obama yritetään salamurhata/murhataan

toteutooko tämä?

Yhdysvaltain presidentinvaaleihin on enää kahdeksan päivää aikaa!

John Paul Jacksonin profetiasta!

"- Presidentti Obama yritetään murhata / murhataan naamioiden se rasistiseksi teoksi. Seurauksena ovat historian pahimmat rotumellakat, Ruandaa pahemmat."

James Collierin uni 15.7.2008

Amerikkalainen James Collier näki merkittävän varoitusunen 15.7.2008. Collier oli unessa jalkapallostadionin ulkopuolella, kun hän kuuli ottelun kuuluttajan ilmoittavan, että yksi pelinjohtaja (quarterback) ei voinutkaan pelata sairauden takia. Tämä poisjoutunut pelinjohtaja oli valkoinen, vanhempi ja kokeneempi pelaaja.

Tilalle tuli toinen pelinjohtaja, joka oli pitkä ja hoikka musta kaveri, jonka iho oli kuitenkin vaaleampi kuin muilla mustilla. Mies näytti Barack Obamalta. Juuri kun ilmoitettiin, että tämä toinen pelinjohtaja astuisi ensimmäisen pelaajan tilalle, joku ampui häntä päähän.

Kun James Collier heräsi unesta, hän sai Herralta selityksen: kyse on tämän syksyn USAn presidentinvaaleista ja siitä, että McCain sairastuu ja Obama ammutaan kuoliaaksi, joten USA tulee yhtäkkiä olemaan tilanteessa, jossa sillä ei ole yhtään presidenttiehdokasta.

Lopuksi James Collier pyytää rukoilemaan asian puolesta sekä ilmoittamaan, mikäli kenelläkään muulla on sanomaa tästä samasta asiasta.

Ohessa James Collierin koko sanoma englanniksi, mikä on luettavissa myös englanninkielisillä sivuillani osoitteessa www.kolumbus.fi/jouko.piho/english/english.htm .

A.L.:n näky 14.2.2008

Järkyttyneenä luin englanninkielisen uusimman profetiasi. Järkyttyneenä
siksi, että itse olen nähnyt 14.2.2008 samantyyppisen näyn rukouksessa
vaimoni kanssa. Ei ole siis kyseessä uni vaan selkeä näky.
Vaimoni kirjaa aina näkyni ylös ja ne ovat päivätty aina sille päivälle kun
ne olen nähnyt.

Tässä muistiinpanot ko. illalta:

"Stadion, nyt näky on valmis. (Ennen olen useampaan kertaan nähnyt tyhjän
stadionin - lokakuusta 2007 lähtien ) Nyt stadionilla on ihmisiä, se on
täynnä ihmisiä. Ilmeisesti Baseball -ottelu on käynnissä, en ole aivan
varma, mutta amerikkalainen laji kuitenkin kyseessä. Kiväärimies on jossakin
stadionilla. Hän on tarkka-ampuja."

42

666

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pihon sivulta

      Raymond Aguileran kolme näkyä 29.4.2010

      1. näky: Näin että presidentti Barack Obamaa iskettiin kolme kertaa kovaa päähän hengessä (I saw President Barack Obama being hit hard three times about his head in the spirit.)
      2. näky: Näin pienen pommin.
      3. näky Näin vuohen kuvan.


      Maurice Sklarin profeetallinen sanoma 3.4.2012

      Olin 3.4.2012 katsomassa tv-uutisia Barack Obaman ja Korkeimman oikeuden välisistä kiistoista, kun Herra puhui minulle sanoen: "Ylpeys käy lankeemuksen edellä. Presidentti Obama on ylittänyt valtuutensa. Minä tulen nöyryyttämään ja tuomitsemaan hänet koko kansakunnan edessä."

      En ole aikaisemmin kuullut Herran puhuvan minulle Obaman tuomitsemisesta. Kuulin sen sijaan Obaman valitsemisen aikoihin Herran sanovan, että Obama oli tuomio Amerikalle.

      Mutta Jumalan kansa on totellut 2. Aikakirjan luvun 7 jakeen 14 ohjetta nöyryyttäen itsensä rukoukseen - ja Jumala on vastaamassa.
      Sanon Pyhän Hengen kautta, että Obaman päivät ovat luetut.


      Donna Rigneyn näky USAlle syksyllä 2011

      Näin naisen rukoilevan kodissaan. Hän näytti epätoivoiselta. Nainen kutsui muita lähes kuumeisesti luokseen rukoilemaan hänen puolisonsa puolesta. Koolla oli pieni rukoileva ryhmä, mukana myös naisen kaksi tytärtä. Näin yhtäkkiä naisen tarkemmin.

      Nainen oli Michelle Obama.

      Michelle Obama rukoili miehensä Barack Obaman puolesta, koska tämä oli kritisoinut USAn kongressin päätöstä, jolla vahvistettiin USAn tunnuslauseeksi edelleenkin ”Jumalaan me luotamme” (In God we trust).

      Itse asiassa Pyhä Henki johdatti Kongressia tässä vahvistuksessa. Me olemme luottaneet kansakuntana kaikkeen muuhun kuin Jumalaan.
      Nyt Kongressi vahvisti esi-isiemme liiton, että tämä kansakunta on perustettu Jumalan rakkauden tähden ja että me luotamme häneen kaikessa mitä me tarvitsemme.

      Kun presidentti Obama väheksyi tätä julkista liiton uudelleen vahvistamista, hän sulki itsensä Jumalan ja USAn välisen liiton ulkopuolelle. Näen, että Jumala on kääntänyt selkänsä presidentti Obamalle, kuten Jumala hylkäsi Saulin ja antoi
      kuninkuuden Daavidille. Jumala on antava Obaman presidenttiyden toiselle.

      Tämä on Jumalan peruuttamaton päätös, johon ei voi vaikuttaa edes Michelle Obaman ja muiden rukoukset.

      Jumala on valinnut USAlle uuden johtajan ja Jumala nostaa hänet valtaan. Jumala voitelee hänet ja asettaa hänet virkaansa.


      Sara Gebra-Eyesuksen uni presidentti Obamasta maaliskuussa 2009

      Näin viikko sitten yllättäen tällaisen unen: kuvassa oli presidentti Obama. Hän seisoi työhuoneessaan hyvin hämmentynyt, voimaton ilme kasvoillaan. Hänen takanaan maa kuohui. Oli kaaos, jonkinlainen poikkeustila, ihmiset ryntäilivät sinne tänne, rikollisuus rehotti, jotain oli tapahtunut.

      Obama oli tämän kaiken edessä voimaton mutta syytön - hän oli vilpittömästi halunnut parantaa asiat, mutta kaaos oli voimakkaampi kuin hänen hyvä tahtonsa. Vilpittömyys ikään kuin paistoi hänestä, samoin neuvottomuus kaiken keskellä.


      tässä vielä yksi ketju aiheesta!

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10762977

    • helsingin sanomista

      HS selvitti, miten Sandy-myrsky voi vaikuttaa USA:n vaaleihin

      30.10.2012 11:33

      Pysäyttääkö hirmumyrsky Sandy Mitt Romneyn loppukirin Yhdysvaltojen presidentinvaaleissa? Vai koituuko rajuilma Barack Obaman kohtaloksi? HS selvitti, miten Sandy voi vaikuttaa vaaleihin.

      1. Myrsky jäädyttää tilanteen

      Se on isompi ongelma haastaja Mitt Romneylle, jolla on jäljellä vähän kirittävää Ohiossa ja muutamassa muussa tärkeässä osavaltiossa.

      Myrsky lamauttaa ehdokkaiden kampanjat myös käytännön tasolla. Romney joutui jo perumaan kolme vaalitilaisuutta myrskyn reitille osuvassa Virginiassa.

      Presidentti Barack Obama on perunut ison joukon vaalitilaisuuksia myös niissä osavaltioissa, jotka eivät ole myrskyn reitillä.

      2. Obama kompuroi pelastustoimissa

      Ratkaisu oli hätäinen, sillä presidentti oli jo ehtinyt matkustaa Floridaan.

      Presidentin kampanja tuli selvästi juuri ennen tilaisuuden alkua siihen tulokseen, että kampanjointi kansallisen katastrofin äärellä antaisi väärän kuvan tärkeysjärjestyksestä.

      Varoittava esimerkki Obamalle on vuoden 2005 hurrikaani Katrina. Silloin presidentti George W. Bush sai runsasta kritiikkiä hitaasta reagoinnistaan ja pelastustoimien pahasta ontumisesta.

      3. Obama nousee likaisen pelin yläpuolelle

      Obama on yleensä parhaimmillaan puhuessaan kansalaisille suurista teemoista ja tapahtumista. Jos käytännön vaikeudet eivät muserra pohjaa pelastustöiltä, Obama voi kääntää tilanteen edukseen. Mikään ei yhdistä kansaa paremmin presidentin taakse kuin suuri koettelemus.

      Sunnuntaina Obama piti jo lehdistötilaisuuden hätätilavirasto FEMA:n toimistossa.

      Asiantuntijoiden ja sotilaiden ympäröimänä Obama puhutteli kansaa rauhalliseen tapaansa. Hän vakuutti, että kaikki byrokratia ohitetaan käytännön pelastustöiden sujumiseksi.

      Tuulipusakkaan pukeutunut johtaja-Obama voi vedota päättämättömiin äänestäjiin enemmän kuin se kampanja-Obama, joka on viime viikot keskittynyt kampanjassaan vastustajansa mustamaalaamiseen.

      4. Äänestysprosentti kärsii – ja Obama

      Presidentti Obaman neuvonantaja David Axelrod on esittänyt pelkonsa ennakkoäänestyksen häiriintymisestä ja osittaisesta peruuntumisesta. Demokraatit käyttävät ennakkoäänestystä republikaaneja enemmän.

      Suurta vaikutusta myrskyllä tuskin on ennakkoääniin, koska monissa myrskyn alle jäävissä osavaltioissa ei ole muutenkaan laajaa mahdollisuutta ennakkoäänestykseen.

      Myrsky vaikeuttaa myös ovelta ovelle tehtävää vaalityötä.

      Tätäkin menetystä pidetään suurempana Obaman kampanjalle, jolla on laaja vapaaehtoisverkosto.

    • KTS (Ei kirj.)

      Jumalan ja USA:n välinen liitto? HAH!

      :D

      Uskomatonta potaskaa. Kyllä tää lössi muutoin aina korostaa, että kansta ja valtiot eivät ole kristittyjä, vaan ainoastaan yksilöt, jotka kutsutaan maailmasta ulos (Ecclesia) .

      Jumalan kunnioittamista olisi jos se "In God we trust" poistettaisiin sieltä missä sen paikka ei ole.

    • Ei vikaa,vikaa......

      No on taas kerran uskomatonta jargonia!

      Ja vähän joka suunnalta.

      Ja tähän jargoniin on kaivettu esille pari ikivanhaa homeista "ennustusta",joiden pohjalta pari muuta hömelöä sitten rakentelee omia,hämärän rajamailta ja tajunnan
      tuolta puolen olevia skenaarioitaan.

      Entäpä jos unohtaisitte nuo vanhat ja homeiset "ennustukset" ja hankkisitte itsellenne vaikkapa elämän?

      Mutta näinhän ei eräiden "Amerikan maan asioita" hoitavien profeettojen kohdalla
      tuskin koskaan tulee käymään syystä,että heillä on jäänyt levy päälle.

      • Jos ja jos

        Päinvastoin.
        Näähän parhaita mahdollisia profetiota nostettavaksi esille.
        Ensiksikin ne on esittänyt ilmeisesti eräät kaikkein luotettavimmat profeetat koko maailmassa, joten ko. ennustajilla on nyt maine pelissä.
        Toisekseen aikaa toteutumiselle on enää reilu viikko.
        Sen jälkeen jälkeen voidaan todeta kuinka uskomattoman tarkasti he tiesivät tulevat asiat jo vuosia sitten.
        Tai sitten todeta heidän kuuluvan sittenkin siihen suuren roskasakiin, joka kykenee esittämään vain valheellisia profetioita.
        Juuri tälläisten ennustusten vuoksi tällä palstalla kannattaa käydä, kun voi pikaisesti todeta kuinka luotettavia eri profeetat ovat. (Ois tosin kiva kun joku ennustus osuis kohdalleenkin)
        Nyt on taas viikoksi jännättävää.


    • Olly

      Enpä jaksanut lukea koko tuota vuodatusta, mutta laita päivämäärä milloin tuo tulee toteutumaan, niin voimme puhua profetian toteutumisesta.

      Ai ei? En olettanutkaan.

    • Pellet!

      Samaahan te hoitte jo edellisten vaalien alla, tiesitte oikein paikan ja ajankin, missä tuo tapahtuisi ja senhän piti siis tapahtua NELJÄ VUOTTA SITTEN!

      • tuhat ja yksi

        Jus samoin !

        """Pellet! 1.11.2012
        Samaahan te hoitte jo edellisten vaalien alla, tiesitte oikein paikan ja ajankin, missä tuo tapahtuisi ja senhän piti siis tapahtua NELJÄ VUOTTA SITTEN! """

        Noita päämiehiä murhataan aina aika ajoin joskus hokema saattaa osua arvauksen omaisesti paikalleenkin , mtta nyt ei mitenkään Obamahan uskovien mielestä on jo murhattu.

        Kukaan ei kohta usko ja samat hokevat Jeesus tulee !

        Ja kukaan asioihin perehtunyt selväjärkinen ei enää usko heidän hokemiinsa.

        Se on muuten lyhyet jäljet väärät profeetat näin nopean tiedonsiirron aikakaudella .

        Tällä osastolla vasta harjoitellaan noitten valehtelijoitten paljastamista uskonnon valheitten viidakossa , koskako se suurempi koitos aloitetaan ?


    • KTS (Ei kirj.)

      Viimeisen 50 vuoden aikana yksi USA:n presidentti on murhattu ja ainakin kahta on yritetty lähietäisyydeltä. Tässä on taas yritetty leikkiä povaria kohtuullisen varman päälle, jotta kenties pääsisi paukuttelemaan henkseleitä.

      • Juu,

        varmastikin monet on suunnitelleet Obaman murhaamista tavalla tai toisella, joten kovin nerokasta povaria sen ilmoittamiseen ei tarvita. Hihhuleihin se kuitenkin menee täydestä.
        -Ilmoitan tässä samalla että jokaista tulevaankin USA:n presidenttiä kohtaan suunnitellaan salamurhaa joidenkin toimesta joko koti- tai ulkomailla, joten olen profeetta koska tämä varmastikin pitää paikkansa.
        Tätä ennustetta voi täysin vapaasti lainata ja sen paikkansapitävyyttä tutkia esimerkiksi vuonna 2500.


    • Helle Permanni.

      Leikkiväthän nämä povarit myös Lontoon kesäolympialaisten suhteen povailemalla
      jonkun lavastetun terroristi-iskun tapahtuvan niiden aikana.

      Mutta mitään sellaista tapahtunut kuten varmaan hyvin muistatte.

      Nyt on sitten kaivettu esille joku vanha profetia Obaman salamurhasta.

      Tämä henkilöhän on eräiden profeettojen silmäterä ja seurannan kohde joten tällainen hömppäpovaus on tietenkin saanut profeettojen ja povarien mielikuvituksen liikkeelle.

      Tälläkin hetkellä he varmaan pähkäilevät asiaa sillä vanhalla,toiveikkaalla tyylillä eli;

      Mutta vielä on aikaa..

      Ihan mitä tahansa voi vielä tapahtua..

      Minulla on sellainen aavistus..

    • Obama rules!

      No niin ennustajapellet,Obama valittiin toiselle kaudelle eivätkä eräiden hämyssä elävien ennustajapöhelöiden pimeät povaukset toteutuneet!

      • coucous

        Mikä tarkoittaa, että ko. "profeetat" ovat vale-profeettoja, sillä Raamattu sanoo, että toteutumaton profetia on merkki vale-profeetasta.


    • The end..

      Siis Obama on valittu toisellekaudelle. Kotimaansa asioita hoiti ensimmäisen kautensa kuten joten. Nyt on Obaman aika alkaa hoitamaan ulkomaan asioita tai niihin puuttumalla.
      Enne on huono, kun tulevat pukkaa päälle tänään on AATOKSEN nimipäivä se enteilee USAN;n presidentin vaalien jälkeistä katastrofin aikaa joka alkoi pressan vaalien alla. Kun AATOS nimi luetaan toisiepäin se tarkoittaa katastofeja ja..
      Olkaa valveilla sisaret ja veljet seuratkaa ajan merkkejä ei kuvitelmia , ei hahmotelmia.

    • pilli-piipari1

      voi pelle parkoja, kun ette ymmärrä, minkä händykän kyytiin ootte joutuneet.saatana on petkuttanut teitä, niin että teillä on puurot ja vellit sekaisin.

      • Palle perat!

        Näyttää siltä että eräät povarit ovat unohtaneet Maya-kalenterin kokonaan ja alkavat
        povailla pelkästään kotimaisen kalenterin ja nimipäivien avulla.

        Eli kalentereista povausten suhteen on tapahtunut merkittävä takinkääntö!


    • Ei End.

      Huohh..,ja taas pitää olla neljä vuotta valveilla ja seurata joitain kuvitteellisia ja pöhelöitä ajanmerkkejä.Alkaa meinaan käymään tosi rasittavaksi tällainen...

      • Jos ja jos

        Asennetta peliin, niin ei tartte huokailla.
        Ota profetiat haasteina ja lyö ittes kanssa vetoo toteutuuko ne vai ei.
        Jos toteutuu häviät ja joudut oleen selvänä ja jos ei toteudu pidä kosteet juhlat.
        Tää loppuvuosi on kyllä niin täynnä ennustuksia, että mun pienellä opiskelijanbudjetilla ei kyllä saunakaljaa suurempia juhlia voi järkätä per profetia.
        No.. maksahan siitä vaan tykkää.


    • rukous3

      Minä ainakin rukoilen ettei tätä taåahdu,tuskin on Jumalan tahto,asioita annetaan varoitukseksi ja ne voidaan rukouksella torjua.

    • Es.Ruk.Tr/patteristo

      Onko jotain tapahtunut Barack Obamalle ilman Jumalan tahtoa,onko asioita annettu varoitukseksi vai onko ne torjuttu päättäväisellä rukoustaistelulla?

    • No voi peukele.

      Hehhee..tämäkään profetia ei ole toteutunut joten nyt jos koskaan eräitä profeettoja
      harmittaa vallan peukeleesti!

      • täältä tulee siunaus

        TOSI KRISTITTYNÄ TEIDÄN PITÄISI VILJELLÄ SITÄ ARMOA JA ARMAHTAVAISUUTTA TÄÄLLÄ.
        MITÄ PAHAA OBAMA ON TEILLE TEHNYT, TE VEREN HIMOISET KIRJOITTAJAT.

        Olen samaa mieltä tuon No voi perkule kanssa.
        ONKO SALANEN TOIVEENNE NÄHDÄ ONNETTOMUUTTA YMPÄRILLÄNNE.


    • *facepalm*

    • pilli-piipari1

      siis. obama on vannonut valkoisessa talossa nyt virkavalansa, eli hyvin pienessä piirissä, joten eipäs nuolasta, ennekuin tipahtaa. huomenna on hänen julkinen virkaan astujaisjuhlansam jonne saapuu kymmeniä tuhansia juhlijoita obaman kanssa samalle paikalle.

      • KTS (Ei kirj.)

        Mitä tässä nyt sitten sun lössis mukkaan oikein pitäis tipahtaa?


      • KTS (Ei kirj.) kirjoitti:

        Mitä tässä nyt sitten sun lössis mukkaan oikein pitäis tipahtaa?

        Lössin mukaan ehkä kivi taivaasta Obaman kalloon?


      • KTS (Ei kirj.)
        kekek-kekek kirjoitti:

        Lössin mukaan ehkä kivi taivaasta Obaman kalloon?

        Se voi olla että tätä menoa kivet taivaalta tulee pian lössin ommaan nilkkaan...


    • KTS (Ei kirj.)

      Virkavalat on vannottu ja niihin liityvät juhallisuudet pidetty.
      Mitä tässä nyt sitten lössin mukkaan ois piet tipahtaa?

      Ootte te kans aikamoista sortin sakkia!

      :O

    • Tähtien taa

      Onkohan kaikki oikeat profeetat siirtryneet ajasta ikuisuuteen?

    • Kivi ei huuda.

      Kaikki "oikeat profeetat" on tietysti jo etukäteen temmattu ylös.

      Keräilyerät temmataan ylös ilmeisesti tässä loppuvuoden aikana.

    • KTS (Ei kirj.)

