Äänestä suosikkisi Talen Suomen Finaaliin 2012

Tykkäämällä

11

175

Vastaukset

 • Jos otatte seuraavassa esityksessä vaatetta vähän vähemmälle sillai sexysti, niin voisin jopa teitä äänestääkkin. Muutenhan se teidän esitys on vähän "turhanpäiväinen".

 • Uskomattomia paskoja kaikki. Turhan päivänen ohjelma.

  • No onneksi kohtapuoliin alkaa jenkkien talent, siellä nähdään mitä talentit oikeesti on. Loppuu se hehkutus Suomen tasosta lyhyeen.


 • Kohta alkaa jenkki-talent, loppuu se hehkutus Suomen tasosta !

 • No nyt on finalistit selvillä, oikeastaan myötähäpeää herätti eilen se Peter Räsäsen esitys. Aivan kammottavan surkeaa laulamista. Ihmettelen vaan että miten noillakin avuilla päästiin niin pitkälle. Ai niin, kun se on niin hurmaava !! Pitäsköhän näiden pikkunassikoiden kohdalla siirtyä ihan samanlaiseen arvosteluun kuin vanhempienkin kohdalla, eikä vaan lässytetä pelkkää p*skaa ?

  • höh no Peterhän putos kisasta,mitä ihmettä valitat?


 • Nämä pikkunaperot, jotka eivät ole talenttia, pääsevät mukaan sillä perusteella, että sehän on meidän maakunnan edustaja, sitä pitää äänestää. Maakuntalehdissähän aina karsintojen jälkeen on pääsivulla, että MEIDÄN edustaja pääsi jatkoon. Pääkaupunkiseudulla kukaan ei viitsi tarttua puhelimeen sen vuoksi, että joku espoolainen pääsisi jatkoon, vaikka olisi kuinka hyvä. Sama ilmiöhän oli Kuorosodassa. Pikkupaikkakunnalta soitetaan hirveä määrä äänestyssoittoja meidän kylälle.

 • No tuo ei kyllä pidä paikkansa kaikkien kilpailijoiden kohdalla. Lapista oli yksi ainoa kisailija, joka pääsi semifinaaleihin asti (Tuomas Toivainen), mutta paikallinen maakuntalehti Lapin Kansa ei kirjoittanut asiasta riviäkään. Ikävä kyllä.

  • ^ niinpä :(


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  466
  3599
 2. Seija Vaaherkumpu haastatteli Björn Wahlroosia

  YLE ykkösaamussa oli haastateltavana pankkiiri Björn Wahlroos. Haastattelijana toimi kokoomuksen luottotoimittaja Seija Vaaherkumpu. Haastettulu päät
  Maailman menoa
  42
  635
 3. Martina ei lähtenytkään Hankoo .

  Ihana Helsinki nyt. Yleensä ihana viikonloppu Hangossa. Sitruunasuolaa koneeseen ja menoksi.
  16
  419
 4. Missäs stebu

  Missäs stebu....
  13
  396