kaikilla sama kampaaja,lyhyet hiukset naisilla?

mamusk

järkyttävää suomalaisnaisten suosima lyhyt ,pyöristyvä kampaus.miksi? ei kynitukat ja lyhyet oudot pyöristetyt mallit istu oikein kenenkään kasvoille.kasvot eivät pääse oikeksiinsa lyhyillä hiuksilla-vaikka olisi kuinka upea värjäys hyvänsä.tansii tähdistön naisilla oli liki kaikilla outo taakse päin laitetut hiukset,ja kaila kuin veivi joillakin pääsee kyllä huomioon.ei mikään ohme että virossa miehet kyläilevät tiuhaan kun suomalaisnaiset aika usein leikkautavat hiuksensa lyhyiksi.miksi? kasvot ja olemus näyttää ikäänkuin säälittäviltä,kun vahvatkin hiukset lyhennetään polkkamitaksi. kyllä puolipitkät hiukset aina lyhyet voittaa! katukuvissakin näkee ettei suominaiset arvosta kasvojaan,meikkiä on mutta tukat lyyet-paitsi nuosrisolla on tyyli tallella.olkoonkin vaikka pidennykset. anu saagim sai hyvin nenilleen miestuomarilta-kiitos,sain nauraa ja anun ilme oli nähtävän arvoinen,hän on epäaito,kyyninen nainen.

7

593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kanttinen naama

      Kerro kenen tukkaa tarkoitat. Mikä ihmeen pyöristyvä kampaus...?? Laita kuva, mikä on sinusta pyöristyvä kampaus.

    • hiukset päähän

      eräällä naistuomarilla valkoinen tukka,nykyään lyhyet,ja eräällä tummalla lyhythiuksinen tanssinopettajatar,kummasti taakse päin vedetty kihartuva tyyli.en erikseen nyt tässä ala mainitsemaan ketään,vaan yleistä naisten keskuudessa leikata hiukset lyhyikis,otahiuksia ohennetaan ja kynitään.kauheaa.naiseus katoaa hetkessä,eivätkö suomalaisnaiset nauti hiuksistaan? parempi perusponnari kuin kynipää.pirjo nuotia on upeakasvoinen,hyväihoinen nainen,-miksi tukka niin karsea? samaoin yleuutisten naislukijalla,nimeä en muista,lyhyt,jyrkän näköinen otsatukka korkealla kapeissa pitkissä kasvoissa-kauheaa!

    • kanttinen naama

      Iän mukana naisillakin hiukset monesti ohenevat eikä niitä enää saa nätisti, jos ne ovat pitkät. Tosin puolipitkät ja hyväkuntoiset hiukset itsekin omistavana inhoan naisilla miesmäistä hiusmallia varsinkin kulmikaskasvoiset naiset alkaa muistuttaa miestä muutenkin (kati nappa, leena pakkanen jne) , mutta ei ton Helena Ahti-Hallbergin tukka minusta ole miesmäinen. Kynitty on kai muotia nyt, eikä se kuitenkaan kaikille sovi. Kanttiselle naamalle sopii puolipitkät hiukset.

      • Muamuija

        Lyhyt malli on helppo pitää puhtaana, kun hiuksia joutuu pesemään jopa kaksi kertaa päivässä työn vuoksi. Ei miestenkään mallit aina parhaita ole heidän päähänsä, esim kalju tai muutaman millin sänki päässä käy kovin harvoille, mutta paljon sitä näkee.


    • ihmehöpinää

      Ei Anu Saagim ole koko kilpailussa ja yritä hyvä ihminen opetella välimerkkien ja isojen kirjainten käyttö

    • kynipäät karseat

      kuka siis väittää että anu olisi kisassa mukana? puheenaiheena naisten nykysuosima kynipäät! tosiaankin miesmäisen näköistä joka ikisellä kyninaisella.ei ihme että ukot käy vieraissa,tosi kuin vesi.mut saahan nykyään sineteillä vaikka tuuhennusta ja pidennystä jos ei varsinaiseen pidennyksiin ole rahaa.sekin parempi kuin järkyt kynipäät.miesten kaljuus on sekin hoidettavissa,tubeet.anu saagimilla on hienot hiukset,vaikkei hän kasvoiltaan sen ihmeemmän oloinen olekaan.liekä pidennykset keski-ikäisellä rouvalla mutta tukaa ainakin on!

      • ihme höpinää

        No kyllä tuossa ekassa viestissä mainitaan Anu Saagim.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4750
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      277
      2884
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      210
      1458
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1176
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1144
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1071
    Aihe