S24 Treffit - palautettava entiselleen!

Tämä selkeää!

Uudistus on täysin epäonnistunut ja tästä syystä käyttäjien on jollakin tavoin saatava sivuston ylläpitäjä tajuamaan että tämä ei voi jatkua enää näin, vaan on palattava pikimmiten entiseen, vanhaan, tuttuun ja ennen kaikkea selkeään ja toimivaan systeemiin.

TÄMÄ TÄYSIN SELKEÄÄ!

53

1522

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pettynyt 13

      Joo, pipariksi meni koko uudistus ! Silti olin luottavaisin ja avoimin mielin ennen sitä, nyt todella pettynyt. Ei sitä voi enää käyttää.
      Pelkään, että ylläpitäjät eivät usko meitä käyttäjiä, vaan pitävät tätä marisemisena tms, mutta oikeesti.....huh hu, koko palstan idea on mennyt !!!! Suututtaa jo tuo etusivun lause "haku päällä, me autamme". Joo, autatte tosiaan : (

      • Aivan samaa mieltä,,koko uudistus on PERSEESTÄ , JA ON VAA RAHANKERUUTA,, ÄLÄKÄÄ IHMISET MAKSAKO, nii niiden täytyy sit palauttaa entinen sivu..


    • pettynyt3

      ihan fiasko uudistus.....takaisin entiseen!

    • Hävetkää !

      Kyllä, samaa mieltä täälläkin .... oli kyllä varsinainen "uudistus" , aivan täysi torso tämä "uusi ja uljas " s24 treffit-sivusto.... money talks, bullshit walks, eli tulee käymään kato tämän "uudistuksen " tiimoilta. Pitää katella joku toinen treffisivusto, onneksi on mistä valita :) Hävetkää 24 ylläpito, jos edes osaatte, kapitalstit, köyhien riistäjät !!

    • Kaverit läks

      En kans tykkää yhtään, huonompaan suuntaan meni... Mikä tässä nyt on muka parempaa... :( Tää uusi on turhan monimutkaiseksi tehty, esim. viestit...haku... Ei siellä huvita yhtään enää pyöriä. Taidan myös katella jonkun kivemman treffisivuston.

    • suuresti pettynyt

      Samaa mieltä,! Uudistus on todella surkea kaikin puolin!
      Ei ja oikein asiaansa ja todella huonosti suunniteltu, ei käyttäjiä varten vaan palstan pitäjää varten!
      Surkeeta huijausta!
      Tkaisin vanha systeemi heti paikalla tai tämä kaveri lähtee muille maille treffaileman.

    • Ei toimi ei

      Nettitreffi markkinoilla liikkuu raha ja S24 : seen iski rahanahneus ja se taas johti siihen että uudistus jos he kaavailivat tuottoisaa rahasampoa epäonnistui pahankerran. Ei tarvitse suuria ennustajan lahjoja kun sanoo että S24 Treffit alkavat kuihtua siihen malliin että joko on palattava vanhaan tai kuihduttava pois, koska tämä saitti ei kykene kilpailemaan muiden maksullisten kanssa tällä nykyisellä uudistuneella sivustollaan.

      Palstanpitäjän on nyt kyettävä myöntämään epäonnistuminen ja tehtävä korjausliike - eli paluu entiseen.

    • Suomi24konkari

      Nyt kannattaisi ylläpidon harkita, mikä on järkevää ja mikä ei. Tänä päivänä mennään niin laitteiden kuin verkon toiminnoissa intuitiiviseen, joustavaan suuntaan. Edellinen treffisivusto ei ollut kovin moderni, mutta se oli toimiva ja siinä oli loogisia toimintoja. Siellä pystyi myös kommukoimaan toisten käyttäjien kanssa, mikä lienee nettideittisivujen tärkein tavoite. Hullulta tuntuu, että noinkin perinteinen versio tuntuu suorastaan modernilta verrattuna tähän uuteen treffisivustoon.

      Uusi versio on askel pimeälle keskiajalle, jonnekin tämäntyyppisten sivujen alkuaikoihin. Okei, onhan tämä varmaan monessa suhteessa viimeistä huutoa, mutta ei tärkeimmältä osin: käytettävyys on erittäin huono.

    • Pa77iSmurff1

      Komppia aloittajalle! Uusi sivu on aivan perseestä, vanha oli hyvä. Valitettavasti medianomin ja orangin risteytyksestä siinnyt ylläpito ei tätä yksinkertaista tosiseikkaa kykyne käsittämään.

    • juu täysin epäonnistunut tää uusi s24 treffit! täys p...... ei kyl ja jaksa enää siel pyöriä! mikä olis hyvä vaihtoehto? palauttakaa ny entiselleen ja antakaa potkut tän úuden keksijälle!!!!!!!

    • Yksinäinen sydän

      Juu, miten on mahdollista tämmöinen "uudistus", nettideittisivuston käyttö ei ole enää millään tavalla mielekästä. Voisiko S24-ylläpitäjät vastata selkeästi etusivulla miten tämmöinen katastrofi on päässyt tapahtumaan ja onko tilannetta tarkoitus korjata.

    • ölkjkb

      Toi blokkaus pitäisi ehdottomasti poistaa kokonaan. Ja tuo uusi treffit on muutenkin todella paska!! Kuka helvetti tonne on päässyt sohlaamaan??

    • entinen treffailija

      Kyllä olen ihan samaa mieltä että entinen oli parempi ja jossa huomasi ketkä on onlinessa mutta ei näy nykyisessä sivustossa ollenkaan. megafooni huutoja vaan yks 2 viikon plus paketilla vaikka ennen oli 2 huutoa ei yhtään kiva juttu ja sit hinta on korkeampi joten suomi24 treffi palvelu menetti ainakin minun kiinnostuksen kokonaan ja siksi olenkin toisen sivuston treffi palvelussa.

    • Alkuperäinen ok

      Samaa mieltä ja vieläpä niin että oikea SOKKOTREFFIT- palsta takaisin ! Siinähän oli vasta kunnon treffipalsta vailla vertaa !!!

    • annel1

      Ihan persiistä tää nykyinen reffi .jään pois .onko vinkkei minne muutkin siirtyny ?

    • tiinawkyui

      ihan kauhea tämä nykyinen, viestejä ei tule enää ollenkaan. Ihan fiasko rajoittaa
      ihmisten viestimistä, sehän tarkoittaa ettei siellä mitään tapahdu. Mihin ihmiset ovat siirtyneet?

    • Eihän tuo hakusysteemi toimi ollenkaan??

    • Opiskelija

      Juu kyl meni tosi syvälle metsään. Tosi sekava sivusto ja sit nuo viesti rajoitukset pienituloisille ja opiskelijoille on kyl aika pahat.

    • /c:stä tämä uusi palvelu. Useat käyttäjät, minä mukaan lukien, äänestävät jaloillaan ja siirtyvät toisen palvelun käyttäjäksi.

    • marma1

      korjakkaa jo toi treffipalsta ..tai vanha takasin ..
      pitää näkyä et milloin käyttäjä on ees viimeksi käyny ja koska kirjautuneena ..

    • hyvähyvä123

      TÄMÄ UUDISTUS ON HYVÄ!!!! HYVÄ SUOMI24 LOPETIN MATCH.COMIN KÄYTÖN KUN TÄHÄN SAA PALJON PAREMMAT KUVAT. 90% TYYTYVÄISIÄ, JAKSAKAA VAAN TSEMPAATA ÄLKÄÄKÄ VÄLITTÄKÖ NÄISTÄ LOOSEREISTA. NYT SEULOTAAN JYVÄT AKANISTA JA KIRVEELLÄ VEISTETYT KOMEISTA!!!!

    • Kyrsiintynyt

      Vai tämmöstä peliä. ketuilleen on mennyt koko rehvipalsta. aluksi olin ihmeissäni minäkin kun alkoi profiileja löytymään tosi paljon. sitäkin ihmettelin kun osalla oli hakutuloksissani useampikin profiili. varsinkin noilla rajantakasilla junantuomilla, joita en haluaisi hakuihini lainkaan. laitoin tervehdysviestin yhdelle söpölle naiselle ja olen ihmetellyt kun en ole saanut vastausta. eimaksavana käyttäjänä en ole saanut selville edes milloin hän on viimeksi kirjautunut tai niinkuin täällä on käynyt ilmi, että onko hänen profiilinsa jo kenties vanhentunut. vanha systeemi parempi. luulisi ylläpidon rahanahneudestaan huolimatta välittävän meidän käyttäjien toiveista ja palauttavan entisen toimivan palvelun takaisin tämän uuden, surkean ja toimimattoman tilalle.

    • ihmettelen vaan

      Siirtykää muihin ilmaisiin palveluihin kuten http://www.treffisivu.com/. Ei tarvitse täällä itkeä kun Suomi24 tiimi ei kuitenkaan tee asialle mitään. Vuosikausia ollut katkeilua palvelussa, mutta nyt ovat sivutkin huonot. Ihme toimintaa niin ylläpidolta kuin käyttäjiltäkin ei voi muuta sanoa.

      • oletko sinä

        tuon sivun ylläpitäjä vai miksi mainostat tota joka ketjuun?
        Muuten ihan kiva joo, yhteydenotot vaan on olemattomissa..


    • ei hyvä

      Kannattaa pistää s24 treffiprofiili piiloon, josko ylläpito sitten ymmärtää, että käyttäjät kaikkoavat.
      Minua ei haittaa vaikka vanha palvelu olisi ollut maksullinenkin, nykyinen maksuversio ei vastaa edes vanhaa maksutonta, koska sivusto on susi.
      Piilotin profiilini, tehkää muut samoin.

      Lisäksi tuon s24 kehitystiimin vastailijat ovat ylimielisiä palautteeseen.

    • 33333333322222222222

      Joo onhan tuo melko huono.
      Nyt sinne ei voi enää tehdä profiilia. Valittaa jotain. Eli ei toimi ollenkaan.
      Mahtava uudistus.
      Mikähän tämän uudistuksen motiivi oli?

    • Kyllä nyt menee vähän yli tämä huiputus ja et löydä sitä joka on keksinyt tämän homman . löytäkää toinen sivu tai mennään kapinaan

    • KokonaanMaksulliseksi

      Sama valitus jo vuodesta 2013. Silti määrät ovat pysyneet vakiona joten pieni persaukisten ryhmä täällä kälättää. Jos teillä ei ole varaa maksaa palvelusta kohtuu pientä summaa niin ei teillä ole varaa treffaillakkaan. Naisiahan tämä vituttaa eniten kun ovat saaneet ilmaisjäseninä enemmän oikeuksia kun miehet. Nyt taas lähempänä samaa viivaa ollaan. Mielummin koko palvelu maksulliseksi niin nämä itsetuntonsa pönkittäjät lähtevät hutvittuun tuolta egoaan kohottamasta. Monillakaan naisilla ole edes tarkoitus ollut sieltä ketään löytää.

      • hohhoijjaa

        No minä en maksa ihan vaan periaatteesta tyhjästä minkä saa muualta ilmasekskin. Jäljelle jää lopulta ne epätoivosimmat idiootit jotka jopa maksaa jotain näin paskasta palvelusta. Laittakoon vaan kokonaan maksulliseks niin saadaan viimenen naula kuolevan Suolipuljun arkkuun kun loputkin järkevät käyttäjät kaikkoo muualle.

        "Naisiahan tämä vituttaa eniten kun ovat saaneet ilmaisjäseninä enemmän oikeuksia kun miehet."

        Kuten mitä?


      • LopetaValitusJaPoistu
        hohhoijjaa kirjoitti:

        No minä en maksa ihan vaan periaatteesta tyhjästä minkä saa muualta ilmasekskin. Jäljelle jää lopulta ne epätoivosimmat idiootit jotka jopa maksaa jotain näin paskasta palvelusta. Laittakoon vaan kokonaan maksulliseks niin saadaan viimenen naula kuolevan Suolipuljun arkkuun kun loputkin järkevät käyttäjät kaikkoo muualle.

        "Naisiahan tämä vituttaa eniten kun ovat saaneet ilmaisjäseninä enemmän oikeuksia kun miehet."

        Kuten mitä?

        Elätkö sä todellakin noin ahtaassa ajatusmaailmassa? Ihan sama jos oletat että kaupan pitää antaa sulle joka käynti reissu ilmaisen maitotölkin vaikka et mitään ostaisikaan. Kun sinun pitää saada ilmaista. Markkinatalous vaan on sellaista että kaikki maksaa. S24.kin ylläpitäminen maksaa. Miksi tarjota palvelua ilmaiseksi jos ei saa mitään kustantamaan ylläpidon kustannuksia. Typeräähän sellainen markkinointi olisi. Jos sulla ei ole varaa pientä summaa maksaa palvelusta niin mene pois. Kyllä palvelulle käyttäjiä aina löytyy jotka maksavat ja saavat maksulleen vastinetta. Maksullisuudessa on se hyvä puoli että pelkät itsetunnon kohottajat ilman että hakisivat tositarkoituksella seuraa poistuvat näin palvelusta ja tilalle jäävät ne tosissanolevat treffaajat.


      • lopetaurputus
        LopetaValitusJaPoistu kirjoitti:

        Elätkö sä todellakin noin ahtaassa ajatusmaailmassa? Ihan sama jos oletat että kaupan pitää antaa sulle joka käynti reissu ilmaisen maitotölkin vaikka et mitään ostaisikaan. Kun sinun pitää saada ilmaista. Markkinatalous vaan on sellaista että kaikki maksaa. S24.kin ylläpitäminen maksaa. Miksi tarjota palvelua ilmaiseksi jos ei saa mitään kustantamaan ylläpidon kustannuksia. Typeräähän sellainen markkinointi olisi. Jos sulla ei ole varaa pientä summaa maksaa palvelusta niin mene pois. Kyllä palvelulle käyttäjiä aina löytyy jotka maksavat ja saavat maksulleen vastinetta. Maksullisuudessa on se hyvä puoli että pelkät itsetunnon kohottajat ilman että hakisivat tositarkoituksella seuraa poistuvat näin palvelusta ja tilalle jäävät ne tosissanolevat treffaajat.

        No häivy täältä sitten nillittämästä sinne mahtavan täydelliselle treffisivulles maksaan ittees kipeeks ahneille suolipuljun pitäjille...mutta pysy poissa ilmasilta sivuilta jossa ne järkevämmät tyypit nykysin on.

        "saavat maksulleen vastinetta."

        Ja fiksummat saa sen (myös ne tosihakijat) muualta ihan ilmaseks ;) mutta senkun makselet vaan kaikin mokomin, sunkaltasten rahoilla tälläset paskapuljut kituuttaa vielä jonkin aikaa pystyssä.


      • Josrahateiriitäniin
        lopetaurputus kirjoitti:

        No häivy täältä sitten nillittämästä sinne mahtavan täydelliselle treffisivulles maksaan ittees kipeeks ahneille suolipuljun pitäjille...mutta pysy poissa ilmasilta sivuilta jossa ne järkevämmät tyypit nykysin on.

        "saavat maksulleen vastinetta."

        Ja fiksummat saa sen (myös ne tosihakijat) muualta ihan ilmaseks ;) mutta senkun makselet vaan kaikin mokomin, sunkaltasten rahoilla tälläset paskapuljut kituuttaa vielä jonkin aikaa pystyssä.

        Se nyt vaan on niin et raha tätä maailmaa pyörittää. Me elätetään valitettavasti sunkaltaises sossupummitkin. Jos ei ole rahaa niin pitää pysyä poissa kaikista maksullisista jutuista. Yksinkertaista.


      • kunedelleen
        Josrahateiriitäniin kirjoitti:

        Se nyt vaan on niin et raha tätä maailmaa pyörittää. Me elätetään valitettavasti sunkaltaises sossupummitkin. Jos ei ole rahaa niin pitää pysyä poissa kaikista maksullisista jutuista. Yksinkertaista.

        Kyse on silkasta järjestä, eikä mistään pummailusta. Sinä voit myös häipyä sieltä maksamasta jos et ilmasia käyttäjiä kykene sietään. Mutta kuten todettu, eihän se oo tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa. Fiksu miljonäärikään ei maksa sellasesta minkä saa ilmasekskin.


    • ElvisHasLeftTheBuilding

      Jäi taakse s24 tämän myötä. Jatkossa edelleen HappyPancake ja Tinder, OkCupid kokeilussa.

    • Tänään kun kirjauduin treffeihin niin huomasin ainakin että profiilisia katsoneet on nykyään plus palvelun takana ja muutenkin sivut ovat todella epäselvät. Miksi ihmeessä S24 ylläpito haluaa tuhota sivustonsa toimimattomilla ja huonontavilla turhilla päivityksillä. S24 treffit toimi todella hyvin ennen tätäkin päivitystä

    • TheRapu

      Suomi24 Treffit on vuoden sisällä vainaa, ellei ylläpito tajua palauttaa sivuostoa ajoissa sellaiseksi kun se oli ennen tätä paskapäivitystä!
      Mulla on kaikki kaverit poistaneet jo profiilinsa ja itse seuraan ihan just perässä. Pitäkää perkele tunkkinne!

      • tyytyväinen1

        Ei ole pakko käyttää koko palvelua. Nyt on hyvä paras Suomi24 Treffi hyvin toimii.


      • TheRapu

        Juu, en käytäkään enää. Niinkuin ei enää myöskään kukaan kavereistanikaan.
        Monet naisetkin ovat alkaneet siirtymään Happypancakeen viimeisen parin viikon aikana aika sankoin joukoin että onnea sulle vaan Suomi24:n kanssa. Jämäthän sinne taitaa lopulta vaan jäädä toisiaan öögailemaan. Onnea sulle vaan siis "hyvä parhaan Suomi24 Treffi hyvin toimiin" kanssa :D


      • 69plus69
        TheRapu kirjoitti:

        Juu, en käytäkään enää. Niinkuin ei enää myöskään kukaan kavereistanikaan.
        Monet naisetkin ovat alkaneet siirtymään Happypancakeen viimeisen parin viikon aikana aika sankoin joukoin että onnea sulle vaan Suomi24:n kanssa. Jämäthän sinne taitaa lopulta vaan jäädä toisiaan öögailemaan. Onnea sulle vaan siis "hyvä parhaan Suomi24 Treffi hyvin toimiin" kanssa :D

        Mitä luulet saavuttavasi tuolla vinkumisella? Sä siirryt pannukakkuun ja tätsit! Ei mulla olis ainakaan aikaa alkaa valittamaan viikkotolkulla muista palveluista, jos muualla on parempi. Joku katkeruus virsi näkyy vaan jäävän eräillä päälle. Miksi? Sen tiedätte itse.


      • jäkätijäkä
        69plus69 kirjoitti:

        Mitä luulet saavuttavasi tuolla vinkumisella? Sä siirryt pannukakkuun ja tätsit! Ei mulla olis ainakaan aikaa alkaa valittamaan viikkotolkulla muista palveluista, jos muualla on parempi. Joku katkeruus virsi näkyy vaan jäävän eräillä päälle. Miksi? Sen tiedätte itse.

        Ja mitähän se muiden "vinkuminen" sua haittaa? Näkyy sitä aikaa kuitenkin olevan täällä valittamiseen...


      • TheRapu
        69plus69 kirjoitti:

        Mitä luulet saavuttavasi tuolla vinkumisella? Sä siirryt pannukakkuun ja tätsit! Ei mulla olis ainakaan aikaa alkaa valittamaan viikkotolkulla muista palveluista, jos muualla on parempi. Joku katkeruus virsi näkyy vaan jäävän eräillä päälle. Miksi? Sen tiedätte itse.

        Mitä sä saatana mussutat? Vastasin vaan minun kommenttiani koskevaan kommenttiin. Sitä kutsutaan nettikeskusteluksi, jos et tiennyt?
        Taidat itse olla vain katkera? Eikö ole flaksi treffeillä käynyt? Ilmeisesti ei, kun noin kuumaksi pistää :D No psykologin kautta uusi yritys sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kun olet ensin hiukan eheytynyt, eiks je? Hyvästi!


      • AinaErimErkki
        TheRapu kirjoitti:

        Mitä sä saatana mussutat? Vastasin vaan minun kommenttiani koskevaan kommenttiin. Sitä kutsutaan nettikeskusteluksi, jos et tiennyt?
        Taidat itse olla vain katkera? Eikö ole flaksi treffeillä käynyt? Ilmeisesti ei, kun noin kuumaksi pistää :D No psykologin kautta uusi yritys sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kun olet ensin hiukan eheytynyt, eiks je? Hyvästi!

        Jaa täällä se kymmenien eri profiilien nillittäjä taas hyökkäilee eri nimimerkeillä miehiä vastaan:) Mahtaa olla ankea elämä, kun on aikaa täällä raivota yhdelle jos toiselle yötä päivää. Taitaa kunnalliselle kallonkutistajalle olla persaukisella taas niin pitkä jono, että purat tänne pahaa oloasi. Mene päivystykseen, niin ne ohjaa sut lataamoon vihaa hallinnoimaan:))


      • SovinatsiSika.vinkuu
        AinaErimErkki kirjoitti:

        Jaa täällä se kymmenien eri profiilien nillittäjä taas hyökkäilee eri nimimerkeillä miehiä vastaan:) Mahtaa olla ankea elämä, kun on aikaa täällä raivota yhdelle jos toiselle yötä päivää. Taitaa kunnalliselle kallonkutistajalle olla persaukisella taas niin pitkä jono, että purat tänne pahaa oloasi. Mene päivystykseen, niin ne ohjaa sut lataamoon vihaa hallinnoimaan:))

        Jaa täällä se kymmenien eri profiilien nillittäjä taas hyökkäilee eri nimimerkeillä naisia vastaan:) Mahtaa olla ankea elämä, kun on aikaa täällä raivota yhdelle jos toiselle yötä päivää. Taitaa kunnalliselle kallonkutistajalle olla persaukisella taas niin pitkä jono, että purat tänne pahaa oloasi. Mene päivystykseen, niin ne ohjaa sut lataamoon vihaa hallinnoimaan:))


      • TheRapu
        AinaErimErkki kirjoitti:

        Jaa täällä se kymmenien eri profiilien nillittäjä taas hyökkäilee eri nimimerkeillä miehiä vastaan:) Mahtaa olla ankea elämä, kun on aikaa täällä raivota yhdelle jos toiselle yötä päivää. Taitaa kunnalliselle kallonkutistajalle olla persaukisella taas niin pitkä jono, että purat tänne pahaa oloasi. Mene päivystykseen, niin ne ohjaa sut lataamoon vihaa hallinnoimaan:))

        Siis mikä ihmeen "kymmenien eri profiilien"? Ja mitä "miehiä vastaan"? Ja mitä vitun "yötä päivää"? Jos pari hassua kommenttia kirjoittaa niin se on "yötä päivää" ja kaiken aikaa? :D Voi jösses, hakeudu nyt kiireesti hoitoon! Alkaa vainoharhat olemaan aika pahaa luokkaa näköjään.
        Hahaa, netti on kyllä hieno homma kun täällä kaiken maailman hörhöt pääsee esittämään ajatuksiaan ja hiukan kun kritisoi ja antaa sanan säilän laulaa, niin lähdetään kaikista henkseleistään niinkuin pakokauhuinen karhu! :D Keskustelu on päättynyt! Hyvästi!


    • Himos

      Minulla on samsung-tabletti. .ongelmat alkoi heti uudistuksen jälkeen ,,nytt en pysty lukemaan muitten viestejä,,viipyvät vain 2s.lähettämisen jälkeen..tosi harmillista ja eilen yks toinenki valitti samasta asiasta eli onko ongelma käyttöjärjestelmässä? Minulla on chrome

    • fda34d

      suomi24 haluaa lisätä uudistuksella tuottoja, mutta ei ymmärrä sitä, että palvelu on heikentynytmyös maksavilta asiakkailta. Ne, jotka eivät maksa eivät saa enää yhtään mitään palvelulta ja siirtyvät muille saiteille. Tämä vähentää myös maksavien asiakkaiden potentiaaleja kumppaneita.

      Bisnelogiikka ei ole sokeaa ahneutta. Nykyinen käyttöliittymä muistuttaa 2000-luvun alkupuolen tekeleitä.

    • treffitboikottiin

      Kyllästyin mokomaan "uudistukseen" ja tein oman ratkaisuni. Juuri olin alkanut viestitellä kiinnostavan miehen kanssa ja hänen kanssaan siirsimme keskustelun sähköpostiin. Sen jälkeen deletoin koko profiilini. Ihan huuhaata ja silkkaa rahastusta tuollainen.

      • MikäOnSunOngelmas

        No haaremiako olit keräämässä vai? Mihinkä se miehen kiinnostavuus loppui kun viestit kirjoitatte treffipalvelun viestikentän sijaan sähköpostissa? Eikös tarkoitus tuolla olekin löytää se yks ja oikea? Ainiin mutta kun teillä naisilla pitää olla aina varapanon varapanoja ja kokoajan joku uus kehumassa profiilikuvaa eli itsetunnon pönkitystä kaikki tyyni.


      • eikömeinaalöytyä
        MikäOnSunOngelmas kirjoitti:

        No haaremiako olit keräämässä vai? Mihinkä se miehen kiinnostavuus loppui kun viestit kirjoitatte treffipalvelun viestikentän sijaan sähköpostissa? Eikös tarkoitus tuolla olekin löytää se yks ja oikea? Ainiin mutta kun teillä naisilla pitää olla aina varapanon varapanoja ja kokoajan joku uus kehumassa profiilikuvaa eli itsetunnon pönkitystä kaikki tyyni.

        Ja mikähän sun ongelmas on siinä jos jotkut järkevämmät siirtyy mahdollisimman pian jatkaan s.postiin näistä typeristä viestirajotuksista?

        "No haaremiako olit keräämässä vai? "

        Juu, miehet toki ei varmasti KOSKAAN kirjottele samaan aikaan useemman kans :D mikä järki muutenkaan ois kirjotteluvaiheessa keskittyä vaan yhteen ja toprjua muut kun nää ukot voi millon tahansa kadota kesken kaiken ku pieru saharaan? Voi äly hoi....

        "kokoajan joku uus kehumassa profiilikuvaa eli itsetunnon pönkitystä kaikki tyyni."

        Oi voi, on se katkera paikka kun naisilla riittää vientiä aina vaan :) vaikka mistä sä edes tiedät jostain profiilikuvien ym. kehumisista, vai ootko kokeillu? Ja mitähän kuvattomat onkaan sun luulojen mukaan "pönkittämässä"? :D


      • YmmärryksessäköVikaa
        eikömeinaalöytyä kirjoitti:

        Ja mikähän sun ongelmas on siinä jos jotkut järkevämmät siirtyy mahdollisimman pian jatkaan s.postiin näistä typeristä viestirajotuksista?

        "No haaremiako olit keräämässä vai? "

        Juu, miehet toki ei varmasti KOSKAAN kirjottele samaan aikaan useemman kans :D mikä järki muutenkaan ois kirjotteluvaiheessa keskittyä vaan yhteen ja toprjua muut kun nää ukot voi millon tahansa kadota kesken kaiken ku pieru saharaan? Voi äly hoi....

        "kokoajan joku uus kehumassa profiilikuvaa eli itsetunnon pönkitystä kaikki tyyni."

        Oi voi, on se katkera paikka kun naisilla riittää vientiä aina vaan :) vaikka mistä sä edes tiedät jostain profiilikuvien ym. kehumisista, vai ootko kokeillu? Ja mitähän kuvattomat onkaan sun luulojen mukaan "pönkittämässä"? :D

        "Ja mikähän sun ongelmas on siinä jos jotkut järkevämmät siirtyy mahdollisimman pian jatkaan s.postiin näistä typeristä viestirajotuksista?"
        Et näköjään itse ole perillä alkuunkaan koko viesti rajoitus ideasta eli sinä et ole kokeillut. Eihän se rajoita viestien määrää yhdelle henkilölle, vaan rajaa että kolmea enempää henkilöä ei voi olla viestittelijöinä päivässä ilmaisjäsenellä, joten toi ei ollut selitys sille miksi siirtyä spostiin sen mielenkiintoisen miehen kanssa, koska mitään tekoa asialla ei ole päivityksen kanssa. No sulle tätä on turha selittää, kun näyt raivoavan katkeruuksissas vähän jokaiselle miehelle joka tänne kirjoittelee.


      • voiälyhoitaas
        YmmärryksessäköVikaa kirjoitti:

        "Ja mikähän sun ongelmas on siinä jos jotkut järkevämmät siirtyy mahdollisimman pian jatkaan s.postiin näistä typeristä viestirajotuksista?"
        Et näköjään itse ole perillä alkuunkaan koko viesti rajoitus ideasta eli sinä et ole kokeillut. Eihän se rajoita viestien määrää yhdelle henkilölle, vaan rajaa että kolmea enempää henkilöä ei voi olla viestittelijöinä päivässä ilmaisjäsenellä, joten toi ei ollut selitys sille miksi siirtyä spostiin sen mielenkiintoisen miehen kanssa, koska mitään tekoa asialla ei ole päivityksen kanssa. No sulle tätä on turha selittää, kun näyt raivoavan katkeruuksissas vähän jokaiselle miehelle joka tänne kirjoittelee.

        Tossa ei oo ollu mitään epäselvää, mutta sulle ilmeisesti siinä että mitä kauemmin jatkat sen yhden (tai kolmen) kans viestitystä siellä, se vie paikat mahdollisilta uusilta yhteyksiltä. Lisäks nää Suolen sivut on niin paskat ja epävarmasti toimivatkin, millon heittää erroria, ei pysty kirjautuun jne., että jo senkin takia kannattaa siirtyä enstilassa muualle.
        No sulle tätä on turha selittää, kun näyt raivoavan katkeruuksissas vähän jokaiselle naiselle joka tänne kirjoittelee.


      • treffitboikottiin

        Kyllä se on nälle suolikaksnelosen luuserimiehille kova pala, kun se fiksumpi mies saakin seuraa mutta itse jää ilman. Ja niin tulee olemaan jatkossakin, koska ei kukaan järkevä nainen halua olla missään tekemisissä näiden katkerien vinkujien kanssa.

        Haaremia en tarvitse, mutta paljon helpompi viestitellä meilitse. Ja sivumennen sanoen, se deletoitu profiilini oli kuvaton.


    • Olen aivan samaa mieltä. Profiilissa on luotu valmiita alueita joiden perusteella ilmoitetaan sopivuusprosentti. Nämä aihealueet ovat osin epäonnistuneet ja minusta olisi paremoi että jokainen voisi luoda näköisensä profiilin ilman suurempia apuja koska se miten itseään kykenee ilmaisemaan kertoo tosi paljon. Eniten ihmetyttävät tyhjät profiilit. Eikö silloin ole sama kenelle satunnaisesti vastaa? Profiilin tarkoitus on kertoa itsestä, omasta persoonallisuudesta ja siitä mitö suhteelta hakee ja hyvä olisi että profiiliin saisi laitettua myös omia kiinnotuksia. Varsinkin miesten profiilit ovat erittäin huonosti laadittuja lähes poikkeuksetta ja eivät siksi herätä kiinnostusta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Moi vaan vielä kerran

      Kivaa päivää samalla. Kukaan ei kaipaa eikä rakasta. 💔🐺🌃🌧️☀️
      Ikävä
      328
      3866
    2. Nainen, millaisista miehistä tykkäät?

      Mielenkiinnosta kysyn 😄
      Ikävä
      253
      3651
    3. Nyt sitten ulos ihmiset!

      Älkää jumittako täällä. Menkää, näkykää ja hankkikaa kokemuksia. Ei teitä kukaan edes bongaile, jos önötätte täällä.
      Ikävä
      146
      2683
    4. Mitä jos saisit tietää että kaivatullasi

      on jo joku toinen?
      Ikävä
      114
      2238
    5. Onnea Solatie !

      On sit valittu uusi kaupunginjohtaja.No ei menny Nivala-Harju- Tapio -Pikkarainen juntan mukkaan.
      Kemijärvi
      23
      2190
    6. Naiselle varatulle

      Jos homma kariutuu kotona, niin saanko sinut ihan omakseni🙂??
      Tunteet
      22
      2096
    7. Minun pitää tehdä jotain

      En tiedä meneekö siihen viikko vai kuukausi. Mutta jos voit odottaa, niin löydän sinut sen jälkeen kun on homma hoidett
      Ikävä
      45
      1852
    8. Sarvisalon kesätori

      Onpa kiva paikka. Mutta torikahvila oli suorastaan naurettavan alkeellinen ja ne voileivät,olivat kuin pienen lapsen tek
      Loviisa
      17
      1845
    9. Hindulijat raivoavat täällä, ettei kristinuskossa

      ole itsessään mitään aitoa! No miksi sitten hyökkäilette "nollaa vastaan"? Eikö hnduilijan vaan kannattaisi pieht
      Hindulaisuus
      320
      1591
    10. Sinä oot hyvä ihminen

      Mut ehkä me ei vaa sovita yhteen :(
      Ikävä
      123
      1422
    Aihe