KUINKA HUONO TUURI VOI IHMISELLÄ OLLA!?

Imekää munaa

Siis ei jumalauta. Veto menossa pitkän tappioputken päätteeksi kerrankin oikein, kunhan vain St Louis Cards voittaisi. En viitsinyt heti illalla suojabetsiä, vaan ajattelin tehdä sen sitten livenä, kun siitä saisi isommat kertoimet jos Milwaukee jäisi ilman juoksuja ekassa inningissä.

Noh, kello herättää yöllä ja tilanne onkin mainio; Cards johtaa 2-0 ekan inningin jälkeen, mutta jostain kumman syystä tämä peli ei löydy minkään bookkerin live-veto listoilta, vaikka kaikki muut käynnissä olevat pelit kyllä löytyi. Olisi päässyt mukavalla noin 4,50 kertoimella mätkäisemään varmistuksen.. Noh, kävin kuitenkin takaisin tyytyväisenä nukkumaan, johtihan Cards kuitenkin 2-0 ja pitcheri näytti vakaalta ja varmalta.

Heräsin tänä aamuna yhdeksän aikoihin katsomaan onko vetoni mennyt oikein. Peli olikin vielä käynnissä ja eksrtainningejä vietiin tilanteessa 4-4. Ei vieläkään live-vetoa pelistä saatavilla. Cardsilla kuitenkin ukot kakkos- ja kolmospesillä ja vain yksi palo. Ylläripylläri eivät kuitenkaan saa juoksua. Ajattelin jo päässäni, että tämä kusi sitten tähän ja aloin jo raivoamaan, kuinka kaikki helvetin vedot kusee tällä hetkellä.

Seuraavassakin inningissä Cards saa kaksi walkia, mutta tunaroivat sitten tuplapalon. Milwaukee ei ole saanut oikein mitään aikaiseksi 4 ekstrainningin aikana, mutta sitten tulee heidän homerun-kuningas vuoroon ja ajattelin, että sieltähän se homerun kuitenkin pamahtaa. Ja kun minun tuurista on kyse, seuraava lyönti ja ruudussa välkkyy teksti "home run". Eikä tietenkään juoksuja Cardsille bottom inningissä, ja Milwaukee voitti 4-5.

Cardsin kerroin tuossa tilaneessa, missä oli ukot kakkos- ja kolmospesillä olisi ollut live-vedossa luokkaa 1,20 eli voittavat neljä kertaa viidestä tuon pelin, mutta totta helvetissä se ei voi mennä todennäköisyyksien mukaan, kun meikämannen veto ja iso potti on kyseessä. Ja mikä vittu siinäkin oli että juuri tällä kertaa St Louisin pelissä ei ollut live-vetoa.

Ja ai niin, mietin vielä eilen yli puoli tuntia musiikkia kuunnellessa, että laitanko lapulle Ranskan voiton Suomesta vai sitten tämän Cardsin, ja totta helvetissä päädyin siihen väärään valintaan.

11

395

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gilbert 51

      Sössikö bullpen?

    • Ahmed kundi

      Samanlaista huonoo tuuria on meikäläiselläkin täs vedon lyönnis.
      Vaikka olis vaan kaks valinnanvaraa 1 2 tai yli/alle, niin mulla osuu kohteista aina se, mikä menee väärin eli jos ottelu päättyy kotivoittoon, niin mulla on vierasvoitto, joka on väärin.
      Sit jos tilastoissa joukkeet on tosi vähämaalisia, niin kun meikäläinen laittaa varman päälle eli alle 4,5 maalia, jossa kerroin on surkee, niin totta vie, just silloin nämä joukkeet tekee yli 5 maalia.
      Tai sit kun on kaks runsasmaalista joukkuetta, niin taas varman päälle yrittää yli 0,5 maalia, niin sittenpä nämä joukkeet junnaa kentällä 0-0 pelin.
      Ja kaikki muut illan ottelut vaikka 50 ottelua, niin ne päättyy vähintään 2 maaliin, mutta meikäläisen huonolla tuurilla valitsema joukkue ei saa maalin maalia.

    • aloittajalle

      ihan oikein sulle lysmy perse :D ..........imases dikkii

      • Hippo ja sen veli

        On tainnu taas Tepolla kusta vedot ja pahasti. No sehän ei palstalaisia kyllä yllätä. Pakkohan se on olla vahingoniloinen, kun Tepon nettosarakkeessa on yli satatonnia miinusta.


    • Better let it be.

      Mitä vedonlyöntiin tulee..toi sun tuuris on täysin normaalia vedonlyöjän arkea. Se, ettei voita läheskään joka kerta, täytyy vain hyväksyä osaksi taloudellisesti riskialtista harrastusta. Kaikki, ja vieläpä aina, todellakin voi mennä pieleen. Ei auta hammasten pureminen, eikä itsesääli.

      Joskus kannattaa pysähtyä miettimään, onko vedonlyönti kaiken siihen poltetun ajan ja rahan väärtti. Rikkaaksi tällä ei todellakaan pääse, ellei tiedä sellaista sisäpiirin tietoa, mitä muilla ei ole käytössään. Tilastomatematiikan kurssistakaan ei ole mitään hyötyä, koska onni ja sattuma ohjailee niin vahvasti kaikkea urheiluvedonlyöntiin liittyvää.

      Pitämällä panokset matalana ei viime hetken tasoituksetkaan syö mielenrauhaa läheskään yhtä pahasti.

      Jokainen valitkoon oman polkunsa ja sijoituskohteensa.

    • pillut

      Tissit.

    • Tissit

      Pillut ja vitut

    • fittufetti2

      Oho, Gilbert ollut aktiivinen jo vuonna 2012...

    • Merirosvoraha

      Baseball, akkatennis, SM-liiga/SHL, australian alasarjafutis ja championship ovat vedonlyönnin persereikä.

      Muistan hyvin kuinka 90-luvulla oli paljon helpompaa veikata SM-liigaa kun oli selkeästi kaksi muita parempaa joukkuetta; Jokerit ja TPS. Noi voitti kovalla prosentilla pelinsä ja kertoimet olivat trio-pakon aikaan vielä siedettävät. Nykyinen SM-liiga on tarkoituksella tehty ympäripyöreäksi vain siksi, että vedonlyönnistä on tullut tärkeä osa valtion rahanansaintaa. Sama koskee Veikkausliigaa, joka myöskin HJK:ta lukuunottamatta on täydellistä lottoarvontaa.

      Räjähdysmäisesti lisääntyneet sopupelit vievät myös pohjaa voitolliselta pelaamiselta.

    • Johhtaja

      90-luvulla tuli tehtyä muutamana päivänä kunnon tili, kun Veikkaus toi pesäpallon pitkävetoon, eikä oikein hallinnut kertoimenasettelua. Varmaan aika moni muukin kuin minä rahasti Veikkaa oikein kunnolla. Äkkiähän Veikalla sitten opittiin, että ei kannattanut sallia pelaajille kuin yksi haku per peli. Vähän aikaa ehti nimittäin pelata useampaa hakua per peli, jolloin fiksuimmat betsaajat pelasivat täysin ilman häviämisen riskiä.

    • PalstaVahti24.volunteer

      Hirtä ittes peniksestä, niin jos vaikka oppisit varomaan ei-osuvia kohteita.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      364
      3222
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      143
      1229
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      61
      1167
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      138
      1007
    5. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      115
      816
    6. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      46
      762
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      160
      752
    8. Oli mukava tavata irl

      Sattuma toi sinut matkani varrelle. Ihmettelin sitä silloin, ehkä vähän vieläkin. Oli ilo jutella ja tuntea, vaikka nyt
      Ikävä
      23
      727
    9. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      113
      727
    10. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      40
      689
    Aihe