Osamaksulla?!

infoa tarvitseva

Siluetissa ja nähtävästikkin Terveystalolla voi maksaa osamaksulla.. Miten on Sairaala KL:n laita? Siellä haluaisin ehdottomasti itseni leikkauttaa, mutta 6000e kerääminen ei käy hetkessä..

32

5497

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • iloinen maniapvä

      lEiköhän asia ole neuvottelukysymys..ota yhteys ko paikkaan -sillä se selviää.

    • Osarilla

      Aivan joka paikassa tarjotaan osamaksua yhdellä jos toisella menetelmällä. Ei kannata mennä sellaselle kun Asko Salmi. Mun lähtökohtaisesti symmetriset rinnat jäi eritasolle. Korjauksesta pitäisi maksaa. On mukamas niin reilu olevinaan, kun ei ite ota maksua korjauksesta. Leikkaussalikulut yms. maksavat kuitenkin omaisuuden!

    • infoa tarvitseva

      Heips! Olen pahoillani puolestasi, ikävä kuulla! Itse olen jo niin monta tiennyt silarit ottavani juuri Asko Salmella. Eniten hänestä infoa löytänyt ja eniten positiivisia kommentteja ja tuntuu luotettavalta kirurgilta. Minulla taas lähtökohtana eripari rinnat.. En kuitenkaan ole vielä mitään lyönyt lukkoon, vaan katselen myös muitakin vaihtoehtoja. Terveystalo taitaa olla hinnakkaampi? Siellä leikkaisi J.Rintamäki,-siitäkin olen paljon positiivisia kommentteja kuullut!

      Saa kertoa kokemuksia ja mielipiteitä!

      • Ei enään koskaan

        En tiedä mihin Asko Salmen maine perustuu, muttei ainakaan hyvään lopputulokseen. Sitä on nyt korjattu muualla, kun herra itse teki mielestään onnistuneen leikkauksen.


    • Osamaksulla

      Kyllä kaikilla varmaan on osamaksu mahdollista.

    • infoa tarvitseva

      Kiitos! Pitääpä sitten uskaltautua kyselemään :)

    • rumatrinnat

      Asko Salmi on kaksinaismoralisti ja narsisti pahimmasta päästä. Osaa puhua uskottavasti ja minäkin kuvittelin olevani osaavissa käsissä. Lopputulos oli kaukana hänen niinkutsutusta maineestaan. Jutut muuttuivat radikaalisti kun vaadin korjausta ja todellinen rahanahne luonne tuli esiin.

    • Luottokortilla

      Useimmiten nuo klinikoiden tarjoamat "osamaksumahdollisuudet" ovat todellisuudessa jonkin luottokorttiyhtiöiden korttilainoja. Esimerkiksi klinikka voi hakea luottokorttia asiakkaalle leikkaukseen mennessä ellei korttia ole ennestään ja sitten lasku maksetaan luottokorttiyhtiölle melko korkeilla koroilla. Luottokorttifirma edellyttää tietenkin ettei ole maksuhäiriöitä kirjattuna.

    • infoa tarvitseva

      Siluetti lupaa nollakorolla osamaksua, mutta sieltä en tunne tätä leikkaavaa kirurgia ollenkaan.. Tunnen myös tapauksen, jossa Siluetti pilasi yhdet rinnat, joten luotto ei ole kovinkaan korkealla ko. firmaa kohtaan. Mutta toisaalta myös uskon, ettei missään firmassa kaikki asiakkaat aina olla tyytyväisiä :/ Hankalaa... Saisin toki itsekkin lainan, mutta näissä pankkilainoissa korot ovat korkealla ja jos Siluetti lupailee nollakorolla, toki se kiinnostaisi. Mutta mieluummin menisin Jyväskylään.

      Erittäin ikävää kuulla, että sinulla huono kokemus Asko Salmesta! Itse en ole hänellä vielä konsultaatiossa käynyt, mutta firma olisi lähempänä missä asun kun esim. Helsinki ja vuosia olen tätä firmaa seuraillut ja lukenut ihmisten kokemuksia ja moni (varsinkin äidit, itsekkin korjaamassa imettyjä rintoja vihdoinkin) ollut tyytyväinen lopputulokseen.

      Harkinnassa siis vakavasti sekä Siluetti että Sairaala KL, mutta tässä toisessa paikassa kirurgi täysin tuntematon...:/

      • liduska!

        Kävin vuosi sitten rintojen suurennusleikkauksessa Jussi Rintamäellä. Olen erittäin tyytyväinen leikkauksen lopputulokseen sekä Rintamäen ammattitaitoon. Suosittelen lämpimästi.


      • Jos rahasta kyse

        Siluetin hinnat on niin korkeat että se sisältää hyvän koronkin.


      • 123349

        imetin 3lasta, riippurinnat. menin asko salmelle. jos saisin valita uudestaan niin en todellakaan menisi!! ei paljoa noussut ja jäi vielä epäsymmetrisiksi.


    • infoa tarvitseva

      "Jos rahasta kyse" - heh aivan! Totta tuokin!

      Iiduska, paljon maksoit kaiken kaikkiaan Jussi Rintamäellä,-oliko tämä siis Jyväskylän terveystalolla vai leikkaako hän jossain muualla? Saiko maksaa osamaksulla? .. Tämä olisi perheenäidille tärkeää..., ei ihan heti löydy 6000e heittää käteistä vaikka säästänyt toki jo olenkin! :)

      • liduska!

        Kaiken kaikkiaan leikkaus maksoi noin 6500e, en muista ihan tarkalleen kokonaissummaa. Leikkauksessa olin Jyväskylän Terveystalolla. Rintamäki tietääkseni leikkaa myös Mikkelissä. Osamaksu mahdollisuudesta en tiedä, mutta kannattaa kysyä asiasta. Kirurgin kädenjälkeen olen enemmän kuin tyytyväinen.


    • HC?

      Olisko Helsinki Clinic edullisin?

    • infoa tarvitseva

      Heips!

      Katsoin juuri Helsinki clinikin nettisivut ja hinta olisi heillä 5150e ja kirurgina minulle täysin tuntematon Janne Jyränki (muita kirurgeja heillä ei edes ole!?!) . Valitettavasti ei oikein herätä luottamusta... :/ Mieluummi maksan sen 1000e enemmän ja pääsen kokemusta ovaamiin käsiin!

      Iiduska: Ahaa.. se on siis vähän kalliimpi kuin tämä KL. Sen tiedän, että jos pääsen osamaksulla KL-klinikalle, niin muita en edes harkitse, mutta jos heillä ei se käy,-pitää vähän mietiskellä leikkauksen joko siirtämistä taikka sitten lainanottoa tai mietiskellä muita klinikkavaihtoehtoja...

    • infoa tarvitseva

      Ja tuohon 5150e ei edes HC:n klinikalla sisälly yöpyminen (450e laskutetaan erikseen). Eli saman hintaiseksi tulisi KL:n kanssa. Ja itse kyllä haluan olla sen ensimmäinen yön tarkkailtavana, varmuuden vuoksi..

      • Laskukone käyttöön

        Sekin pitää huomata että Sairaala KL:n nettihinnastossa Helsingin toimipisteen hintaan lisätään hoitovuorokauden hinta (490 €), Jyväskylän toimipisteen hinnassa on eritelty leikkauksen ja implantin hinnat.


    • infoa tarvitseva

      Voivoi.. sain vastauksen KL:ltä, ei osamaksu mahdollisuutta, paitsi erissä ennen leikkausta. Pitääpä nyt miettiä vaihtoehtoja... Mitä muita hyviä plast.kirurgisia sairaaloita on Suomessa???

      • Yli 60nen

        Eiran sairaalasta osamaksulla.Olen menossa huhtikuussa kasvojen kohotukseen.6000e ilman korkoa.avausmaksu 34e,sen jälkeen 4e per.kk.Vuoden maksuaika..Katsokaa Eiran sivuilta. terveystili.


    • aleksi 15 b :)

      Lääkäriklinkka Estetic, Aleksi 15 b, siellä leikkaa Heikki Penttilä. Erinomainen hinta/laatusuhde, varmasti järjestyy myös osamaksu .

    • infoa tarvitseva

      Moi!

