Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

KOMMUNISMI ON IHMEELLINEN ASIA

RYTI 2

Miksi kommunismi on sallittua mutta natsismi ei?? NL:n lippuja saa näytellä kaduilla mutta jos sinne menee natsi lipun kanssa niin sakkoa pamahtaa.
Ja vasemmistolaisuus on muuttunut aika paljon. Ennen se oli suunnitelmataloutta ja suuria asevoimia. Mutta nykyään maahanmuuttajien paapomista ja ja aseista kieltäytymistä ja muslimismia. Ja kuljetaan Che Guevaran paidat päällä ja huudetaan: "rauhaa, ei aseita". Että joo.

9

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jkop

      niiinkö

    • dhlgsdfhdsjkhjk

      tiedoks vaan että kaikki puolueet paapovat mamuja etenkin muslimeja ja somaleja joten vasemmisto ei ole ainoa joka paapoo niitä joten avaahan silmäsi. rkp ja kokoomus ovat siinä ehkä pahimpia. suunnitelma taloudella ja asevoimien satsauksella ei ole mitään tekemistä vasemmistolaisuuden kanssa. usa ja venäjä ovat aina laittaneet asevoimiin paljon rahaa koska ne ovat suurvaltoja ja poliittesella kannallla siinä ei ole mitään tekemistä.

    • Kapitalisti1967

      "Miksi kommunismi on sallittua mutta natsismi ei??"

      Kosks Saksa hävisi sodan, ja NL oli voittajien puolella.

    • ´´´+

      Kommunismi on tappanut yli 100 miljoonaa ihmistä, natsit korkeintaan 15 miljoonaa. Silti ihmiset jaksavat puhua kommunismin hienoudesta.

      • kfldfaldjaskld

        Kerros milloin kommunismi on tappanut yli 100 miljoonaa, missä ja miksi ja kuka tai ketkä. natsisimin takia 50 miljoonaa ihmistä kuoli ja koko eurooppa oli raunioina. kapitalismi on siirtomaaikaan tapattanut enemmän ihmisiä päivässä kuin stalin vuodessa!!!!!!!!!!


      • Lukemisen pariin
        kfldfaldjaskld kirjoitti:

        Kerros milloin kommunismi on tappanut yli 100 miljoonaa, missä ja miksi ja kuka tai ketkä. natsisimin takia 50 miljoonaa ihmistä kuoli ja koko eurooppa oli raunioina. kapitalismi on siirtomaaikaan tapattanut enemmän ihmisiä päivässä kuin stalin vuodessa!!!!!!!!!!

        Lue asia kirjallisuudesta. "Kommunismin musta kirja" on aika helppolukuinen lähtökohta. Solzenitsynin "Vankileirien saaristo" (mielellään koko sarja) on vaikeampaa tekstiä, mutta Neuvostoliiton osalta seikkaperäisempi ja perustelevampi. Vieläkin tarkempaa kirjallisuutta on.

        100 miljoonaa on laajalti tunnustettu kommunismien uhrien a l a r a j a.


    • kommunismi pelastaa

      Uskokaa tai älkää, mutta tulette sen vielä oivaltamaan, kommunismissa olisi meidänkin pelastuksemme jos pelastua haluaisimme.

    • Tuomiot puuttuvat

      "Miksi kommunismi on sallittua mutta natsismi ei?"

      Suurin syy on siinä, että kommunismia vastaan ei ole käyty oikeutta. Natsismi tuomittiin näkyvästi ja perusteellisesti Nurnbergissä. Sitä kautta eri maiden lainsäädäntöäkin korjattiin siten, että natsismille ei enää jäänyt helppoa kasvualustaa. Nurnbergin aikoihin Neukkula oli vielä voimissaan ja lisäksi voittajien puolella. Ei ollut mahdollista tuomita kommunismia silloin. Tuomioistuimet olisi pitänyt pystyttää kiireesti, Nurnbergin malliin, heti Neukkulan romahduksen jälkeen. Suurelle yleisölle olisi pitänyt tehdä selväksi kommunismin rikollisuus ja uhrimäärä, joka lienee pitkälti yli sta miljoonaa, yhteensä.

    • sdfgjkl.

      Myllärikirkko on tutkinut kolme minuuttia, voidaanko kotkon todistetusti väittää olevan kykenevä asialliseen keskusteluun. Asiasta kertoi Myllysanomat.

      Kolmen minuutin urakan tuloksena huuhaalaisia kielletään nyt väittämästä, että kotko on kykenevä asialliseen keskusteluun. Myllysanomien mukaan kiellon rikkojia uhkaa jopa kahden vuoden vankileirirangaistus.

      – Tämä on ilmiselvää viisautta, myllistipuolueen Lapuan edustaja Pave Väyskä sanoi lehdelle.

      – Huuhaa palaa, Kotkon mielenterveys on hajonnut aikaa sitten, matalasti palkatut virkamiehet ovat julkituoneet kiistämättömät kotkon ominaisuudet, hän totesi.

      Myllärikirkon terveysviranomaisten ohjeiden mukaan kotkon kyykyttäminen auttaa välttämään tylsistymistä. Huuhaalaisten suositellaan tekevän vähintään kolme provoa päivässä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2184
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2023
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1632
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1460
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      77
      1438
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1347
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1324
    8. 51
      1222
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1180
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe