Oxycontin ja vieroitusoireet?

Lieneekö tulossa?

Siivoilin loppukesällä erästä kuolinpesää ja käteeni jäi reilu pussillinen oxycontin-lääkkeitä. Piti viedä apteekkiin mutta ajattelin jättää kuitenki kipulääkkeeksi vaikka päänsärkyyn itselle tai vastaavaa.Siinähän kävi sitte nii et oon noita nyt parisenkuukautta natustellut pitkinpäivää kun antavat jotenkin niin mukavan ja puuhakkaan fiiliksen, työtkin sujuu paremmin. Viimeisiä viedään ja varasto on finis ensiviikolla ja jostain olin lukevinani että saattaa tulle jotain vierotusoireita jo seinään lopettaa näiden syömisen, vai saaneeko noita ihan pyytämällä lisää lekurilta? tuntuvat olevan hyvä yleislääke jos sun toiseenkin kipuun ja kolotukseen.

17

15494

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • rbfchg

      Tuskinpa saat lääkäriltä reseptiä, on sen verran voimakas kipulääke, huumausaineeksi luokiteltu.

    • sekakäyttäjä vaan

      melkosen tropin löysit,eikö ollut mitään vahvempaa :-) Varaudu elämäsi karmeimpaan viikkoon tai kahteen. Varaa ajoissa aika yksityiseltä tohtorilta jos ymmärtää asian voi kirjottaa jotain bentsoa paketin niin pystyt ehkä käymään duunissa ja saat nukuttua.Olisit myynyt ne vaikka mulle muutamalla satasella oisit säästynyt tulevalta shitiltä, meikäläisellä nuo ovat perusravintoa olleet jo pitkään, lopettamista en edes harkitse tulee lähtö lautoihin.

      • Moraali

        Vai sulle olisi pitänyt myydä, turpaan ja poliisia olisit tarvinnut ja mistähän tuon satkun olet saanut lapsilisistä säästänyt???


      • Anonyymi

        Keskity omaan elämääs


    • micco2012

      jos 2 viikollakaan selviät , kyllä sää siihen jotain sedatiivia tarviit , sen verran vaikeet vielarit niistä tulee , paras vaihto ehto puhuu rehellisesti lääkärille mitä oot tehny niin silloin saat parhaimman avun, oxya et kyllä saa mihinkään pikkusärkyyn, yleensä määrätään jos oot tullu leikkauksesta yms..

    • ei kannata

      Hain juuri 200 kappaletta ja en todellakaan suosittele käytettäväksi jos ei ole kerran lääkäri määrännyt.Minullekkin joka käytän ja välillä pärjään ilman eli en ota tulee heti kaameat päänsäryt ja horkka.

    • pieni opetus

      Miten voit olla noin tyhmä,ikinä pidä syödä muiden lääkkeitä.

    • Oxyt kokenut

      Kyllähän särkylääkkeitä voi vieraskin ottaa, kunhan ei ole jotakin muuta lääkitystä alla, joka voi aiheuttaa vaikka myrkytystilan. Kannattaa ottaa aina selvää, mitä ne lääkkeet ovat, ennen kuin syö niitä.

      Mutta oksikodoni on sen verran vahva lääke, että sitä ei pitäisi nappaile jatkuvasti. Aloitusannoskin on yleensä nolla toleranssin aloittavalla hyvin pieni, noin 5-20 mg:aa.

      Tuo aine koukuttaa äkkiä. Vieroitusoireet (pahimmat) ovat takana reilussa viikossa. Ilman korvaava lääkitystä vieroitusoireet ovat todella hirveät.

      Itse söin muutaman vuoden melko kovia annoksia (resepti) ja vieroittauduin siitä lyricalla. Reilun viikon siis söin lyricaa. Reseptorien palautuminen saattaa kestää kauan, voi vaatia masennuslääkitystä, jotta selviää töistä ja että elämä muutoinkin maistuisi.

      Terhakkaaksi tuo tekee, siivoilee, remontoi ja tahtoo tehdä monenlaista. Oli mukava veneilläkin kesällä, kun mikään ei maksa mitään, ja maailma on upea, rakastat kaikkea ja pitkäaikainen parisude sai uutta potkua. En tosin ollut aina tämän lääkityksen alla. Jopa vaimo piti lääkkeistäni, mutta hän otti vain silloin tällöin. Hänelle ei tullut vier.oireita. Seksi oli mahtavaa, tunteja saattoi naida ja molemmat olivat kuin teinejä, jotka juuri ovat tavanneet.

      Työt sujuivat, kun jaksoi aamulla hyvin nousta sängystä ja jos into lopahti, heitin tabun naamaani.

      Mutta kaikki hauska päättyy aikanaan, siitäkin tulee lopulta taakka, kun toleranssit nousevat, annoskoko kasvaa ja mukavia nousuja ei enää tule. Lopulta vain istuskelet pienessä pöhnässä, toki työt sujuu, mutta elämä ei silti ole enää niin upeaa, kuin alussa. Sain kivut hallintaan miedoimmilla lääkkeillä. Joita käytän vain, kun on ehdoton pakko. Koukkua en enää itselleni hanki.

      Aiheesta riittäisi juttua romaanin verran, mutta tämä saa riittää :)

      • LL42

        "Kyllähän särkylääkkeitä voi vieraskin ottaa, kunhan ei ole jotakin muuta lääkitystä alla, joka voi aiheuttaa vaikka myrkytystilan." Niin no, särkylääkkeitä on moneen eri junaan ja nyt ei ole kyse mistään Buranasta.

        Toisen henkilän reseptilääkkeitä ei tule käyttää, kas kun voi olla niin että ne eivät missään tapauksessa sovi tälle jolle niitä ei ole määrätty, kontraindikaatioita voi olla useita.

        Eihän se vaara piile "pelkässä" yhteiskäytössä.


    • Vanha viesti mutta vastataan.
      Oxyt koukuttaa pahemmin kuin heroiini.

    • kipupotilas

      Kipuplk-lääkäri määräsi noita oxycontoneita minulla kolme vuotta sitten koviin kipuihin, aluksi 5mgx2pv, annostus tällä hetkellä 10 mg/pv. Kipuihin ei auta eikä kyllä ole minkäänlaisia hyviä fiiliksiä tullut, päinvastoin pissa ei tule, iho kutisee, hikoiluttaa varsinkin aamuyöstä ja pää aivan sekaisin, tasapainoa heittää- Kesällä pillerit loppuivat pari päivää aikasemmin, saan niitä 28 pv_n välein apteekista ulos, ja tuli aivan kauheita itsemurha-ajatuksia, koska vointi oli tosi huono. Myin jopa autoni, koska suunnittelin ajavani sillä rekan eteen. Koko tänä aikana, jolloin olen näitä lääkkeitä syönyt, lääkäri ei ole kertaakaan halunnut ottaa minua vastaanotolle, ei verikokeita ei mitään. Mielestäni vastuutonta käytöstä, enhän tiennyt, millaisesta lääkkeestä on kysymys. Lisäksi määräsi unilääkkeitä, stilnoc ja Imovane , joihin olen nyt koukussa niin, että syön päivälläkin, että saa nukkua eikä kipua tarvitse koko ajan tuntea. Katsoin eilen telkkarista ohjelman, jossa poliisit ajoivat takaa naista, joka myi näitä ja selvisi, että nämähän ovat huumeita, heroiinia. Olenko nyt siis huumekoukussa tietämättäni ja kuka vastaa ????

    • hess2

      onhan täs käytetty kymmenen vuotta kipuihin tramalia 800mg vrk lyrikaa 600mg vrk oxynormia 10mg vrk. nyt lääkitys on oxykontiini 50mg vrk lyrika 525mg vrk joskus menee viikossa kahdenviikon annos.viikko ilman lääkeitä on aivan kauhea.saan apteekista kahdenviikon annoksen apteekki sopimus.onko tiedossa vierotus oireisiin jotain ei keskushermostoon vaikutavia aineita-sopimus sitoo minut yhteen lääkäriin.sain sairaalasta kipulääke reseptin en saanut lääkkeitä ulos apteekista.

      • nasty86

        terve! Tai siis en... Niinku joku aikaisemmin sanoi, niin vaikuttaa mielialaan alussa positiivisesti ja mitä kauemmin käytät toleranssien kasvaessa ei ole enää kivaa! Pahinta on aamut kun nukut liian pitkään ja lääke olisi pitänyt ottaa 3t sitten, niin itsellä koko kroppa kipeä ja kankea! Tällä hetkellä olo normalisoituu 2x 40mg oxycontin, 2x300mg lyrica, 1x 50mg noritren... Ne hetket pitäis yrittää välttää että kropassa tulee se vähäinen kemikaalimäärä, eli toi depot 12t ni vaikeudet alkaa itellä 11t kohdalla! Pääkopalle varmasti rankempaa lopettaa ku moni muu vastaava opioidi...


    • Anonyymi

      Mitä nopeempi vaikutteinen, esim oxynorm tai oxynorm LIUOS, sitä saatanallisemmat on reflat. Itse oxycontin väärinkäytön takia monesti noi reflat läpi käynyt. Yleensä pahimmat olot ja fyysiset reflat on ohi 3 päivässä. Vatsa sit kylläkin saattaa temppuilla viikkoja. Jopa Heroiinistä ei irtoa tollasia jälkipolttoja.
      Mut täytyy sanoa, että kun Valvira on tiukentanut esim kyseisen lääkkeen kirjotteluja, niin tässä mennään samaan suuntaan kuin Jenkeissä, jossa oxyjen reseptien saanti vaikeutui,. Kipu potilaita jäi jotka siirtyivät Heroiiniin ja diilerit löysivät halvan fentalyyniin ja hups!! Kun jengii alkoi öyskäröimään. Että hieno suunta Valviralta. Tiedän muutaman ihmisen joilta nämä on jo otettu pois kroonisen kivun takia koska the Valvira

    • Anonyymi

      Onko lapsi kommentoinu. Pahinta huumettahan nuo on.

    • Anonyymi

      Jymalauta pelkkii nistei tääl. Menkää töihi

    • Anonyymi

      Vajaa 4v oxyja joka päivä, ekat 2v annos oli joku 30-50mg päivä, duunit loppu ni tiputin puolet pois (käytin ihan kipuun vaikka respaa ei ollutkaan). Sit tolla 15mg-20mg määrällä ollu toiset 2v. Contin että norm vähä mitä saanu.. Nyt reilu viikko ilman, ei onnistus ilman lyricaa ja ksaloleita(ps niissä ei o fentaa, se on myytti). Toinen viikko viel ni ollaa enempi voiton puolella.. oon nukkunu parhaiten vuosiin viime viikkona..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      140
      5953
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3625
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      1925
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1919
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      25
      1748
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      74
      1586
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      16
      1522
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1408
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1406
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      24
      1327
    Aihe