      Vaikka niin monta vuotta olen näillä sivuilla seilaillut niin ensimmäistä kertaa kävin tämän ko. firman sivuilla (!) . En ole aikaisemmin edes tiennytkään moisesta! Mutta täysin minulle vieraan firmaan en uskalla mennä, mutta nyt ei onneksi ole edes tarviskaan! Todennäköisesti saan rahoituksen kuntoon, jotta pääsen KL-klinikalle :)

    • bellamilla

      Itse kävin ensin Siluetin rintaillassa, jossa kerrottiin toimenpiteestä. Se oli vähän kuin "naisten ilta", ihan mukava tilaisuus. Kaksi leikkauksessa käynyttä asiakastakin oli kertomassa kokemuksistaan. Siellä illassa käyneet saivat etuna konsultaation - 50 % ja helmikuun loppuun mennessä leikkausajan varanneet kyseiseen iltaan osallistuneet saivat -20 % leikkaushinnasta. Olin käynyt samassa tilaisuudessa aikaisemminkin, mutta silloin tuota -20 % etua ei ollut, mutta konsultaatiokampanjan hyödynsin silloin vuosi sitten. En kuitenkaan päässyt varaamaan leikkausta tuolloin. Voisikohan olla, että nyt alkuvuodesta on enemmän leikkausaikoja tarjolla, koska se viimevuotinen rintailta missä olin oli huhtikuussa. Yllätyin positiivisesti, koska tämä toinen konsultaationi olikin maksuton, vaikka otettiin uudet 3D-kuvat ja konsultaatio oli sen tunnin. Samalla oli kampanja tuosta nollakorkoisesta rahoituksesta, joten hyödynsin senkin. Leikkausaikaa varatessa piti maksaa 25 % kokonaishinnasta (kokonaishinta 6820 € ja 1705 € piti maksaa varausvaiheessa). Hinnassa on mukana yöpyminen, mutta myös päiväkirurgisena tehdään, jolloin olisi ollut muistaakseeni 850 euroa halvempi. Nyt vielä pari viikkoa odottelua... =D

    • infoa tarvitseva

      Oho, ihan mukavia alennuksia! Itse en valitettavasti sinne iltaan päässyt, mutta menenkin operaatioon helmikuun lopulla Jyväskylään! :D Minulla tässä vielä tasan kuukausi odottelua!! Apuaa :D

      Tsemppiä sinulle leikkaukseen!! Tulehhan kertomaan sitten miten meni :)

      • vrt. nettohintaa

        Hyviä alennuksia voi luvata kun lähtöhinta on korkea.


    • Misskn

      Janne Jyränki pilasi rintani julkisella puolella :) kiva korjailla nyt niitä yksityisellä

      • Anonyymi

        Janne Jyränki pilasi myös minun leikkauksen kylläkin omassa klinikassaan. Rahat meni ja isot arvet jäi. En voi suositella. Kannattaa maksaa mielummin enemmän hyvälle kirurgille, kuin mennä tälle puoskarille!!


    • Harkitseva

      Hei, tulkaapa kertomaan vielä kokoemuksia ! :)

      • Väärä_ketju

        Osamaksuvaihtoehdoistako? Jos kaipaat muita kokemuksia, olisit valinnut oikean keskusteluketjun.


      • Anonyymi

        Aloittaja perusti oman ketjun (ei siis valinnut väärin), mutta vastaajat alkoivat kertoilla kaikesta muuta, mikä on täällä tyypillistä).

        Ketju on jo vanha, mutta jotkut osamaksumahdollisuutta etsivät löytävät tämän otsikon perusteella. Jos siis joillakin on tuoretta tietoa, vaikkapa omia kokemuksia, niin kommentoikaa (aloitusaiheesta!).


      • Anonyymi

        Useimmilla klinikoilla on osamaksumahdollisuus nykyään (aloitus on vanha), mutta sepä jääkin kuluttajan oman tutkimisen varaan onko klinikan tarjoama oikeasti järkevä kuluttajan kannalta. Kannattaa olla tarkkana, jotkut osamaksut ihan järkeviä, osa kalliimpia kuin luottokortilla maksaminen


    • Forsberg2

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1898
    2. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      134
      1883
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1838
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1630
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1442
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1256
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1150
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe