Varotaan Saatanaa sillä tahtoo tuhota kaikkien ihmisten elämän

ja pelastumisen ja

kaiken hyvän! Janotaan Jeesusta sillä on hyvä Herra ja pitää huolta niistä jotka häneen turvaa. Valitettavasti jostain syystä Jumala on antanut Saatanalle paljon toiminta vapautta ja pedon merkki tulee myös lähiaikoina sillä ihmiset rakastavat Saatanaa ja mammonaa ja rahaa ja on epäjumalanpalvelusta tämä kaikki.

Janotaan Jumalan hyvää opetusta ja tahtonsa tuntemista Jeesuksen nimessä ja Pyhän Hengen opetuksen kautta, sillä se on myös Isän tahto jokaiselle ihmiselle.

Vastustetaan kaikkea huonoa ihan kaikessa ja varsinkin itsessämme sillä Isä tahtoo hyvää antaa ja elämää ja siunausta Jeesuksessa yli kaiken ja enemmän kuin ymmärrämme anoakkaan! Jeesus on hyvä, mutta vastustajansa läpeensä paha.

8

61

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus on hyvä

      ja se on meidän kaikkien ihmisen ainoa toivo, sillä verensä ja vesi ja Henki tämän todistaa.

    • Mitä suurempi

      on pahuus tässä maailmassa sitä suurempi on turva Jeesuksessa meillä ihmisillä.

    • Vaikka paha tahtoo

      hukuttaa meidät pimeyteen on Jeesuksessa sitä suurempi valkeus siihen pahaan verrattuna.

    • Ihmisinä meille

      kaikille on tärkeintä päästä eroon kaikista valheista joita Jumalan vastustaja syötää meille. Kuinka sitten erottaa henkilökohtaisesti mitkä Jumalasta ja mitkä Jumalan vastustajasta henkilökohtaisessa johdatuksessa? Ei minä ainakaan sitä osaa ja olen paljonkin anonut henkien erottamisen armolahjaa. Raamatussa olevat totuudelliset ovat Jumalasta ja kaikki valheet ovat pahasta.

      Jos sinulle syötetään itsestäsi jotakin, niin omakohtaisesti kokeneena voin todistaa etten pysty erottamaan sitä. Asiat voi painaa mieleen, mutta kannattaa hyljätä kaikki sellainen, jossa sinua korotetaan jotenkin, sillä Pyhä Henki todistaa ja korottaa Jeesusta. Tietysti Jeesuksessa saamme Pyhässä Hengessä rohkeasti elää ja todistaa ja pyrkiä palvelemaan, ja voimme vain anoa ja toivoa, että seurakunnissa kuullaan Jumalan Hengen voima ja myös tahtonsa tapahtuu.

      Varmaa on se, että Jumala voi jokaisen täyttää Pyhällä Hengellä vaikka joka päivä ja hedelmä on aina hyvä ja kaikki huono väistyy, joten hedelmät meissä itsessämme kertovat miten Jumala vaikuttaa. Ei petetä itseämme eikä uskovat valheprofeettoja meistä eikä toisista jos ei hyvä hedelmä seuraa kuten on Raamatussa opetettu. Sielullisuudesta ei ole mitään hyötyä, mutta Jumalan Henki antaa ilon ja rauhan ja vanhurskauden.

      Pannaan kaikki toivomme Jumalan armoon Jeesuksessa ja vastustetaan pahaa ihmisten korottajaa, näin koen omassa elämässäni käyneen, ja tahdon tunnustaa Jeesuksen nimessä Jumalalle ja pyytää anteeksi ja turvata jatkossakin Jumalaan vaikka elämä menisi miten vaikeaksi ja ahdistuksesta ahdistukseen, sillä varmaa on se että Jeesus on hyvä eikä mitään pahaa ole Jumalan valkeudessa.

    • Jumala on Raamatun

      antanut, ja se riittää! Tietysti saamme anoa Jumalan armoa ja kaikkea hengellistä hyvää Israelin ja Suomen ja kaikkien pyhien ja ihmisten puolesta. Näin tehdään.

    • Olen erehtynyt

      varmasti tässä Jeesuksen seuraamisessa ja näille palstoille tuleminen oli varmaankin huonoa ja lähes uskoni olen menettänyt ja muutenkin huonoa on paljon tullut elämääni.

    • Joku henki myös

      varoitti minua ehkä noin vuosi sitten että älä menetä uskoasi. Uskon Jeesukseen ja se minulle riittää tästä eteenpäin. Jokainen koetelkoon henkiä ja seuratkoon sen mukaan kuin kokee Jumalasta tai eksyttäväisistä, kuka ihminen sen pystyy totuudellisesti tekemään kiittäköön Isää Jumalaa Jeesuksen nimessä. Minä myönnän etten pysty, ja kaikki on täysin uskon varassa ilman näkemistä. Autuaat ne, joita Jumalan Henki ohjaa, rohkeasti eläkää Jeesuksen nimessä Hengen antamassa hyvässä hedelmässä. Omassa elämässäni koen että hedelmä on huono, ja näin todistan ettei henki voi olla hyvä myöskään siten. Tietysti voin erehtyä yksin Jumala kaiken tietää ja henkiä voi olla maailma täynnä sillä emme niitä näe. Samoin voi olla ettei henkiä ole lainkaan muutoin kuin Jumalan säätämyksen mukaan, joten hapuilua on ihmisen elämä kun Jeesusta etsii ja tahtoo palvella. Näin se on koettu ja totuudellisesti todistan.

    • OttoPetteri

      Saatanaa ei ole kukaan nähnyt. Sillä vain pelotellaan ihmisiä.
      Paljon suurempi ja pahempi asia on eri kirkkojen ja lahkojen uskonnollinen höpötys, valvonta ja aivopesu. Sillä on tuhottu paljon enemmän ihmisten elämää. Siis vaatimalla yhdistysten jäseniä toimimaan lahkon johtajien määräysten jälkeen.
      Pahimmillaan on mielenterveys järkkynyt kun ao. henkilöä on peloteltu ja painostettu, uhkailtu helvetillä ja saatanalla.
      Samaan hengenvetoon tuomitaan meitä, jotka emme usko siihen valheeseen, milloin minkäkin ranhaistuksen alle.

      Ja ihan kaikki Jeesuksen nimissä. Samassa nimessä tehdään jopa lapsenraiskauksia, jotka lahko sitten antaa anteeksi.

      Minulla on hyvä olla, sillä minun elämääni ei piulaa mikään saatana tms. eikä mikään syntikään, koska en tee syntiä. Syntikäsitys ei koske minua, joka en kuulu yhteenkään uskonnolliseen porukkaan tai lahkoon.
      Enkä liity - vaikka kuinka uhkaillaan ja pelotellaan!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      173
      7135
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4172
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      26
      2095
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      2019
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1859
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1676
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      32
      1642
    8. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1593
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      21
      1588
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1418
    Aihe