isoa kun on saanut niin tavallinen ei kiinnosta

juu isolla

Kotona ei oikein syty kun tarjolla on vain normaalia mulkkua. Olen jo jonkin aikaa saanut kahta kookasta (18&20cm). Niillä tarpeeksi pitkään nussittuna laukean ainavain. Kotona en koskaan laukeaa nainnin seurauksena. Tarvitaan avuksi sauva jolla naidaan tarpeeksi kovaa ja pitkään. Isoa imeekin mielummin kun tietää että annettu nautinto tulee kaksin verroin takaisin. Aviomieheltä en ole niellyt lastia. Jos iso on antanut hyvän kyydin niin mielelläni lopuksi laukaisen suullani ja nielen. Kun antaa miehelle hyvän loppu käsittelyn niin mies tulee mielellään uudelleen tyydyttämään naisen.

18

1079

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • assiit

      Vai silleen on assiit :-)

    • Ihan varmaan

      Joopajoo..et sitten H-X muuta keksinyt?

      • h-xn (pm) velipuoli

        Vastaan H-Xn puolesta. Hän ei tuota juttua kirjoittanut, koska hänen nykyisessä olinpaikassaan ei toimi nettiyhteydet jouhevasti.

        H-X on etelävanalla tutkimassa jääkarhujen ja pingviinien seksielämää ja havainnut tähän mennessä ainakin sen, että pingviineillä on isot munat.

        Lyhyen sateliittipuhelun aikana hän ehti myös ihmetellä, kun jääkarhuilla ei kuulemma ole syötävää ja koko etelänapa on pingviinejä pullollaan. Lienevät nuo komeat valkoturkkiset könsikkäät vähän nirsoja ruuan suhteen... aijai.

        Hän ehti myös pahoitella, kun ei ole ehtinyt päivitellä kuulumisiaan suosikkipalstalleen, joka toden totta on tuonut iloa hänen elämäänsä.
        Sitä ilon lähdettä kun suvussa kyselimme, niin hän suostui pitkin hampain paljastamaan tämän huumoripalstan, jota nyt me hänen sukulaiset ja tuttavammekin luemme.

        Kaipaamme varsinkin erästä Anusta tai jotain sen tyyppisen nimistä huumoriveikkoa, joka isoilla sormilla ja pienellä puhelimella saa joskus käsittämätöntä tekstiä aikaan.

        Hänelle H-X pyysi lähettämään mitä rakkaimmat terveiset ja kertoi ymmärtävänsä tuon Ansuksen kipakat mielipiteet itsestään. Rakkaudesta se hevonenkin potkii...

        t. h-xn puolesta se pienimunaisempi velipuoli


    • näinpä täällä

      Onhan itsestään selvää että nautinto/laukeaminen on kivempaa. Jos mies ei huolehdi naisen orgasmeista niin turha on narista jos käy vieraissa. Varmasti kokoakin tärkeämpi on kestävyys. Nainen vaatii lämmittelyä ensin ja suurin osa naisista vielä pitkän nainninkin. Todella harva nainen laukeaa muutamalla työnnöllä. Tai sitten lämmitys on onnistunut todella hyvin. Tietysti iso elin venyttää paikkoja ihanasti ja antaa siten melkonopeasti orgasmin. Mutta useamman miehen avulla voidaan päästä hyvään lopputulokseen. Kun nainti kestää tarpeeksi kauan.

      • B-X

        H-X taas naisena täällä. H-X häipyy ja naiset tulee tilalle - ei mene läpi. Joku aika sitten tänne ilmaantui muutama isomunainen nuorimies kuviaan tuoman ja se oli H-X ihan itse nimimerkkiarsenaalillaan.


      • H-Xn bi-father
        B-X kirjoitti:

        H-X taas naisena täällä. H-X häipyy ja naiset tulee tilalle - ei mene läpi. Joku aika sitten tänne ilmaantui muutama isomunainen nuorimies kuviaan tuoman ja se oli H-X ihan itse nimimerkkiarsenaalillaan.

        On se tuo meidän H-X ehtivä veikko ja kuulemma vielä uskomattoman taitava rakastaja niin miehille kuin naisillekin, kun sille päälle sattuu.

        h-xn puolesta; h-xn bi-henkinen isä


        btw. Tuolla B-X:llä taitaa olla pahoja harhoja...


      • Son Asus
        H-Xn bi-father kirjoitti:

        On se tuo meidän H-X ehtivä veikko ja kuulemma vielä uskomattoman taitava rakastaja niin miehille kuin naisillekin, kun sille päälle sattuu.

        h-xn puolesta; h-xn bi-henkinen isä


        btw. Tuolla B-X:llä taitaa olla pahoja harhoja...

        Ja sen harhat johtuu pienestä munasta ja suunnattomasta katkeruudesta.


      • Realisti...
        Son Asus kirjoitti:

        Ja sen harhat johtuu pienestä munasta ja suunnattomasta katkeruudesta.

        Ei muuten johu..


      • h-xn milf-naapuri
        Realisti... kirjoitti:

        Ei muuten johu..

        Luultavasti johtuu...

        Hän näkee h-xiä jo kaikkialla. Varmaan yöllä vieressäänkin.

        Ilmankos sen avorouva on meillä töissä puhunut, miten kiihkeä se tuo meidän yläkäyräkönsikäs nykyään onkaan. Ja koko ajan kakkoseen tunkemassa kippuraansa. Aijai...


      • Pillua tekee mieli
        h-xn milf-naapuri kirjoitti:

        Luultavasti johtuu...

        Hän näkee h-xiä jo kaikkialla. Varmaan yöllä vieressäänkin.

        Ilmankos sen avorouva on meillä töissä puhunut, miten kiihkeä se tuo meidän yläkäyräkönsikäs nykyään onkaan. Ja koko ajan kakkoseen tunkemassa kippuraansa. Aijai...

        Te näette asuksia kaikkialla mulqut!


    • juu isolla

      mitähän vittua työ sekoilette täällä. aloitus on minun eli NAISEN kirjoittama. ei ihme ettei tänne porukka halua omia tuntojaan kirjoittaa kun heti tulee tuollaista paskaa vastaukseksi.

      • Mika Molotovi

        No mtiäs víttua tulet tänne miesten sekoilukeskukseen. Jos ei jutut kelpaa, niin voit vetää vaikka vítun päähäs tai painua jonnekin helevettihin :D


    • Naisen elinhän mukautuu kumppanin koon mukaan. Silloin hurjina sinkkuvuosinani minulla oli useampi seksisuhde. Huomasin tuolloin itsekin muutokset. Isomman mulkun jälkeen pienempi ei tuntunut juuri miltään, mutta kun aikaa kului, niin se pienempikin elin alkoi tuntua joltakin. Emätin kutistuu ja suurentuu ja se on ihan luonnollinen asia. Emätinhän venyy synnytykseenkin ja kutistuu taas sen jälkeen.

    • 'darwitson

      Mutta tietenkin sillä isolla melalla on hyvä touhuta ja mesota muutenkin.

      Onhan se hienoa vetäistä housuista iso kalu että tätäkö haluat sekä esillä sitä muutenkin sopivissa ja sopimattomissa yhteyksissä.

      Se itsetietoista toimintaa ja niin mies tuntee olevan luomakunnan kruunu, joka hallitsee valtakuntaa ja saa haluamiltaan naisilta.

      Niin on luonto säätänyt ja muuta turha vikistä.

    • mulle kanssa

      ikäväähän se on jos orgasmin tietää pystyvänsä saamaan mutta huonon panon takia se aina jää saamatta. hankalaa jos sellaisen miehen kanssa on vielä lapset ja talo. itsellä on nimittäin juuri tälläinen tilanne. liian nuorina mentiin naimisiin. jäi kokemukset hankkimatta.

      työkaverin kanssa on purettu kertyneitä paineita työreissussa. kooltaan elin ei ole juurikaan isompi kuin miehelläni mutta kestävyyttä on moninkertaisesti. sänkyleikit kiinnostaa pitemmän kaavan kautta muutenkin. aloittajan kanssa samaa mieltä siitä että mielellään tekee "extraa" miehen kanssa joka antaa nautinnon. minun kohdalla se tarkoittaa anal seksiä. oman miehen kanssa en sitä ole koskaan harrastanut eikä hän sitä ole koskaan kysynytkään.

      oma ukko työntyy vain sisään ja laukeaa melkein heti. ei mitään esi tai jälkileikkejä. toimitus kestää maks 2-3min.

    • aviossa vieraissa

      aviossa oleville miehille kuulostaa olevan yleistä ettei vaimoa kiinnosta tyydyttää.

      miksi sitten vaimoa kiinnostaisi kotona naiminen.

      etsitään mielummin mies joka ottaa huomioon myös naisen tarpeet. onko liikaa vaadittu miehiltä että näkisivät vaivaa naisen tarpeiden tyydyttämiseen myös papin aamenen jälkeen.

    • seksiä varten

      miksi näkisi vaivaa aviovaimon takia? se hoitaa kodin ja lapset.

      seksiä varten pitää olla nainen erikseen. ei vaivaa päänsärky eikä väsymys.

      • Tämä on todellista rakkautta. Ja varmaan molemminpuolista.
        Mitäpä sitä muijaa panotouhuilla häiritsemään...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miten kukaan voi ajatella

      Niin naiviisti että jos jokin asia tekee sinut onnelliseksi / iloiseksi niin se ei olisi ikinä muka väärin ? Jos joku es
      Ikävä
      40
      3204
    2. Nainen, sinä vain kaunistut

      Tiedätkö, minä täällä haukon henkeäni ja yritän rauhoitella tunteitani. Sinussa natsaa kaikki, ja olet todella päässyt k
      Ikävä
      97
      2453
    3. Olen mennyt jotenkin lukkoon sen jälkeen

      kun meillä meni miten meni. En vain pääse sinusta yli. Jäi niin monta kysymystä, ja sen lisäksi olet tullut niin tärkeäk
      Ikävä
      130
      1962
    4. Kunnes mitään ei ole

      Täällä on kaipaajia jotka odottaa että toinen tekee lähestymisen jollain tavalla, siksi koen etten kuulu enää tänne ja s
      Ikävä
      11
      1514
    5. Kerro jotakin mukavaa kaivatustasi?

      Sana on vapaa 💬
      Ikävä
      108
      1501
    6. Kylmäojan koululla löytynyt ruumis

      Kylmäojan koululta löytynyt ruumis lauantaina. Mitä on tapahtunut, omaisille voimia
      Kontiolahti
      15
      1346
    7. Ehkä sinä haluat samaa kuin minä

      Eli sitä et me päädytään yhteen. Ainakin toivoisin sitä..
      Ikävä
      43
      1319
    8. IS Viikonloppu 26.-27.10.2024

      No nyt tulikin mukava Kovis-ristikko tälle viikonlopulle. Toisille tämä on varmaan vihjeineen ihan helppo 2- tason risti
      Sanaristikot
      80
      1309
    9. Miten paljon sä

      Haluat häntä? Onko joku osa mikä jäi eniten mieleen?
      Ikävä
      52
      1263
    10. Taas yksi persuämmä sekosi

      Kun lapsilla oli korona-aikana kirkossa hengityssuojaiet käytössä. Persuämmä piti asiaa lasten pahoinpitelynä. https://
      Maailman menoa
      235
      1075
    Aihe