Keinoelämä hyvin lähellä

J. Craig Venterin tiedemiesryhmä on uutisten mukaan äärettömän lähellä ensimmäistä täysin synteettistä elämänmuotoa.

Joten mikäli adventtikirkon oppeihin on uskominen, ihmiseltä vei vaivaiset 6000 ottaa kiinni Jumalan viisaus ja kohta ihminen onnistuu siinä, missä Jumala kirjaimellisen tulkinnan mukaan tumpeloi kokonaisen viikon.

http://www.aamulehti.fi/Ulkomaat/1194767421843/artikkeli/pian ilmoitetaan etta kaikkien aikojen ensimmainen keinotekoinen laji on syntynyt.html

Heidän luomansa aikaisempi keinoelämä oli kopiota jostain muusta, eli ensin valmistettiin keinotekoinen kopio jo olemassa olevasta elämästä ja siirrettiin se tyhjennettyyn toisen bakteerin DNA:han.

Nyt tulossa oleva jymyuutinen kertoo maistiaisissa sen, että enää ei ole tyydytty kopioimaan jotain jo olemassaolevaa, vaan he kuovat jotain täysin uniikkia elämää, jota ei ole koskaan Maapallolla siinä muodossa nähty.

Mikäpä mahtanee olla sellaisten lahkojen tilanne, jotka nojautuvat sokeasti kirjaimelliseen tulkintaan?

Jumala on saatu kiinni ja kohta mennään ohi että pölähti. Mihin sitä adventtikirkon jumalaa enää tarvitsee? Ja vaikuttaako se kovin kaikkivaltiaalta, kun ihminen kykenee samaan?

10

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tiedemies "Luojana"

      Siis ihan tyhjästäkö vaan?

      "Näin se tehtiin.

      Ensin laboratoriossa valmistettiin keinotekoinen kopio Mycoplasma mycoides -bakteerin perimästä. Sen jälkeen tämä synteettinen perimä siirrettiin Mycoplasma capricolum -bakteeriin. Uusi perimä valloitti M. capricolumin ja se muuttui toiseksi lajiksi: M. mycoidesiksi.

      Nyt syntymässä oleva, tai jo syntynyt, uusi laji ei ole enää kopio, vaan kokonaan uusi synteettinen laji."

      Salli mun nauraa!!!! Jumalan luomasta luodaan uutta ja kehutaan pystyvänsä samaan kuin Jumala. Olet hämmästyttävän typerä!!!!!!!

    • "tiedemies "Luojana""

      Tyhjästä vaan, kuten maailmankaikkeuskin on kerran muovautunut.
      Mutta teille toopeille sopii paremmin se, että joku parrakas vanhus on sen 6000 vuotta sitten luonut. Pellejä ja hämmästyttävän typeriä olette itse!!!!!

      Mutta mitä teiltä uususkonnollisiin kultteihin seonneilta, aivot narikkaan heittäneiltä voi muuta odottaakkaan. Te kun pystytte vain tarjoamaan hopeapaperiin käärityn sontakasan.

      • pyh!

        Itse olet isästä perkeleestä.


      • kappas vaan

        Pikku hiljaa alkaa yhä useammat ihmiset näkemään, että se mitä Raamatussa kerrotaan voi hyvinkin olla totta .. eikö olekin mukavaa.. Montako päivää muuten menee elämän esiin ottamiseen - ja viikon aherrettuaan tiedemiehet lepäsivät - sunnuntaina - koska se on tämän systeemin lepopäivä.

        :))


    • PYH!

      PYH PYH PYH JA PYH!

    • Miksi edes viitsit osoittaa pinnallisuutesi?? ihmettelen..

      Jos nyt vajavainen ihminen oppii tekemään synteettistä elämää - niin kuinka paljon enemmän Jumala .. mutta oppiiko se synteettinen elämä rakkautta ja oikeudenmukaisuutta vapaudessa - voidakseen elää iankaikkisesti.

      Ajatella ... että ihminen (ehkä) voi luoda edes jonkinlaista elämää .. ja ateistit sanovat, että Jumala ei voisi -- voihan nenä.. :)

      alex

    • Kehoitus

      Miten satuolento voi oppia mitään? Beduuinien aikanaan keksimä parrakas satuolento oppii yhtä paljon kuin ämpärillinen kiviä.
      Ryhdistäydy hieman "alex-kasi".

      • Ihan opikein "Kehoitus" --
        Ei satuolennot voi mitään oppia, mutta Jumala osaa.
        Katsos se viisaus mikä on olemassa (mutta jota ett taida huomata) ja se rakkaus joka on olemassa (vaikka et sitäkään taida nähdä) ja se vapaus missä ei ole minkäänlaista orjuutta (jonka olemassa oloon et voi uskoa) on olemassa .. ja sitä Elämää jossa esimerkiksi kaikki tämä (paljon muun lisäksi) yhdistyy kutsutaan Jumalaksi.

        Joten ihan oikein - ei satuolentoihin tai satuihin kannata uskoa - pahimmanlaatuiset sadut ovat ne joissa pahuutta kutsutaan hyvyydeksi ja kuolemaa elämäksi ja joissa uskotellaan vajavaisille ihmisille, että he ovat kuolemattomia... millä eväillä jos saan kysyä .

        Mutta kun sinä kiellät sen, että totuutta ei ole, tai että rakkautta ei ole, tai että suurempaa viisautta kuin ihmisen ei ole ??? Suopraan sanoen - etkö huomaa kuinka typeriä sellaiset väitteet ovat. Ihminen tutkii - mitä ihminen tutkii? Juu - jotain jossa on viisautta ja järjestystä. Ei ihminen tutki kaaosta.. sillä kaaos on arvaamaton ja siksi sitä ei saa kiinni mutta kaaoksen keskellä on Jumalan viisaus ja järjestys - sitä ihminen nyt tutkii.
        Ne jotka tutkivat ovat usein erittäin nöyriä sen suuren viisauden edessä jota he tutkivat. Maallikoista sen sijaan löytyy suurusuisia rehentelijöitä jotka mielellään ottavat "kunnian" tiedemiesten saavuttamista tutkimuksien tuloksista ja käyttävät niitä sitten omiin enemmän tai vähemnmän valon arkoihin väitöksiinsä. Väitöksiin joita tutkijat eivät useinkaan (jos koskaan) jaa heidän kanssaan


    • näin on näreet nääs

      Veikkaan, että abiogeneesin salat saadaan selville vielä minun elinaikanani. Tiede on jo kauan sitten jättänyt jumalat taaksensa.

    • ## Keinoelämä hyvin lähellä
      bushmanni
      16.9.2012 15:24
      -3
      J. Craig Venterin tiedemiesryhmä on uutisten mukaan äärettömän lähellä ensimmäistä täysin synteettistä elämänmuotoa. ##

      "Äärettömän" lähellä todellakin, sillä lähelle voi päästä, muttei päämäärään siinä. Niinkuin avaruudesta on melkein löydetty elämää, muttei ihan - eikä löydetä.

      Jos ihminen joskus pystyisi synteettistä ihmiselämää luomaan, niin mitäs hurraamista siinä on. Meitä ihmisiä on jo nyt liikaa, tosin alamme kaikki olla vanhuksia ja seksuaalinen kiinnostus alkaa kohdistua samaan sukupuoleen, joten ihmisen tarina lienee pian tiensä päässä. Yhdestä ihmisestä se alko, siitä varmaankin bushmanni on samaa mieltä. Ja sitten luotiin toinen ihminen, eri sukupuolta; loput hoiti ihminen Luojan luoman systeemin avulla. Milloinkaan ei saada aiakiseksi niin kätevää robottiakaan kuin on ihminen.

      Alan ihmetellä synteettistä elämää vasta sitten kun en enää jaksa hämmästellä aitoa elämää. Mitä enemmän tiede löytää, sitä vakuuttuneemmaksi se tulee siitä, että on Eräs, joka laittaa asiat läydettäviksi, ajallaan kaikki. En tiedä yhtäkään tosi isoa tiedemiestä sellaista, jolla ei olisi uskoa jonkinlaiseen Luojaan tai Korkeimpaan Voimaan. Yleisestikin uskomisesta puheenollen, ei voi syntyä tiedettä ilman uskoa, sillä jotta innostuisi testaamaan jotakin teoriaa tms. täytyy uskoa, että voi onnistua.

      Kaikki puhuu sen puolesta että Jumala on, mutta etsimälläkään ei voi löytää yhtäkään pointtia, josta voisi päätellä, että Jumalaa ei ole tai että hän on kuollut.
      No, joku maallikko voi sanoa, että jos Jumala olisi, niin hän estäisi ainakin pedofilian. Oikea päätelmä kuitenkin on, että hyvän ja pahan välinen taistelu on mitä vakavinta todellisuutta ja se taistelu käydään ihmissydämissä ensin ja hyvän ja pahan välinen jännite todistaa vankkumatta, että on olemassa Jumala.

      Sillä jos Jumalaa ei olisi, vallitsisi kaikkialla pelkästään paha tuhon voima. Paholainen ei kykene mitään aitoa luomaan, se on tuhovoima.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Jumala rankaisi; nainen kuoli Suviseuroissa

      Eihän näissä joukkohysteriatapahtumissa ole mitään tolkkua. Aina pitää hajauttaa. Toivottavasti lestatkin tulevat nyt
      Maailman menoa
      195
      4815
    2. Mopomiitti onnettomuus

      Vittu se tehdas-alue ole oikea paikka mopomiitille, Ja minkälainen vanhempi hyväksyy, että pojan mopo kulkee järkyttävä
      Kokkola
      123
      2997
    3. Koettakaa nyt Trumpinkin fanit ymmärtää:

      Hän on myös jo vanha mies. Kukaan ei tiedä, mitä kunnossa hän on parin vuoden päästä.
      Maailman menoa
      342
      2334
    4. Pääsit nainen todella

      lähelle ja kaikki sinussa oli jotain selittämättömän kiehtovaa. Silti en koskaan ymmärtänyt sinua täysin. Mitä halusit t
      Ikävä
      139
      2334
    5. Kiitos, kun paljastit

      Vaikka mä tiesinkin! Nyt voi ottaa seuraavan askeleen? Hyvää yötä:)
      Ikävä
      55
      1972
    6. En saa unta kun ajattelen

      Sinua mies. Sydäntä ahdistaa meidän välit 😌😞
      Ikävä
      81
      1546
    7. YLE kirjoittaa - Viritetyt sähköpyörät aiheuttavat ongelmia poliiseille

      "Itse rakennellut ja viritetyt sähköpyörät ovat poliisin ja Liikenneturvan mukaan yleistyvä kirous liikenteessä." https
      Pyöräily
      115
      1472
    8. Missä hiton pippaloissa

      Sä käyt kun sua ei näy missään..tahtosin vaan varmistua et kaikki ok.
      Ikävä
      31
      1383
    9. Olen miettinyt sinua tänään

      Se mitä teit oli oikeasti vähän tylyä. En voi ottaa sitä muuna kuin mitä se konkreettisesti on. Esitän itsellenikin että
      Tunteet
      24
      1210
    10. Vieläkö pidät minusta

      Vieläkö pidät minusta nuori nainen? Vaikutat etääntyneeltä ja olen ajatellut että haluat olla rauhassa.
      Ikävä
      105
      1091
    Aihe