeksi.

      On myös kirjoitettu, että Jumala antaa lopun tulla ennen kuin kaikki liha on maailmasta hävinnyt (ei nyt näillä sanoilla). Toisin sanoen ellei Jeesus palaa takaisin ajoissa, ihmiskunta on aiheuttanut tämän maailman tuhon "ihan itse". Tämä heittää maailmanlopun hetken useita satoja vuosia eteenpäin.

      Lopun aikoina on oleva sotia ja väkivaltaa, yleistä moraalittomuutta ja laittomuutta, nälänhätää ja kulkutauteja. Vielä maailman pahuus ei ole täyttänyt Jumalan vihan maljaa eikä kristillistä kirkkoa olla vielä tuhottu. Saamme siis odotella ainakin 2100-luvulle, että lopun ajan kaikki ehdot täyttyisivät.

      • Anonyymi

        Yleistä moraalittomuutta on Suomessakin yllin kyllin ja laittomuutta. Poliisin korruptio=Aarnio, poliitikkojen paatuneisuus ym.
        Ukrainassa soditaan ja joka puolella. Lopun ajat ovat jo täällä.
        Luterilainen kirkko on tuhottu sisältäpäin. Turun tuomiokirkkoon levitettiin Pride-lakanat alttarille.


    • Anonyymi

      Eikö jeesus rastastakkaan enää aaseilla.

    • Anonyymi

      Danielin munat oli vitusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5015
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3287
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1422
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1275
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      967
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      888
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      219
      750
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe