Onko taivaassa seksiä?

KristittyABC

Pastori Oden Hetrick on päässyt vierailemaan hengessä useita kertoja taivaaseen. Jeesus on halunnut kertoa nyt, miten upea paikka taivas on. Tämä todistus kannattaa katsoa:

http://www.tv7.fi/vod/player/?program=4524

Hetrick kertoo, että Raamatussa on kohta, jossa kerrotaan, etteivät ihmiset mene taivaassa naimisiin. Raamatun alkukielinen merkitys tälle Raamatun kohdalle on kuitekin tarkalleen ottaen se, ettei taivaassa lisäännytä. Raamattu ei kerro tarkalleen ottaen sitä, etteikö taivaassa olisi parisuhteita, vaan kertoo vain sen, ettei taivaassa lisäännytä.

Jeesus oli kertonut Hetricille, että Hän loi ihmisen mieheksi ja naiseksi, jotka liittyvät toisiinsa ja tulevat yhdeksi. Jeesus havaitsi, ettei ihmisen ole hyvä elää yksin. Mies ja nainen tulevat yhdeksi ja he kulkevat sitten Luojansa kanssa.

Hetrick kertoi, että hän haivaitsi taivaassa olevan miesten ja naisten välinen kumppanuus. Taivaassa on mitä ilmeisimmin yhtä monta miestä ja naista. Hetrick sai havaita, että Ihmisen sukupuoli säilyy taivaassa.

Hän arveli, että hyvin toiminut avioliitto maan päällä johtaa taivaassa liiton jatkumiseen.

Hetric huomasi myös, että taivaassa olevissa kulkuneuvoissa oli aina parillinen määrä paikkoja. Pienimmässä kaksi paikka ja suuremmissa parillinen määrä istumapaikkoja. Ns. kaupunkiasunnossa oli kaksi vierekkäistä istuinta.

Vaikka ylösnousemusruumis on taivaassa enkelten kaltainen "parannettu" ruumis, niin turhaan siinä ei ole sukupuolielimiä, jos sellaiset ovat. Vanha testamentti kertoo Jumalten pojista (langenneista enkeleistä), joilla oli sukupuolielimet, jotka himoitsivat seksuaalisesti naisi-ihmisiä ja he yhtyivät syntisesti naisiin.

Raamattu ei kerro onko taivaassa seksiä. Raamattu kyllä kertoo, ettei taivaassa lisäännytä.

Mutta edellä esitetystä voi päätellä, että taivaassa on Jumalan määräämät uudet parisuhteet miehen ja naisen välillä. Hyvin toiminut avioliitto säilyisi taivaassa. Muuten Jumala ydistää miehet ja naiset uudelleen, myös sen mukaan, kuka pääsee taivaaseen

Jumala ei muuta ihmisen sukupuoli-identitettiä eikä mitä ilmeisimmin sitä, että miehen ja naisen välillä on seksuaalinen rakkaus. Raamatussa kerrotaan, että seksi avioliitossa on hyvä asia. Jumala on luonut miehelle ja naiselle seksualisuuden, jonka yksi tarkoitus on lisätä avioparin läheisyyttä ja rakkautta toisiaan kohtaan. Tätä viettiä ei otettane pois mieheltä eikä naiselta taivaassa.

Taivaassa on seksiä, mutta siellä ei ole aviorikoksia.

Seksi ei kuitenkaan aiheuta raskautta. On ilmeistä, ettei naisilla ole taivaassa kuukautiskipuja.

Hetrick havaitsi, että taivaassa syödään. Ylösnousemusruumis ei tarvitse energiaa ruuasta, vaan ruokailu on taivaassa nautinto ja tapa viettää aikaa ystävien kanssa.

Joka tapauksessa emme voi olla varmoja siitä, että onko kuitenkaan taivaassa seksiä ja saamme nähdä vasta taivaassa, miten siellä elämme. Raamattu ei kuitenkaan pois sulje sitä mahdollisuutta, että taivaassa olisi seksiä.

Lisää todistuksia taivaasta: http://spiritlessons.com/

24

1538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *jukka.finland

      Tuo kaverihan on oikein 'taivaan suosiossa'. Paavali temmattiin kolmanteen taivaasen yhden kerran eikä saanut puhua siellä kuulemastaan ja näkemistään. Tämä puhuu suu vaahdossa, mutta sehän onkin niin, että sydämen kyllyydestä suu puhuu.

      • ei kiva.

        Minä ja kanssa ihmettelen näitä taivaassa käyneitä , totta vai tarua ?

        Ja jos taivaassa harastetaan seksiä, entä ne jotka ovat yksin, täällä mannpäällä, tai eronneet, yksin asuvat, vähä epistä jos toiset saa ja toiset ei.


      • Mooses oli "yhtä mittaa 80" päivää taivaassa tahi Jumalan läheisyydessä, mitä lie kuullut ja oppinut.

        en tiedä, kyseisestä uskon jättiläisestä, mutta nopea vilkaisu nettiin paljasti sen vähän mitä on tarpeen.
        http://www.odenhetrick.com/order.html

        eli on Hyvä että Jumala sitten antoi lahjan jota voi rahasta myydä !
        ja muut mahdolliset tuotteet sitten siinä sivussa, kentise tulee öljyä, minkä resepti on suoraan taivaasta eikä enään tarvitse edes rukoilla tahi tehdä parannusta.


      • jkr
        ei kiva. kirjoitti:

        Minä ja kanssa ihmettelen näitä taivaassa käyneitä , totta vai tarua ?

        Ja jos taivaassa harastetaan seksiä, entä ne jotka ovat yksin, täällä mannpäällä, tai eronneet, yksin asuvat, vähä epistä jos toiset saa ja toiset ei.

        Uskon että me yksinäiset saamme taivaassa täydellisen elämänkumppanin koska se on Jumalan alkuperäinen suunnitelma. Siitä todisti myös Oden Hetrick.


    • aglius

      höpölöpöä !

    • *

      Taivas on ilmakehän ja ulkoavaruuden välinen tila.
      Tuskin kukaan siellä harrastaa seksiä.

      • Niin, suomeksi sana "taivas" vastaa sekä englannin sanaa "sky" että "heaven".


    • Taivaassa ei mennä miehelle, vaan siellä ollaan niin kuin enkelit, ei ole sukupuolieroja, kaikki on yhtä Kristuksessa, ei ole miestä eikä naista, ei orjaa ei vapaata, kaikki on samanarvoisia ja samalla tasolla, silti olemme yksilöitä, saamme aivan uuden nimenkin, ollaan ihan omia itsejämme, vaikka ollaan samalla myös samanlaisia, taivaallista erinomaisuutta, jota emme käsitä täällä vielä, kuin ihan aavistuksen omaisesti jotakin ?

      * Avaus on täyttä potaskaa !

      • mist tiiät?

        Ja todisteet, kiitos.


      • body

        Taivaassa kukaan ei ole käynyt ja tullut kertomaan jos siellä jotain on, joten postaskaa työnnetään täällä ajan kuluksi.
        No hyvä että huumori kukkii, mutta muut todisteet joutaa roskiin.

        " sillä me olemme yksilöitä.."

        Ei olla kauaa, jos vanhat merkit paikkansa pitävät, sillä aina löytyy huutajia, vaatijoita ja riidan hakijoita.

        Keksivät vaikka, ei olla sanan linjalla tai luovuttu jostain...


      • ei kiva.

        Tuo mullekkin tuli ekana mieleen, mutta toisaalta totta myös se, että jumalan pojat yhtyivät maan naisiin, eli on heillä vehkeet oltava.


    • Turhaa vouhkaamista

      Meistä kukaan ei mene taivaaseen joten siitä spekulointi on aivan turhaa.
      Ketkä sinne sitten menevät, kerrotaan Raamatussa.
      Taivas ei ole lihallisia ihmisiä varten vaan siellä olevat ovat henkiolentoja.

      • Remington10

        Ai että meistä kukaan ei mene taivaaseen vai ? Miten sitten heti seuraavassa lauseessasi toteat että se kerrotaan raamatussa?

        Aivan perusteetonta ja ristiriitaista puhetta ! ! !

