Yli 20 000 muslimia on tullut uskoon Etiopiassa.

Että silleen

Näin Fida uutisoi 1/2013 uutiskirjeessä. Valitettavasti kirjeessä oli epäraamatullista herätys liturgiaa. ( lainauksessa poistin liturgia sanat.)

”Kaikki uudet seurakunnat Etiopiassa ovat, nyt syntyneet muslimien kokemien ihmeiden ja parantumisien kautta. Eräs srk:ta syntyi, kun kylällä tunnettu riivattu mies parani rukouksen avulla. Näin ihmiset vakuuttuivat evankeliumin muuttavasta voimasta ja kääntyivät Jeesuksen puoleen.”

5

203

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • En tule hulluksi

   Suomi on hassu kieli: sillä tullaan hulluiksi ja uskoon!

   Taikausko näkyy kuitenkin olevan voimissaan Etiopiassa.

  • Kummasttuttaa

   "Yli 20 000 muslimia on tullut uskoon Etiopiassa."

   Eivätkö nämä muslimit sitten olleet uskovaisia ollessaan muslimeja? Kai he ovat uskoneet Allahiin vai onko olemassa jonkilainen etiopialainen ateistinen muslimilahko?

   • tätä se tarkoittaa

    Kaikkihan me johonkin uskomme, mutta aloitukseesa tarkoitetaan

    Gal. 5:6 ajatutsen mukaista yliluonnollista uskoa.

    ”Sillä Kristuksessa Jeesuksessa ei auta ympärileikkaus eikä ympärileikkaamattomuus, vaan rakkauden kautta vaikuttava usko. ”


  • Oikea pelastustie

   APOSTOLIEN TEOT 16. luvussa kerrotaan oikea opetus ihmisen sielun pelastumisesta:

   Paavali ja Silas joutuivat vankilaan Filippin kaupungissa kun ajoivat ulos riivaajan eräästä naisesta. Jae 18. Paavalin ja Silaksen rukoillessa ja veisatessa ylistystä Jumalalle vankilassa, tapahtui siellä maanjäristys. Vangit vapautuivat kahleistaan. 25-26. Vanginvartija aikoi tehdä itsemurhan pelätessään joutuvansa vastuuseen vankien karkaamisesta. 27.
   Pyhä Henki vaikutti tilanteessa niin, että vanginvartija teki kysymyksen: ".., mitä minun pitää tekemän, että minä pelastuisin?" 30. Tähän tilanteeseen apostolit antoivat kaikille yksilöihmisille pätevän neuvon: "Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut niin myös sinun perhekuntasi." Tuo oli siis sanottu Filippin vanginvartijalle. Häön vei apostolit kotiinsa, jossa hänen koko perheelleen puhuttiin evankeliumin sana. 32. Siitä asiasta käy ilmi, että kaikki perheessään olivat ymmärryksen iässä olevia, jotka kykenivät itsenäisesti kuuntelemaan. Ja sitten koko perhe, jokainen yksilö, otti myös tietoisesti vastaan Jumalan sanan: ".. ja hänet ja kaikki hänen omaisensa kastettiin kohta." 33. Tämän jälkeen vanginvartija "riemuitsi siitä, että hän ja koko hänen perheensä oli tullut Jumalaan uskoviksi". 34.
   Kaikkien perheen jäsenten uskoon tuleminen ja kastaminen tapahtui yöllä, koska jae 35 kertoo tapahtumien jälkeen, että "päivän tultua..."
   Tämä kertomus selittää saman pelastusjärjestyksen, joka käy läpi Uuden Testamentin: Ensin kuullaan pelastussanoma Jeesuksesta, joka sovitti syntimme verellään ja kuolemallaan. Ihmisiä kutsutaan ottamaan vastaan Hänen armonsa. 2 Kor. 6:1,2. Ne, jotka ottavat vastaan ylösnousseen Jeesuksen syntiensä sovittajaksi ja elämänsä Herraksi, kastetaan upotukasteella Jeesuksen Nimeen. Näin tapahtui mm. kristinuskon ensimmäisessä (1.) pelastumistapauksessa, jossa noin 3000 ihmistä tuli uskoon. ”Jotka nyt ottivat vastaan hänen sanansa, NE kastettiin ja niin heitä lisääntyi.. ” Apt. 2:41.
   Meidän perhekuntalaisemme pelastuvat siis saman kaavan mukaan, ei mitenkään muuten. Jos he ottavat vastaan Jumalan armotarjouksen, tekevät parannuksen synneistään ja tulevat kasteelle, niin he ovat sisällä siinä evankeliumissa, josta Raamattu sanoo näin: ”Veljet, minä johdatan teidät tuntemaan sen evankeliumin, jonka minä teille julistin, jonka te myöskin olette ottaneet vastaan ja jossa myös pysytte ja jonka kautta te myös pelastutte, jos pidätte siitä kiinni semmoisena, kuin minä sen teille julistin.” 1 Kor. 15:1,2.
   Ja Raamattu lisää: ”Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.” Gal. 1:8. / Ilm. 22:18,19.
   Kirkon oppeja ei siis tule kuunnella.

   Meidän tehtävämme on siis kertoa rakkaille lähimmäisillemme pelastussanoma Jeesuksesta ja kehotettava heitä ottamaan Hänet vastaan sekä eroamaan kirkosta:
   ”Anna elämäsi Jeesukselle!”

  • TodellaHienoJuttu

   Hyvät uutiset ovat saaneet jatkoa: Koraania on alettu kyseenalaistaa Arabimedissa! kirjoittaa "Näin on":
   Arabimaiden mediassa kaikuu uusia, Koraaniin kriittisesti suhtautuvia ääniä. Kuva: sxc.hu
   Koraanin ristiriitoja ja epätarkkuuksia esille nostava tyyli on levinnyt maalliseen arabimediaan, kertoo Avainmedia.
   Joidenkin arabiankielisten kristillisten televisiokanavien tapa nostaa esille koraanitutkimusta sekä Koraanin ristiriitoja ja epätarkkuuksia on levinnyt maalliseen arabimediaan,
   uutisoi Avainmedia-lehti. Islamia haastavan lähestymistavan pioneeri on helluntaiherätyksen mediajärjestön
   Avainmedian johtama, vuonna 2003 perustettu Al Hayat -satelliittikanava, mutta sittemmin samaa lähestymistapaa ovat alkaneet käyttää myös muut muslimeja evankelioivat mediatoimijat.
   Al Hayatin ohjelmasarjoista koraanikysymyksiä tarkastelee muun muassa The Quran - Study and Analysis.
   Ohjelman asiallisen kriittinen tapa analysoida Koraania on tehnyt suositun myös ohjelman Facebook-sivustosta.
   Hämmästynyttä utelua on herättänyt muun muassa tieto,

   että arabiankielisiäkin Koraaneja on olemassa enemmän kuin yksi versio, ja niiden välillä on lukuisia eroavaisuuksia.

   - Paljon katsotun maallisen kanavan tv-toimittaja otti hiljattain aineksia ohjelmaansa tv-sarjastamme ja totesi, että ohjelmathan ovat oikeassa! Koraani opettaa moraalittomuutta, tappamaan vääräuskoisia ja alentaa naisen asemaa. Ohjelmassa näytettiin lukion kirjaa ja kyseenalaistettiin sen opetuksia, kuten että jos vaimo sairastuu, hänet saa heittää kotoa pihalle, Avainmedian arabiosaston johtaja Aaron toteaa lehdessä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Syöksit minut syvälle masennukseen

   Olit se suurin syy suruuni, jos olen rehellinen. Mutta ethän voinut tietää. Et voinut tietää, että poljit rikkimennyttä. Mielestäni et ollut rehelline
   Ikävä
   229
   1715
  2. Entä jos me törmätään mies

   Sattumalta joskus?
   Ikävä
   46
   1034
  3. Horoskooppi: Skorpionilla maltti on valttia, rapu kohtaa muutoksia, leijonalle apua epävarmuuteen...

   Uskotko horoskooppeihin? Lue tästä päivän horoskooppi ja katso, pitääkö se paikkaansa... Klikkaa: https://www.suomi24.fi/viihde/horoskooppi-skorpion
   Viihde ja kulttuuri
   11
   933
  4. Ökymenoa Monacossa! Valtteri Bottas esittelee harvoin julkisuudessa nähdyn Tiffany-rakkaansa tv:ssä

   No nyt on ökyä… F1-kuski Valtteri Bottas kutsui Maria Veitolan yökylään luksuskohteena ja rikkaiden asuinpaikkana tunnettuun Monacoon. Tiedossa mm.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   15
   903
  5. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   232
   837
  6. PERUSSUOMALAISET HALPA-HALLILLA

   On varmaa tietoa, että huomenna lauantaina on Haapaveden Halpa-Hallin edessä klo 10 alkaen tavattavissa perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaita läh
   Haapavesi
   156
   749
  7. Neljä lasta! Minttu Murphy-Kaulanen rehellisenä uusperheestä Sampon kanssa: "Me ei olla pidetty..."

   Lapset on lahja. Tsemppiä suurperhe-elämään Minttu ja Sampo! Lue lisää: https://www.suomi24.fi/viihde/nelja-lasta-minttu-murphy-kaulanen-rehellisena-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   9
   734
  8. Muistatko kun sähläsin

   Edessäsi nainen? Hienomotoriikkakin sakkasi katseestasi ♥️
   Ikävä
   47
   710
  9. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   258
   659
  10. Mitä jos...

   Lähdetään autoajelulle joskus. Puhutaan aamuyöhön ja katsotaan voisimmeko olla joskus "me". Sopisiko tämä miehelle? PS. Minä ajan, koska sinä ajaisit
   Ikävä
   52
   629
  Aihe