      Yrittääkö joku lössistä viimeisenä keinona mahdollisesti "itsetoteutuvaa profetiaa"?

    • Pilli kuonon alla.

      No jaa,he lienevät vetäytyneet pieniin,öljylamppujen valaisemiin kammioihinsa pähkäilemään sitä,että miksi kaikki taas kerran meni ketuille.

    • KTS (ei kirj.)

      Obamalle täytyy varmaan järkätä kolmannet presidentinvaalit kun kerran tällänenkin povaus on olemasa...

      • Kolmas karjuva kivi.

        Odotellaan vaan ihan rauhassa sitä,että profeetat järkkäävät Obamalle kolmannenkin kauden.


    • o-o-

      ._.

    • Anonyymi

      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8194a818-2cad-4b3b-9eb8-1783516b66a5

      ULKOMAAT

      Coloradon korkein oikeus: Trump ei voi asettua presidenttiehdokkaaksi
      Coloradon korkein oikeus on päättänyt, ettei Donald Trump saa asettua ehdokkaaksi Yhdysvaltain presidentinvaaleissa, koska Trumpin nähdään osallistuneen kapinaan 6. tammikuuta 2021.


      Tänään klo 2:06

      Coloradon osavaltion korkein oikeus on päättänyt poistaa Donald Trumpin osavaltion vuoden 2024 ehdokaslistalta toteamalla, ettei Trump ole vaalikelpoinen presidenttiehdokas maan perustuslain 14. lisäyksen nojalla.

      Lisäyksen mukaan perustuslakia noudattavan valan vannoneet virkamiehet eivät saa toimia virassa, jos he osallistuvat kapinaan.

      Päätöksen nojalla Coloradon korkein oikeus tulkitsee, että Trump osallistui kapinaan 6. tammikuuta 2021, jolloin joukko mielenosoittajia ryntäsi Yhdysvaltain kongressirakennukseen.

      Tuomaristo päätti asiasta äänin 4–3.

      Tulkinnanvarainen lisäys
      Yhdysvaltain sisällissodan jälkeen ratifioidun 14. lisäyksen mukaan virkamiehet, jotka vannovat valan noudattaa maan perustuslakia, eivät saa tulevaisuudessa toimia virassa, jos he "osallistuvat kapinaan".

      Lisäyksen sanamuoto on kuitenkin tulkinnanvarainen, eikä maan perustuslaissa täsmennetä, miten niin sanottu ”kapinakielto” pannaan täytäntöön. 14. lisäystä on sovellettu vain kahdesti vuoden 1919 jälkeen.

      Tuomiosta voi valittaa 4. tammikuuta saakka. Trumpin tiedottaja kutsui Coloradon tuomiota välittömästi ”epädemokraattiseksi” ja vannoi vievänsä asian Yhdysvaltain korkeimpaan oikeuteen ratkaistavaksi.

      Asiantuntijoiden mukaan on mahdollista, että Coloradon korkeimman oikeuden päätös voidaan vielä kumota sen nojalla, että 14. lisäys on muotoilultaan epämääräinen. Lisäys ei esimerkiksi täsmennä, koskeeko kapinaan osallistuminen maan presidenttiä.

      Merkittävä käänne
      Coloradon korkeimman oikeuden päätös koskee vain Coloradon osavaltiota, mutta historiallinen tuomio on merkittävä käänne maan vuoden 2024 presidentinvaaleissa.

      Päätöksen nojalla osavaltion korkein oikeus tulkitsee, että 14. lisäyksen ”kapinakielto” koskee myös maan presidentin virkaa.

      Lisäksi oikeus tulkitsee, että tammikuussa 2021 tapahtunut mielenosoittajien ryntäys Yhdysvaltain kongressirakennukseen oli kapina, johon myös Trump osallistui.

      Lisäksi oikeus katsoo päätöksellään, että Trumpin 6. tammikuuta pitämä puhe, jossa hän yllytti väkijoukkoa valtaamaan kongressirakennuksen, ei kuulu maan sananvapauslakien suojan piiriin.

      Trump kiistää
      Trump on kiistänyt tammikuun 6. päivään liittyvät syytteet väärinkäytöksistä ja on kutsunut 14. lisäystä koskevia oikeuskanteita oikeuslaitoksen väärinkäytöksi.

      Trumpia vastaan on nostettu lukuisia syytteitä liittyen hänen yrityksiinsä kumota Yhdysvaltojen vuoden 2020 presidentinvaalien tulos.

      Kampanjatapahtumissaan Trump on avoimesti pilkannut häntä vastaan nostettuja syytteitä. Trumpin mukaan syytteillä pyritään estämään hänen paluunsa Valkoiseen taloon oikeuslaitosta käyttäen.

      Trump on kyselyjen mukaan ylivoimainen suosikki republikaanipuolueen vuoden 2024 presidenttiehdokkaaksi.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/a/74-20064950

      Yhdysvallat

      Edustajainhuone antoi hyväksyntänsä Bidenin virkasyytetutkinnalle
      Kaikki edustajainhuoneen republikaanit äänestivät Joe Bidenin virkasyytetutkinnan puolesta ja demokraatit sitä vastaan.

      Yhdysvaltain republikaanivoittoinen edustajainhuone on antanut virallisen valtuutuksen demokraattipresidentti Joe Bidenia vastaan käynnissä olevalle virkasyytetutkinnalle.

      Äänet jakautuivat 221–212 kaikkien edustajainhuoneen republikaanien äänestäessä tutkinnan puolesta ja demokraattien sitä vastaan.

      Republikaanit aloittivat virkasyytetutkinnan syyskuussa. Edustajainhuoneen valtuutuksen myötä tutkinta saattaa esimerkiksi saada lisää toimivaltaa esimerkiksi pakottaa Bidenin hallintoa yhteistyöhön.

      Tutkinnassa on kyse siitä, hyötyikö Joe Biden toimiessaan varapresidenttinä vuosina 2009–2017 poikansa Hunter Bidenin liiketoimista ulkomailla. Todisteita presidenttiä vastaan ei ole esitetty.

      Vaikka edustajainhuone päätyisi asettamaan Bidenin virkasyytteeseen, on erittäin epätodennäköistä, että prosessi johtaisi presidentin viraltapanoon. Viraltapano nimittäin vaatisi taakseen kaksi kolmasosaa demokraattijohtoisesta senaatista.

      Tutkinnastakin voi kuitenkin tulla republikaaneille lyömäase Bidenin pyrkiessä jatkokaudelle ensi vuoden presidentinvaaleissa.

      ”Perusteeton poliittinen temppu”
      Osa edustajainhuoneen republikaaneista epäröi etukäteen äänestystä. Puoluejohtajat ovat kuitenkin vakuutelleet, ettei tutkinnan kannattaminen tarkoita sitä, että kannattaisi virkasyytettä.

      Valkoinen talo on tyrmännyt tutkinnan poliittisesti motivoituneena.

      Valkoisen talon julkaisemassa lausunnossa Biden kutsui tutkintaa ”perusteettomaksi poliittiseksi tempuksi”.

      – Sen sijaan, että he tekisivät mitään amerikkalaisten elämän parantamiseksi, he ovat keskittyneet hyökkäämään minua vastaan valheilla, Biden syytti republikaaneja.

      Hunter Bidenia vastaan on nostettu tänä vuonna useita rikossyytteitä. Elokuussa Bidenia vastaan nostettiin rikossyyte laittomasta käsiaseen hallussapidosta. Syytteen mukaan hän valehteli huumeiden käytöstään ostaessaan pistoolin vuonna 2018. Viime viikolla Bidenia kohtaan nostettiin myös useita syytteitä verovälttelystä.

      Lähteet: Reuters, AP

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Daenerys Targaryen | Queen Of The Ashes

      https://www.youtube.com/watch?v=dJIj9L_NU2Q

      Daenerys Targaryen | Burn Them All

      https://www.youtube.com/watch?v=UrZWUoqngXM

      Daenerys Targaryen | See What I've Become

      https://www.youtube.com/watch?v=wpYL7kO0WmA

      Tyrion Lannister - The Hand of the King

      https://www.youtube.com/watch?v=z7n3SKwRaPA

    • Anonyymi
    • Anonyymi
    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      277
      3090
    2. 201
      2876
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      70
      2464
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      221
      1936
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      13
      1378
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1371
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1327
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      24
      1298
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1267
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      160
      1213
    Aihe