Sallitteko: Seksi Supon autossa, vain päiväpanosakkojen sanktio!

Saako Supoa-seksillä

http://www.hs.fi/kotimaa/Seksi Supon autossa toi päiväsakot/a1305627186363
"Seksi Supon autossa toi päiväsakot !?!

11.12.2012 13:22 Päivitetty 11.12.2012 13:502

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut suojelupoliisin työntekijän virkavelvollisuuden rikkomisesta. Supon kenttävalvontamiehenä toiminut mies oli harrastanut useita kertoja seksiä työajalla ja virka-autossa vuonna 2010.

Käräjäoikeuden mukaan vuonna 1977 syntynyt mies rikkoi virkavelvollisuutensa tahallisesti. Oikeuden mukaan teko ei ollut ”ottaen huomioon sen haitallisuus ja vahingollisuus ja muut tekoon liittyvät seikat” kokonaisuutena arvostellen vähäinen.

Lain mukaan poliisin on virassa ja yksityiselämässä käyttäydyttävä niin, ettei se ole omiaan vaarantamaan luottamusta poliisille kuuluvien tehtävien asianmukaiseen hoitoon.

Mies myönsi oikeudessa harrastaneensa seksiä virka-autossa, mutta kiisti syyllistyneensä rikokseen. Puolustuksen mukaan seksin harrastaminen oli tapahtunut ruoka- ja kahvitauoilla.

Mies kertoi oikeudessa, että hän oli joka kerta ilmoittanut pitävänsä tauon ja että hänet oli saanut puhelimitse kiinni. Lounastauko oli ollut pituudeltaan yleensä 15–30 minuuttia ja kahvitauko 5–15 minuuttia. Hän ei ollut saanut moitteita tavoittamattomuudesta eikä hänellä ollut jäänyt työtehtäviä suorittamatta.

Mies kertoi oikeudessa myös, että hän ei ollut kertonut seksikumppanilleen olevansa töissä Supossa, mutta hän oli kertonut olevansa poliisi.

Oikeus katsoi, että seksin harrastaminen tapahtui miehen ollessa virantoimituksessa. Miehen työtehtävissä noudatettiin jaksotyöaikaa, jolloin työntekijällä on oikeus työvuoron aikana syödä ja pitää taukoja, mutta tauot sisältyivät työaikaan ja niistä maksettiin palkkaa.

Miehelle langetettiin 20 päiväsakkoa, mikä tekee miehen tuloilla 600 euroa.

Mies on siirretty Supossa muihin tehtäviin.
__________________________________

JAA jaa ''muihin tehtäviinkö''... uskoisko tuota - jos ei sitten alalle sopivasti sexi-chattiin jaagaamaan lisää harrastus-seuraa?

Palkankorotus ja korvausvaatimukset ovat tietenkin luonnollista vaatia siirron aiheuttaman trauman johdosta? Vai miten - ja kiinnostaa mikä se "MUU" tehtävä on sitten oikeesti? Osaaako nettipoliisi auttaa meitä ihmetteleviä?
Onmuuten ollut aikja iisisti ja hiljaa... sekin mies muuten vai onko havaintoni väärä?

Saiko "mustalais-huumoristaan" jotain mikä olisi ollut sillekin pullamössö miehelle vähitntä eli siirto sopivimpiin hommiiin....
Joka ei kai voi olla suomi24- seriffinä suotavaa edes?

20

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vastuu vähäistä aina

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012121116440172_uu.shtml

      Missä näitä ihmisvihaajia koulitaan ja kuka heitä kouluttaa tappamaan ja vahingoittamaan ihmisiä kaikilla konstella mitä he vain kuvittelevat olevansa oikeutettuja tekemmään?! Luiulisi tilanne- ja muuta älyä olevan niin paljon että vähempikin riittäisi!?

      Ja mitä tekee itse pääpiru eli heidän Ay-aktivistinsa ja pääjohtaja Mikko Paatero - ei sanaakaan tuomitakseen näitä oppiensa mukaan toimivia - joita riittää siis joka paikkaan maassamme!

      Luulisi että Sisäministeri ja kansaa edustava taho Päivi Räsäsen hahmossa ottaisi näitäkin rikoksia esiin ja vaatisi jotain myös kansan edun ja oikeuksien myötä!?

    • Kuka maksaa todella?

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012121116440403_uu.shtml

      Seksin hinta useista orgasmeihin johtaneista työaikapanoista poliisimiehelle siis vain 600 euroa jotka maksaa ilmeisemmi myös työnantaja? Tavalllaan, aika vähän kun ajattelee kokonaisuutta ja haittaa työ-ajasta yms. johtuen!

      Kerran "huoran" eli maskullisen palvelunantajan luona tms. käynti olisi tullut maksamaan poliisillekin melkein saman summan, ja poliisien hyvinkin tutkima aihe ja tunnustettu palvelu johon ei puututa ( Vert. otsatukka ent. poliisesimies nyt kansanedustaja HUH! K.Tolvasen tulkinta Thai-heirojat ei ole mikään ongelma seksikaupassa yms. verraten idän palveluntuottajiin jne.)-

      Nyt tuomion 20 e. päiväsakkoa tuonut sai summan mnaksettavakseen alennetun palkan ja palkka-ansionsa mukaan poliisina nyttemmin, eli ei sen ansion mukaan kun työaikaansa käytti seksiin!

    • joo..

      Lisäkuluja tulee, kun auton penkeiltä on jouduttu siivoamaan pois sinne pursuneet jätökset.

    • Mies 42

      Helvettiäkö se työnantajalle kuuluu mitä ruokatunnilla teet; Syötkö, juotko vai naitko ?

      Tässä olisi kyllä korpilakon paikka, voisiko poliisi mennä lakkoon vaikka pariksi viikoksi? Odottakaa kuitenkin kevääseen, että tiet sulavat ja kesänopeudet palaavat. Silloin lakosta olisi jotakin hyötyä.

    • Supolle naimaoikeus?

      http://www.hs.fi/kotimaa/aihe/supo/

      Työsuhde etuko siis olisi työajan lisäämisen lisäksi naimaoikeus lakisääteisillä tauoilla, ja thai-''huorimot'' liikkeelle ja keikalle ABC asemille ym. missä poliisit tauottaa!
      Ja Häkämiehen konttoriin EK samoin, jossa alkoi heti päsmäröidä kuin jotain tietäisi asioita mistä puhuu sekin Kokoomuspelle! Kuitenkin vasta harjoittelukausi meneillään täydellä palkalla onnettomalla!

    • Miten nettikyttä sit

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013103017666293_uu.shtml
      HS: Virkamieslautakunta puoltaa Supon etsivän potkuja
      Keskiviikko 30.10.2013 klo 19.31

      Virkamieslautakunta puoltaa Supon etsivän viime tammikuussa saamia potkuja, kertoo Helsingin Sanomat.

      Etsivä irtisanottiin tehtävästään, koska hän oli harrastanut toistuvasti seksiä virka-autossaan kesken työtehtävien.

      Virkamieslautakunnan mukaan etsivän toimet vaaransivat hänen salaiset työtehtävänsä, ja irtisanomiseen oli painava syy.

      Mies on tuomittu käräjäoikeudessa päiväsakkoihin virkavelvollisuuden rikkomisesta. Hän halusi kuitenkin riitauttaa irtisanomisensa lautakunnassa.

      Lähde: HS

      STT

    • Anonyymi

      Kyttäkommuunissa kuhisee kiimaisia virkamiehiä ja mieheltä näyttäviä naisia harmaissa poliisin uniformuissa. Taitolainen kyttäkommuunissa naisetkin näyttävät enemmän miehiltä kuin naisilta näillä kasvaa viikset ja parta. Naistenvälillä on kova kilpailu huomiosta erottua harmaasta massasta ja huomiota haetaan vaikka laittomasti urkkimalla salaa ihmisten yksityistietoja. Marianne Kiukkonen julkkiskyttä ei itsensä mielestä mitään laitonta koskaan tehnyt mutta oikeus oli erimieltä. Poikkeuksellisen vajaaälyistä porukkaa työskentelee poliisissa. Lokakuussa 2014 Kiukkonen tuomittiin sakkoihin luvattomasta tietojen urkinnasta. Hän oli katsellut salaisia tietoja ilman virkatehtäviin liittyvää syytä sekä välittänyt niitä rikoksesta epäiltynä olleelle tuttavalleen. Käräjäoikeuden mukaan Kiukkonen syyllistyi kahteen henkilörekisteririkokseen ja kahteen virkavelvollisuuden rikkomiseen. Näitä urkintarikoksia on todella paljon KRP:ssä ja SUPO:ssa levitellään ihmisten salasapidettäviä tietoja tahallaan huolimattomasti kyttäähän ei saa edes kritisoida alkavat laukomaan salassapidettäviä tietoja keskustelupalstallekkin. Alpo Rusin pitkä piina lopputulos valtio maksaa SUPO:n täydellisestä epäonnistumisesta ja Alpo Rusin maineenpilaamisesta korvauksia. Tälläkin hetkellä SUPO:ssa on epåiltynä henkilöitä virkarikoksista. SUPO:n autossa kiimainen kyttä nussi useaan otteseeen autossa ja valitti tietenkin ei hän itsensä mielestä mitään väärää tehnyt. Taistolaisessa kyttäkommuunissa kateus kukoistaa. KRP:n kateus passitti Jari Aarnion telkkien taakse. Kukapa näitä pierunhajuisia homeisia virkamiehiä kadehtii ei kukaan saatana vajaaälyisin ammattikunta kaikista saatana tyhmepää ammattikuntaa ole.

    • Anonyymi

      Himot ne on hiirelläkin mitä se kenellekään kuuluu mitä vapaa ajallaan tekee?

    • Anonyymi

      Kyllä tälläinen järkyttävä yhteiskunna halvaannuttava haiseva haureus on ainakin 10.000 raipaniskun arvoinen, kerran viikossa kymmenen viikon ajan ja sen jälkeen pitää iljelttävään limaiseen haureuteen syyllistynyt kuppainen saasta keittää savuavassa rikkuhapossa.

    • Anonyymi

      Hyi saasta sentään. Kyllä pitää päät irrottaa tuollaiselta limaiselta äijältä, ensin alapää, sitten syököön sen irroitetun alapään ja lopuksi tarjoillaan ne 100.000 raipaniskua ja viimein kopasutetaan saastalta yläpää lattialla.

    • Anonyymi

      Kyttäkiima.

    • Anonyymi

      Kyttäkommuunissa kuhisee pierulle haisevia kyttiä harmaissa uniformuissa kiimaisina intoa puhkuen tärkeissä tehtävissänsä.

    • Anonyymi

      Tikusta asiaa nenästä verta ja sielusta kultaa

      Miksi aikuiset ihmiset eivät saisi sextailla? tietääkseni sellainen vosu joka kieltäytyy levittämästä jalkojaan julkisella paikalla on frigidi

    • Anonyymi

      Pierunhajuisissa harmaissa kusipöksyt märkänä homekytät kiimassa säntäsivät tänne mulle kaikki heti kans. Kaikki olllan samanlaisia Helenallakin alkanut kasvamaan viikset näyttää enemmän mieheltä naiseksi työskenteltyään ikänsä poliisilaitoksella.

    • Anonyymi

      Jos nainen olisi käyttänyt e-pillereitä tai vastaavia ehkäisykeinoja, hän olisi syyllistynyt miljooniin pikkupoliisinuijapäiden murrhiin.

    • Anonyymi

      kyttien hien ja pierunhajuinen arki

    • Anonyymi

      Nostakaa niitä rikoskanteita, kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen, myös virkamiesten syvästä mädänneisyydestä korruptiossa ja pörssirikollisuudessa, kiireesti. ÄärioikeistoRkp:n KorruptioHenrikkson, käyttänyt oikeusministeriötä omiin pörssirikollis-äärifasististien sisäpiirien juonimisiin, eikä ole hoitanut tehtäviään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17831179/kyberturvallisuus-tilaisuus-ei-tunnista-aarioikeistoekstremismin-uhkaa-suomelle#comment-120455770

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769925/outoja-toimintapoja-ja-lakientulkintoja-oikeusministeriossa

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17843869/jo-toinen-laiton-hallitus-tulossa-vielapa-vahemmisto-sellainen

      Vastuuta valtiosta ja kansastamme tuntevien tahojen, tulee kiireellisenä, nostaa rikoskanteita kansainväliseen korkeimpaan oikeuteen.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      naiskytät näyttää transuilta

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8584
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2323
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1976
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1714
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1529
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1477
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1419
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1292
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe