Rikostutkinnat- ja syytteet Nord Stream, Talvivaara, Uniper, eläkerahastojen ryöstöt

Anonyymi-ap

Sehän on valtion viroissa olevien viranomaisten, työtehtäviin kuuluva velvollisuus, tehdä rikostutkinnat- ja syytteet, kun selkeitä isoimpia talousrikoksia, korruptiota, äärioikeiston järjestäytynyttä pörssirikollisuutta, esiintyy korruptiopoliitikkojen- ym valtion virkojen väärinkäyttäjien keskuudessa, niin eduskunnassa, ministeriöissä, kuin muissakin valtion virkoja, törkesti väärinkäyttävissä tahoissa, kun Suomen kansan, eli valtion ja eläkerahastojen, kansalaisten aitoon oikeusturvaan, kunnollisiin 1 500€/kk minimieläkkeisiin ym tärkeään, oikeusvaltion ja aidon demokratian elementteihin, säästämät valtavat varallisuudet, kavalletaan, ryöstetään, eli varastetaan silmiemme edessä, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten / veroparatiisimonopolien/pörssimogulien liiveihin, isoimpaan talousrikollisuuteen. Missä rikossyytteet viipyvät, eivät ek-medioitten jutut, ole rikosten selvittämisiä ja tuomioita, viranomaiset eivät hoida työtehtäviään.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17425771/korruptioniiniston-peilista-katsovat-valtion-ja-elakerahastojen-ryostajat

https://www.hameensanomat.fi/uutiset/suomen-valtiolla-on-talvivaarassa-skandaalinkaryinen-kaivoskumppani-trafiguran-rahanpesuepailyt-eivat-tulleet-yllatyksena-1534551/

Niin Suomen valtion, eläkerahastojen valtavien varallisuuksien, Uniperin, Talvivaara Rikoksen, Nord Streamin, sotarikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeiden ym isoimpien talousrikosten, korruption ja äärioikeiston järjestäytyneiden pörssirikosten kohdalla, on kyse Suomen valtion virkojen törkeistä väärinkäytöistä, oman ja sisäpiirien ansaitsemattomien etujen tekemiseen käyttämisistä, eli erittäin törkeistä isoista talous-pörssirikoksista, eli missä rikostutkinnat- ja syytteet viipyvät ?

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17595544/aarioikeistovihreiden-ohisalon-tekopyhyydelle-rajoja

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17587904/muut-kansat-aanestavat-suomen-sotarikosliittoon-liittamisesta-suomen-kansa-ei-saa-aanestaa#comment-116779004

Laiton ex-äärioikeistohallitus, jota yksikään Suomen kansalainen, ei ollut missään demokraattisissa vaaleissa, koskaan äänestänyt, lisätään listaan. Isoimmat talousrikolliset, korruptiopoliitikko-pörssirikolliset johtavat maatamme. Vaatikaa rikostutkintoja- ja syytteitä Suomen kansalaiset.

38

330

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ek-medioissa korruptiopoliitikko-pörssikeinottelijoiden puolustuspuheita, selittelevät jälkikäteen rötöksiään ja Venäjällä oligarkki-elämiensä viettämisiä, "oli outo fiilis", kun hämärärahaa virtaisi Sveitsin pankkeihin, eivät osaa edes hävetä ÄärioikeistoKeskustan KorruptioAhoLintiläVanhanen, kuuluisivat syytteisiin, eikä selittelemään ek-medioihin.

   • Anonyymi

    Katainen, Vanhanen, Stubb, Sipilä, Häkämies,,...?


  • Anonyymi

   Oletko taas aivan sekaisin? Miten sä voisit parantaa huonoa oloasi. Mene vaikka lenkille syksyiseen luontoon.

   • Anonyymi

    kokoomus tietää että ne tutkinnat kestää niin kauan että kokoomus-rikokset ehtii jo vanhentua.

    hei- me tienataan tällä...


  • Anonyymi

   Äärioikeiston vihakirjoittajien tarkoitus, on estää Suomen kansaa sanomasta.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17560334/maalittamislainsaadannolla-halutaan-kansalaisten-turvat-tukkoon#comment-116375210

   Ikävä kyllä korruptiopoliitikko-pörssirikolliset, rahoittavat äärioikeisto ammattitrolleja verovaroistamme yritystuilla. Niin syvää korruptio eduskunnan yksipuoluejärjestelmässä on. Rikolliset johtavat maatamme.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17597689/suuri-epaluottamus-eduskunnan-yksipuoluejarjestelman-korruptiopoliitikoihin-kasvussa

  • Anonyymi

   Suomessa kansa on niin aivopesty, pitämään korruptiopoliitikko-pörssirikollisia "kansanedustajina", että antavat paitansakin päältään, niiden ahneuden ylläpitämiseksi.

   https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fartygen-renar-farliga-avgaser-men-dumpar-miljofarligt-vatten-i-haven

   Äänestämisestä kieltäytymisestä korruptiovaaleissa, on tehty "kansalaisvelvollisuutta" hokemalla vaihtoehto, jota ei ole muka olemassakaan. Syyllistämisellä äänestämään, on korruptiorikollisten motto.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17509030/sananvapauksien-estamisesta-pieni-askel-kuolemanrangaistuksiin#comment-115555896

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Äänestämisen lopettaminen korruptiovaaleissa, lienee se ainut rikostutkinta, mihin Suomen kansa on enää oikeutettu.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ek-medioissa äärioikeiston pörssirikolliset, jakavat toisilleen presidentin - ym pestejä ja järjestävät "äänestyksiä", joita toiset EK-mediat, kuten äärioikeistoyle, käyttävät uutislähteinä, eli täyttä soopaa ja pajunköyttä, veroparatiisiPravdoineen, syöttävät Suomen oligarkit kansallemme.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Venäjä voisi vähän tarkemmin "avata", tuota lännen korruptiopoliitikko-pörssirikollisten "veristä ja likaista vaarallista peliä", että lännen tavalliset kansalaisetkin, saisivat lisätietoa, korruptiopoliitikko-pörssirikollisten / AutokratiaUsan SotaRikosliiton, demokratian ja kansalaisoikeuksien vastaisten toimien sisällöistä, kun kaikki on meille vain ilmoitusasioina, ilman KANSANÄÄNESTYSTÄ ek-medioissa tuutattu.

   https://www.reuters.com/world/putin-says-west-is-playing-dangerous-bloody-dirty-game-2022-10-27/

  • Anonyymi

   EK-medioissa esitellään ja suurennellaan, ökyrikkaiden perintö- ja verosuunnittelija-pörssirikkaiden, verovaroilla ja köyhempien kansalaisten kustannuksella, tehtävien kalliita, yksityis-psykoterapioiden tietomurtoja "suuriksi kärsimyksiksi" - mitään todellista vahinkoa, onko sitä muille, kuin pörssirikkaiden veroparatiisi-sote-yksityisterapioiden tulojensiirtojen takia, tavallisille kansalle tapahtuvia kurjistamisia, todellisuudessa tapahtunutkaan.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17614845/onko-hakkeri-kivimaki-vahingossa-iskenyt-yhteiskunnallisten-vaaristymien-paljastamisiin

   Paljon julkisuustilaa ek-medioissa, kauhistelua, siunailua ja taivastelua, sitten ison pahan hakkerin esittelyä, kuten Yli-Viikarin meikkipussin penkomista, tai ÄärioikeistoVihreiden Peteliuksen peliraha-kytköksien eli edelleen, ne kaikkein isoimmat talousrikokset,korruptiot ja poliittisten- ym valtion virkojen, törkeimmät väärinkäytökset, täysin tutkimatta.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Tässä maassa ei ikinä ole ollut äärioikeistolainen hallitus. Mutta äärimmäisen vasemmistolainen on parhaillaan.

   • Anonyymi

    Tämä hallitus tekee ääritekoja kuten ennallistaminen. Se ei auta ilmastoa koska vajaatuottoinen metsä sitoo hiiltä vähemmän kuin talousmetsä.

    M-T
    "Ennallistaminen tarkoittaisi loppua lukuisille sahoille ja parille sellutehtaalle
    Ennallistetut vähäpuustoisemmat ja -kasvuisemmat metsämme sitoisivat nykyistä useita kymmeniä prosentteja vähemmän hiilidioksidia."


  • Anonyymi

   Setelitukolla suomessa selviää viranomaisten tutkimuksista. Ei korppi korpin silmää noki.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   AutokratiaUsan SotaRikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeet, ovat LAITTOMIA, Suomen kaikkien lakien ja kansalaisten oikeuksien vastaisia, sillä niitä ei Suomen kansa, ole missään demokraattisissa vaaleissa, eikä kansanäänestyksellä, koskaan hyväksynyt.

   https://vastavalkea.fi/2021/01/08/havittajista-uusi-valtiontalouden-painajainen/

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17621347/niinisto-oli-heikoin-lenkki

   Suomen kansan verellä ja ihmishengillä maksattavat, nuo pörssirikollisten ahneuden hankkeet.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   VALTION VIROISSA, HALLINNOISSA ENEMPI RIKOLLISIA KUN SUOMEN VANKILOISSA VANKEJA. ON KORRUPTIOO, ROSVOUSTA, VARKAUKSIA, PAHOINPITELYÄ, RATTIPALOJA SYYTTEEN, TUOMION SAANEITA SIIS AIVAN KAIKKEA LÖYTYY. ENNEN KAIKKEA TALOUS RIKOKSIA VERONKIERTO, VERO SUUNNITTELUA OMAISUUDEN PIILOTTELUA KIRJEKUORIIN VERO PARATIISEIHIN.

  • Anonyymi

   KRP: ssa olisi kuulemma ollut halukkuutta tutkia HUS:n tietojärjestelmän hankintaan liittyviä vahvoja epäilyksiä, mutta väitetysti estettiin. Asiaa tuntematonkin ymmärtää, että ei mikään käytössä oleva tietojärjestelmä(=tietokoneohjelma) voi miljardia euroa maksaa.

   • Anonyymi

    "Mutta kun HUS on niin SUURI". Tietojärjestelmä on kuitenkin sama olipa siinä mukana 100 tietokonetta tai 10 000.


  • Anonyymi

   Kommentoi aloitusta- ok 24
   Aloituksia ei salliita

   BBC- muistinmenetys, vuonna 2014 brittiläinen BBC osasi erottaa toisistaan natsit ja ei-natsit, kun se teki Maidanilta mukaansatempaavia raportteja.

   He tunsivat wolfhooks ja SS-symbolit

   https://www.bitchute.com/video/RyDS4nKaImGH/

   Joku palkkakirjoittaja aloitti ketjun vähätellen symbolin nazi yhteyksiä, kopioiden narratiivin sanoineen suoraan lännestä

  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   450
   2177
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   36
   1914
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   23
   1880
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1077
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1073
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   967
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   105
   856
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   63
   814
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   649
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   567
  Aihe