Tärkeää tietoa ADHD oireiden parantamisesta pysyvästi.

hallava_hevonen

Totesin vasta äsken että Suomi 24. on laatinut kokonaan oman palstan "Tarkkaavaisuushäiriöt" tapausten käsittelyyn suomessa. Ja haluan ehdottomasti tuoda tämän tärkeän tiedon palstalle että ADHD tapauksien hoitoon on Lääkärin toimesta määrätty Concerta niminen lääkevalmiste on kuitenkin hyvin kallis keinotekoinen lääkitys, joka on laadittu nimenomaan ADHD oireiden lievittämiseen. Mutta väitän että tuo lääkintämuoto ei ole kuitenkaan vaikutukseltaan parantava. Tämä on erittäin ikävä piirre nykyisessä lääketeollisuuden tuotannossa, joka pyrkii liikaakin liiketaloudelliseen voittoon. Kun taas jos lähdetään todella diagnosoimaan ADHD oireiden alkusyytä, niin kyseessä on aivojen rasvahappojen puutostila. Ja tuo puutostila on nykysin varsin yleinen johtuen luonnollisen kalaravinnon vähäisyydestä, niinpä kehoitan ehdottomasti tasapainoittamaan poikanne ADHD taudin oireita antamalla hänelle vaikkapa Tri Tolosen. EPA 600 kalaöljykapseleita 2-3 päivässä, ja huomaatte jo muutaman kuukauden kuluttua että aivojen rasvahappo pitoisuus tasapainoittuu ja ADHD oireet katoavat kokonaan.

Mutta puhuakseni masennuksesta, niin sellainen on ensimmäisenä torjuttava aivojen rasvahappo pitoisuuden varmistamisesta. Niin onneksi kalaöljyn merkitys on tajuttu suomessa, ja hyvälaatuista Tohtori Tolosen, EPA 500-600 kalaöljyä on saatavilla, ja sen lisäksi on markkinoilla uutta Krill kalaöljy valmistetta, joka tuotetaan antarktiksen vesillä jatkuvasti seilaavasta tuotantolaitoksesta, jossa vasta pyydetyt Krill kalat käsitellään, ja öljy pakataan kapseleihin tuoreena. Ja suomessa on kaksi markkinoijaa jotka toimittavat tuotteita suoraan kotiin. Ja lisäksi on pari muutakin kotimaista markkina yritystä joka tuo maailmalta hyvä laatuista öljyä suoraan kotimarkkinointiin.

Niin tiedoksenne vaan että ihmisen aivot ovat koostunet rasvahapoista, ja ravintomme ei sisällä tarpeeksi tuota tärkeää Omega happoa. Ja kun vajetta ilmenee, niin silloin ihminen kokee sen masennuksena, ja yhä lisääntyvänä oireiluna, joista mainittakoon yleisesti lapsilla ilmenevä adhd, eli ylivilkkaus ja keskittymishäiriöt, joka on ollut jopa kansansairauden leimaa kantavana suomessa. Tahdon tuoda esille tutkittavaksi Prof, Tolosen pari kirjaa aiheesta, rasvahappojen merkitys. Ja tajuatte miten tärkeästä asiasta on kysymys.

http://www.savonsanomat.fi/uutiset/savo/liika-liha-vääristää-rasvahappotasapainon/358301

http://www.terveyskaupat.net/Mieliala-muisti-ja-keskittyminen/Omega-3-kalaoeljy-voi-auttaa-ADHD-lapsia

http://www.tohtoritolonen.fi/index.php?page=news&id=504

3

290

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fdytfu

      Minä kokeilin lapsella ainakin puolivuotta tuota kalaöljyä, eipä auttanut ainakaan meillä mitään! vasta lääkityksen aloitus auttoi, lisäksi ADHD:tä ei paranna mikään lääke mutta kun sillä saadaan oireita hallintaan niin pystytään oppimaan niitä "normaaleja" käytöstapoja ja tämän vuoksi lääkitys voidaan ehkä jonkun vuoden päästä lopetettaa.

    • näillä mennään

      Sama täällä. Kapseleilla ei tuota sairautta paranneta. Hoito on yksinkertainen, mutta aikaa ja kärsivällistä vanhemmuutta vaativaa eli rajat, rakkaus, säännöllinen unirytmi ja kannustus. Sairaus ei parane, mutta oireet voidaan saada hallintaan!

    • adhd-pojan äiti

      Meillä kapselit lievensi oireita hieman, mutta eniten on auttanu sensomotorinen kuntoutusjakso ja kodin antama tuki (rajat, rakkaus jne.)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2468
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2230
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2059
    5. 173
      1876
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      43
      1865
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1548
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe