Riku Nieminen ei tuomariainesta

TTK-katsoja

Valitettavasti Riku Nieminen ei kuulunut tällaisen ohjelman tuomaristoon. Vierailevan tuomarin tehtävä ei toki olekaan arvioida tekniikkaa, mutta asiallinen ja objektiivinen tulee silti olla. Esityksiä tulee arvioida reilusti sen mukaan millainen tanssi oli kyseessä. Ei sen mukaan, miten lyhyt hame naiskilpailijalla on tai miten upea henkilö on muuten kyseessä. Jo pitkään loppua kohden hänestä näki että Krisse oli hänen suosikkinsa naisellisen viehkeytensä ansiosta. Hänen kehonkielestään myös huomasi, ettei eräästä ilmeisestä syystä Antonio kuulunut hänen suosikkeihinsa.

Mielestäni näin korkean profiilin televisio-ohjelmassa, jota katsoo 2 miljoonaa ihmistä, tulisi olla tarkemmin mietitty, minkälaisia tuomareita rivistöön halutaan. Riku Nieminen ei tällaiseen kilpailuun ikävä kyllä sovi.

6

358

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Höpön höpön...

      Koskaan ennen ei vieraileva tuomari ole esittänyt näin asiantuntevaa ja monipuolista arviontia. Kiitos Rikulle, - Kymmenen pistettä! Toivottavasti on mukana myös seuraavalla kaudella.

      • Muamuija

        Nimenomaan - puhui sekä musiikin hyväksikäytöstä, tanssista että esittämisestä, toki myös omista mielipiteistään. Ei tyytynyt vaan toteamuksiin, että tykkäsin tai en tykännyt. Muistan sellaisiakin tuomareita olleen.


      • Putousta ootellessa

        Minustakin Riku oli erittäin asiallinen ja hyvä tuomari. Tanssi-ja näyttelijätausta antaa hyvät eväät tuomarointiin. Oikein tykkäsin Rikusta, ja tykkään edelleen.


      • xlul
        Muamuija kirjoitti:

        Nimenomaan - puhui sekä musiikin hyväksikäytöstä, tanssista että esittämisestä, toki myös omista mielipiteistään. Ei tyytynyt vaan toteamuksiin, että tykkäsin tai en tykännyt. Muistan sellaisiakin tuomareita olleen.

        Ei pidä valitettavasti paikkaansa. Riku Nieminen ei sovi tämän tasoiseen, arvostettuun ja korkean profiilin ohjelmaan. Toivon että jatkossa ohjelman tekijät ovat tarkempia siitä, minkälaisia ihmisiä kelpuuttavat.


    • Astor1

      Ei Rikussa mitään vikaa ollut tuomarina, hän osasi oikein hyvin analysoida näkemäänsä ja mennä vähän pintaa syvemmällekin kommenteissaan. Olihan hän välilä aika ylikriittinen Antoniota kohtaan, vai tuntuuko minusta vain siltä, kun itse tykkäsin A:sta kovasti? Mutta jos ajatellaan vaikka viime kauden vieraillutta tuomaria Anna Abreuta, niin olihan hän tosi söpö ja suloinen, mutta ei tuonut mielipiteillään mitään lisäarvoa arvosteluun. Eli kyllä siellä tuomaristossa saisi istua joku esiintymisalan koulutuksen saanut henkilö, jolla on oikeasti jotain sanottavaa esityksistä.

    • Lukutoukka

      Riku on tanssija, hän siis on pätevä arvioimaan suorituksia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      201
      4783
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      279
      2912
    3. 134
      1747
    4. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      211
      1480
    5. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1421
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1186
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1154
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1119
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1087
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1081
    Aihe