Suomen väestönkasvu 0,43%

järkyttävää mustuutt

Ja suuri luokka vanhenemassa.

Etiopian väestömäätä 91 miljoonaa ja väestönkavu 3,2 % ja jonne meidän tulee kehitysavusta osa suunnata ilmeisesti vieläkin.

Kysyn vaan, että mikä järki tässä on ? Oma kansa taistelee olemassaolostaa ja afrikan liikalisääntymistä pitää auttaa rahoilla, joilla voitaisiin tukea omaa lisääntymistämme.

Suomessa tuollaiset 10-15 miljoonaa ihmistä on sopiva määrä, mutta afrikkalaisilla ja lähi-idän jussufeilla sitä ei tarvitse kasvattaa. Nyt puhutaan ihan oman kansan jatkosta. Muuta näyttää hoitavan omasta jatkostaan.

4

<50

  Vastaukset

   • Todella käsittämätöntä, että jotkut ajattelevat bisnestä täyttäessään maata tummaihoisilla, jota eivät kehtaa tukkaansa kasvattaa edes.

    Minä kyllä toivoisin, että näitä vaaleaihoisia kaunottaria syntyy lisää eikä niin, että jo ennestään maapallon täyteen syntyneitä syntyy täälläkin.

    Vaaleita kaunottaria ei synny jos tummaihoiset valtaavat euroopan. Vaaleiden systemaattinen poliittinen tuhoamisprosessi tulee kääntää politiikalla. Nyt poliitikot toimivat omaa perintöään vastaan.


   • 23 kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    koskee myös tummia afrikka niitä täynnä.


   • 23 kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Niin, afrikassa ja lähi-idässä on harrastettu ja harrastetaan serkusavioliittoja. Sitä ilmeisesti tarkoitit ?. Siellä esiintyy pienipäisyytä ja lahjattomuutta sekä muinaisten kulttuurien ylläpitoa ja kehittymättömyys velloo.

    Siellä pitäisi saada siis väestönkasvu täysin seis. Maailman kehnojen kansojen lisääntyminen parempien kustannuksilla on ihan hölmöläismenoa.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Juutuub-maailma

   Tässä kun on kesällä ollut aikaa ja hieman seuraillut netistä kaiken maailman vlogeja sun muita videoituja mielipidekanavia niin herää yksi suuri kysy
   Sinkut
   118
   1559