Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Rajamäen uimahallin laajentajat

tytkijä

Katso Petri Kalmin blogi. On pantava merkille, että persut äänestivät kaikki
Rajamäen uimahallin laajennuksen puolesta ja että kokoomuksesta jopa klaukkalalaisia ehdokkaita äänesti asian puolesta. Vihreille tunnustusta äänestivät kaikki laajennusta vastaan. SDP oli myöskin hyvin Rajamäki myönteinen.
Kristilliset äänestivät vastaan. Keskusta jakaantui.
Klaukkalalainen ole erityisen varovainen, nyt on Klaukkalan puolustajia paljon liikkeellä. Ei ole hyvä keskittää kaikkia ääniä yhdelle ehdokkaalle, tasaista hajontaa,
mutta varmista, että ehdokas on varmasti Klaukkalan asialla. Selvitä taustoja, älä usko puheisiin.

15

751

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pläähh

      Olen suuressa viisaudessani päättänyt että yksikään ehdokas joka puheissaan mainitsee puolesta tai vastaan mitään mihinkään uimahalliin (niin räkämäen laajennukseen kuin sorkkametsän uuteen) liittyvää, ei saa ääntäni.

      Tuo uimahalli asia ehdokkaiden suusta alkaa muistuttaa populismia.

      Se että rajamäellä tällä hetkellä halli sijaitsee ei taida olla mitenkään liitännäinen kunnalispolitiikkaan (edes historialliseen). Vaan siihen että Alko sen sinne rakensi.

      Se että onko kunnalla nykyäänkään varaa pitää kahta tappiollista hallia onkin jo eri kysymys (eiköhän tuo rajamäen hallikin tee tappiota ihan riittävästi).

      Jos te Klaukkalalaiset haluatte oman hallin niin hommatkaa yksityisrahoitus siihen...tai ostakaa vasara ja hakatkaa rajamäen halli paloihin ja hinatkaa se klaukkalaan...

      Alan vahvasti olla sitä mieltä että tulis jo se kuntaliitos...sahataan klaukkala vantaaseen niin sitten on varmaan hyvä mieli teilläkin...

    • nifk

      Yhdyn edelliseen kirjoittajaan, siinä, että varmaan Klaukkalan etu olisi Vantaaseen liittäminen, päästäisiin Rajamäestä eroon.
      Muuten nyt on aika keskustella, siitä mitä valtuutetut ovat päättäneet kuluneella valtuustokaudella. Mulle sopii, että rajamäkiset äänestävät rajamäkisiä ja klaukkalalaiset klaukkalalaisia, mutta piilorajamäkisiä pitää varoa.

    • uteliaas

      Seuraavat Klaukkalan kokoomuksen ehdokkaat laajensivat Rajamäen uimahallia.
      Vaulamo Petri, Schildt Markku, Lompolo Kirsi ja Muuri Reijo. Tiedoksi äänestäjille
      Rajamäellä ja Klaukkalassa. (valtuuston pöytäkirja)

    • Klakelainen

      Ei mitään kallista uimahallia Klaukkalaan. Uidaan Vantaalla, eikös Kivistöönkin ole halli tulossa?

    • Äänestän

      Samaa mieltä klakelaisen kanssa. Turvataan ensin peruspalvelumme. Ei uimahallilla ym monitoimitaloille, tässä vaiheessa, valitettavasti.

    • pölöhökustaava

      Nyt ei ole kysymys pelkästään uimahallista, Rajamäen suosiminen on lopetettava.
      Sinne tuli juuri isot nuorisotilat. Rajamäen terveyskeskusta on päätetty saneerata
      2,5 milj euroa, vaikka ko laitos kannattaisi lopettaa, ei ole pitkä matka sieltä kk;n terveyskeskukseen. Yhtä hyvin Röykkä vois vaatia sinne omaa terveyskeskusta.
      Oikea ratkaisu olisi perua Rajamäen uimahallin laajennus, lopettaa puhuminen Klaukkalan uimahallista ja monitoimitalosta ja kirkonkylän urheilupuistosta.
      Nurmijärvi velkaantuu hurjaa vauhtia.
      Nyt on tärkeintä Klaukkalalaisen varoa näitä Rajamäen ja kk:n ehdokkaita.
      Onhan se älytöntä rakentaa uimahalli kunnan äärinipukkaan Rajamäkisille ja Hyvinkääläisille. Älytöntä puhua uidaan Vantaalla tässä yhteydessä. No Vantaalaisia meistä tulee kai jokatapauksessa. Silloin Rajamäen uimahallikin on Vantaalla.
      Otetaan esim, hammaslääkäripäivystys. Klaukkalassa menee 2-3 tuntia odottamiseen,kirkonkylässä 1 tunti, Rajamäellä 1/2 tuntia.
      Näin palvelut pelaavat Nurmijärvellä.

    • nättijussi

      Jos Klaukkalalaiset antavat kokoajan kusettaa itseään kunnalispolitiikassa, niin ei voi mitään.

    • Vesijehu

      Kirkol ei o uimahallii, ja me käyräänki Rajamäjes uimassa.
      Rajamäjen uimahalli on siis laajemmaski käytös ku pelkästäär rajamäkiste.
      Ku ei olla klaukkalalaisii eikä rajamäkisii, ni uskaltaa olla sitä miältä, et kyl Rajamäki tarvii kunnon uimahallin, ja simmottinen on pirettävä kunnossa kans.

      • uimalla kuntoon

        Nyt on niin, että uimahallit pitää tietenkin pitää kunnossa. Rajamäki palvelee täysin lähiympäristöä. 12.12 ke aamuna klo 9.00 oli sellainen tungos, isossa altaassa yksi uimari ja minä olin toinen. Käyttömääriin jos huomioidaan koululaiset, joita kuljetetaan koko kunnan alueella, antaa väärän kuvan kävijämääristä. Sitten sellainen seikka, aamutungosta jos on, pitää halli pitää auki joka aamu. Aukiolo ajat täysiksi, joka aamu kuudelta ja iltaan kahdeksaan.

        Tänä syksynä olen käynnyt yhdeksässä eri uimahallissa, Rajamäellä en ole nähnyt tungosta. Mutta jois kaikkien pitää ängetä pienelle puolelle, niin sitten on tungosta.


    • Mifune

      Jos Klaukkalassa on pienituloisia (Köyhiä) niin runsaasti, että he eivät voi autollaan ajaa Rajamäelle uimaan, niin tokihan bussit kulkee. Me täältä muualta kuntaa asioimme eri syistä useinkin Klaukkalassa. Miksi teidän itsetunnolle se on niin vaikeaa siirtyä sieltä Muumilaaksosta edes uimaan? Rajamäeltä varmasti käydään ruokaa ja vaatteita (sun muita päivittäistavaroita) ostamassa Klaukkalasta useamman kerran viikossa per talous. Kuinka usein on hinku kesän ulkopuolella uida? Kerran kuussa, vai neljästi? Vai 28 kertaa?

      Onni, ettei Suomenlinna tai Linnanmäki ole Rajamäellä tai muualla Nurmijärvellä. Muuten Klaukkalassa joku vaatisi sellaisen siirtämistä Klaukkalaan, etteivät he kärsisi syvästä traumasta enempää....

      • uimalla kuntoon

        Kyllähän nyt on niin, että bussit ei toimi, lapsia pitää kuljettaa, jos mihinkin harrastuksiin. Olisi upeeta, kun koulun päätyttyä pääsisivät uimaan, sopii jokaiseen urheilulajiin valmennusohjelmaan. Eipä tuolla Rajamäellä näy edes eläkeläisiä juurikaan Elo- syyskuussa kävin uimassa 20 km ja säryt lähti. On paha nivelrikko sormissa.


    • nättijussi

      Re: Mifune
      Nyt on kysymys kunnan järjestämistä palveluista. Klaukkalasta kuljetetaan kokoajan peruskoululaisia Rajamäelle uimaan, kunnan kustannuksella.
      Kaupalliset palvelut muodostuvat oikeudenmukaisesti, ne ottavat huomioon väestöpohjan. Kaupan palveluista ei päätetä äänestämällä, jokainen äänestää jaloillaan. Sinunhan on paljon lyhyempi käydä Hyvinkäällä marketeissa kuin Klaukkalassa. Pitäiskö klaukkalalaisten vielä kustantaa teille kunnan lukuun
      kaupan palvelutkin. Kunnan palvelut väestön suhteessa, eikä poliittisen juonittelun
      kautta keskitetä kunnan äärimmäiseen nurkkaan, jossa on lisäksi pienin väestöpohja.

    • Veertti

      Mitenkäs kun Klaukkalaan tulee monitoimihalli, uusi jäähalli ym. Rupeatteko kaivamaan siihen Viirin pkllolle kuoppaakin että saatte Sääksinkin siirrettyaä sinne. Saitte jo P....kamme sinne puhdisytettavaksi joten olkaa tyytyväisiä.
      Persaukisia marisijoita koko Klaukkala täynnä-

    • Martti Sarpalehto

      Rajamäen uimahalli rakennettiin kunnan ja Alkon yhteisillä rahoilla suhteessa 50%/50%. Kunnan päättäjät halusivat 1970 luvun alkupuolella, että uimahalli rakennetaan kirkonkylään. Alkon edustajat ilmoittivat siihen, että Alko ei silloin osallistu uimahallin kustannuksiin, joten uimahalli rakennetttiin rahoitussyistä Rajamäkeen.
      Uimahallin rakentaja oli Oy Yleinen Insinööritoimisto Ab (nyk.YIT). Urakka tehtiin kokonaisvastuu rakentamisella.
      Alko halusi hallin suunnittelijaksi heidän luottoarkkitehtinsa Einari Teräsvirran toimiston, josta päätöksestä YIT:n uimahallitoteutuksen työpäällikkönä ollut Ins. Matti Väätäinen totesi, että nyt homma meni "perseelleen". Se oli tappiotyö.

      • Rajamäkeläinen

        Tuli vaa täs mielee et klaukkalassa on jää ja sulkapallo halli ni sen nurinan vois lopettaa ku on ollu 70-luvusta asti siinä ni turha nurista, ja onhan autotki sitä varten keksitty, kiitos


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe