Voiko väliliha revetä? Naiset vastatkaa!

Auts!

Olen 23-vuotias nainen ja olen ollut mieheni kanssa yli 5 vuotta yhdessä ja siis ollaan harrastettu seksiä vuosia, mutta..

Mietin tässä kun miehellä on melko paksu, että onko normaalia, että joskus aina repeää "uudestaan"? Ratsastin miehen päällä toissayönä ja menin suoraan päälle. Olin siis kyllä tarpeeksi kostunut, mutta yhdyntä sattui ja oon edelleen vähän kipeänä (pesukin tuntui aika vaikealta). Aikaisemmin on aina tehty niin, että mies tulee ensin päälle ennen kuin voi mennä mihinkään muuhun asentoon ja aina lähetyssaarnaajassakin on aina joutunu aloittamaan varovasti. Siis vaikka esileikit ois tehty ja pitäisi olla "valmis".

Noh, nyt ei sitten tehty näin vaan teki mieli niin nousin sit suoraan miehen päälle ja jatkoin kivusta välittämättä. Nyt sit kuitenkin mietin, että voiko tuo tuosta tulehtua (joudun pitämään suojia, koska kuukautisten kuuluis jo alkaa)/hautua jotenkin? Entä paraneeko tuo tuosta ja voiko tuo jotenkin "löysyttää" paikkoja pysyvästi? Entä pitäiskö mun oottaa että paranee ennen seuraavaa yhdyntää? Jotenki tuntuu että tuolla alhaalla ois jotakin "ylimääräistä", ehkä jokin riekale tai muu? Verta ei ole tullut lainkaan, mutta vessassa käydessä kirvelee kun osuu oikeaan kohtaan ja samoin yöllä oli epämukava tunne. Pitäiskö mun heivata varmuuden vuoks siteet hetkeksi jonnekin?

Please, vastatkaa! Naiset ainakin, jos yhtään osaatte neuvoa. Musta tuntuu, että on ennenkin revennyt, mut vähemmän enkä huomannu mitään haittaa aikaisemmin. Onko teillä muilla vastaavaa ongelmaa parisuhteessanne? Voiko muka miehellä olla sen verran paksu, että vaikka ois kostunut kunnolla, niin voi silti sattua ja tapahtua?

11

2064

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Auts!

      Eli siis tunnen siinä ihan jonkin "haavan" välilihassa. Sattuu kun pesee/tai painelee.

    • verkki

      Olen mies mut voisin kyllä ajatella ett siihen pieni repeämä on tullut, kannattaa nyt varoa vähän ja kyllä se paranee. Varmaan vastedes parempi aloittaa niinkuin ennen et mies tulee ensin päälle.

    • Mellankött

      Kyllä kai noita repeilee päivittäin. Eihän tuo mitään uutta ole.

    • Minä nyt

      epäilen sitä välilihan repämistä olisko nirhautuma ,katso peilillä näkyykö haavautumaa.Jos oikein paljon suoritetaan yhdyntöjä niin kuivuuskin aiheuttaa kirvelyä.

    • Mie vaan

      Jos paikat on vielä kipeänä, aika gynelle ja saat saman tien vastauksen kysymykseen nykyisen kivun aiheuttajasta. Samalla voit pyytää näppärästi sp testit, nekin voi aiheuttaa kipuja. Toisaalta jos joskus on jotain revennyt, siinä kohtaa on arpikudosta joka ärtyy helpommin myöhemminkin, tämänkin kokenut gyne näkee varmaan heti kun kurkkaa sisällesi.

      Jos ei mitään "vikaa" löydy, luultavasti et ehdi rentouttaa alakertaa tuolla tyylillä, lihakset on jännittyneet ja aiheuttaa kipua kun tungetaan paksua vehjettä sisään? Aiemmat kipukokemukset on omiaan lisäämään lihasjännittystä tahtomattasi. Ehkä pidempi kiihotus ja esileikki saisi siut rentoutumaan paremmin ennen yhdyntää? Mutta tavara kuntoon ennen seuraavia yrityksiä..

    • Sielun sisko

      Kyllä se on mahdollista !!!

      Itselläni on ollut samoja ongelmia, varsinkin joissakin asennoissa joissa ns. paine tulee välilihalle.

      En käynyt lekurissa, en tehnyt muuta kuin pessyt sen rutiinilla päivittäin ja harrastin seksiä normis, toki seksin jälkeen pesulle niinku aina.

      KYLLÄ SE SIITÄ!

    • Kyllähän siinä

      nirhautuma tulee,kun paksulla jortikalla kuivaa reikää hinkaa.

      • Auts!

        Ei se reikä ole kuiva, monesti olen liiankin kostea, mutta jostain syystä aloittaessa tekee aina hankalaa vaikka pitäis olla kuinka valmis tahansa. :/


    • Se yleensä

      Joo, kyllä synnyttäessä...

    • isollapantu

      Voi olla nirhauma ja meillä ainaki ku isolla panee vähän rajummin niin onhan se toosa joskus kipeä, siis tunne on ihan kuin olis mustelmilla tai lihakset kipeänä tms. Ehkä vähän sama tunne kuin synnytyksen jälkeen kun toosa ei ollu varsinaisesti kipeä eikä pienintäkään nirhaumaa tullut, mutta tottakai kudokset äärimmilleen venytetyt. En ole pitänyt vaarallisena, menee päivässä-parissa ohi ja tätä esiintyy tosiaan vain jos sessiot on ollu tavallista rajumpia ja pidempiä. Huolehtikaa että liukastetta on, omaa tai keinotekosta ja kun on tosissaan kiimanen ja märkä niin sinnehän menee melkein mitä vaan ;)

    • Mies 48

      Olen ollut muutamassa synnytyksessä mukana ja siinä tosiaan väliliha repeää..Mutta seksissä...

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2824
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      523
      2664
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1855
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      32
      1787
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1723
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1669
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1282
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      87
      1116
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1092
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      57
      1089
    Aihe