Mitä Jumalan seurakunta ON?

Seurakunnassa

8

133

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Seurakunnassa

      Piti laittaa tuohon aloitukseen tämä teksti:

      MIKÄ ON JUMALAN SEURAKUNTA?

      Mistä voit kysyä asiaa?
      - Älä kysy sitä edes Jumalan seurakunnan yhteydessä olevilta ihmisiltä.
      Katso se Raamatusta! Kaikki, mitä Raamattu opettaa seurakunnasta, sitä Jumalan seurakunta on. Jumalan seurakunta ei ole mitään muuta!
      Älä siis puhu JUMALAN seurakunnasta, kuin jostain uskonsuunnasta!!!
      ".. he puhuivat Jerusalemin Jumalasta niin kuin muiden maiden kansain jumalista, jotka ovat ihmiskätten tekoa." 2 Aikak. 32:19.

    • Jumalan seurakunta on yksinkertaisesti Kristuksen ruumis, eli kaikki Jeesuksen omat. Ei se mitään muuta ole. Joskus vihollinen kiusasi minua sellaisellakin ajatuksella, että olet jättänyt seurakunnan kokouksen väliin, et ole käynyt. Oletkohan uskossa ollenkaan? Sitten ymmärsin, kun Jumala näytti mut rukoilemassa kotona vaimoni kanssa, että ethän sinä ole jättänyt seurakunnan kokousta. "Missä kaksi tai kolme on koolla minun nimessäni ..."
      Meillä on seurakunta kotona. Jo kaksi ihmistäkin muodostaa seurakunnan.
      On hyvä ja tarpeellinen asia kokoontua seurakuntana yhteen rakentumaan, mutta se, että mikä on seurakunta, on kuitenkin yksinkerttainen asia. Seurakunta on vain ihmiset, uskovat ihmiset, Kristusruumiin jäsenet, ei mitään muuta. Kaikki mitä tähän lisätään, on lihallista, uskonnollisuutta. Tähän seurakuntaan ei liitytä, vaan tähän seurakuntaan liitetään. Siinä on pieni ero. Se ero on liha ja Henki.

      • jakomielinen

        Mulle onneksi riittää yksin rukoilu, kun on skitsofrenian lievä muoto. Silloinhan on kaksi ihmistä.


    • kanssasi
    • Jerusalemin herätyks

      JERUSALEMIN HERÄTYS

      Kaksi vuosituhatta sitten alkoi koko maailmaa järisyttänyt hengellinen herätys. Tämä herätys alkoi Siionin vuorelta, Golgatan kummulla olevalta ristiltä! Siellä Jeesus Kristus, Jumalan Poika kärsi ihmiskunnan syntien rangaistuksen! Hän oli sijaisuhri! Tämä herätys sai voiman helluntaipäivänä Jerusalemin kaupungissa olevassa Yläsalissa. Siellä Jeesuksen opetuslapset saivat Pyhän Hengen tulikasteen. Tässä Voimassa he lähtivät voittamaan sieluja Jeesukselle!

      Herätys jatkui, kunnes seuraavina vuosisatoina tapahtui apostolisesta uskosta luopuminen sekä kirkon perustaminen. Kirkko sammutti elävän uskon sekavaan muotomenojensa ja sakramenttiensa suohon. Mutta herätys ei päättynyt siihen. Se jatkui pienessä mittakaavassa perustettujen laitoskirkkojen ulkopuolella. Näin on edelleen. – Koko kaksituhatvuotisen historiamme aikana on paikka paikoin herännyt Jeesuksen opetuslapsia, jotka ovat palanneet takaisin juurilleen, Jerusalemin herätykseen. He eivät ole voineet kuulua Raamatulle vieraisiin uskontoihin. Mutta yleensä (ikävä kyllä) nuo siunatut herätyksen tulet ovat sammuneet, kun ne on järjestetty ns. ”seurakunniksi” uskonsuunniksi, kirkoiksi.

      Suomessakin toimii tämä 2000 vuotta sitten Jerusalemista alkanut herätys! Olemme palanneet takaisin seurakuntamme alkuun. Tunnustaudumme vain tähän Pyhän Hengen johtamaan toimintaan. Jatkamme siitä, mihin apostolit jäivät! Sivuutamme KAIKKI kahden tuhannen vuoden aikana perustetut uskonsuunnat.

      Jerusalemista alkanut herätys ei milloinkaan ole lakannut. Älä siis odota ja rukoile UUTTA herätystä, vaan tule mukaan JO OLEMASSA OLEVAAN JA TOIMIVAAN JERUSALEMIN HERÄTYKSEEN! Täällä heräät itsekin!

      Tämä ei siis ole jokin uusi herätysliike, vaan päinvastoin, poistuminen uusista ja palaaminen takaisin vanhimpaan kristilliseen seurakuntamuotoon.

      ___________________________________

      SIUNAUSTA SINULLE AINOAN PELASTAJAMME JA HERRAMME JEESUKSEN KRISTUKSEN NIMESSÄ JA HÄNEN KALLIISSA SOVINTOVERENSÄ ARMOSSA!

    • Onko niin?

      "Jerusalemista alkanut herätys ei milloinkaan ole lakannut. Älä siis odota ja rukoile UUTTA herätystä, vaan tule mukaan JO OLEMASSA OLEVAAN JA TOIMIVAAN JERUSALEMIN HERÄTYKSEEN!"

    • Turkkuses

      Tämä Jerusalemin herätys on ilmeisesti tällä hetkellä Turussa? Simmottis.

    • Jumalan mielestä

      "Jerusalemin herätys" kirjoituksessa on totuus, jota vastaan ei kukaan voine väittää. Ei ole ihmismielipide.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2663
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2440
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2081
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe