Ruotsin poliisijohtaja teki harakirin, Suomen viranomaiset kantavat pörssirikollisten salkkuja

Anonyymi-ap

34

306

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Lääkkeet! Vai onko kyseessä Tiltu jolta on kontrolli karannut lekamiehen painostuksen johdosta?

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Amerikanryssiät venäjä-putin-riippuvuudessaan, ovat ryöstämässä Suomen kansan tulevaisuuden, miljardeineen, pistäkää ihmiset edes hanttiin.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17763967/amerikanryssaily-on-epaisanmaallisuutta

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kun viranomaiset eivät sotarikosliitto-kiimoissaan, ja syvässä korruptiossa, pörssirikollismafioitten korruptiopoliitikkojen kanssa, tutki naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa, monimuotoista väkivaltaa, se lisääntyy jatkuvasti.

   https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/y6xwBr/barn-knivskuret-i-centrala-goteborg

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-#comment-119430556

   Kun on korkeilta virkamiehiltä, perittyä pörssirahaa ja saarnaa AutokratiaUsan Sotarikosliitto-hävittäjähankkeista, "kansallisena turvallisuutena ja yhteisön", pääsee kuin koirasusi veräjästä, joutumatta vastuuseen väkivallanteoista naisia ja tyttöjä kohtaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

   https://yle.fi/a/3-11892227

   Nuoko tutkisivat naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa vihaväkivaltaa, tuskin. Suomessa turha luulla, etteikö tilanne olisi yhtä huono, kuin Ruotsissa, sillä erotuksella, että Suomessa korruptioviranomaiset suojelevat toisiaan.

  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17762745/liittyvatko-quotkoyhien-opettamisetquot-naisten-katoamistapauksiin-tampereella-#comment-119430556

   Näyttää siltä, että valtion korkeisiin virkoihin, niin poliitikoihin, kuin ns. sivistysaloille, on pesiytynyt syvää korruptiota ja pörssirikollisuutta, ja äärioikeistoradikalismia, joita korruptio-virkamiesten jälkeläiset, toteuttavat ökyperintöjensä, pörssirikollisuuden, korruption kautta kansamme verovaroilla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17766147/siirsiko-supo-huomion-toisaalle-ukrainaan-menneisiin-aarioikeistoekstremisteihin

  • Anonyymi

   Tuo valtion korkean virkamiesäitinsä, hameen helmoista "ryssää ja putinia" huuteleva, pahasti alkoholisoitunut ja väkivaltainen perintöpoika, kertoo paljon siitä miten tyhjän päälle, sotabisnes-pörssirikolliset, AutokratiaUsan sotarikosliitto-hävittäjähankkeensa rakensivat. Mitään todellista uhkaa Suomeen ei kohdistunut, se uhka ovat nuo äärioikealle radikalisoituneet pörssirikolliset itse.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17622197/mita-kovia-aineita-aarioikeiston-vihakirjoitus-trollit-kayttavat-

   Alkoholin voimalla 24h/vrk, solvaavat eri mieltä pörssirikollismarginaalin kanssa olevaa, Suomen kansan enemmistöä, nuo juopot äärioikeistoekstremisti-perintölapsoset.

   https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

   Kyllähän se olisi viranomaisten velvollisuus, ollut jo aikoja sitten, rikostutkia tuota ilmiselvää äärioikeistoradikalismia ja isoa talousrikollisuutta, korruptioa niin eduskunnassa, kuin ministeriöissä ja siellä korruptiossa toimivien poliitikkojen ja virkamiesten lähipiireissä, eikä tehdä miljardivelkoja niiden toilailujen takia Suomen kansalle.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17271111/rasismikortilla-tulossa-valtava-maahanmuutto-aalto#comment-118637054

  • Anonyymi

   Kukaan normaalijärkinen, ei enää ihaile korruptiopoliitikko-pörssirikollisia, vain AutokratiaUsan Disinformaattori-manipulaattorit, äärioikeistotrollit.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

   Mitään "suosiota" ei korruptiopoliitikko-pörssirikollisilla ole, kuin äärioikeistotrollien lisäahneuden maksimoinnin haaveiluissa.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17758656/aarioikeistosdpn-korruptiosanna-elakelaisvihaaja

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomessa EK-mediat hoitavat, korruptipoliitikko-virkamiesten, ison talousrikollisuuden, pörssirikollisten sotarikosliitto-hävittäjä-ym tuhohankkeiden, Suomen kansalta kymmenien-satojen miljardien ryöstämisten, suoramainonnan ja kansamme köyhyyteen pahoinpidellyistä vaikenemisen.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17769925/outoja-toimintapoja-ja-lakientulkintoja-oikeusministeriossa

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

   Toimittajien koulutukseen tärvätyt verovarat, tulee poistaa. ÄärioikeistoRkp:n KorruptioAndersson, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikollisten, ylikoulutettu valtio yksityiskouluneineen, on tasa-arvon vastakohta, se tietää isompaa köyhyysongelmaa, eriarvoistamista, kansan kahtiajakoa, Veroparatiisi-sote-ihmiskauppa-orjuuttamista eläkeläisväestöllä, köyhyyteen pakottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17646666/li-andersson-on-rkplainen-aarioikeistoekstremisti-siita-ei-ole-epailystakaan

  • Anonyymi

   EK-Yle mainostelee, AutokratiaUsan pörssirikollisten hyökkäysliitto-hävittäjähankkeita "polkuna", voiko härskimpää aivopesua, kansan manipulointia, Disinformaatiota olla, kun kyseessä on satojen miljardien ryöstäminen, Suomen kansalta, ei voi.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17771410/sotarikosliittohanke-ei-ole-mikaan-quotpolkuquot-vaan-kansalta-miljardien-ryostamista

   "High way to hell", olisi osuvampi ilmaus, kun loputtoman ahneet sotabisnes-pörssirikolliset, syvässä korruptiossa, Caymansaarten eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN kanssa, varastavat kansamme oikeusturvankin, valtavat varallisuudet, maamme itsenäisyyden, ihmisten oikeusvaltion tuhoamalla.

   https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Venäjäriippuvaiset pörssirikollisoligarkit, syvässä korruptiossa ja yksipuoluejärjestelmässä, Suomen eduskunnassa, maksattamassa AutokratiaUsan pörssisotabisneksiä, Suomen kansaa hengiltä ottamalla.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16220883/kiina-heilastelee-aarioikeiston-kanssa---ihmisoikeudet-vaarassa-suomessakin

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17777846/korruptioniinistotrump-on-venaja-riippuvainen-oligarkki

   Suomen demokratiauudistus pitäisi aloittaa, heittämällä KorruptioNiinistöTrump viralta, vastaamaan Suomen kansan syytöksiin, kansainvälisessä korkeimmassa oikeudessa.

  • Anonyymi

   Kirjoituksesi kertoo karua kieltä siitä, kuinka heikoissa kantimissa Suomen mielenterveyshuolto on. Puolikuntoiset potilaat kotiutetaan avohoitoon jumalattoman ison lääkearsenaalin kanssa. Potilaat eivät muista ottaa ohjeiden mukaisesti lääkettä ja tollasta haahuilua siitä sitten seuraa.

   • Anonyymi

    Kirjoittajalla ei ole mielenterveysongelmaa, oletko itse käynyt tutkittumassa mielenterveytesi ?


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Älkää antako EK-medioitten, ja eduskunna PÖRSSIJENGIRIKOLLISTEN syyllistää itseänne äänestämisestä kieltäytymisestä. Suomessa ei ole äänestyspakkoa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17790538/harhauttaja-korruptioniinistotrump-kuuluu-haagin-tuomioistuimeen

   Pörssirikollisdiktaattori joka ei kestä, edes Suomen kansalaisten sananvapauksia, kuuluu kansainvälisen korkeimman oikeuden eteen, sieltä vvm-ajoiltaan, jatkuneiden Suomen kansan eli valtion ja eläkerahastojen, ryöstöjen verokeitaisiin, sotarikosliitto-hävittäjä-pörssirikollishankkeiden ym takia. Tietää sen itsekin, mutta ahneus on niin kovaa ja vallanmakuun pääsy sokaissut, ettei velan tekeminen, köyhälle kansallemme, tunnu missään.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17783082/porssirikollisjengeja-vastustetaan-lopettamalla-aanestaminen-korruptiovaaleissa

  • Anonyymi

   Aika turha netju, kukaan ei nuita monia ketjuja auo.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   EK-Ylen johto kuuluu erottaa, PetosKok-korruptiovaalimainosten, valheellisten "päällekäymis"-videoesitysen toistamisesta uutisina, eli selkeästä VALEUUTISOINNISTA, kansamme harhauttamisesta, korruptiovaalien aikaan, jota PetosKok-pörssirikolliskapitalistit, nyt epätoivoissaan käyttävät, kun tietävät, etteivät kansalaiset, enää aio äänestää, eikä sotarikosliitto-hävittäjähankkeita, voida siten laillisesti hyväksyä, laittomiahan ne ovat jo nytkin, Suomen kansa ei ole niitä, missään demokraattisissa vaaleissa äänestänyt.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17698925/voivatko-korruptiopoliitikot--porssirikollismafiat-tehda-vakivallan-tilaustoita-vaalimainoksiksi-

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Suomen tilanne ei mitenkään poikkea tästä:

   https://www.aljazeera.com/news/2023/3/25/israeli-defence-minister-calls-for-halt-to-judicial-overhaul

   Suomen tilanne on vielä vakavempi, hälyyttävämpi, koska täällä on ollut jo yksi, täysin laiton ex-äärioikeistohallitus, jota ei yksikään Suomen kansalainen, ollut missään demokraattisissa vaaleissa koskaan äänestänyt. Sen tekemät pörssirikolliskapitalisti-äärioikeiston uusfasistien, hyökkäysliitto-hävittäjähankkeet, ovat täysin laittomia.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/16142552/elakeyhtioiden-jattiomaisuuksia-sotateollisuuden-veroparatiisisijoituksissa#comment-99923203

  • Anonyymi
   UUSI
  • Anonyymi
   UUSI

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17661451/en-tule-aanestamaan-seuraavissa-vaaleissa-ei-ole-todellista-realistista-vaihtoehtoa#comment-117886652

   Suuri puhdistus isoimpien talousrikollisten toteuttamana, meneillään eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄSSÄ. Nyt pitäisi sitten saada kinuttua, köyhyyteen pahoinpidellyiltä kansalaisilta, nimet tuhansien miljardien eurojen jatkuvien ryöstöjen VELKAVANKEUSKIRJAAN.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17791947/ikuinen-velkavankeus-suomen-kansalle-korruptiovaaleissa-tarjolla#comment-119865927

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puukotus koulussa Ylivieskassa

   Nuori puukottanut toista. Onko jollain tietoa mitä tapahtunut? https://www.kaleva.fi/nuori-puukotti-toista-nuorta-ylivieskan-kaisanieme/5438560
   Ylivieska
   192
   10977
  2. Suomi pulassa työttömien kanssa ? Kelan tuet pois !!

   https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/e0bf1770-a252-4d9f-8d78-6d74bbc5ca8b Ainut keino lopettaa tämä vuosia jatkunut pelleily on siirtää oikeasti s
   Maailman menoa
   512
   2777
  3. Yksinasumisen tukeminen lopetettava

   Mukavuudenhaluiset köyhät haluavat asua kalliisti yksin. No ei se mitään, jos maksavat itse asumisensa. Mutta kun eivät. Kun lopetetaan asumistukie
   Maailman menoa
   417
   2014
  4. Farmi-tippuja Jade Nyström paljastaa - Loppukisassa ei puhtaat jauhot pussissa: "Mä itse tiesin..."

   Tätä et nähnyt tv:ssä. Yleisurheilija Jade Nyström oli kautta aikain Farmi Suomen nuorin kisaaja. Nyström tekee aikamoisia paljastuksia tippumisensa j
   Suomalaiset julkkikset
   15
   1865
  5. Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista

   Näinhän tässä kävi, Oulaisten kaupunki päätti henkilöstön muutosneuvotteluista. Kaupunginhallitus päätti, että Vahva Oulainen -toimenpideohjelma edell
   Oulainen
   23
   1124
  6. HS Gallup: kokoomuksen kannatus enää 19,8 %

   KOK: 19,8 % PS: 19,2 % SDP: 19,2 % Kolmen kärki alkaa olla melkoisen tasainen. Aivan kuten viime vaaleissakin. https://www.hs.fi/politiikka/art-2000
   Maailman menoa
   208
   887
  7. Näetkö usein häntä?

   Itse nään harmittavan harvoin ja vain vilaukselta. Ne harvat kerrat kuitenkin on tuonut pienen ajan iloa. Toivon koko ajan jotain kohtaamista, missä p
   Ikävä
   48
   872
  8. Keklu heilui

   Ylivieskassa https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb124d34-19f1-448b-aabe-46ece8d00dfa
   Ylivieska
   18
   812
  Aihe