Mission Impossible: Deitti ystävänpäiväksi

Cruisin'Tom

Tässä on debriefaus siitä miten kävi kun yritin saada itselleni hieman erilaisen ystävänpäivän.
...Siis itselleni erilaisen koska olen tottunut ettei ystävänpäiväni poikkea mitenkään mistään muusta päivästä.

Mitä tein?
Yritin siis kysyä naista treffeille.
Itseasiassa heitä oli yhteensä kuusi. KUUSI
nettideitin lähestymiset.

Näistä kuudesta naisesta kahta lähestyin reaalielämässä. Yhtä lähestyin tekstiviestillä koska hänet tunsin ja kolmea muuta facebookissa siten että he kuuluvat kavereideni verkostoon.

Mitä tapahtui?
Yksi näistä ilmoitti olevansa varattu joka oli yllätys, ei suurikaan pettymys tosin.
Yksi sanoi että hänellä on jo suunniteltua menoa ja kyllä hän tarkoitti treffejä.
Loput ilmoittivat ettei heillä ole vain yksinkertaisesti kiinnostusta.

Nettideitissä en saanut takaisinpäin yhtään vastausta päivitettyyn profiiliini jossa oli nyt kuva. Aiemmin sain aika useinkin vastauksia ekoihin viesteihin kun profiilini oli kuvaton.
Yritin painottaa yleistä kiinnostusta tutustua netissä enkä painostaa treffeille juuri ystävänpäivänä eli se oli enemmän sellainen "heitto" viestissä.
Uskon ettei vastauksia tule enää ystävänpäivän jälkeenkään kun laitoin jo viestit maanantaina.

Millainen olen?
Vähän plus kolkyt, ok tai ei hassumman näköinen (ihmiset katsovat silmiin ja kasvoihin mielellään), vaalee, normaalihko vartalo (ei hoikka tai lihava), harrastaa liikuntaa säännöllisesti useamman kerran viikossa, fiksuksi kehuttu, helposti hymyilevä, ihmiset nauravat vitseilleni ja kanssani on helppo tulla toimeen. Ei suuret tulot, mutta tuskin kukaan naisista niitä osasi erityisesti päätellä.

Millaisia naiset olivat?
Jokaisella jotain yhteistä (useampi kuin yksi asia) minun kanssani kiinnostuksen kohteissa/harrastuksissa jne. Pari heistä ei ole koskaan tavannut minua livenä.
Kukaan naisista ei ollut erityinen "kaunotar" tai mikään mallinvartaloinen. Yksikään tosin ei ollut myöskään ylipainoinen tai siihen taipuvainen. Varmaan kaikki olivat keskimäärin "normaaleja" ja joukossa ei ollut esimerkiksi voimakkaasti rock-henkisiä naisia tai mitään muuta sellaista.
Hieman oman ikäistä nuorempia jne. koska en sattunut täysin oman ikäistä tähän hätään löytämään pyydettäväksi ulos.

Mitä en tehnyt?
Ollut epätoivoinen tai liian flirttaileva.

Missä vika siis...?
Uskon että kaltaisellani miehellä ei vain ole vientiä.
Tai sitten käytännössä se vienti tarkoittaa että se on piilotettu joihinkin sisäpiiriläisiin jotka eivät näyttäydy ulkomaailmassa tai pyörivät vain omissa työympyröissä jne.
Komeudella en pärjää ja vaikka jutuillani ehkä niin yleisesti särmä jota minusta löytyy enemmän viittaa tasaiseen miehisyyteen kuin sitten jännittävyyteen. Nössöksi tai nörtiksi minua ei saa mm. tekemälläkään muten ole äijä tai renttukaan.
Mies joka todennäköisesti houkuttelee enemmän naisia jotka ovat kiinnostuneita muunlaisista asioista kuin itse olen kiinnostunut ja jonka lisäksi ehkä kohderyhmänä tulisi olla joku muu joka ei hirvittävästi innosta jos nainen ei ole samankaltainen kuin itse olen.

Itselläni kuitenkaan ei ole halua lähteä treffeille istumaan sohvalle perunan kanssa eikä toisaalta kolmanneksi pyöräksi jonkun lapsen kanssa eikä myöskään silittelemään puuman turkkia.

Kaikki tämä ilman mitään katkeruutta, raportoiden miksi ystävänpäiväni aiemminkin ovat olleet tällaisia ja tajuan nyt viimeistään miksi ei kannata erityisesti yrittää saada jotakin treffeille.
Voitte kertoa oman mission impossible skenarionne jos haluatte.

Itse lämmittelen ruokaa, käyn lenkillä ja töllötän tv:tä nukahtaen kirjan kanssa sänkyyn josta herään huomenna kuten mitään ei olisi tapahtunut. Eikä mitään koskaan tulekkaan tapahtumaan ystävänpäivänä.

Osalle tämä päivä on ilon ja rakkauden juhlapäivä kun taas toisille sitä samaa turruttavaa touhua tai sitten mission impossible.

Elän kuitenkin huomiseen ja opinpahan tulevia ystävänpäiviä varten.

12

206

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sori oon tavismies

      Kylmä faktahan on että tavallisille naisille ei kelpaa tavallinen mies mutta tavallisille miehille kelpaisi aivan hyvin tavallinen nainen.

      Deittivalmentaja Mia Halonen ihmettelee myös tavisnaisten älyttömiä vaatimuksia:

      "Nykyään ihan tavallisten keskivertonaisten pitäisi saada oitis jalat alta vievä pitkä, tumma, sporttinen ja komea sielunkumppani, joka on samalla myös paras ystävä ja tarjoaa mahtavaa seksiä, Mia pudistelee päätään."

      http://www.iltasanomat.fi/viihde/art-1288540237223.html

      • Cruisin'Tom

        Kiitos linkityksestä. En tiedä onko asia noin yksinkertainen, mutta tietysti ekaksi näin itsekriittisenä ihmisenä tulee mieleen onko omat odotusarvot liian korkealla?
        Joistakin asioista vain on kovin vaikea luopua minimivaatimuksina jos itse vastaa niitä ja kokee ne myös tärkeäksi elämässä yleensä (esimerkiksi tietyt elämäntavat jne.)

        Vaikea kommentoida enempää. Pitää katsastaa toi ohjelma sitten huomenna kun pääsen tämän päivän masiksesta eroon '(


      • dgndgn

        Kiva nähdä että asiaan perehtyneet naisetkin myöntävät että parisuhteen muodostamisen suurin ongelma on naisten älyttömät vaatimukset.
        Ei kai sitä kukaan asiaan perehtynyt voi oikeasti kieltää.


    • Cruisin'Tom

      Tuo siis koski ystävänpäivää.
      Innostuin tällaiseen aktiivisuuteen kun ajattelin että ehkä kerrankin onnistaisi ja pitäähän sitä yrittää.

      Tuli vain sellainen tyrmäys että täytyy miettiä tosissaan onko näissä aloitteissa ylipäätään mitään järkeä jos sen tekee siis tällainen mies jollekin naiselle jonka ajattelen olevan suurinpiirtein samankaltainen ja ehkäpä "saman tasoinen"

      Ehkäpä tuo reaktio tuohon nettideittiin on se todellinen mittari sitten ja vaikka paperilla voisi ajatella että minun kaltaiselle miehelle olisi samankaltainen nainen tarjolla niin markkinoiden vuoksi stten tarjolla on jotain ihan muuta kuin "itseä vastaava".

      Jossakin tässä kaikessa on varmasti oppitunti opittavana meille kaikille enkä usko että pelkästään meille miehille vaan myös teille naisille.

      Aika harva nainen kysyi varmaan ketään ystävänpäivänä tai koskaan muulloinkaan deitille tai olisi valmis ottamaan yhden päivän aikana yhdet puhumattakaan kuusista pakeista vastaan.

      Yksi asia tuli kylläkin mieleen ja se on se että jos viettäisi tulevia ystävänpäiviä ulkomailla eikä Suomessa. Koska hulluhan on se joka toimii kuten aiemmin eikä muuta mitään koskaan.

      Ahaa, ruoka on nyt valmista.
      Hyvää ystävänpäivää kaikille ja pahoittelen jos ette saaneet deittejä illaksi sovittua.

    • Eikun panemaan

      Naiset torjuu usein aloitteen, ei aloitteentekijää. Jos ei "luonnostaan" ole oppinut miten naisia ns. käsitellään, niin aikamoista opiskelua se on myöhemmällä iällä. Naiset on tosiaan kuin jotkut villieläimet, jotka pitää osata kesyttää, jotta heidän kiintymyksensä ja huomionsa saa puolelleen.

      Kivan asiallinen yhteydenotto, joka ei ole liikaa jotain, eikä liian vähän jotain muutakaan ei yleensä hetkauta naisten kirkkovenettä. Parempi on vaikka aluksi olla vähän ärsyttävä kuin sellainen perusmukava jamppa, joka on ihan ok monessa suhteessa, mutta ei herätä niitä spesiaalifiiliksiä, jotka nainen tarvitsee. Kultainen keskitie on kusemalla tehty. Panomiehet ryömii ojassa.

      Yleensä sinnikkyys palkitaan ja monikin torjunta muuttuu panemiseksi, kun ei heti lannistu. Ihan oikein teit siinä, että pistit uutta matoa koukkuun, etkä jäänyt yhtä kaukoihastusta kaipailemaan. Kyllä maailmasta pillua löytyy ja panomiehelle jokainen päivä on "ystävän päivä".

      • ----

        >"Jos ei "luonnostaan" ole oppinut miten naisia ns. käsitellään, niin aikamoista opiskelua se on myöhemmällä iällä."
        Jos mies ei "luonnostaan" ole oppinut käsittelemään naisia, niin naiset torjuvat miehen mahdollisimman vihamielisesti, jotta hän lakkaisi edes lähestymästä ketään naisia.


    • Pros & Cons

      Etsi viisi virhettä eli Cons:

      1. Luulet että olet "yksinäinen". Mene ja sano tuo ääneen lähimmäisellesi ja kuuntele mitä hän vastaa. Todennäköisesti hän vastaa "kuule, et ole ainoa ja pälä pälä" ja oikeassahan hän on.

      2. Olet jättänyt palstan "opit" huomioimatta. Niissä piilee yllättävä totuuden siemen jos haluaa ymmärtää mitä ei kannata tehdä jos haluaa naisen, mutta toisaalta myös mitä kannattaa(isi) tehdä.

      3. Ajattelit loogisesti (ystävänpäivä sydämineen->ei muuta kuin deitille). Naiset eivät koskaan hyväksy/tykkää/siedä sellaisesta kun kyse on sydämen asioista ellei se loogisuus koske muuta kuin sydämen asioita.

      4. Et ole Tom Cruise

      5. Ystävänpäivä. Pahin mahdollinen päivä etsiä elämänkumppania/seksiseuraa. Jo päivän nimi, erityisesti suomalaisessa kontekstissa, sanoo että kyse on vain ystävyydestä/kaveruudesta. Huolimatta siitä että päivän alkuperä saattaa tarkoittaa jotain muutakin mutta sekin vain silloin ja vain heille jotka ovat jo löytäneet elämänkumppaninsa/seksiseuransa.

      Bonusvirheenä et ole ollut tietoinen vaihtoehtoisesta, sinkuille tarkoitetusta ystävänpäivästä.

      S.A.D.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Singles_Awareness_Day

      ---

      Pros:

      1. Hattua nostan yrityksestäsi murtaa Status Quo:ta18.

    • Cruisin'Tom

      Päivityksenä...että meninpä sitten fb:ssa vuodattamaan asiasta että olin lähestynyt muutamaa naista eräälle tuttavalle (nainen, varattu, samaa ikää)...

      Vaikka ensin lohdutti niin latasi sitten vastapalloon että odotukset ovat liian korkealla. Ei sentään sanonut että rimaa pitäis laskea. Liekkö sitten suutahtanut kun en kerran ollut hänen kaveririnkiin kuuluvasta kiinnostunut vai mikä oli...
      Alkoi kyl masentaa ihan toden teolla ja sorky kun en jaksa vastata teidän viesteihin. Odotuksia siis pitäisi entisestään alentaa jopa tuollai naisen jonka tunnen mielestä. Kaiken pitäisi kaiketi käydä, sehän ei olis tietysti epätoivoista?

      Ehkä nykyään miehelle ei saa olla odotuksia lainkaan ellei ole sitä naisten kokoamaa tähdistökokoonpanoa.
      Mutta onhan ihan normiporukoita yhdessä, taitaa vain he tavata jossain suljettujen ovien takana eikä näin kuten tässä.

      unta palleroon, ehkä näen unessa ne unelmieni treffit sit.
      Yötä kaikille, ei luovuteta

      • Cruisin'Tom

        Mutta miespuolinen kaveri vastasi että ei ole saanut hänkään treffejä vaikka on 10 senttiä ja urheilullinen minuun nähden. Heheh, näin se olo paranee!
        Hän oli sitä mieltä että ei pidä laskea minimikriteerejä vaikka mikä olisi kunhan ei havitteleve vain ihanteita koska se ei johda hyvään suhteeseen.

        Kuulostaa järkevältä, seurataan sitä.


    • Itse en ole tänään lähestynyt ketään naista. Eilen tosin pyysin erästä palstanaista leffaan, mut eipä se mitään ole siihen vastannu... oltiin siis jo pari kertaa aiemmin tavattu. Sinänsä harmi kun hän on oikeinkin mukava tapaus vaikka muuta väittääkin... no empä ota kantaa kenestä on kyse :)

      • Cruisin'Tom

        Tosi ikävää tuollainen vastaamattomuus. Mulle kyllä kaikki vastasivat ihan ystävällisesti kun tietävät millainen olen ja tietysti kun saatan osua heidän kanssaan joskus johonkin huonolla säkällä...mikä alkoi hieman harmittamaan nyt että miten he suhtautuvat kun kyselin heitä treffeiile.

        Tsemiä sulle jatkoon ja jospa joku tunnistaa sinut kadonneeksi helmeksi jota etsii!


      • Cruisin'Tom kirjoitti:

        Tosi ikävää tuollainen vastaamattomuus. Mulle kyllä kaikki vastasivat ihan ystävällisesti kun tietävät millainen olen ja tietysti kun saatan osua heidän kanssaan joskus johonkin huonolla säkällä...mikä alkoi hieman harmittamaan nyt että miten he suhtautuvat kun kyselin heitä treffeiile.

        Tsemiä sulle jatkoon ja jospa joku tunnistaa sinut kadonneeksi helmeksi jota etsii!

        Sanoppa muuta kun siitä jää epätietoiseksi jonkun aikaa. Olis kyl kaikkein paras kun sanois vaan suoraan että et sä kelpaa, niin tietäis suoraan eikä jäis epätietoiseksi asian suhteen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kenen kanssa haluaisit suhteeseen?

      Laita omasi ja hänen nimensä ensimmäinen kirjain 😊
      Ikävä
      90
      2018
    2. Mies, ei käytetä kortsua

      Olen terve ja ehkäisy löytyy.
      Ikävä
      33
      1692
    3. Eläkeläisiltä leikataan jo asumistukeakin, osalla loppuu kokonaan!

      https://yle.fi/a/74-20102928 Hallitus varmaan vihaa eläkeläisiä, nyt ollaan kajoamassa eläkeläisten asumistukeenkin, os
      Maailman menoa
      373
      1680
    4. Mies, riittääkö sulle näkemään vilauksen musta?

      Etkö halua ottaa minua kiinni?
      Ikävä
      70
      1344
    5. Palstasuden aamu

      Hyvää huomenta. Alkaa vähitellen tervehtymistä tapahtua. 😊🤗☕🐺
      Ikävä
      219
      1095
    6. Mikä kaivatussasi on

      parasta?
      Ikävä
      38
      1041
    7. Kaipaatko vielä häntä?

      Entistä kumppaniasi?
      Suhteet
      190
      960
    8. Ollaan samanlaisia

      Samannäköisiäkin? Herkkiä, pohdiskelevia, syvästi tuntevia? Aistin kuvienkin perusteella paljon samankaltaisuutta. Siksi
      Ikävä
      70
      927
    9. Ken leikkiin ryhtyy

      Se leikin kestäköön. Ei mulle tarvitse kiukutella jos en lähde leikkiin mukaan. Eiköhän se oo molemmille helpoin kun lop
      Ikävä
      85
      924
    10. Minulla on nyt niin hirveä ikävä,

      etten meinaa kestää. ;( Voi kun olisit lohduttamassa minua. Anteeksi.
      Ikävä
      71
      876
    Aihe