        Kyllä osa meistä menee taivaaseen, se on aivan vissi juttu, mutta en nyt lähde spekuloimaan millaista taivaassa olo on, ihanaa ja uskomatonta se on, emme oikein pysty kuvittelemaan sitä koska siellä ei ole esimerkiksi painovoimaa kuin tarvittaessa, tai painovoima ei ole enää kiusanamme kuin vain tarvittaessa.

        Ihana paikka, täällä taas P-voima voittaa aina.


      • sivusta.seuraaja

        Helluntalaisten taivas on vähintääkiin erikoinen. Se täytynee olla jollakin tavoin fyysinen, koska helluntalaiset ovat menossa sinne fyysissä ruumeissaan. Ulkopuoliselle tuo tapahtuma näyttäisi siltä, että helluntalaiset lentäisivät ylöstempauksessa kuin ilmapallot kohti taivaan pilviä johonkin oletettuun välitilaan maan ja taivaan avaruuden välillä?
        Joku helluntalainen voi korjata, jos olen ymmärtänyt asian väärin?


      • sivusta.seuraaja kirjoitti:

        Helluntalaisten taivas on vähintääkiin erikoinen. Se täytynee olla jollakin tavoin fyysinen, koska helluntalaiset ovat menossa sinne fyysissä ruumeissaan. Ulkopuoliselle tuo tapahtuma näyttäisi siltä, että helluntalaiset lentäisivät ylöstempauksessa kuin ilmapallot kohti taivaan pilviä johonkin oletettuun välitilaan maan ja taivaan avaruuden välillä?
        Joku helluntalainen voi korjata, jos olen ymmärtänyt asian väärin?

        Ylösnousemusruumiista kerrotaan 1. korinttilaiskirjeen 15:35-58.

        "35 Joku ehkä kysyy: "Millä tavoin kuolleet herätetään? Millainen ruumis heillä silloin on?" 36 Mikä järjetön kysymys! Eihän se mitä kylvät tule eläväksi, ellei se ensin kuole. 37 Ja kun kylvät, et kylvä tulevaa kasvia vaan pelkän siemenen, vehnänjyvän tai jonkin muun kasvin siemenen. 38 Mutta Jumala antaa sille sellaisen varren kuin hän on nähnyt hyväksi, jokaiselle siemenelle sellaisen kuin sille kuuluu. 39 Ei kaikkien elollisten ruumis ole samanlainen, vaan ihmisellä on oma ruumiinsa, nelijalkaisilla omansa, linnuilla omansa ja kaloilla omansa. 40 On taivaallisia ja maallisia ruumiita, mutta taivaallisten loisto on aivan toisenlainen kuin maanpäällisten. 41 Auringolla on oma loistonsa, kuulla omansa ja tähdillä omansa, ja toinen tähti loistaa toista kirkkaammin.
        42 Samoin tapahtuu kuolleiden ylösnousemuksessa. Se, mikä kylvetään katoavana, nousee katoamattomana. 43 Mikä kylvetään vähäpätöisenä, nousee kirkkaana. Mikä kylvetään heikkona, nousee täynnä voimaa. 44 Kylvetään ajallinen ruumis, nousee hengellinen ruumis. Jos kerran on olemassa ajallinen ruumis, on myös hengellinen. 45 Onkin kirjoitettu: "Ensimmäisestä ihmisestä, Aadamista, tuli elävä olento." Mutta viimeisestä Aadamista tuli eläväksi tekevä henki. 46 Ensimmäisenä ei siis ole hengellinen vaan ajallinen; vasta sen jälkeen tulee hengellinen. 47 Ensimmäinen ihminen on maallinen, maasta lähtöisin, toinen ihminen on taivaasta. 48 Millainen tuo maallinen ihminen oli, sellaisia ovat kaikki maalliset ihmiset, ja millainen tuo taivaallinen ihminen on, sellaisia tulevat olemaan taivaalliset ihmiset. 49 Ja niin kuin me nyt olemme maallisen ihmisen kaltaisia, niin me tulemme kerran taivaallisen ihmisen kaltaisiksi.

        50 Sen sanon, veljet, ettei liha ja veri voi saada omakseen Jumalan valtakuntaa ja ettei katoava voi saada omakseen katoamattomuutta. 51 Nyt ilmoitan teille salaisuuden: Me emme kaikki kuole, mutta kaikki me muutumme, 52 yhtäkkiä, silmänräpäyksessä, viimeisen pasuunan soidessa. Pasuuna soi, ja kuolleet herätetään katoamattomina ja me muut muutumme. 53 Tämän katoavan on näet pukeuduttava katoamattomuuteen ja kuolevaisen kuolemattomuuteen. 54 Mutta kun katoava pukeutuu katoamattomuuteen ja kuolevainen kuolemattomuuteen, silloin toteutuu kirjoitusten sana:

        -- Kuolema on nielty ja voitto saatu.
        55 Missä on voittosi, kuolema? Missä on pistimesi, kuolema?
        56 Kuoleman pistin on synti, ja synnin voimana on laki. 57 Mutta kiitos Jumalalle, joka antaa meille voiton meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen kautta!

        58 Olkaa siis vahvoja ja järkähtämättömiä, rakkaat veljeni, ja tehkää aina innokkaasti Herran työtä. Tietäkää, ettei Herra anna teidän työnne mennä hukkaan."


    • mt. siinain varjo

      Taattua lopunajan laatujulistusta jälleen!

    • --->

      Jos taivaassa ei ole seksiä niin en todellakaan halua sinne!
      Koraanin taivaassa on seksiä joten seuraan jatkossa Allah:n johdatusta.

    • m des

      Höpönlöpöt tuokin taivasvierailu, voi huilu!!

    • Liekitlyövät

      Kalervo Palsan kirjassa apostolit eivät päästä pikkumunaisia taivaaseen. Helvetti on heitä varten.

    • JP1966

      En usko että taivaaseen päästyämme alkaisimme haikailla takaisin maan päälle sen takia että täällä saimme harrastaa seksiä. Jumala pitää huolen siitä että taivaassa kaikki on 100 kertaa ihanampaa MYÖSKIN SEKSI.

    • luulisinetnäin

      Markus 12

      24. Jeesus sanoi heille: "Ettekö te siitä syystä eksy, kun ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa?

      Jeesuksen sanojen mukaan kukaan ei ole noussut ylös taivaaseen, joten jos joku väittää käyneensä taivaassa hän valehtelee tai sitten on nähnyt valhenäkyjä.

      Pthä Raamattu 33/38

      Jeesus sanoo:

      Joh 3
      13. Ei kukaan ole noussut ylös taivaaseen, paitsi hän, joka taivaasta tuli alas, Ihmisen Poika, joka on taivaassa.

      Sehän sanotaan tuossa neljännessä jakeessa mikä se kolmas taivas on.Se kolmas taivas on paratiisi.Eikös se ole pelastettujen välitila ennen lopullista taivasta.

      Pyhä Raamattu 33/38

      2 Kor 12

      2. Tunnen miehen, joka on Kristuksessa: neljätoista vuotta sitten hänet temmattiin kolmanteen taivaaseen - oliko hän ruumiissaan, en tiedä, vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää.
      3. Ja minä tiedän, että tämä mies - oliko hän ruumiissaan vai poissa ruumiista, en tiedä, Jumala sen tietää -
      4. temmattiin PARATIISIIN ja kuuli sanomattomia sanoja, joita ihmisen ei ole lupa puhua.

    • omaamielikuvitustaan

      Alhaiset ne ovat helluntailaisten ajatukset...Jo täällä maan päällä erotaan ja mennään tämän tästä uuteen avioon, samako himojen seuraaminen heidän "taivaassaan" lienee, ja alapää ohjaa heitä heidän irstaassa taivaassaankin....Enpä halua hellarien " taivaaseen".!

      Tämänkin paikkakunnan hellarit kertovat ihan totena näkemiään UNIA taivaasta, eräskin oli UNENESSA ollut taivaassa, ja nähnyt siellä hiljattain kuolleen hellarimummon, jolla oli ollut oma asunto taivaassa, asuntojen katossa oli ollut kultakirjaimin asukkaan nimi....

      No tämä kuollut mummo siellä taivaassa oli kertonut että miten ihanaa on siellä olo, mutta aika tuppaa käymään välillä pitkäksi (!) kun ei tarvitse edes pölyjä asunnostaan pyyhkiä....

    • Tipale

      Merkillisiä pastoreita, kun ei uskota Jeesuksen sanoja:

      "Sinä päivänä tuli hänen luoksensa saddukeuksia, jotka sanovat, ettei ylösnousemusta ole, ja he kysyivät häneltä
      24. sanoen: "Opettaja, Mooses on sanonut: 'Jos joku kuolee lapsetonna, niin hänen veljensä naikoon hänen vaimonsa ja herättäköön siemenen veljelleen'.
      25. Keskuudessamme oli seitsemän veljestä. Ensimmäinen otti vaimon ja kuoli; ja koska hänellä ei ollut jälkeläistä, jätti hän vaimonsa veljelleen.
      26. Niin myös toinen ja kolmas, ja samoin kaikki seitsemän.
      27. Viimeiseksi kaikista kuoli vaimo.
      28. Kenen vaimo noista seitsemästä hän siis ylösnousemuksessa on oleva? Sillä kaikkien vaimona hän on ollut."
      29. Jeesus vastasi ja sanoi heille: "Te eksytte, koska te ette tunne kirjoituksia ettekä Jumalan voimaa.
      30. Sillä ylösnousemuksessa ei naida eikä mennä miehelle; vaan he ovat niinkuin enkelit taivaassa." (Matteus 22:23-30)

    • Eikiitosjeesus

      Taivaalla, avaruussukkulassa ilmeisesti on harrastettu seksiä. Ehkä ei ollut kovin taivaallista.
      Eipä se ole taivas jos ei edes enkeliä pääse nylkyttämään. Islamistit saa köyriä koiraa. Rupsahtaneista vanhuksista ei niin väliä.
      Oikeasti koko kysymyksen asettelu osoittaa ajatuksen taivaasta ja tämän Hat trick-hemmon mielettömyyden.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Se ääni ja

      Olemus vaan, kyl teis jotain samaa on ja samoja luonteenpiirteitäkin löytyy vaikka paljon on höpöäkin mukana 😍😂🤭 vaik
      Ikävä
      25
      2618
    2. Täytyy tunnustaa

      että olet kauneinta mitä olen nähnyt. Käteni tärisevät vieläkin. Olen tosiaan ihastunut. Tästäkin vaikenen.
      Ikävä
      130
      2225
    3. Vanhempi mies

      Minä rakastan sua. Ja tiedän, että sullakin on tunteita mua kohtaan. Tätä elämää ei pitäisi tuhlata enää päivääkään. J
      Ikävä
      83
      1496
    4. jos saat yhden

      Toiveen esittää niin mikä olisi
      Ikävä
      117
      1423
    5. Jorma Uotinen jakoi hämmentävän kuvan tiukoissa trikoissa - Jopa Vappu Pimiä häkeltyy: "No wau"

      Jorma! Ei huono! Aikamoisen häkellyttävä kuva totta tosiaan! Lue lisää ja katso kuva: https://www.suomi24.fi/viihde/jo
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1395
    6. Hallitus heitti kymmeniä miljoonia

      Yksityislääkäri kela korvauksiin. Ei ole mikään ihme, että se ei lyhentänyt terveyskeskusjonoja niinkuin hallitus väitti
      Maailman menoa
      96
      1297
    7. Huomenta päivää

      Somen ihmeelliseen maailmaan. 🤗☕🌞💞
      Ikävä
      201
      1118
    8. Tänään kun näin sinut

      olit kuin taideteos. Arat ja väsyneet silmäni kaipaavat lepoa sinussa, mutta en voinut katsoa sinua niin paljon kuin hal
      Ikävä
      66
      1073
    9. Anna anteeksi

      Olen rikkonut sinua vastaan tavalla, josta minäkin kärsin. Syitä tutkiskellessani löydän vain itseni. Minä kuulin jokais
      Ikävä
      79
      1069
    10. HUS näyttää, kuinka paljon turhaa tai vähemmän tarpeellista tehdään verorahoilla

      HUS on laskeskellut, että sieltä voidaan vähentää melkein tuhat ihmistä ilman, että se toiminta häiriintyy, johon verora
      Hallitus
      59
      1049
    Aihe