EU osana NWO:ta

NWO.

http://www.hs.fi/politiikka/Niinistö Muita kulttuureita on hyvä oppia ymmärtämään/a1305645526381

"Niinistö näki uuden maailmanjärjestyksen olevan muokkautumassa ja hänen mukaansa Suomen on paras kohdata se osana Eurooppaa."


http://www.maaseuduntulevaisuus.fi/politiikka-ja-talous/niinistö-lehdille-ei-aihetta-eu-kansanäänestykseen-1.32836

Tasavallan presidentti Sauli Niinistö torjuu kansanäänestyksen EU-jäsenyydestä Turun Sanomien, Väli-Suomen lehtien ja Kalevan haastattelussa.

8

215

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Söör Sirius

      Vain se suuri johtaja ja tuleva peto vain puuttuu vielä.

      • many.

        Raamatun mukaan antikristuksia on useita.


    • Infowars.fi
      • copypaste.

        Paras kommentti tähän mennessä:

        "Katainen ja Niinistö ovat kumpikin tietoisia uuden maailmanjärjestyksen tulemisesta, mutta kumpikaan ei suostuisi tajuamaan todellisen NWO,n luonnetta, jossa heillä ei tule olemaan osaa eikä arpaa. Salut. " (nimim raakkuna1)


    • vielä yksi
    • Anonyymi

      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005558456.html

      KOTIMAA

      Niinistön perhe selvisi tragedioistakin: ”Tärkeintä oli levollinen yhdessäolon tunnelma”

      Vastikään isäksi tullut Sauli Niinistö on kasvattanut aikuiseksi kaksi poikaa perhettä kohdanneiden onnettomuuksien läpi.

      10.2.2018 13:18

      Sauli Niinistö lajittelee hiljattain kuolleen vaimonsa Marja-Leenan vaatteita ainakin kolmatta kertaa. Se on oudon raskasta puuhaa. Väsyneenä hän kysyy jälleen itseltään kysymyksiä, joita on päättänyt olla kysymättä. Silti hän pähkäilee niitä taas.

      ”Miten olisi, ellei mitään olisikaan tapahtunut? Ja siitä taaksepäin: miksi niin tapahtui? Ja lopulta: miten olisi voinut olla tapahtumatta?”

      Vaatteiden lajittelu jää taas kesken.

      Näin hän on kertonut kirjassaan Viiden vuoden yksinäisyys (Teos 2005).

      ON tammikuu 1995.

      Aamuinen puhelu perheen Helsingin-kodissa yöpyneelle aviomiehelle on lyhyt. Salossa asuva Marja-Leena Niinistö kertoo myöhästyneensä bussista. Hän päättää tulla autolla Järvenpäähän kokoomuksen eduskuntavaalikampanjan avaukseen.

      Aviomies, kokoomuksen silloinen puheenjohtaja Sauli Niinistö tivaa, että et kai ole taas myöhässä. Vaimo ehtii mielestään hyvin.

      – Parranajon jälkeen yritin soittaa hänelle; sitten uudestaan ja uudestaan. Vastaus oli joka kerralla sama: kuuluvuusalueen ulkopuolella, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassaan. Matkalla Järvenpäähän soittelu vaimolle jatkuu. Huoli kasvaa, vaikka autonkuljettaja yrittää tyynnytellä, ettei ole hätää.

      Auto saapuu kokouspaikalle. Kukaan ei ole nähnyt Marja-Leenaa.

      PUHEENJOHTAJA Sauli Niinistö on juuri päättänyt linjapuheensa, kun nimismies pyytää hänet sivuun.

      Marja-Leena Niinistö on kuollut autokolarissa.

      Kirjansa lisäksi Sauli Niinistö ei ole julkisuudessa juuri kommentoinut vaimonsa kuolemaa, mutta pari vuotta sitten Nelosen Loirinuotiolla-ohjelmassa hän totesi asiasta puhuttaessa, että koirat peittävät mielellään oman kipunsa.

      Niinistön kanssa työskennellyt kokoomusvaikuttaja näkee samoin. Hän sanoo, että Sauli Niinistö ei ole sellainen ihminen, joka tilittää ongelmiaan. Hän ei tee sitä edes loppuillasta kapakassa.

      – Sauli ei ole sen tyyppinen, että en puhu, ja sitten kun on juotu puoli pulloa viiniä, hän itkee ja puhuu. Hän ei puhu. Hän ei ole itkuviinamies, kokoomusvaikuttaja kertoo.

      VAIMONSA kuoleman jälkeen Sauli Niinistö pukeutuu kahden viikon ajan aamutakkiin, hän kertoo Viiden vuoden yksinäisyydessä.

      ”Talossa on käynyt vieraita, hyviä tuttuja, mutta en kaikkia muista saati, että olisin selvillä siitä millä asioilla he ovat olleet. Maailma on muuttunut vain yhden ihmisen verran, mutta samalla kokonaan”, hän kirjoittaa.

      Niinistön pojat Nuutti ja Matias ovat äitinsä menehtyessä 19- ja 14-vuotiaita.

      ”Jokin jostain syvältä vaatii, että tässä on oltava isää enemmän”, Sauli Niinistö kirjoittaa.

      ”Olin aina luullut tietäväni, mitä suojeluvietti on, mutta nyt kohtaan sen aivan uudella tavalla. Jokainen asia, pieni tai suuri alkaa saada merkitystään siitä, miten se poikiin vaikuttaa.”

      Samana keväänä esikoispoika Nuutti pääsee ylioppilaaksi. Lakkiaisissa isä jää takariviin.

      ”Hän puhuu urheasti. Minä itken”, Sauli Niinistö kirjoittaa.

      Isä päättää, että ainakin viisi vuotta on jaksettava. Sitten pojat pärjäävät kyllä omillaankin.

      – Täytyy ihmetellä, miten Sauli Niinistö pystyi kokoamaan itsensä tragediasta, varsinkin kun lapset olivat vielä tosi nuoria. Vaalikamppailu ei jättänyt tilaa surutyölle, toinen kokoomusvaikuttaja sanoo.

      – Sen on täytynyt olla tosi kova paikka. Hän kantoi siinä tilanteessa raskasta vastuuta.

      Sauli Niinistön kanssa työskennellyt toinen kokoomusvaikuttaja sanoo, että vaimon kuoleman jälkeen Niinistöstä tuli kovempi ja tiukempi muita kohtaan – ja varmaan myös itseään kohtaan.

      – Se näkyi sillä tavalla myös, että hän oli hyvin vaativa työtehtävissä muita kohtaan, kokoomusvaikuttaja sanoo.

      NIINISTÖN kolmihenkisen perheen suosikkiruoaksi tulee seuraavina vuosina pyttipannu. ”Tärkeintä oli levollinen yhdessäolon tunnelma, jonka vallitessa kukin puuhaili omiaan”, Sauli Niinistö kuvaa kirjassa. Kinaa tuli lähinnä vain Riski-nimisestä lautapelistä.

      – Oma äitini oli korvaamaton siinä tilanteessa. Hän auttoi kodin pitämisessä, Niinistö kiitti äitiään IS:n haastattelussa 2010.

      Kirjassaan hän kuvaili erästä iltaa, jolloin palasi myöhään töistä.

      ”Vain äitini on enää valveilla. Hän täyttäisi pian 80 vuotta, mutta ei se häntä äitinä vähennä. Hän tulee kun tarvitaan, ja lähtee vain tullakseen uudestaan.”

      • Anonyymi

        Hyvin harvoin julkisuudessa esiintyvät Niinistön pojat Nuutti ja Matias kertoivat MTV3:n dokumentissa 2012 suhteiden isään olevan lämpimät ja läheiset.

        – Meillä on kaverityyppiset välit, ja hän on ollut aina tukena monissa asioissa, Nuutti Niinistö sanoi dokumentissa.

        – Hän on isänä välittävä ja huolehtiva. Mistä olen erityisen iloinen on se, että lapsuuden ja nuoruuden jälkeen on näin kaverilliset välit. Me olemme muun muassa matkustaneet kahdestaan ja se voi olla aika harvinaistakin, että on niin kivat ja toimivat välit, Matias Niinistö kertoi.

        SAULI Niinistöä pyydettiin kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2000 vaaleihin, mutta hän kieltäytyi presidenttiehdokkuudesta perhesyihin vedoten.

        – Tämä on raskas tilanne kaiken kaikkiaan, mutta tiedän, että se toinen variaatio olisi ollut vielä raskaampi, Niinistö totesi Ilta-Sanomille ehdokkuudesta kieltäydyttyään vuonna 1999 .

        Kieltäytyessään hän kuvaili itseään ”askeettiseen elämään tottuneeksi puolivallattomaksi leskimieheksi”.

        Tuska alkoi helpottaa vasta vuosituhannen vaihteessa.


        Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan.
        – Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan, Sauli Niinistö myönsi Ilta-Sanomille 2005 kirjansa julkistamistilaisuudessa.

        Niinistön ehdottomuuden pani merkille myös pääministeri Paavo Lipponen, joka sanoi 1998 Niinistön 50-vuotisjuhlissa: ”Sauli, älä ole niin ankara itsellesi”.

        Kirjoittaessaan ”lyijynraskaiden askelten ajasta” Sauli Niinistö kertoi vaimostaan näkemistään unista.

        ”Silitän hiuksiasi, olet hiljaa, olemme lähellä mutta etäällä; minä en ole kuollut etkä sinä elä”, Niinistö kuvailee kirjassaan.

        VUONNA 2006 Ilta-Sanomat kysyi Niinistöltä, mitkä ovat kolme hänen elämäänsä eniten vaikuttanutta tapahtumaa.

        – Perheen muodostaminen, avioliitto ja lapset. Vaimon kuolema tietysti, väistämättä. Ja tsunami kolmantena, varmaan, Niinistö vastasi.

        Tapaninpäivänä 2004 Niinistön perheen rantaloma Thaimaassa vaihtui taisteluksi elämästä. Khao Lakin Pakarang Beach muuttui silmänräpäyksessä kuolemanrannaksi.

        Sauli ja Matias Niinistö jäävät viimeisten pakenijoiden joukkoon ja pelastautuvat kiipeämällä betoniseen sähköpylvääseen. Nuutti Niinistö onnistuu tyttöystävänsä Saaran kanssa kipuamaan hotellin katolle.

        Toisessa kirjassaan Hiljaisten historia (Teos 2007) Sauli Niinistö kertoo siitä, kuinka isä ja poika kamppailivat tunteja tiukasti sähkötolpasta kiinni pitäen. Samaan aikaan vesi nousi.

        ”Jaksatko, Matias kysyy huolestuneena. Jaksatko sinä, vastaan, koska vain sillä on merkitystä minulle”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        ”Huomaan, että hän on samalla kietonut toisen kätensä ympärilleni. Jotain tästä jää, elämänkaari on kääntynyt: ennen aina isä oli ensin huolestunut poikansa hyvinvoinnista”, Niinistö kirjoittaa.

        Tilanne käy yhä raskaammaksi.

        ”Puhumme vähän, joudumme pinnistelemään, mutta puhumme kaikesta, pahimmastakin. Hämmentävän tyynesti, äidistäkin, joka jo on siellä”, Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Siinä kamppaillessaan he eivät tienneet, miten Nuutille ja Saaralle on käynyt.

        ”Tunnen syvää huolta myös Saarasta ja Nuutista”, Sauli Niinistö kirjoittaa tunnelmistaan sähkötolpassa. Matias yrittää rauhoittaa: Jos me selviydymme, kyllä insinöörikin selviytyy.

        Yhtäkkiä Matias näkee Saaran ja Nuutin vilkuttavan sadan metrin päässä parvekkeelta.

        ”Heidän selviytymisensä tarina oli uskomaton”, Sauli Niinistö kertoo kirjassa.

        ”Kahden vierekkäin olevan betoniseinämän välissä, toinen selkä toista, toisen selkä toista seinämää vasten ja jalat tunkeutuen vastakkaiseen seinämään, he olivat sylikkäin nousseet ja laskeneet veden mukana kuin hississä”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Koko perhe selviytyi hengissä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Hyvin harvoin julkisuudessa esiintyvät Niinistön pojat Nuutti ja Matias kertoivat MTV3:n dokumentissa 2012 suhteiden isään olevan lämpimät ja läheiset.

        – Meillä on kaverityyppiset välit, ja hän on ollut aina tukena monissa asioissa, Nuutti Niinistö sanoi dokumentissa.

        – Hän on isänä välittävä ja huolehtiva. Mistä olen erityisen iloinen on se, että lapsuuden ja nuoruuden jälkeen on näin kaverilliset välit. Me olemme muun muassa matkustaneet kahdestaan ja se voi olla aika harvinaistakin, että on niin kivat ja toimivat välit, Matias Niinistö kertoi.

        SAULI Niinistöä pyydettiin kokoomuksen ehdokkaaksi vuoden 2000 vaaleihin, mutta hän kieltäytyi presidenttiehdokkuudesta perhesyihin vedoten.

        – Tämä on raskas tilanne kaiken kaikkiaan, mutta tiedän, että se toinen variaatio olisi ollut vielä raskaampi, Niinistö totesi Ilta-Sanomille ehdokkuudesta kieltäydyttyään vuonna 1999 .

        Kieltäytyessään hän kuvaili itseään ”askeettiseen elämään tottuneeksi puolivallattomaksi leskimieheksi”.

        Tuska alkoi helpottaa vasta vuosituhannen vaihteessa.


        Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan.
        – Yksinäisyys ja täydellinen omistautuminen tehtäviin seurasivat toisiaan, Sauli Niinistö myönsi Ilta-Sanomille 2005 kirjansa julkistamistilaisuudessa.

        Niinistön ehdottomuuden pani merkille myös pääministeri Paavo Lipponen, joka sanoi 1998 Niinistön 50-vuotisjuhlissa: ”Sauli, älä ole niin ankara itsellesi”.

        Kirjoittaessaan ”lyijynraskaiden askelten ajasta” Sauli Niinistö kertoi vaimostaan näkemistään unista.

        ”Silitän hiuksiasi, olet hiljaa, olemme lähellä mutta etäällä; minä en ole kuollut etkä sinä elä”, Niinistö kuvailee kirjassaan.

        VUONNA 2006 Ilta-Sanomat kysyi Niinistöltä, mitkä ovat kolme hänen elämäänsä eniten vaikuttanutta tapahtumaa.

        – Perheen muodostaminen, avioliitto ja lapset. Vaimon kuolema tietysti, väistämättä. Ja tsunami kolmantena, varmaan, Niinistö vastasi.

        Tapaninpäivänä 2004 Niinistön perheen rantaloma Thaimaassa vaihtui taisteluksi elämästä. Khao Lakin Pakarang Beach muuttui silmänräpäyksessä kuolemanrannaksi.

        Sauli ja Matias Niinistö jäävät viimeisten pakenijoiden joukkoon ja pelastautuvat kiipeämällä betoniseen sähköpylvääseen. Nuutti Niinistö onnistuu tyttöystävänsä Saaran kanssa kipuamaan hotellin katolle.

        Toisessa kirjassaan Hiljaisten historia (Teos 2007) Sauli Niinistö kertoo siitä, kuinka isä ja poika kamppailivat tunteja tiukasti sähkötolpasta kiinni pitäen. Samaan aikaan vesi nousi.

        ”Jaksatko, Matias kysyy huolestuneena. Jaksatko sinä, vastaan, koska vain sillä on merkitystä minulle”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        ”Huomaan, että hän on samalla kietonut toisen kätensä ympärilleni. Jotain tästä jää, elämänkaari on kääntynyt: ennen aina isä oli ensin huolestunut poikansa hyvinvoinnista”, Niinistö kirjoittaa.

        Tilanne käy yhä raskaammaksi.

        ”Puhumme vähän, joudumme pinnistelemään, mutta puhumme kaikesta, pahimmastakin. Hämmentävän tyynesti, äidistäkin, joka jo on siellä”, Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Siinä kamppaillessaan he eivät tienneet, miten Nuutille ja Saaralle on käynyt.

        ”Tunnen syvää huolta myös Saarasta ja Nuutista”, Sauli Niinistö kirjoittaa tunnelmistaan sähkötolpassa. Matias yrittää rauhoittaa: Jos me selviydymme, kyllä insinöörikin selviytyy.

        Yhtäkkiä Matias näkee Saaran ja Nuutin vilkuttavan sadan metrin päässä parvekkeelta.

        ”Heidän selviytymisensä tarina oli uskomaton”, Sauli Niinistö kertoo kirjassa.

        ”Kahden vierekkäin olevan betoniseinämän välissä, toinen selkä toista, toisen selkä toista seinämää vasten ja jalat tunkeutuen vastakkaiseen seinämään, he olivat sylikkäin nousseet ja laskeneet veden mukana kuin hississä”, Sauli Niinistö kirjoittaa kirjassa.

        Koko perhe selviytyi hengissä.

        Sittemmin Teknillisessä korkeakoulussa tuotantotaloutta opiskellut Nuutti Niinistö ja hänen vaimonsa Saara ovat saaneet kolme lasta. Matias työskentelee pankkialalla. Hänellä ja hänen avovaimollaan Liisalla on yksi lapsi.

        NIINISTÖN tuntenut kokoomusvaikuttaja sanoo, että on hämmästyttävää, kuinka rationaalisesti Niinistö on jälkeenpäin puhunut tsunamista.

        – Monelle tsunami olisi sellainen juttu, että viimeistään loppuillasta tilitän jutun läpi, mutta hän ei ole sellainen, kokoomusvaikuttaja sanoo.

        – Enemmänkin hän oli vihainen, ettei Suomen ulkoministeriöstä nopeammin tajuttu, mitä on tapahtunut.

        Kari Lumikeron MTV3:n tsunamidokumentissa Surun aalto presidentti Sauli Niinistö kertoi, että muistot tulevat mieleen lähinnä silloin, jos niille on jokin selvä laukaiseva tekijä, kuten vuosipäivä.

        – Muistot heräävät myös, jos puhutaan Thaimaasta. Mutta kymmenen vuotta on aika pitkä aika, ja yhä harvemmin niin käy, Niinistö kertoi MTV3:n dokumentissa kolme vuotta sitten, kun tapahtuneesta oli kymmenen vuotta.

        ANTIIKIN tarinoiden tapaan sankaria on koeteltu ja onni on vaihdellut.

        Viime sunnuntaina vaalivalvojaisissa nähtiin hymyilevä mies. Presidentti Sauli Niinistö valittiin toiselle presidenttikaudelle äänivyöryllä.

        Avioliitto Jenni Haukion kanssa 2009 toi Sauli Niinistön tarinaan uuden tason. Syksyllä tullut tieto alkuvuodesta syntyvästä vauvasta ei jätä ketään kylmäksi.

        – Hän pärjää lasten kanssa hirveän hyvin, eräs presidentin pitkään tuntenut ihminen kertoo.

        – Lasten kanssa oleminen ei ole Niinistölle vaikeaa, hänessähän asuu pikkupoika, mikä ei aina työtehtävistä välity.

        Tullaan kysymykseen, miten ihmeessä Sauli Niinistö on selviytynyt kaikista käänteistä. Kokoomusvaikuttaja uskoo, että taustalla on vahva velvollisuudentunto ja vastuuntunto.

        – Vastausta ei ole helppo antaa. Hänellä on ollut tärkeitä läheisiä ihmisiä ja tiivis ystäväpiiri, johon on voinut tukeutua. Hän on taistelijaluonne, ja hänellä on kyky voittaa itsensä.

        Kokoomusvaikuttaja ihailee myös Niinistön kykyä nähdä pitkälle. Shakinpelaajana hän osaa ennakoida asioita. Se on tehnyt hänestä hyvän ongelmanratkaisijan.

        – Hänellä on omintakeinen huumori, ja hänellä on poikkeuksellisen hyvä paineensietokyky vaikeissa tilanteissa.

        – Iloitsen tulevasta perheenlisäyksestä niin kuin koko Suomen kansa. Hän on onnensa ansainnut monin verroin.Suvi Kerttula


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 189
      2306
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      54
      2124
    3. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      173
      1939
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      172
      1702
    5. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      41
      1429
    6. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1354
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1267
    8. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1205
    9. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      2
      1191
    10. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      16
      1188
    Aihe